בת יא ענה |
לפני 14 שנים •
3 באוג׳ 2010
מכתב של בוקר
לפני 14 שנים •
3 באוג׳ 2010
בת יא ענה • 3 באוג׳ 2010
בוקר טוב מאסטר,
אחרי לילה ארוך, מנסה לחטוף כמה דקות כדי לכתוב לך רגע לפני שאני פותחת את היום שלי. כוס קפה, פרוסת לחם מרוחה בגבינה לבנה ואני, שנאבקת בעצמי להשאר במקום שבו השארת אותי, למטה. מפתה לחשוב שככל שעובר הזמן זה נהיה יותר קל, זה לא כך. ככל שעובר הזמן יותר הגנות יורדות, ההכרות העמוקה שלנו מביאה לכך שאתה יכול לשחק בי בלי להתאמץ. *כמו אתמול במסעדה. אחת המסעדות הפלצניות שיצא לי להכיר, דאגת שאתלבש יפה, "אירוע מיוחד" אמרת. הזמנת עבורי את המנה האהובה עליי וכשזו הגיעה דרשת שאשלב ידיי מאחורי גבי ולא אזיז אותן. בהתחלה האכלת אותי בעצמך. מדי פעם עם המזלג, מדי פעם עם היד. התעלמתי מכל האנשים מסביב. כשהמנה שלך הגיעה באיחור קל התרכזת בה. "את תמשיכי לאכול" זרקת לכיווני "ושהידיים יישארו מאחורי הגב". עשרים דקות אחר כך הפרצוף שלי היה מלא בשאריות אוכל.* אחד הדברים שהכי שבו את לבי כשרק הכרתי אותך היה היכולת שלך לעמוד על שלך, בכל מיני מצבים. נהניתי לפתח לעצמי בראש את המיתוס סביב הדמות שלך. כשהתפקחתי מהאשליה הילדותית שאפיינה את ההתחלה שלנו ואני מניחה שמאפיינת כל קשר בתחילת דרכו, הבנתי שהרבה ממי שאתה עבורי זה גם מה שאני יצרתי אצלי בראש. ובכל זאת אני דואגת לשמר לא פחות ממך את הדמות הזו. כשהצד הזה שבנו מחלחל לדברים שבשגרה, ביומיום, עדיין משהו חזק ממני נאבק. *חזרנו מהמסעדה וניגשתי להתפנות. בשניה שסיימתי את ענייני בשירותים והתכוננתי להוריד את המים הורדת אותי על ארבע והתחלת לזיין את התחת. ככה. כשהראש שלי קבור בתוך האסלה שמלאה בשתן שלי.* כמה שאני נאבקת אני רוצה להיות מסוגלת לומר לך מה באמת קורה. כמה המאבקים האלה מעוררים אותי לחיים, גורמים לי לחייך חיוך דבילי בעבודה, או לשקוע בהרהורים כמו מתבגרת. אתה דורש ממני לעשות דברים שלא העליתי בדעתי שאי פעם אעשה ואני קשה ועקשנית לא פחות, לא מוותרת על שאריות האגו שלי ומאלצת אותך לרסק אותן פעם אחר פעם. רוצה להיות מסוגלת לומר לך פנים מול פנים, בזמן אמת, שאני רוצה שתשבור, אני כחומר ביד היוצר כשאני איתך. |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
3 באוג׳ 2010
מקסים...
לפני 14 שנים •
3 באוג׳ 2010
מישלי • 3 באוג׳ 2010
מרגש.
מזדהה. תודה ששיתפת. |
|
JabberwockY(שולט) |
לפני 14 שנים •
4 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 באוג׳ 2010
JabberwockY(שולט) • 4 באוג׳ 2010
כיף לקרוא, בת-יא-ענה.
ובבקשה, המשיכי לשתף. בשביל כאלו אנחנו פה. בהצלחה במאבק הבלתי פוסק עם האגו. |
|
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} • 5 באוג׳ 2010
וואו....נהדר.
תודה על השיתוף. |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
למה, לכל הרוחות, זה פוסם בפורום ???!!!! - רק משיקולי רייטינג
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
אדון בועל בתשוקה • 5 באוג׳ 2010
אני מנסה לגייס את כל הנימוקים האפשריים למה לפרסם טקסט כזה בפורום כללי שנועד לדיון , במקום במקום שנועד לו, הספירה הפרטית של הבלוג - ואני לא מוצא שום טיעון בעד.
