צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם בדסמ מדכא או מפריע משיכה או רצון לסקס רגיל ופשוט ?

בלוסום​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 2 באוג׳ 2010

Re: האם בדסמ מדכא או מפריע משיכה או רצון לסקס רגיל ופשוט ?

בלוסום​(לא בעסק) • 2 באוג׳ 2010
לילימיי כתב/ה:

מצחיקה, חתולונת...
את ממש לא חסומה אצלי בשום מקום
והאמת, שאין שום דבר שאת יכולה לכתוב שיכול להשפיל אותי
אז תרגיעי...חבל על העצבים שלך וההתלהמות הזאת, זה לא ממש מוסיף לך, את יודעת.

באמת שאין לי מה להתאמץ בלהשפיל אותך - את עושה את זה כל כך טוב לבד... icon_biggrin.gif
לילימיי​(שולטת)
לפני 14 שנים • 2 באוג׳ 2010

לילימיי​(שולטת) • 2 באוג׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה:
לילימיי כתב/ה:

מצחיקה, חתולונת...
את ממש לא חסומה אצלי בשום מקום
והאמת, שאין שום דבר שאת יכולה לכתוב שיכול להשפיל אותי
אז תרגיעי...חבל על העצבים שלך וההתלהמות הזאת, זה לא ממש מוסיף לך, את יודעת.

באמת שאין לי מה להתאמץ בלהשפיל אותך - את עושה את זה כל כך טוב לבד... icon_biggrin.gif

כן כן, ברור...
אל תפריעי לעצמך
אני רואה שהשטויות הילדותיות האלה הן מזון טעים מאוד בשבילך...
תמשיכי!
ובתיאבון ממני icon_smile.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 14 שנים • 3 באוג׳ 2010

לילימיי כתב/ה:
your private toy כתב/ה:
היי,

יש לי שאלה למנוסים שבינכם,
האם המשיכה לבדסמ עלול להפריע להנאה שבסקס רגיל ופשוט עם אשה שלא נמשכת לבדסמ .. ?

דווקא יצא לי לחשוב על זה, בזמן האחרון.
בהקשר שלי, בהקשרים של אנשים אחרים.
אני מאמינה שמי שבאמת אוהב סקס
לא מהיום, לא מאתמול, אלא מאז ומתמיד
יכול להנות בכל הרבדים של המיניות. החושניות.
הזמן והניסיון עושים את שלהם, כל "תלמיד" והקצב שלו
והרי כולנו "תלמידים" של החיים האלה, לא?
אני אישית מתחברת למגע, על שלל צורותיו וגווניו.
זה שאני עושה בדס"מ "רסמי" בערך שנתיים וחצי,
לא אומר, שלא עשיתי זאת
לפני 15 שנים עם בן זוגי הונילי...
כשלא היה לי מושג, איך קוראים לזה
במילים, או בתארים...

מזדהה מאד עם מה שכתבת כאן.

ואמנם, הנטיה הזו הרבה פעמים יוצאת החוצה, אבל גם באמצע המכות לפעמים בא לי לקרב את השפתיים לבחור המקסים שסופג כל כך יפה. כי אין הפרדה.
אני אף פעם לא מסתפקת. רק וניל לא טוב לי, רק משחקי תפקידים לא טוב לי, רק בדס"מ לא טוב לי, רק קוויקים לא טוב לי, רק תרגול טנטרי לא טוב לי. תנו לי את החבילה icon_smile.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
Cauchy כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:
אינדיווידואלי לאללה.
אצלי לא נפגע. להיפך, זה רק פתח לי עוד את הראש להנות מכל מיני צורות של סקס ולא להתעסק ב"זה בסדר וזה לא בסדר" ולקבל באהבה כמעט הכל. דווקא אחרי שחוויתי, כבר לא כזה דחוף לי שהסקס שלי יהיה בצורה מסויימת, ואני יכולה להנות מדברים שפעם חשבתי שלא מעניינים אותי בכלל (כמו רוך ועדינות למשל שרק בשנה האחרונה התחלתי לחבב).

אבל הרי לך תשובה כמו של חתולה לעומתי, וכבר זה מספיק לך בשביל לקבוע שזה כל כך, כל כך אינדיווידואלי.

אני חושבת שלא רק עניין של בדס"מ. יש כאלה שמגלים מה עושה להם טוב ואז כל השאר כבר לא מושך, ויש כאלה שזה רק פותח אותם לעוד דברים. זה לאו דווקא השפעה של בדס"מ באופן ספציפי.

