Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
Re: אתיקה של שולטים
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
Homelander(שולט) • 17 באוג׳ 2010
Cloud_Lord כתב/ה: דיי הרבה שנים חלפו מאז עברתי להתרכז בדברים אחרים, ונטשתי את מעורבותי בקהילה.
אנחנו קהילה שמרשה לעצמה להיות חופשיה וטולרנטית האחד כלפי השני, בשל אופי העדפותינו, והעובדה שבדרך כלל אנחנו גם יותר אינטליגנטים מהממוצע שם בחוץ. עם זאת, לאור מספר אירועים שקרו לאחרונה, אני מרגיש את הצורך לשחרר לחלל האוויר תהייה שמקננת בתוכי, ואשמח להתייחסותכם לנושא. בזמני, היה כלל ברור בין האדונים בקהילה, והוא שלא מתעסקים עם רכושו של אדון אחר. כללי הנימוס חייבו בקשת רשותו של אדון טרם הפנייה לרכושו, ובוודאי שהיה מאוד לא מקובל לפנות בהצעות כאלו ואחרות לרכוש של האדון. שפחתי האהובה "זכתה" לקבל בשנה האחרונה מספר פניות מכאלה המגדירים עצמם אדונים, בעלות אופי דיי ברור של הצעה לקשר, וכמובן מבלי שאותם "אדונים" יטרחו ליידע אותי בנושא. למרבה ההפתעה, חלק מאותן פניות היו מכאלה שהנם כבר זמן לא מועט בשטח, ושם אחד אפילו מוכר לי אישית. מאחר ובמקרה שלי פניות כאלו אינן אלא נאד אוויר קל החולף לו ומתנדף ללא השפעה מלבד סירחון רגעי, יכולתי לפתור את הנושא בשעשוע רגעי ולהמשיך בענייני. אבל האמת היא שאני חושב שהמדובר בלא פחות ממעשה נבלה. להיכן הדרדרנו שקודים פשוטים של כבוד הדדי הנם עניין שחלף לו, וכל אחד הישר בעיניו עושה. האם אדם כזה בכלל ראוי להיקרא אדון, או שהוא פשוט רכיכה הזוחלת על קרקעית האוקיאנוס, ומנסה להיזון משאריות הצואה של הדגים ששוחים מעליה? בזמני, כאלה "אדונים" הוקעו על ידי השפחות המשויכות אליהם פנו, ואו על ידי חברים אחרים בקהילה, אבל מכל מקום מעשיהם פורסמו ונבלמו. יתכן שהייתי מורה לשפחה שלי להוקיע אותם בפומבי, אולם במחשבה שנייה העדפתי להיוועץ איתכם - אולי אני פשוט לא מעודכן, והעניין הנו עניין מקובל ובשגרה, ורק אני המוזר שעומד בשער תמה... ת'אמת, גם אני חשבתי פעם שניתן לפתור את הנושא בשעשוע רגעי ולהמשיך בענייני... אבל אתה יודע מה? זו בדיוק אותה גישה שהובילה אותנו כיום למצב הנוכחי של חוסר אטיות וערכים כאלה ואחרים שאולי (האמת אני לא בטוח בכלל), רק אולי היו נהוגים פעם ואני מכיר את פעם ולא זכור לי שאז הייתה פה יותר-מדי אתיקה. הבעיה ברורה- גם כאשר אתה יודע שאף שולט אחר לא יוכל לחטוף את שפחתך, כי אתה אדונה לכל דבר, מרצונה ובהסכמתה ויודע שהיא אוהבת ומכבדת אותך ומעדיפה אותך על-פני כל האחרים; גם אז זה מרתיח ת'דם לראות בני-זונות חסרי-ערכים שמנסים להתעסק איתה; ופחות כי הם מנסים להתעסק איתה, אלא יותר כי הם בני-זונות חסרי-ערכים. אבל