היילני |
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
BDSM במצעד הגאווה בירושלים
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
היילני • 18 ביולי 2010
חברות וחברים,
מצעד הגאווה בירושלים יתקיים ב-29 ביולי, יום חמישי הבא, בין השעות 17:00 עד 22:00. מתכנסים בגן העצמאות בו תהיה במה פתוחה עם דוברים, צועדות לכיוון הכנסת ובגן הורדים תתקיים עצרת. העצרת תעמוד בסימן סוף שנת האבל לרצח ב'בר-נוער' ופתיחת שנה של עשייה למען זכויות הקהילה הגאה ולמיגור ההסתה נגדה. כולכםן מוזמנים/ות לצעוד דווקא בירושלים לב המחלוקת של רבים/ות והיכן ששוכן המוסד השולט בכולנו. אני אשא דברים בבמה הפתוחה כנציגת ה-BDSM. מאחר והתנדבתי להיות סדרנית, לא אוכל לנהל דוכן ו/או גוש בדס"מי. אבל, יש דגלים ויש פליירים! מי מכםן שמוכן להגיע ולצעוד עם דגל ובמהלך הצעידה לחלק פליירים, אנא צרו איתי קשר כאן או במייל femdomlure@gmail.com |
|
מד ו י ק |
לפני 14 שנים •
19 ביולי 2010
Re: BDSM במצעד הגאווה בירושלים
לפני 14 שנים •
19 ביולי 2010
מד ו י ק • 19 ביולי 2010
היילני כתב/ה: צועדות לכיוון הכנסת
ולאיזה כיוון הגברים צועדים? היילני כתב/ה: כולכםן מוזמנים/ות לצעוד דווקא בירושלים לב המחלוקת של רבים/ות והיכן ששוכן המוסד השולט בכולנו. היי! הייליני! תוציאי להם עין בשבילי! אגב, אמא תמיד אמרה לי לא להיות גאוותן. רק עכשיו אני מבין למה היא התכוונה. נ.ב. אני מחכה בשקיקה למצעד קבוצת מגדלי האריות. לא.. רגע. קבוצת מגלי העריות. זהו. כשהם יתחילו לצעוד, זו תהיה חגיגה אמיתית. אתם כסף קטן לידם. (עם כל הכבוד, כן?) |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
30 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
30 ביולי 2010
היילני • 30 ביולי 2010
המצעד בירושלים היה מוצלח ביותר!
לראשונה, היתה בימת דוברים בהתכנסות, ובסוף הצעידה היתה עצרת מרשימה לזכר הרצח ב'ברנוער'. בלט בנוכחותו אברהם בורג, יו"ר הכנסת לשעבר, חובש כיפה סרוגה, שדיבר בעד הקהילה הגאה ובעד יחסים חד-מיניים, כנגד דבריהם של החרדים וכדי לעודד להט"בים דתיים במתח הזה שבין זהותם המינית וזהותם הדתית. במסגרת שבורג בא ממנה הוא אכן עשה/הציג את הטוב ביותר. להלן הדברים שאמרתי אני בבימת ההתכנסות: אני כאן כדי לייצג קהילה קטנה ומסתורית, את נשות ואנשי הבדס"מ. זה דגל הבדס"מ, לפני שיאלו אותי: "מה זה הדגל הזה?". בדס"מ הוא ראשי תיבות המורכב מהאותיות באנגלית: בי. די. אס. אמ. בדס"מ הוא מונח-על האוצר בחובו פרקטיקות ותחושות מיניות ורגשיות שאינן נורמטיביות. אקט בדס"מי עשוי לכלול – משמעות ראשי התיבות היא: כבילה, משמעת, שליטה, סדיזם/מזוכיזם (כאב) וכניעה. אני בדס"מית ורואה בזה חלק מהזהות האישית והפוליטית שלי. כן, בדס"מ זו זהות פרפורמטיבית לכל דבר. אנשי ונשות הבדס"מ, הסטרייטים/ות והלהט"בים, מהלכים בנינו ומבצעים את הזהות הבדס"מית שלהןם בסתר. הבדס"מ נמצא עמוק, עמוק בארון וזוכה לגינוי, להכפשה ולהשתקה הן בקרב הלהט"ב והן בקרב התרבות ההטרונורמטיבית. המיניות