רוך ועדינות? מה את סוטה לחלוטין?

אין לך מושג עד כמה. רוך זה עוד מילא, לפעמים אני אפילו מזדיינת! (הו הא שומו שמיים)
עכשיו תורך לשתף אותנו בסטיה.
Cauchy{Venus Blue}
Cauchy{Venus Blue} • 3 באוג׳ 2010
אני לא מבין מה זה מזדיינת. כלומר תוקעת לו דילדו שחור ענק בתחת? מזדיינת עם החבר הכי טוב שלו מולו? מה הכוונה מזדיינת, אני לא מבין.

אני שיתפתי בסטייה שלי - אני וניל. אני מאמין שמערכת יחסים מונוגמית בריאה הינה שיוויונית בעיקרה, גם אם התפקידים אינם זהים. כלומר, איני חושב שאני שווה יותר מזוגתי*, או שצרכיה באים באיזו צורה אחרי הצרכים שלי. להפך, אני ג'נטלמן (או משתדל להיות) ואוהב לרצות את זוגתי*.

לשאול האם אין דרך חזרה מבדסמ יכול להענות בשתי דרכים:
1. אם מדובר על שדרוג יחסי המין - אין דרך אמיתית חזרה בדומה לכך שאחרי שטעמתי מהשוקולד הטוב ביותר בעולם, כל שאר השוקולדים פשוט פחות טובים. אני יכול להנות מהם, אבל אני אחזור לשוקולד הכי טוב בעולם.

2. אם מדובר על היכולת להחדיר צינור גינה לאיבר המין שלך, אני לא מבין בזה ולא אתיימר לענות על כך. (וכל מה שקשור להארקור וחוסר יכולת להעמיד אותו בלי לשפשף היטב בפומפיה)

*מכיוון שאין לי בת זוג, כל האמור למעלה נכון באופן ריק

יולי Yuli כתב/ה:
Cauchy כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:
אינדיווידואלי לאללה.
אצלי לא נפגע. להיפך, זה רק פתח לי עוד את הראש להנות מכל מיני צורות של סקס ולא להתעסק ב"זה בסדר וזה לא בסדר" ולקבל באהבה כמעט הכל. דווקא אחרי שחוויתי, כבר לא כזה דחוף לי שהסקס שלי יהיה בצורה מסויימת, ואני יכולה להנות מדברים שפעם חשבתי שלא מעניינים אותי בכלל (כמו רוך ועדינות למשל שרק בשנה האחרונה התחלתי לחבב).

אבל הרי לך תשובה כמו של חתולה לעומתי, וכבר זה מספיק לך בשביל לקבוע שזה כל כך, כל כך אינדיווידואלי.

אני חושבת שלא רק עניין של בדס"מ. יש כאלה שמגלים מה עושה להם טוב ואז כל השאר כבר לא מושך, ויש כאלה שזה רק פותח אותם לעוד דברים. זה לאו דווקא השפעה של בדס"מ באופן ספציפי.

רוך ועדינות? מה את סוטה לחלוטין?

אין לך מושג עד כמה. רוך זה עוד מילא, לפעמים אני אפילו מזדיינת! (הו הא שומו שמיים)
עכשיו תורך לשתף אותנו בסטיה.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 3 באוג׳ 2010
אצלי אין הפרדה. כאשר גיליתי את הקהילה לא גיליתי את ה- BDsM אלא שם למה שעשיתי קודם ואנשים שעושים פחות או יותר כמוני. עד אז הייתי סתם שוביניסט אלים וסוטה. כך שזה מאוד אישי, אני מניח, ודי נושק לשאלת ה-"BDsM מולד או נלמד?", עליה כמדומני עדיין לא הצליחו להשיב. מה עוד שגם על שאלת ה- "מהו BDsM" לא ממש הצליחו להשיב ולכן אני אישית די מתרגז כאשר מתחילה החלוקה ל- BDsM אמיתי ו BDsM לא אמיתי או BDsM-כן BDsM-לא, וכד'.