העובדה היא שלא מוקיעים את התופעות האלה, ולחלק מהאנשים זה נעשה ממש בושה להודות שהם שומרים על הנשלטות שלהם מפני אדונים אחרים (כשאני כותב את זה ככה, זה פשוט נשמע לי מגוחך, הבושה הזו- אבל זו העובדה). אני אישית חושב ששפחה שלא מחפשת אדון שיגן עליה בצורה זו או אחרת מאחרים, מחפשת יותר סמרטוט מאדון ועוד אחד קונפורמיסטי בטירוף. אבל מי אני שאבקר את הליברליות השורצת בין האנשים העוסקים בתחום? מי הוא ראובן שיפתח פוסט על כל-מיני "ידידי-נפש" אפסיים? מי אנחנו האדונים שיודעים שיש לנו ביצים כדי להשתמש בהן ולא כדי להתפאר בהן? אז אני אומר לך מי אני, אני אישית לא מהסס להעיף מבט במסנג'ר ובמסרים הפרטיים של שפחתי (וגם לא היססתי לעשות זאת בעבר) ולא מהסס למחוק ולחסום מיידית כל מי שפנה אליה בצורה מיותרת, לא-אתית וזדונית; כאשר אני לא עושה את זה בעצמי, אני בודק אם היא עושה זאת בעצמה. כי אני מעוניין לצמצם כמה שיותר את מגעי עם חארות, פשוט מאד; ואני ממליץ לכל אדון בר-דעת לעשות כך בעצמו גם-כן (או בצורה שלו, כל עוד זה ישיג אותה תוצאה). *** ובאשר אליך ידידי הגמד- אני אישית חושב שיש פה בעיה קצת אחרת בדיעה שלך (מאשר סתם ניסיון להתווכח), העניין הוא שאתה חולה על השפחה שלך! (ואשריך על כך), בתור שכזה אתה מרשה לעצמך להיות הרבה יותר רך בנושאים כאלה ואחרים כלפיה (ואין בזה כל פסול); אבל תכלס, אתה בחור ערכי ועל רמה, תחשוב רגע בכנות- אם לא הייתה לך כרגע שפחה שאתה כ"כ אוהב, אתה באמת חושב שגם אז היית מוכן לסבול אנשים שפלים שמסתובבים סביב אנשים שיקרים לך? |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
Brave Dwarf • 17 באוג׳ 2010
למה שפלים? )-:
כי הם מתחילים עם מישהי שמצאה חן בעיניהם? לא היה אחד מכל ה"שפלים" הללו שאחרי שהשיבה שהיא תפוסה, המשיך להציק לה. לחלקם אף ניסחתי הודעה בעברית כדי שתשלח להם בגלל שהפניות שלהם היו מרגשות. ניסחתי תודה על המחמאה (בשמה), ניסחתי תודה על הפניה המרגשת וניסחתי בהצלחה מכל הלב והתכוונתי לכל מילה. גם אלי פונים. לפעמים נשים, לפעמים זוגות ומאז התחלתי להגיב לכתביה של פולניה, גם גברים. נו אז מה? מה שפל בלחפש אושר? לו חבר שלי היה מתחיל עם אהובתי, הייתי מכניס את הראש שלו לאסלה ומוריד את המים אבל מישהו זר? מה הזר הזה חייב לי? כבוד בגלל שרשמתי "שולט" ליד שמי? מה אני הוכחתי לאותו זר ומתי שיחייב אותו לקודים שונים מאלו שעל-פיהם הוא נוהג ברחוב? לא, אמן החושים, אני אמנם מאוהב עד כלות (וזה הולך ומתגבר מיום ליום), אבל לא בגלל זה איני מבין. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה: למה שפלים? )-:
