סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאמרים על בדס"מ ...

dahanc​(שולט)
לפני 14 שנים • 6 באוג׳ 2010

מאמרים על בדס"מ ...

dahanc​(שולט) • 6 באוג׳ 2010
מאמרים על נושאים הקשורים לעולם הבדס"מ , לדעתי מאמרים יפים

ובעיקר ממצים ....

בעיקר למתחילים \ ת ...וגם לכאלה שהם יותר מנוסים....icon_smile.gif

http://www.yahasim.co.il/school/%D7%91%D7%93%D7%A1%D7%9E-bdsm
Bent
לפני 14 שנים • 7 באוג׳ 2010

רפרפתי

Bent • 7 באוג׳ 2010
כמעט ונילית מתנסה, כותבת ומנחה בתחומים שאינם ממש מובנים לה.

מידע מגוון ומטעה בחלקו, בקיצור ממש לא רציני.

צר לי.
Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 8 באוג׳ 2010
Brave Dwarf • 8 באוג׳ 2010
"שיצאה כביכול מהארון והכריזה כי היא עוסקת ב-BDSM זו קהילה קטנטנה שמונה בערך מאה אנשים ומופיעה בהמון ניקים שונים ועושה רושם של קהילה שמונה לפחות מאתיים אנשים"

נכון שהיא בלונדינית? איך ידעתי?
roshrosh
לפני 14 שנים • 9 באוג׳ 2010
roshrosh • 9 באוג׳ 2010
רציתי גם להדחף, ואני לא נוטה לעשות את זה...

אני מוכרח להודות שלא קראתי בעיון את המאמרים, אבל הכותבת ותיקה ומוערכת מאוד בקהילה, [למרות שהיא מפרסמת שם בשם בדוי], ומרפרוף ראשוני, נדמה לי שהיא משתדלת לעשות רושם חיובי, וזה, כשלעצמו, חיובי.

אני, לעומת זאת, [הזהרתי מראש שאני רוצה להדחף, ובאמת שאני לא נוטה לעשות את זה, אני מתנצל], - אני התחלתי לכתוב טור על בדס"מ בגוגיי, ואני ממש לא מתשדל להתחנף ולהתנחמד. [ואני אפילו לא ותיק ומוערך בקהילה]. אני כותב שם כאילו שהקוראים באים מהתחום, ושובר מוסכמות שמי שאיננו בדס"מניק אפילו לא יודע שהן קיימות. [טעות, כמובן, הרי אי-אפשר לשבור מוסכמה לפני שהיא קיימת, והטור הזה פונה לקהל שאין לו מושג מה זה בדס"מ].

אז למה אני נדחף?
- כי אני כנראה לא אצליח להתשנות. ניסיתי לכתוב עכשיו פרק מתחנף והַסְבַּרַתִי ונבחלתי מעצמי. אני הולך לטעון שם שבדס"מ זה קשה לעיכול, לא תמיד מוסרי, לא לחלוטין שפוי וכו'.
אז אני נדחף, כי יהיה נחמד אם תתנו איזה פידבק בטוקבקים. אני לא צריך שתסכימו איתי, רק שתעלו קצת את הרמה, ושכשאתם לא מסכימים - תנמקו, תעמיקו, תפתחו דיון, תרחיבו - תעשו מזה במה, כי חבל, [למי חבל? לאפח'ד לא אכפת], שזה ייסתכם בתגובות כגון "גיבובי שטויות", חסרות הנמקה והסבר. [וגם העורך בטח יישמח לראות שיש עניין בתחום].

הטור מתפרסם שם בכל יום ראשון, וכל אחד יכול להגיב, לא צריך להירשם או לתת מייל או משהו.

זהו. סיימתי. ביי.
roshrosh
לפני 14 שנים • 9 באוג׳ 2010
roshrosh • 9 באוג׳ 2010
אה, ואם כבר נדחפתי,
אז תעיפו מבט גם על הבלוג שלי, כי הוא מגניב,
ולא מזמן התחלתי לפרסם שם גם סיפורים, והם ממש יפים ומחרמנים.
[סיפורים שאחרים כתבו, אני כותב רק יומן וחוויות מהחיים].

עכשיו באמת גמרתי.
להת'.