JuSt LiLi(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
4 באוג׳ 2010
החטא ועונשו
לפני 14 שנים •
4 באוג׳ 2010
JuSt LiLi(מתחלפת) • 4 באוג׳ 2010
אני צריכה עזרה....
ביום חמישי האחרון סישנתי בחורה בשישי התעללתי בסאב מהכלוב בשבת בפמדום סישנתי שני סאבים ונורא נהנתי!!!!!! כל זאת ללא אישור מהמאסטר וללא ידיעתו. אחרי התלבטויות רבות עם עצמי החלטתי להתוודות בפניו והוא הטיל עליי לקבוע בעצמי את העונש. איזה עונש לדעתכם אני צריכה להציע לו?! אחד שיספק אותו אבל מצד שני שיהיה בגבולות הטעם הטוב... כמו כן אם העונש לא ימצא חן בעיניו הוא יחליט על העונש וכמו שאני מכירה אותו אני לא יאהב את העונש הזה..... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
המנעות מסשנים
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 5 באוג׳ 2010
לתקופה של...ימים - לא פחות מדי אבל גם לא לזמן שתשתגעי...
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
aka BODYGUARD • 5 באוג׳ 2010
העונש יהיה....לסשן אותו.
לתת לך לבחור עונש זו החלטה בלתי סבירה במקרה שלך ומאחר ואת נורא נהנית מ"התעללות" אבל מחזיקה בקרנות מזבח ה"נשלטת", דבר הגורם ליסורי מצפון מרובים, הרי שראוי שתסשני אותו, תסבלי מיסורי מצפון קשים למחרת וביום השלישי- תשני את הטייטל ל"שולטת". ובא לציון גואל ולכלוב- מנוחה. |
|
JuSt LiLi(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
JuSt LiLi(מתחלפת) • 5 באוג׳ 2010
שכחתי להוסיף שבאותו יום שבת עברתי שני סשנים למרות שהכלל הראשון שלי היה שאסור לי להסתשן ללא אישור מהמאסטר
|
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
במקום
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
פאני היל(לא בעסק) • 5 באוג׳ 2010
במקום עונש, אתם צריכים לשבת ולשוחח על בעיות התקשורת שביניכם, על הסיבות לכך שלא ביקשת רשות לעשות מה שעשית, על כך שעשית דברים שידעת שאסור לך.
פאני היל |
|
JabberwockY(שולט) |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
צדק פואטי.
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
JabberwockY(שולט) • 5 באוג׳ 2010
סישנת סאבים ללא רשותו. העונש הטבעי הוא, לכן, שסאבים יסשנו אותך - ברשותו ובשבילו.
ההצעה שלי: במסיבה הבאה יהיה עלייך ללקט סאבים/סאביות, לקבל עליהם את אישורו של אדונך, ולתת להם לבצע בך את זממם. מזוכיסטים (ובעיקר מזוכיסטיות) הם הרי סאדיסטים בפוטנציה, כך שלא יהיה קשה במיוחד למצוא מתנדבים שיכאיבו לך בהשגחתו, אולי אפילו לפי הוראותיו של אדונך. חישוב זריז מראה שככה כולם מרוויחים, ורק את צריכה לסבול בשקט. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 5 באוג׳ 2010
מה????????????????
מאיפה זה הגיעה? איזה מאסטר? למה אף אחד לא מספר לי כלום? לילי, הכל טוב? אני צריכה לקבל אישור ממישהו לסשן את שפחת הבית? * האם לילי תקבל עונש? * האם לילי היא עדיין שיפחת בית? * האם המאסטר מרשה לה לפזר נצנצים? את התשובות תקבלו במסיבה בשישי בקינקי ליין |
|