אז בדוחק אני מבין - שזה משיקולי רייטינג בלבד . מי שלא קוראים דבר משלה בבלוג הפרטי, אצה רצה, למרחב שמבטיח רייטינג גדול יותר ומפרסמת את זה כאן. היא כמובן לא היחיד/ה . שיקולי רייטינג הביאו לאחרונה לפרסום הגיגים אישיים שאין באחריתם שום סימן שאלה, שום debate , שום שביב של סוגיה הנתונה לדיון - גם בפורומים. נו מילא, אנשים מכורים כאן לרייטינג. חולים על רייטינג. דואגים יום יום לאיזה הגיג בפרוטה שחוקה כדי ששמם יופיע בראש הרשימה. אבל מה עם שיקולי עריכה ? האם יש כאן בכלל מישהו שמנפה את כל מה שמוקא על המסך ושולח כל דבר למקום המיועד לו ( הרוב כמובן, רובו ככולו ראוי לפח האשפה כמובן - אבל נניח לזה לעת עתה ) . למה לא לומר לגברת הזאת, ועוד כמה מקודמותיה: התכבדי נא והסיעי את קרקס הפרעושים שלך למחוזות הפרטיים שלך בבלוג שלך - שהרי דיון אין כאן. אבל לך תצעק לשמיים. |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
Re: למה, לכל הרוחות, זה פוסם בפורום ???!!!! - רק משיקולי ריי
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
גברים(שולט) • 5 באוג׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: אני מנסה לגייס את כל הנימוקים האפשריים למה לפרסם טקסט כזה בפורום כללי שנועד לדיון , במקום במקום שנועד לו, הספירה הפרטית של הבלוג - ואני לא מוצא שום טיעון בעד.
אז בדוחק אני מבין - שזה משיקולי רייטינג בלבד . מי שלא קוראים דבר משלה בבלוג הפרטי, אצה רצה, למרחב שמבטיח רייטינג גדול יותר ומפרסמת את זה כאן. היא כמובן לא היחיד/ה . שיקולי רייטינג הביאו לאחרונה לפרסום הגיגים אישיים שאין באחריתם שום סימן שאלה, שום debate , שום שביב של סוגיה הנתונה לדיון - גם בפורומים. נו מילא, אנשים מכורים כאן לרייטינג. חולים על רייטינג. דואגים יום יום לאיזה הגיג בפרוטה שחוקה כדי ששמם יופיע בראש הרשימה. אבל מה עם שיקולי עריכה ? האם יש כאן בכלל מישהו שמנפה את כל מה שמוקא על המסך ושולח כל דבר למקום המיועד לו ( הרוב כמובן, רובו ככולו ראוי לפח האשפה כמובן - אבל נניח לזה לעת עתה ) . למה לא לומר לגברת הזאת, ועוד כמה מקודמותיה: התכבדי נא והסיעי את קרקס הפרעושים שלך למחוזות הפרטיים שלך בבלוג שלך - שהרי דיון אין כאן. אבל לך תצעק לשמיים. אב"בי. לשמוע ממך תלונות, על שימוש בפורום לצרכיי ריטיינג, זה די משעשע. |
|
שלגי |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
שלגי • 5 באוג׳ 2010
JabberwockY כתב/ה: כיף לקרוא, בת-יא-ענה.
ובבקשה, המשיכי לשתף. בשביל כאלו אנחנו פה. בהצלחה במאבק הבלתי פוסק עם האגו. כמו שהוא אמר. |
|
קוואבנגה(אחר) |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
קוואבנגה(אחר) • 5 באוג׳ 2010
אב"ב, אני מכיר וטרינר מעולה שיוכל לטפל בציפור נפשך הפגועה. מעוניין במספר טלפון?
בת יא, באופן אישי, כרגיל, כתיבה משובחת ומוקפדת. אבל, בשבילי הפוסט הזה נהרס כשעברת מתיאור נהדר של יחסי שליטה וחשיבה בינך לבין עצמך - לגסויות גרידא. החלק של הזיון בתחת עם הראש טובל בשתן של עצמך הפך את הכל למשהו לא נעים בשבילי. ממתין לפוסטים נוספים... |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
Re: למה,לכל הרוחות,זה פוסם בפורום ??!!! רק משיקולי רייטינג
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
מישלי • 5 באוג׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: אבל לך תצעק לשמיים.
רעיון מצוין !! אני מקווה שאתה מקשיב להצעות של עצמך... ולך, בת יא ענה, המשיכי לפרסם כאן (ובכל מקום אחר שתחפצי) את הגיגייך. יש פה מספר לא מבוטל של קוראים, ששמחים לראות אותך בפורום (אני באופן אישי הגעתי מכאן לבלוג שלך). ואם יהיה איזה טרול שיסבול מזה... מה טוב |
|
בת יא ענה |
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 באוג׳ 2010
בת יא ענה • 5 באוג׳ 2010
מישלי, JabberwockY, לא סתם אישה ושלגי, תודה על התגובות החמות.
זוג שוטים, מה שבעיניך גסויות, בעיניי זה עולם ומלואו, ובכל זאת שמחה שמצאת נקודות עניין. אדון בועל תשוקה, בבקשה ממך, להבא, השתדל להדיר את רגליך מהפוסטים שלי. |
|