שלי ושל בדס"מים אחרים אינה פתולוגית, ורק ע"י קיום שיח פתוח, קשוב, סובלני וביקורתי נוכל לשנות דעות קדומות רווחות. בדס"מ, נעשה מתוך רצון והסכמה ובבטחה, וכאשר הוא נעשה בין אנשים אוהבים, הוא אינטימי, ומדהים, ולמרות הפרקטיקה שלו, הוא אינו אלים. דווקא כאן, במצעד הגאווה בירושלים חשוב לתת ביטוי למי שלרוב קולה מושתק. דווקא בעיר ירושלים, לא למען ההתרסה עצמה, אלא למען היציאה מההגמוניה שהיא תל אביב, ומתן קול לקבוצת אנשים שזועקת את הכרתה ואת זכויותיה. אני קוראת לכל מי שמזדהה כבדס"מ וכלהט"באק – לסביות, הומואים, טרנס, בי/פאנסקסואלים/ות, אינטרסקס וקוויר - לתרום ליצירת שיח בנושא בדס"מ וליצירת קהילה בדס"מית קווירית פמיניסטית. צעדה ומאבק לשיוויון מוצלח לכולנו. תודה רבה ובשנה הבאה בירושלים. |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
30 ביולי 2010
היילני
לפני 14 שנים •
30 ביולי 2010
המלט • 30 ביולי 2010
אני אשים לרגע את המחלוקות העקרוניות בינינו בסוגיית הליבה הבדסמית בצד כדי להביע את מלוא
הערכתי לאומץ ולהתמדה שלך. יתכן ויום אחד כה רבים יהיו חבים כה רבות לכה מעטות, אשר את נמנית עליהן כבר כעת. כבוד. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
Re: היילני
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
Bloody • 31 ביולי 2010
המלט כתב/ה: אני אשים לרגע את המחלוקות העקרוניות בינינו בסוגיית הליבה הבדסמית בצד כדי להביע את מלוא
הערכתי לאומץ ולהתמדה שלך. יתכן ויום אחד כה רבים יהיו חבים כה רבות לכה מעטות, אשר את נמנית עליהן כבר כעת. כבוד. +1 |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
Re: היילני
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
Bent • 31 ביולי 2010
Bloody כתב/ה: המלט כתב/ה: אני אשים לרגע את המחלוקות העקרוניות בינינו בסוגיית הליבה הבדסמית בצד כדי להביע את מלוא
הערכתי לאומץ ולהתמדה שלך. יתכן ויום אחד כה רבים יהיו חבים כה רבות לכה מעטות, אשר את נמנית עליהן כבר כעת. כבוד. +1 +2 |
|
justme(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
סקרנית...
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
justme(נשלטת) • 31 ביולי 2010
איך נראה דגל הבדסמ??
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
הדורבנים(נשלט) • 31 ביולי 2010
+3 ענקי ומפרגן
|
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
Re: סקרנית...
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
Cauchy{Venus Blue} • 31 ביולי 2010
justme כתב/ה: איך נראה דגל הבדסמ??
זה כמו דגל רגיל, אבל מרוח בדם. |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
31 ביולי 2010
היילני • 31 ביולי 2010
רבותי, תודה על ההתפקדות. זה מחמם את הלב. באמת.
אבל אם נחזור לענין המרכזי, הרי הדבר היחיד שמעניין אותי באמת זה: מתי וכיצד כל זה מתרגם לפעילות מינית מלבבת? דגל(י) הבדס"מ (גלגלי למטה בסבלנות): http://www.gayfetishgoth.com/resources/flags.html |
|