מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
למה אין מסיבות ביום שישי?
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 28 באוג׳ 2010
למה ישנם שני מועדונים מתחרים ששניהם פועלים ביומי חמישי? למה אין מסיבות בימי שישי, למען כל אותם אנשים שעובדים ביום חמישי עד מאוחר או עובדים ביום שישי? מה ההיגיון בלעשות שתי מסיבות באותו הערב?
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
aka BODYGUARD • 28 באוג׳ 2010
כדי שישאר מקום לשאלות...
יש קהל שמעדיף מקום אחד ויש שמעדיף את השני. בימי שישי יש ליין מחתרתי שמתקיים אחת לשבועיים. אומרים עליו שהוא טוב. אני לא מכיר ממש ולא יודע... תשאלי מסביב... ולגבי תחרות- מה רע בתחרות? בכל תחום בעולם קיימת תחרות ומי שיספק את ה"סחורה" יזכה ביותר קהל. ככה זה עובד בכל מועדון. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
BODYGUARD כתב/ה: כדי שישאר מקום לשאלות...
יש קהל שמעדיף מקום אחד ויש שמעדיף את השני. בימי שישי יש ליין מחתרתי שמתקיים אחת לשבועיים. אומרים עליו שהוא טוב. אני לא מכיר ממש ולא יודע... תשאלי מסביב... ולגבי תחרות- מה רע בתחרות? בכל תחום בעולם קיימת תחרות ומי שיספק את ה"סחורה" יזכה ביותר קהל. ככה זה עובד בכל מועדון. אין לי בעיה עם התחרות, ההיפך, תחרות משפרת את ההיצע לצרכן ואת השירות ואת טיב המוצר. הבעיה שלי היא שיש שתי מסיבות "ראשיות", נקרא להן, ושתיהן באותו יום, בשעה שאפשר לעשות אחת ביום חמישי ואת השנייה ביום שישי . בצורה כזאת, אנשים שרוצים ללכת לשתיהן או אנשים שרוצים לצאת ביום שישי כי ביום שישי הם עובדים בבוקר (כמוני, כרגע) יוכלו ליהנות משתי המסיבות או אחת מהן, לפחות. זה יוצר מצב שהקהילה לא גדולה מאוד וחצי מקהל הבליינים הפוטנציאלי יילך למסיבה X והחצי השני למסיבה Y (בהנחה שזה יתחלק שווה בשווה וזה כמובן לא יקרה) וכך כולם נפגעים, כי אם אני אצא למסיבה X וחלק מחבריי למסיבה Y, זה סתם ייצור תחושה לא נעימה ופחות אנשים בממוצע בכל מסיבה, מאשר אם כל אחת הייתה ביום אחר. כמו שאמרתי, בעיקר מפריע לי שאין לי מגוון של ימים. לגבי המסיבה האלטרנטיבית שלא הייתי בה ולכן לא יכולה לחוות דיעה, היא פונה לקהל לקוחות שונה לגמרי, ככל הנראה וזה דווקא נחמד שהיא לא מתרחשת כל שבוע. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
את צריכה להחליט...
אם את בליינית את מביטה בלוח המסיבות ובוחרת מה לך מתאים והיכן. אם את מפעילה ליין את תבחרי מתי. ככה זה עובד. מי מפסיד ומי מרוויח? אני בטוח שכל מקום עושה את החשבון בעצמו. לגבי הליין המחתרתי של שישי פעם בשבועיים- הייתי ציני מעט, מכיר והיטב ומומלץ. לידיעתך, אגב, מדובר בדיוק באותו קהל בליינים. וה"אלטרנטיבית", מילה שאת השתמשת בה משום מה, מאופיינת בקהל ותיק מאד מהנישה, וטובה לא פחות מהדנג' האגדי. את טוענת שאת עובדת בשישי ולכן שישי מתאים לך אבל במשך שנתיים לא ביקרת במקום היחידי שעובד בשישי. נסי ותדעי. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
בחרתי לכנות את אותו ליין כאלטרנטיבי משום שבחרת לכנותו "חתרני", ואני מניחה שהוא אמור לשמש אלטרנטיבה אחרת ושונה במהותה ממסיבה רגילה במועדון שבו כל מי שרוצה יכול לבוא, ואין זה אומר דבר וחצי דבר על קהל המבלים בהם (לא הבנתי מה זה רלבנטי שהם ותיקים וכו').
לא ביקרתי שנתיים, כי בשנה האחרונה לא הייתי בכלל בארץ, קצת קשה לתפוס טיסה רק למסיבה, טובה ככל שתהיה ובשנה שלפניה, דווקא כן באתי פעם בכמה חודשים, אני מניחה שהרבה השתנה מאז ואני בהחלט מתכוונת לנסות להגיע למסיבה כלשהי ברגע שיזדמן לי. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
מחתרתי...לא חתרני.
(לא קיים פירסום כללי כבר שנתיים לליין, והוא עובד יפה מאד.) |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
29 באוג׳ 2010
הליין המחתרתי
לפני 14 שנים •
29 באוג׳ 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 29 באוג׳ 2010
אגב, הליין לצערי ואולי לשמחתם של חלק מהמבלים כבר לא מחתרתי ופתוח לכולם
אם את מעוניינת יש קבוצה בפייסבוק - הקינקי ליין, ופרטים אצל דיווה כאן בכלוב |
|
ניקי666 niki |
לפני 14 שנים •
30 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 באוג׳ 2010
ניקי666 niki • 30 באוג׳ 2010
לגבי השאלה הראשית בפוסט "למה אין מסיבות ביום שישי ",אז התשובה היא יש ובגדול . מידי שבועיים מתקיימת מסיבה על כל האלמנטים הבדסיים בקינקי סלון של דיווה . לדעתי לא מדובר במסיבה מחתרתית סטייל חסמבה ובטח לא במשהו חתרני ,כל אדם שגולש באחד האתרים יותר משבוע או לחילופין יוצר איזשהו קשר עם אדם מהקהילה יוודע לו קיומה של המסיבה המחתרתית הזאת ...והוא יוכל להיות שותף בה אם יחליט שהוא משלם ומטרת בואו היא להנאה ובילוי בלבד ...וכאן בעצם טמונה הגדולה של המקום ,המחתרתיות באה בכדי למנוע מכאלה שאינם מתאימים להיות שם . בהחלט שווה לרדת למחתרת בימים אלה . |
|