Captain Howdy |
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
Summer SusCon 2010 - כנס הסספנשן השישי
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
Captain Howdy • 9 באוג׳ 2010
כנס הסספנשן הבא של ישראל יתקיים ביום שבת ה-21 לאוגוסט 2010, זהו כנס הקיץ שלנו והולך להיות לוהט! אתם יכולים לקרא על כנסי הסספנשן שלנו בכתבה המצויינת שהתפרסמה בעיתון מעריב כאן: http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/953/807.html הכנס מיועד לכל מי שרוצה להתנסות בתלייה וכל מי שמעוניין להגיע כדי לראות. מיקום האירוע: נחל אלכסנדר. כרגיל, הכנס יכלול ארוחה קלה, מוסיקה טובה וכמובן תליות. את התליות יבצע Captain Howdy. מספר המקומות מוגבל! כדאי להירשם מראש מחיר הכניסה הוא 40 שקלים מחיר תלייה הוא 300 שקלים לפרטים נוספים אנא צרו עמנו קשר במייל : captainhowdysflyingcircus@yahoo.co.uk 054-7544094 כתובת האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=142662655753676&ref=mf אנא פנו אלינו רק בדרכים אלה הכניסה לאירוע מגיל 18 ומעלה. לא תתאפשר כניסה ללא תעודת זהות. תודה לספונסרים שלנו שעוזרים לנו לקיים את האירוע הזה: BLACKSHEEP HOOKS |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
11 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 באוג׳ 2010
צלילה • 11 באוג׳ 2010
אני שם
|
|
Captain Howdy |
לפני 14 שנים •
20 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באוג׳ 2010
Captain Howdy • 20 באוג׳ 2010
חברים יקרים,
בעקבות החום הכבד אנחנו מרגישים שיהיה זה לא אחראי לערוך את כנס הסספנשן ולכן אנחנו דוחים אותו. המטרה של הכנס היא שתהנו ותיתלו, ואנחנו חוששים מאוד מהתייבשויות ובעיקר מכך שפשוט לא תוכלו ליהנות בחום הזה. הכנס יידחה לכמה שבועות קדימה, וכמובן שאנחנו נודיע מראש על התאריך הקריר יותר. אנא הודיעו לחבריכם והפיצו את השמועה עד כמה שניתן. בברכה קרירה, קפטן האודי |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
22 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באוג׳ 2010
צלילה • 22 באוג׳ 2010
Captain Howdy כתב/ה: חברים יקרים,
בעקבות החום הכבד אנחנו מרגישים שיהיה זה לא אחראי לערוך את כנס הסספנשן ולכן אנחנו דוחים אותו. המטרה של הכנס היא שתהנו ותיתלו, ואנחנו חוששים מאוד מהתייבשויות ובעיקר מכך שפשוט לא תוכלו ליהנות בחום הזה. הכנס יידחה לכמה שבועות קדימה, וכמובן שאנחנו נודיע מראש על התאריך הקריר יותר. אנא הודיעו לחבריכם והפיצו את השמועה עד כמה שניתן. בברכה קרירה, קפטן האודי למה אתם לא חושפים את האמת ... זה רק בגלל שאני טסה לחו"ל וכמעט פספסתי מחכה בקוצר רוח לתאריך החדש איזה כיף שלא פיספסתי . |
|
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
27 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 27 באוג׳ 2010
לל''ג כתב/ה: Captain Howdy כתב/ה: חברים יקרים,
בעקבות החום הכבד אנחנו מרגישים שיהיה זה לא אחראי לערוך את כנס הסספנשן ולכן אנחנו דוחים אותו. המטרה של הכנס היא שתהנו ותיתלו, ואנחנו חוששים מאוד מהתייבשויות ובעיקר מכך שפשוט לא תוכלו ליהנות בחום הזה. הכנס יידחה לכמה שבועות קדימה, וכמובן שאנחנו נודיע מראש על התאריך הקריר יותר. אנא הודיעו לחבריכם והפיצו את השמועה עד כמה שניתן. בברכה קרירה, קפטן האודי למה אתם לא חושפים את האמת ... זה רק בגלל שאני טסה לחו"ל וכמעט פספסתי מחכה בקוצר רוח לתאריך החדש איזה כיף שלא פיספסתי . אני מבין מדבריך שבאומרך "פיספסתי" שאת הולכת להתלות בתאריך החדש ? |
|