אני לא יודע אם זה יאה לענות על שאלה בשאלה אבל מתוך התנצלות כנה אסתכן ואשאל אותך בכ"ז. טרם "גילית" את ה BDsM, ביחסים "וניליים" שניהלת, חשת שלם או שמא חסר משהו שהושלם לאחר הגילוי?
חומר​(נשלט)
לפני 14 שנים • 4 באוג׳ 2010
חומר​(נשלט) • 4 באוג׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
אצלי אין הפרדה. כאשר גיליתי את הקהילה לא גיליתי את ה- BDsM אלא שם למה שעשיתי קודם ואנשים שעושים פחות או יותר כמוני. עד אז הייתי סתם שוביניסט אלים וסוטה. כך שזה מאוד אישי, אני מניח, ודי נושק לשאלת ה-"BDsM מולד או נלמד?", עליה כמדומני עדיין לא הצליחו להשיב. מה עוד שגם על שאלת ה- "מהו BDsM" לא ממש הצליחו להשיב ולכן אני אישית די מתרגז כאשר מתחילה החלוקה ל- BDsM אמיתי ו BDsM לא אמיתי או BDsM-כן BDsM-לא, וכד'.

אני לא יודע אם זה יאה לענות על שאלה בשאלה אבל מתוך התנצלות כנה אסתכן ואשאל אותך בכ"ז. טרם "גילית" את ה BDsM, ביחסים "וניליים" שניהלת, חשת שלם או שמא חסר משהו שהושלם לאחר הגילוי?

קצת קשה לענות מכיוון שאני נמשך לבדסמ עוד מנעוריי, ותוך כדי נהלתי בחיי מערכות יחסים עם נשים שלא נמשכות לתחום והכל היה בסדר, אך המשיכה לבדסמ תמיד היתה חזקה מאוד לאורך כל הדרך, כך שהעניין הוא בעצם שאת הבדסמ גיליתי ראשון .. אפשר להגיד
מיתוסית​(שולטת)
לפני 14 שנים • 6 בספט׳ 2010
מיתוסית​(שולטת) • 6 בספט׳ 2010
נדמה לי שנשאלה כאן שאלה אחת, ואנשים ענו על שאלה אחרת.
נדמה לי שהשואל שאל האם אחרי שמתנסים בבדסמ, לא רוצים יותר סקס רגיל ולא נהנים ממנו, בזמן שהמגיבים חשבו שהאם אחרי שמתנסים בבדסמ, אפשר להסתפק *רק* במין ונילי.

אני אענה על שתי השאלות ואשמח לדעת מה הייתה כוונת המשורר בלי קשר icon_smile.gif

לגבי הראשונה: תמיד נהניתי מסקס רגיל ואני עדיין נהנית, הוא מרכיב חלק גדול מהמיניות שלי יותר מאשר הבדסמ, ולו בשל הסיבה הפשוטה שלפעמים בא פשוט סקס ובא יותר פעמים וזה מתאפשר עם יותר בני זוג מאשר סשנים. לצורך העניין, אם בא לי פעמיים סקס בשבוע, לא בהכרח בא לי סשן פעמיים בשבוע ולפעמים מספיק סשן פעם בחודש (לשם הדוגמה).
הסקס שלי אומנם לא עדין ורומנטי, אלא יותר אגרסיבי אבל הוא עדיין לטעמי סקס לכל דבר, גם אם יש קצת ספאנקים ומשיכות שיער ונשיכות, פשוט כי ונילים גם עושים סקס ככה. אני מאמינה שרוב הבדסמים יכולים ליהנות גם מסקס רגיל וגם מבדסמ והמיעוט יכול ליהנות אך ורק מבדסמ כולל בסקס (כמו למשל שמתארת החתולה), כלומר שאפשר להתגרות ולגמור רק אם יש אלמנטים בדסמיים מובהקים וחזקים.

לגבי השאלה השניה, התשובה היא לא. לאחר שנחשפת לבדסמ לאורך זמן ואתה נמשך לזה מאוד, קשה מאוד מאוד להתנתק מזה לגמרי ולהיות עם בת זוג ונילית לאורך שנים בלי שום בדסמ, אלא רק סקס ונילי/קינקי במקרה הטוב.
חומר​(נשלט)
לפני 14 שנים • 6 בספט׳ 2010
חומר​(נשלט) • 6 בספט׳ 2010
כחולית כתב/ה:
נדמה לי שנשאלה כאן שאלה אחת, ואנשים ענו על שאלה אחרת.
נדמה לי שהשואל שאל האם אחרי שמתנסים בבדסמ, לא רוצים יותר סקס רגיל ולא נהנים ממנו, בזמן שהמגיבים חשבו שהאם אחרי שמתנסים בבדסמ, אפשר להסתפק *רק* במין ונילי.