כי הם מתחילים עם מישהי שמצאה חן בעיניהם? לא היה אחד מכל ה"שפלים" הללו שאחרי שהשיבה שהיא תפוסה, המשיך להציק לה. לחלקם אף ניסחתי הודעה בעברית כדי שתשלח להם בגלל שהפניות שלהם היו מרגשות. ניסחתי תודה על המחמאה (בשמה), ניסחתי תודה על הפניה המרגשת וניסחתי בהצלחה מכל הלב והתכוונתי לכל מילה. גם אלי פונים. לפעמים נשים, לפעמים זוגות ומאז התחלתי להגיב לכתביה של פולניה, גם גברים. נו אז מה? מה שפל בלחפש אושר? לו חבר שלי היה מתחיל עם אהובתי, הייתי מכניס את הראש שלו לאסלה ומוריד את המים אבל מישהו זר? מה הזר הזה חייב לי? כבוד בגלל שרשמתי "שולט" ליד שמי? מה אני הוכחתי לאותו זר ומתי שיחייב אותו לקודים שונים מאלו שעל-פיהם הוא נוהג ברחוב? לא, אמן החושים, אני אמנם מאוהב עד כלות (וזה הולך ומתגבר מיום ליום), אבל לא בגלל זה איני מבין. אתה יודע? אם היינו מדברים על איש-זר מהרח' שבמקרה איכשהו לא שם-לב שלאשתך יש טבעת-נישואין על היד, הייתי אומר וואלה, נסבל. אבל איש שרואה שפירוש באתר שאחת שייכת למישהו אחר (וזה ממש לא משנה עם הוא שולט או נשלט) ולמרות זאת פונה אליה; לא ממש אכפת לי כמה הוא אדיב ומרגש בפניינתו... הרי את המילה ניאוף כולם מכירים, אתה רוצה לומר לי שאתה נותן למעשה הזה לגיטימציה? *** אם היית מצהיר בפני שפחתך שאתה מוכן שהיא תקיים יחסים כאלה ואחרים (ואני מתכוון לאינטימיים ופיזיים, לא לסתם שיחות) עם זרים ולא רק איתך ובין אם זה היה הפוך, הייתי אומר וואלה, זה בהסכמת שני הצדדים- אז מגניב; אבל אז אין כל סיבה שתנסח הודעות דחייה לאנשים דוחים ותכעס על אותו חבר שלך ותכיר לו את האסלה... אבל אני מניח שזה לא המצב; אז מה פתאום שמישהו שיודע ששפחתך תפוס על-ידך, יתקבל עליך בברכה כאשר הוא שולח ידיים\לשון\אותיות-מקלדת? |
|
Rey H(שולט) |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
Rey H(שולט) • 17 באוג׳ 2010
אני יכול להסכים עם מהות הנושא,
ומבחינתי המהות היא שכבר מזמן אין כאן יחסי כבוד בין אם זה שולט לשולט, או בכלל בין אדם לאדם במקום הזה, שלא נדבר על נימוסים. אך אני באמת שלא מסכים עם ה'קוד' הזה שאתם מכתיבים כאן, אתם לא מגנים על הנשלטת שלכם, אתם מגנים על עצמכם ומפחדים מכך שמא היא תסתכל לכיוון אחר, ובעצם זאת מנסים ליצור לה בועה. אופוריה כזו שבה אתם שוללים כל גורם זר באשר הוא, העיקר בכדי להבטיח את מקומכם. ובכן.. אולי בסביבה הוירטואלית זה עובד, אך לא במציאות, אתם לא תוכלו לשלוט על גברים שיתחילו איתה בעבודה, בהליכה לסופר, בפארק, או במועדון/פאב היא צריכה לדעת מתוך רצון אישי שלה, שעלייה לדחות פניות שכאלו. אני לא חושב שברחוב, מישהו יבוא לבקש אישור שלכם בכדי שיפנה אליה. אני הכי נגד לפנות למישהי שכבר נמצאת עם גבר אחר, כי אם היא כן תראה לנכון שלפתח עמי יחסים כלשהם בזמן שהיא עם גבר אחר, בפעם הבאה אני עלול להיות הגבר הזה שהיא תבגוד בו, ובכלל זה מראה על רמה כלשהי שאני סולד ממנה לגמרי. אבל זה ששולט במקום הזה רואה שהנשלטת מקולרת, זה לא הופך את זה לתועבה שהוא פנה אליה, זכותו המלאה לפנות למישהי, כמו שזו זכותה המלאה לדחות אותו, להתעלם מהפניה שלו, או בכלל לחסום אותו. קצת אמון וביטחון חברים.. