צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם בדסמ מדכא או מפריע משיכה או רצון לסקס רגיל ופשוט ?

חומר​(נשלט)
לפני 14 שנים • 31 ביולי 2010

האם בדסמ מדכא או מפריע משיכה או רצון לסקס רגיל ופשוט ?

חומר​(נשלט) • 31 ביולי 2010
היי,

יש לי שאלה למנוסים שבינכם,
האם המשיכה לבדסמ עלול להפריע להנאה שבסקס רגיל ופשוט עם אשה שלא נמשכת לבדסמ .. ?
חתול צללים​(לא בעסק){Cypris}
לדעתי אצל רוב האנשים התשובה תנוע על ציר כלשהו בין שתי התשובות הבאות:
1. כן, בהחלט, מאוד
2. אולי לא בטווח הקצר, אבל כן בטווח הארוך בתרחיש בו הצורך הבדסמי לא מקבל שום פורקן
חומר​(נשלט)
חומר​(נשלט) • 31 ביולי 2010
אתה מתכוון לזה שחוסר מימוש בביצוע בדסמ עלול לגרום לחוסר רצון בסקס רגיל . . ?
חתול צללים​(לא בעסק){Cypris}
your private toy כתב/ה:
אתה מתכוון לזה שחוסר מימוש בביצוע בדסמ עלול לגרום לחוסר רצון בסקס רגיל . . ?

לחוסר רצון או לכל הפחות לתחושה חזקה שמשהו עדיין חסר, בדיוק כמו שמישהו שאוהב לצורך העניין חזה גדול יכול אולי להינות מסקס ואף ממערכת יחסים ארוכה ומאושרת עם אחת שטוחה למהדרין, אבל תמיד איפשהו, כולל בזמן סקס, תקנן בו הפנטזיה לאותם חמוקיים שופעים ודשנים אליהם הוא כה משתוקק.
בלוסום​(לא בעסק)

לא כל כך מנוסה, אבל בכל זאת -

בלוסום​(לא בעסק) • 31 ביולי 2010
ניסיתי סקס ונילי אחרי שכבר נהיתי בדס"מית - ובוודאות של אלף אחוז - לא יעזור כלום - אם זה לא בדס"מ אני לא מתגרה בכלל ולו במקצת.
סקס ונילי גמר את הענין בשבילי, מהרגע שגיליתי בדס"מ. המינימום שאני זקוקה לו הוא סקס קשוח, ולרוב גם זה לא מספיק - צריכה שליטה משולבת בכאב והשפלה מסוימת.
A v​(שולט)
לפני 14 שנים • 1 באוג׳ 2010

בעייתי

A v​(שולט) • 1 באוג׳ 2010
יצא לי כמה פעמים לחשוב על מישהי בצורה ונילית

אבל כשזה הגיע למימוש ישר יצאו אלמנטים של בדסם שהשתלטו

אבל כשהוניל בא אחרי סשן טוב

אז גם לונילי יש טעם מאוד טוב

אבל אל תשכח שכולנו שונים ואצל כל אחד כל דבר מתבטא בצורה שונה

תראה מה לך עושה את זה ולך עם זה לכאן או לכאן
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אינדיווידואלי לאללה.
אצלי לא נפגע. להיפך, זה רק פתח לי עוד את הראש להנות מכל מיני צורות של סקס ולא להתעסק ב"זה בסדר וזה לא בסדר" ולקבל באהבה כמעט הכל. דווקא אחרי שחוויתי, כבר לא כזה דחוף לי שהסקס שלי יהיה בצורה מסויימת, ואני יכולה להנות מדברים שפעם חשבתי שלא מעניינים אותי בכלל (כמו רוך ועדינות למשל שרק בשנה האחרונה התחלתי לחבב).

אבל הרי לך תשובה כמו של חתולה לעומתי, וכבר זה מספיק לך בשביל לקבוע שזה כל כך, כל כך אינדיווידואלי.

אני חושבת שלא רק עניין של בדס"מ. יש כאלה שמגלים מה עושה להם טוב ואז כל השאר כבר לא מושך, ויש כאלה שזה רק פותח אותם לעוד דברים. זה לאו דווקא השפעה של בדס"מ באופן ספציפי.
Cauchy{Venus Blue}
Cauchy{Venus Blue} • 1 באוג׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:
אינדיווידואלי לאללה.
אצלי לא נפגע. להיפך, זה רק פתח לי עוד את הראש להנות מכל מיני צורות של סקס ולא להתעסק ב"זה בסדר וזה לא בסדר" ולקבל באהבה כמעט הכל. דווקא אחרי שחוויתי, כבר לא כזה דחוף לי שהסקס שלי יהיה בצורה מסויימת, ואני יכולה להנות מדברים שפעם חשבתי שלא מעניינים אותי בכלל (כמו רוך ועדינות למשל שרק בשנה האחרונה התחלתי לחבב).

אבל הרי לך תשובה כמו של חתולה לעומתי, וכבר זה מספיק לך בשביל לקבוע שזה כל כך, כל כך אינדיווידואלי.

אני חושבת שלא רק עניין של בדס"מ. יש כאלה שמגלים מה עושה להם טוב ואז כל השאר כבר לא מושך, ויש כאלה שזה רק פותח אותם לעוד דברים. זה לאו דווקא השפעה של בדס"מ באופן ספציפי.

רוך ועדינות? מה את סוטה לחלוטין?
חומר​(נשלט)
חומר​(נשלט) • 1 באוג׳ 2010
קצת קשה המחשבה שהמשיכה לסקס רגיל תעלם לחלוטין .. למה אף אחד לא הודיע לי לפני שקבלתי את ההצלפה הראשונה .. icon_smile.gif
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 1 באוג׳ 2010
your private toy כתב/ה:
קצת קשה המחשבה שהמשיכה לסקס רגיל תעלם לחלוטין .. למה אף אחד לא הודיע לי לפני שקבלתי את ההצלפה הראשונה .. icon_smile.gif

מה קרה לך?... לא רצינו לגלות לך, שלא תברח... icon_twisted.gif icon_wink.gif