אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פינת הסאדיזם היומי :)

בטי בום​(שולטת)
לפני 14 שנים • 8 באוג׳ 2010
בטי בום​(שולטת) • 8 באוג׳ 2010
שמחה שזה סטירה,
לגבי ימנים, קשה לי עם הדעות הפוליטיות שלהם אבל אני לא שונאת אותם, את חלקם אני ממש אוהבת ומנהלת איתם ויכוחים בכל ארוחה משפחתית (כשרה).
השינאה לשמאל שנהיתה לגיטימית לאחרונה עם הגל הפשיסטי המתחדש פה קשה לי.

Morticia
Morticia • 8 באוג׳ 2010
אני חושבת שהדברים חמורים מכך ושלאחרונה לגמרי מטשטשת האבחנה בין שמאל לבין דמוקרטיה, בין דעה פוליטית לערבים.

אני בטוחה שגם אנשים בעלי נטייה פוליטית ימנית אך שהם בראש ובראשונה דמוקרטיים (וכן, יש כזו חיה) סובלים מהתופעה באותה המידה.

לומר לאדם סוציאל דמוקרטי שהוא מלקק בתחת של החמאס זו בורות לשמה ובאמת, מעשה עוול טרוריסטי שאין כדוגמתו.

בסופו של יום זהו הימין הקיצוני שמעודד את הטרור יותר מכל דבר אחר.
Cauchy{Venus Blue}
Cauchy{Venus Blue} • 8 באוג׳ 2010
תכלס המצב באמת קשה היום. אבל בדומה להודעה שלי, צריך לזכור שהאנשים של היום הם אותם אנשים מאתמול. פשוט נסחפים על ידי הגל לכיוונים אחרים.

אני בצד השני רואה גם שמאלנים שהולכים ומקצינים אל תוך אנטי דת ואנטי ממסד (כמובן שבסדר גודל לא דומה בכלל להתיימנות).

מה שבאמת מצחיק, שדווקא המצב המדיני יחסית יציב, פשוט כולנו מתוחים עד הקצה ונדמה שעוד שנייה הולכים להתפוצץ.
Cauchy{Venus Blue}
Cauchy{Venus Blue} • 8 באוג׳ 2010
בטי בום כתב/ה:
השמאל תמיד היה אנטי דת, הדת היא אופיום.... אמר קרל פעם.

יש לא לחשוב ולהתנהג כמו הדתים, ויש להיות אנטי.

אנטי-דת זה אקט לא ליברלי, שלא תואם את השמאל הליברלי. הרצון להפריד דת ממדינה הוא שמאלני; להכריח לימודי ליבה זה שמאלני (וגם לא שמאלניים תומכים בדברים האלו כמובן). אבל לרצות להלחם בדת בתור 'נגע'... זה לא כל כך שמאלני.

ואני בכלל לא מסכים עם האמירה שהדת היא אופיום להמונים. כלומר אני כן מסכים איתה אבל לא מסכים עם הרמיזה ממנה שהחילוניים לא לוקחים בדיוק את אותו סם רק בשמות אחרים.
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 8 באוג׳ 2010
אני אענה לך מחר, כי השילוב של חוסר שינה, אכילת שפנים וסקס עם ערבים בזמן נידה מעייף.
אה וגם סמים, מי מארגן לי אופיום, אני אביא את ההמונים?

Grey / Green
Grey / Green • 8 באוג׳ 2010
אני הייתי מאוד נהנה מסשן ארוך של הבנת הנקרא בעזרת פטיש ומספריים, שייערך לכמה מהכותבים בפורומים האלו.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 14 שנים • 9 באוג׳ 2010
Grey / Green כתב/ה:
אני הייתי מאוד נהנה מסשן ארוך של הבנת הנקרא בעזרת פטיש ומספריים, שייערך לכמה מהכותבים בפורומים האלו.

הו, עכשיו סיקרנת אותי. מה בדיוק שימוש הפטיש, ומה בדיוק שימוש המספריים?
קיפופיף​(מתחלפת)
קיפופיף​(מתחלפת) • 9 באוג׳ 2010
Grey / Green כתב/ה:

למה אין פה LIKE ,למה?!
Grey / Green
Grey / Green • 9 באוג׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:
Grey / Green כתב/ה:

הו, עכשיו סיקרנת אותי. מה בדיוק שימוש הפטיש, ומה בדיוק שימוש המספריים?

תחשבי עליהם בתור מקל וגזר בגרסה של המשחק שבה הגזר מורעל ומשלשל.