אני אענה על שתי השאלות ואשמח לדעת מה הייתה כוונת המשורר בלי קשר icon_smile.gif

לגבי הראשונה: תמיד נהניתי מסקס רגיל ואני עדיין נהנית, הוא מרכיב חלק גדול מהמיניות שלי יותר מאשר הבדסמ, ולו בשל הסיבה הפשוטה שלפעמים בא פשוט סקס ובא יותר פעמים וזה מתאפשר עם יותר בני זוג מאשר סשנים. לצורך העניין, אם בא לי פעמיים סקס בשבוע, לא בהכרח בא לי סשן פעמיים בשבוע ולפעמים מספיק סשן פעם בחודש (לשם הדוגמה).
הסקס שלי אומנם לא עדין ורומנטי, אלא יותר אגרסיבי אבל הוא עדיין לטעמי סקס לכל דבר, גם אם יש קצת ספאנקים ומשיכות שיער ונשיכות, פשוט כי ונילים גם עושים סקס ככה. אני מאמינה שרוב הבדסמים יכולים ליהנות גם מסקס רגיל וגם מבדסמ והמיעוט יכול ליהנות אך ורק מבדסמ כולל בסקס (כמו למשל שמתארת החתולה), כלומר שאפשר להתגרות ולגמור רק אם יש אלמנטים בדסמיים מובהקים וחזקים.

לגבי השאלה השניה, התשובה היא לא. לאחר שנחשפת לבדסמ לאורך זמן ואתה נמשך לזה מאוד, קשה מאוד מאוד להתנתק מזה לגמרי ולהיות עם בת זוג ונילית לאורך שנים בלי שום בדסמ, אלא רק סקס ונילי/קינקי במקרה הטוב.

ובכן , קודם כל תודה, ואכן התכוונתי לשאלה הראשונה שכתבת ואני מבין מהתשובות של כולם שזה פשוט מאוד ספציפי לכל אחד ומשפיע עליו בצורה שונה..
סימן כחול​(מתחלף)
לפני 14 שנים • 11 בספט׳ 2010

סימן כחול​(מתחלף) • 11 בספט׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:
לילימיי כתב/ה:
your private toy כתב/ה:
היי,

יש לי שאלה למנוסים שבינכם,
האם המשיכה לבדסמ עלול להפריע להנאה שבסקס רגיל ופשוט עם אשה שלא נמשכת לבדסמ .. ?

דווקא יצא לי לחשוב על זה, בזמן האחרון.
בהקשר שלי, בהקשרים של אנשים אחרים.
אני מאמינה שמי שבאמת אוהב סקס
לא מהיום, לא מאתמול, אלא מאז ומתמיד
יכול להנות בכל הרבדים של המיניות. החושניות.
הזמן והניסיון עושים את שלהם, כל "תלמיד" והקצב שלו
והרי כולנו "תלמידים" של החיים האלה, לא?
אני אישית מתחברת למגע, על שלל צורותיו וגווניו.
זה שאני עושה בדס"מ "רסמי" בערך שנתיים וחצי,
לא אומר, שלא עשיתי זאת
לפני 15 שנים עם בן זוגי הונילי...
כשלא היה לי מושג, איך קוראים לזה
במילים, או בתארים...

מזדהה מאד עם מה שכתבת כאן.

ואמנם, הנטיה הזו הרבה פעמים יוצאת החוצה, אבל גם באמצע המכות לפעמים בא לי לקרב את השפתיים לבחור המקסים שסופג כל כך יפה. כי אין הפרדה.
אני אף פעם לא מסתפקת. רק וניל לא טוב לי, רק משחקי תפקידים לא טוב לי, רק בדס"מ לא טוב לי, רק קוויקים לא טוב לי, רק תרגול טנטרי לא טוב לי. תנו לי את החבילה icon_smile.gif

גם אני לא הייתי מוותר על סקס וניל, רך ועדין או פראי ומלא תאווה, אין שוקולד שהוא הכי טוב אלא כל פעם יש חשק לשוקולד אחר.
באותה אנלוגיה אם טעמת כמה סוגים והיה לך טעים, תוכל לחזור רק לשוקולד אחד? אני חושב שלא, גם חוש הטעם משתנה לפי המצב רוח.