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
Brave Dwarf • 17 באוג׳ 2010
אמן החושים כתב/ה: אתה יודע? אם היינו מדברים על איש-זר מהרח' שבמקרה איכשהו לא שם-לב שלאשתך יש טבעת-נישואין על היד, הייתי אומר וואלה, נסבל. אבל איש שרואה שפירוש באתר שאחת שייכת למישהו אחר (וזה ממש לא משנה עם הוא שולט או נשלט) ולמרות זאת פונה אליה; לא ממש אכפת לי כמה הוא אדיב ומרגש בפניינתו... הרי את המילה ניאוף כולם מכירים, אתה רוצה לומר לי שאתה נותן למעשה הזה לגיטימציה? *** אם היית מצהיר בפני שפחתך שאתה מוכן שהיא תקיים יחסים כאלה ואחרים (ואני מתכוון לאינטימיים ופיזיים, לא לסתם שיחות) עם זרים ולא רק איתך ובין אם זה היה הפוך, הייתי אומר וואלה, זה בהסכמת שני הצדדים- אז מגניב; אבל אז אין כל סיבה שתנסח הודעות דחייה לאנשים דוחים ותכעס על אותו חבר שלך ותכיר לו את האסלה... אבל אני מניח שזה לא המצב; אז מה פתאום שמישהו שיודע ששפחתך תפוס על-ידך, יתקבל עליך בברכה כאשר הוא שולח ידיים\לשון\אותיות-מקלדת? רגע שניה. בוא קודם כל נבדיל שליחת ידיים משליחת הודעה מנומסת. אם אתה רוצה, אני מוכן להקביל שליחה של הודעה מנומסת למקרה בו גבר ניגש אל אישה ברחוב, מחייך ומציע לה לערוך הכרות מעל כוס קפה. (-: (וכן, אני מתעלם בכוונה תחילה מכל אלו שכותבים "על ארבע כלבה" כי אין לכך קשר להאם משוייכת או לא. זאת פשוט סופר חוצפה) גם פה בפורום לא כולם מכירים את כולם. אני מכיר אותך, את בודיגארד, את ראובן, רפאל, זאלופון, טאבי, לא יודע. עוד איזה חמישה שישה זכרים לא יותר. אז כתוב לה "אליפל" בסוגריים. מי האליפל הזה בכלל? ראיתי כאן כנועות שהשמות בסגריים אצלהן התחלפו פעמיים באותו שבוע. איך בכלל אפשר להתייחס אליהם ברצינות? רוצים כבוד? מעולה. כבוד לא דורשים, בכבוד זוכים ובאתר הזה מעטים אלו שמכבדים/ות את עצמם/ן אבל כוווווווווווווולם רוצים להיות נורא מכובדים. לא רוצה לשחק את המשחק הזה, הוא לא אמיתי. לא רוצה שיכבדו אותי בגלל שאני שולט. ההפך הוא הנכון. זה מפריע לי. כי אם יכבדו אותי בגלל שאני דורש, איך אדע כאשר יכבדו אותי בגלל מי שאני באמת? |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
מכשפונת ממתק • 17 באוג׳ 2010
אמן החושים כתב/ה: Cloud_Lord כתב/ה: דיי הרבה שנים חלפו מאז עברתי להתרכז בדברים אחרים, ונטשתי את מעורבותי בקהילה.
אנחנו קהילה שמרשה לעצמה להיות חופשיה וטולרנטית האחד כלפי השני, בשל אופי העדפותינו, והעובדה שבדרך כלל אנחנו גם יותר אינטליגנטים מהממוצע שם בחוץ. עם זאת, לאור מספר אירועים שקרו לאחרונה, אני מרגיש את הצורך לשחרר לחלל האוויר תהייה שמקננת בתוכי, ואשמח להתייחסותכם לנושא. בזמני, היה כלל ברור בין האדונים בקהילה, והוא שלא מתעסקים עם רכושו של אדון אחר. כללי הנימוס חייבו בקשת רשותו של אדון טרם הפנייה לרכושו, ובוודאי שהיה מאוד לא מקובל לפנות בהצעות כאלו ואחרות לרכוש של האדון. שפחתי האהובה "זכתה" לקבל בשנה האחרונה מספר פניות מכאלה המגדירים עצמם אדונים, בעלות אופי דיי ברור של הצעה לקשר, וכמובן מבלי שאותם "אדונים" יטרחו ליידע אותי בנושא. למרבה ההפתעה, חלק מאותן פניות היו מכאלה שהנם כבר זמן לא מועט בשטח, ושם אחד אפילו מוכר לי אישית. מאחר ובמקרה שלי פניות כאלו אינן אלא נאד אוויר קל החולף לו ומתנדף ללא השפעה מלבד סירחון רגעי, יכולתי לפתור את הנושא בשעשוע רגעי ולהמשיך בענייני. אבל האמת היא שאני חושב שהמדובר בלא פחות ממעשה נבלה. להיכן הדרדרנו שקודים פשוטים של כבוד הדדי הנם עניין שחלף לו, וכל אחד הישר בעיניו עושה. האם אדם כזה בכלל ראוי להיקרא אדון, או שהוא פשוט רכיכה הזוחלת על קרקעית האוקיאנוס, ומנסה להיזון משאריות הצואה של הדגים ששוחים מעליה? בזמני, כאלה "אדונים" הוקעו על ידי השפחות המשויכות אליהם פנו, ואו על ידי חברים אחרים בקהילה, אבל מכל מקום מעשיהם פורסמו ונבלמו. יתכן שהייתי מורה לשפחה שלי להוקיע אותם בפומבי, אולם במחשבה שנייה העדפתי להיוועץ איתכם - אולי אני פשוט לא מעודכן, והעניין הנו עניין מקובל ובשגרה, ורק אני המוזר שעומד בשער תמה... ת'אמת, גם אני חשבתי פעם שניתן לפתור את הנושא בשעשוע רגעי ולהמשיך בענייני... אבל אתה יודע מה? זו בדיוק אותה גישה שהובילה אותנו כיום למצב הנוכחי של חוסר אטיות וערכים כאלה ואחרים שאולי (האמת אני לא בטוח בכלל), רק אולי היו נהוגים פעם ואני מכיר את פעם ולא זכור לי שאז הייתה פה יותר-מדי אתיקה. הבעיה ברורה- גם כאשר אתה יודע שאף שולט אחר לא יוכל לחטוף את שפחתך, כי אתה אדונה לכל דבר, מרצונה ובהסכמתה ויודע שהיא אוהבת ומכבדת אותך ומעדיפה אותך על-פני כל האחרים; גם אז זה מרתיח ת'דם לראות בני-זונות חסרי-ערכים שמנסים להתעסק איתה; ופחות כי הם מנסים להתעסק איתה, אלא יותר כי הם בני-זונות חסרי-ערכים. אבל העובדה היא שלא מוקיעים את התופעות האלה, ולחלק מהאנשים זה נעשה ממש בושה להודות שהם שומרים על הנשלטות שלהם מפני אדונים אחרים (כשאני כותב את זה ככה, זה פשוט נשמע לי מגוחך, הבושה הזו- אבל זו העובדה). אני אישית חושב ששפחה שלא מחפשת אדון שיגן עליה בצורה זו או אחרת מאחרים, מחפשת יותר סמרטוט מאדון ועוד אחד קונפורמיסטי בטירוף. אבל מי אני שאבקר את הליברליות השורצת בין האנשים העוסקים בתחום? מי הוא ראובן שיפתח פוסט על כל-מיני "ידידי-נפש" אפסיים? מי אנחנו האדונים שיודעים שיש לנו ביצים כדי להשתמש בהן ולא כדי להתפאר בהן? אז אני אומר לך מי אני, אני אישית לא מהסס להעיף מבט במסנג'ר ובמסרים הפרטיים של שפחתי (וגם לא היססתי לעשות זאת בעבר) ולא מהסס למחוק ולחסום מיידית כל מי שפנה אליה בצורה מיותרת, לא-אתית וזדונית; כאשר אני לא עושה את זה בעצמי, אני בודק אם היא עושה זאת בעצמה. כי אני מעוניין לצמצם כמה שיותר את מגעי עם חארות, פשוט מאד; ואני ממליץ לכל אדון בר-דעת לעשות כך בעצמו גם-כן (או בצורה שלו, כל עוד זה ישיג אותה תוצאה). *** ובאשר אליך ידידי הגמד- אני אישית חושב שיש פה בעיה קצת אחרת בדיעה שלך (מאשר סתם ניסיון להתווכח), העניין הוא שאתה חולה על השפחה שלך! (ואשריך על כך), בתור שכזה אתה מרשה לעצמך להיות הרבה יותר רך בנושאים כאלה ואחרים כלפיה (ואין בזה כל פסול); אבל תכלס, אתה בחור ערכי ועל רמה, תחשוב רגע בכנות- אם לא הייתה לך כרגע שפחה שאתה כ"כ אוהב, אתה באמת חושב שגם אז היית מוכן לסבול אנשים שפלים שמסתובבים סביב אנשים שיקרים לך? אני אישית אם מישהו יעיז להכנס לי למסנגר או למסרים הפרטיים ולחטט לי בחיים הפרטיים, הוא יעוף מהר מאוד לקיבינימט. אם מי שאני נמצאת איתו לא סומך עלי שאני אדע לנפנף את מי שצריך, אני לא חושבת שאני רוצה אותו בחיים שלי. יש לי מספיק שכל ובינה להתנהג כראוי ואני לא צריכה שום "אביר קקמיקה" שיבוא ויציל אותי מה"רעים". קצת אמון בבת הזוג לא יזיק לך בכלל אדוני הצעיר. |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
מכשפונת ממתק • 17 באוג׳ 2010
אמן החושים כתב/ה: Cloud_Lord כתב/ה: דיי הרבה שנים חלפו מאז עברתי להתרכז בדברים אחרים, ונטשתי את מעורבותי בקהילה.
אנחנו קהילה שמרשה לעצמה להיות חופשיה וטולרנטית האחד כלפי השני, בשל אופי העדפותינו, והעובדה שבדרך כלל אנחנו גם יותר אינטליגנטים מהממוצע שם בחוץ. עם זאת, לאור מספר אירועים שקרו לאחרונה, אני מרגיש את הצורך לשחרר לחלל האוויר תהייה שמקננת בתוכי, ואשמח להתייחסותכם לנושא. בזמני, היה כלל ברור בין האדונים בקהילה, והוא שלא מתעסקים עם רכושו של אדון אחר. כללי הנימוס חייבו בקשת רשותו של אדון טרם הפנייה לרכושו, ובוודאי שהיה מאוד לא מקובל לפנות בהצעות כאלו ואחרות לרכוש של האדון. שפחתי האהובה "זכתה" לקבל בשנה האחרונה מספר פניות מכאלה המגדירים עצמם אדונים, בעלות אופי דיי ברור של הצעה לקשר, וכמובן מבלי שאותם "אדונים" יטרחו ליידע אותי בנושא. למרבה ההפתעה, חלק מאותן פניות היו מכאלה שהנם כבר זמן לא מועט בשטח, ושם אחד אפילו מוכר לי אישית. מאחר ובמקרה שלי פניות כאלו אינן אלא נאד אוויר קל החולף לו ומתנדף ללא השפעה מלבד סירחון רגעי, יכולתי לפתור את הנושא בשעשוע רגעי ולהמשיך בענייני. אבל האמת היא שאני חושב שהמדובר בלא פחות ממעשה נבלה. להיכן הדרדרנו שקודים פשוטים של כבוד הדדי הנם עניין שחלף לו, וכל אחד הישר בעיניו עושה. האם אדם כזה בכלל ראוי להיקרא אדון, או שהוא פשוט רכיכה הזוחלת על קרקעית האוקיאנוס, ומנסה להיזון משאריות הצואה של הדגים ששוחים מעליה? בזמני, כאלה "אדונים" הוקעו על ידי השפחות המשויכות אליהם פנו, ואו על ידי חברים אחרים בקהילה, אבל מכל מקום מעשיהם פורסמו ונבלמו. יתכן שהייתי מורה לשפחה שלי להוקיע אותם בפומבי, אולם במחשבה שנייה העדפתי להיוועץ איתכם - אולי אני פשוט לא מעודכן, והעניין הנו עניין מקובל ובשגרה, ורק אני המוזר שעומד בשער תמה... ת'אמת, גם אני חשבתי פעם שניתן לפתור את הנושא בשעשוע רגעי ולהמשיך בענייני... אבל אתה יודע מה? זו בדיוק אותה גישה שהובילה אותנו כיום למצב הנוכחי של חוסר אטיות וערכים כאלה ואחרים שאולי (האמת אני לא בטוח בכלל), רק אולי היו נהוגים פעם ואני מכיר את פעם ולא זכור לי שאז הייתה פה יותר-מדי אתיקה. הבעיה ברורה- גם כאשר אתה יודע שאף שולט אחר לא יוכל לחטוף את שפחתך, כי אתה אדונה לכל דבר, מרצונה ובהסכמתה ויודע שהיא אוהבת ומכבדת אותך ומעדיפה אותך על-פני כל האחרים; גם אז זה מרתיח ת'דם לראות בני-זונות חסרי-ערכים שמנסים להתעסק איתה; ופחות כי הם מנסים להתעסק איתה, אלא יותר כי הם בני-זונות חסרי-ערכים. אבל העובדה היא שלא מוקיעים את התופעות האלה, ולחלק מהאנשים זה נעשה ממש בושה להודות שהם שומרים על הנשלטות שלהם מפני אדונים אחרים (כשאני כותב את זה ככה, זה פשוט נשמע לי מגוחך, הבושה הזו- אבל זו העובדה). אני אישית חושב ששפחה שלא מחפשת אדון שיגן עליה בצורה זו או אחרת מאחרים, מחפשת יותר סמרטוט מאדון ועוד אחד קונפורמיסטי בטירוף. אבל מי אני שאבקר את הליברליות השורצת בין האנשים העוסקים בתחום? מי הוא ראובן שיפתח פוסט על כל-מיני "ידידי-נפש" אפסיים? מי אנחנו האדונים שיודעים שיש לנו ביצים כדי להשתמש בהן ולא כדי להתפאר בהן? אז אני אומר לך מי אני, אני אישית לא מהסס להעיף מבט במסנג'ר ובמסרים הפרטיים של שפחתי (וגם לא היססתי לעשות זאת בעבר) ולא מהסס למחוק ולחסום מיידית כל מי שפנה אליה בצורה מיותרת, לא-אתית וזדונית; כאשר אני לא עושה את זה בעצמי, אני בודק אם היא עושה זאת בעצמה. כי אני מעוניין לצמצם כמה שיותר את מגעי עם חארות, פשוט מאד; ואני ממליץ לכל אדון בר-דעת לעשות כך בעצמו גם-כן (או בצורה שלו, כל עוד זה ישיג אותה תוצאה). *** ובאשר אליך ידידי הגמד- אני אישית חושב שיש פה בעיה קצת אחרת בדיעה שלך (מאשר סתם ניסיון להתווכח), העניין הוא שאתה חולה על השפחה שלך! (ואשריך על כך), בתור שכזה אתה מרשה לעצמך להיות הרבה יותר רך בנושאים כאלה ואחרים כלפיה (ואין בזה כל פסול); אבל תכלס, אתה בחור ערכי ועל רמה, תחשוב רגע בכנות- אם לא הייתה לך כרגע שפחה שאתה כ"כ אוהב, אתה באמת חושב שגם אז היית מוכן לסבול אנשים שפלים שמסתובבים סביב אנשים שיקרים לך? אני אישית אם מישהו יעיז להכנס לי למסנגר או למסרים הפרטיים ולחטט לי בחיים הפרטיים, הוא יעוף מהר מאוד לקיבינימט. אם מי שאני נמצאת איתו לא סומך עלי שאני אדע לנפנף את מי שצריך, אני לא חושבת שאני רוצה אותו בחיים שלי. יש לי מספיק שכל ובינה להתנהג כראוי ואני לא צריכה שום "אביר קקמיקה" שיבוא ויציל אותי מה"רעים". קצת אמון בבת הזוג לא יזיק לך בכלל אדוני הצעיר. |
|
A v(שולט) |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
מה שהכי מצחיק בשירשור הזה...
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
A v(שולט) • 17 באוג׳ 2010
כאלה שמגנים את התופעה.
אבל לא מתבישים להיות חלק ממנה. |
|
לילה לבן |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לילה לבן • 17 באוג׳ 2010
אני תמיד תוהה מתי היו הימים ההם, כשכבוד היה כבוד, וחבר היה חבר שמעתי סיפורים מסמרי שיער על התנהלויות בקהילה הזאת מאז ומתמיד וגם היום יש אנשים שיש להם כבוד, למרות שלעניות דעתי הם מועטים ובד"כ לא אלה שכ"כ זועקים על כבוד בקולי קולות ובכלל, עוד עניין שמתמיה בעיניי, בנושא הכבוד, הוא איך אסור פה להגיד משהו ערכי/מוסרי על אנשים שמשקרים, מרמים ובוגדים בבני הזוג שלהם ומשתמשים בכלוב ובקהילה למטרה הזו -- כי זה כנראה כן מעשה מכובד -- ואילו מישהו, כמובן כולל את כל אלה, **מתחיל** עם מישהי שהיא ביחסים... אזי זה חוסר כבוד? ואסור? נו, באמת. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוג׳ 2010
Primary כתב/ה: אני יכול להסכים עם מהות הנושא,
ומבחינתי המהות היא שכבר מזמן אין כאן יחסי כבוד בין אם זה שולט לשולט, או בכלל בין אדם לאדם במקום הזה, שלא נדבר על נימוסים. אך אני באמת שלא מסכים עם ה'קוד' הזה שאתם מכתיבים כאן, אתם לא מגנים על הנשלטת שלכם, אתם מגנים על עצמכם ומפחדים מכך שמא היא תסתכל לכיוון אחר, ובעצם זאת מנסים ליצור לה בועה. אופוריה כזו שבה אתם שוללים כל גורם זר באשר הוא, העיקר בכדי להבטיח את מקומכם. ובכן.. אולי בסביבה הוירטואלית זה עובד, אך לא במציאות, אתם לא תוכלו לשלוט על גברים שיתחילו איתה בעבודה, בהליכה לסופר, בפארק, או במועדון/פאב היא צריכה לדעת מתוך רצון אישי שלה, שעלייה לדחות פניות שכאלו. אני לא חושב שברחוב, מישהו יבוא לבקש אישור שלכם בכדי שיפנה אליה. אני הכי נגד לפנות למישהי שכבר נמצאת עם גבר אחר, כי אם היא כן תראה לנכון שלפתח עמי יחסים כלשהם בזמן שהיא עם גבר אחר, בפעם הבאה אני עלול להיות הגבר הזה שהיא תבגוד בו, ובכלל זה מראה על רמה כלשהי שאני סולד ממנה לגמרי. אבל זה ששולט במקום הזה רואה שהנשלטת מקולרת, זה לא הופך את זה לתועבה שהוא פנה אליה, זכותו המלאה לפנות למישהי, כמו שזו זכותה המלאה לדחות אותו, להתעלם מהפניה שלו, או בכלל לחסום אותו. קצת אמון וביטחון חברים.. אתה מבין? זה בדיוק מה שאתה לא מבין איש... ממש לא אכפת לי שיתחילו איתה אנשים במועדון או בפאב- אין לה טבעת-נישואין על היד כך שאני לא בא בטענות; אבוא בטענות אם יראו שבאתי אותה בצורה שלא משתמעת לשני-פנים, בתור בן-זוג, כי אז אנחנו שוב נכנסים לתחום של אנשים נאלחים ונקלים שאני לא רוצה בסביבתי. |
|