כלובי |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
כלובי • 9 בספט׳ 2010
זאת ההודעה הרשמית מגוגל בפאנל ניהול האתר:
Status of the latest badware review for this site: A review for this site has finished. The site was found clean. The badware warnings from web search are being removed. Please note that it can take some time for this change to propagate. בתרגום חופשי לעברית האתר נסרק שוב ולא נתגלו בו בעיות. יקח קצת זמן לגוגל להתעדכן ולהסיר את כל הודעות האזהרה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
כלובי , איך מסירים את זה ?
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
קליבר(שולט) • 10 בספט׳ 2010
Separated Self כתב/ה: לא שחלילה אני טוענת שבעלי האתר קשורים לזה, אך חשוב שיהיו מודעים לכך.
האנטי וירוס שיש לי על המחשב מראה אזהרה כי האתר לא בטוח. והוא זיהה סוס טרויאני שאיכשהו קשור לתוכנה כלשהי שנקראת "antivirus2010". התוכנה הזו מפיצה את עצמה בצורה כזו שהיא מפזרת הודעות אזהרה מפוברקות ומוגזמות ברגע שנכנסים ל"הכלוב" ומודיעה שתקף את המחשב שלכם וירוס, ברגע שאתם לוחצים על "הסרה" או "תיקון" אני לא לגמרי זוכרת מה הופיע שם, זה מעביר אתכם אוטומטית לדף הרשמה לכאורה על מנת לרכוש את האנטי וירוס המדובר antivirus2010. ברגע שאתם לוחצים על ההודעה הזו, האתר מפעיל סוס טרויאני אשר חודר את האבטחה שלכם ומפיץ את עצמו באמצעות המייל שלכם. במקרה שהמייל שבו אתם עושים שימוש משמש אתכם לאתרים רבים כגון פייסבוק, אתם יכולים להדביק את החברים שלכם. זה קורה למי שיש לו את הדפדפן של IE. במקרה של מורפיקס, זה יכול לקרות גם, אך לא יודעת על מקרים דומים. אז אנא מכם, אם יופיע לכם אזהרות מהסוג הזה, לא ללחוץ על שום פעולה "הבראה/הסרה/תיקון". וזה מניסיון אישי שלי, כי מרגע שלחצתי, יש לי קריסות של המחשב (סוג של אתחול אוטומטי). וכרגע אני מנסה למצוא דרך להפטר מהסוס הזה. אם מישהו נוסף חווה את זה, לעדכן כאן. גם אצלי הופיע האנטי וירוס 2010 הזה , הסרתי אותו ממסיר התכניות ( הוספה / הסרה של תכניות ) וכן הרצתי אנטי וירוס ובינתיים הוא נעלם . זה לא אומר שהוא לא קיים ... האם יש פתרון.? |
|
Inside your head |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
Re: כלובי , איך מסירים את זה ?
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
Inside your head • 10 בספט׳ 2010
קליבר כתב/ה: Separated Self כתב/ה: לא שחלילה אני טוענת שבעלי האתר קשורים לזה, אך חשוב שיהיו מודעים לכך.
האנטי וירוס שיש לי על המחשב מראה אזהרה כי האתר לא בטוח. והוא זיהה סוס טרויאני שאיכשהו קשור לתוכנה כלשהי שנקראת "antivirus2010". התוכנה הזו מפיצה את עצמה בצורה כזו שהיא מפזרת הודעות אזהרה מפוברקות ומוגזמות ברגע שנכנסים ל"הכלוב" ומודיעה שתקף את המחשב שלכם וירוס, ברגע שאתם לוחצים על "הסרה" או "תיקון" אני לא לגמרי זוכרת מה הופיע שם, זה מעביר אתכם אוטומטית לדף הרשמה לכאורה על מנת לרכוש את האנטי וירוס המדובר antivirus2010. ברגע שאתם לוחצים על ההודעה הזו, האתר מפעיל סוס טרויאני אשר חודר את האבטחה שלכם ומפיץ את עצמו באמצעות המייל שלכם. במקרה שהמייל שבו אתם עושים שימוש משמש אתכם לאתרים רבים כגון פייסבוק, אתם יכולים להדביק את החברים שלכם. זה קורה למי שיש לו את הדפדפן של IE. במקרה של מורפיקס, זה יכול לקרות גם, אך לא יודעת על מקרים דומים. אז אנא מכם, אם יופיע לכם אזהרות מהסוג הזה, לא ללחוץ על שום פעולה "הבראה/הסרה/תיקון". וזה מניסיון אישי שלי, כי מרגע שלחצתי, יש לי קריסות של המחשב (סוג של אתחול אוטומטי). וכרגע אני מנסה למצוא דרך להפטר מהסוס הזה. אם מישהו נוסף חווה את זה, לעדכן כאן. גם אצלי הופיע האנטי וירוס 2010 הזה , הסרתי אותו ממסיר התכניות ( הוספה / הסרה של תכניות ) וכן הרצתי אנטי וירוס ובינתיים הוא נעלם . זה לא אומר שהוא לא קיים ... האם יש פתרון.? מאחר ומדובר בחברה אמריקאית, ואמריקאים מפחדים מתביעות אזרחיות.. אני נמצאת בהתכתבות מתמדת עם החברה שלהם באי מייל, והם כרגע עוזרים לי עם הנושא הזה. הם לא הצליחו לעזור לי מרחוק, ועכשיו הם מנסים למצוא מישהו בארץ (איש מטעמם) שיגיע עד אליי ושיפתור את הנושא הזה. בעקרון, יש עזרה ראשונה, אבל זה לא יספיק: http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-antivirus-2010 מדריך איך להפטר מהנגע הזה. תדפדף עד ל Automated Removal Instructions for Antivirus 2010 using Malwarebytes' Anti-Malware. התפרון היחידי שבאמת יוכל לעזור לך להפטר מהנגע הזה הוא: לפרמט את המחשב. |
|
seelinewoman |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
seelinewoman • 10 בספט׳ 2010
Separated Self כתב/ה: לא שחלילה אני טוענת שבעלי האתר קשורים לזה, אך חשוב שיהיו מודעים לכך.
האנטי וירוס שיש לי על המחשב מראה אזהרה כי האתר לא בטוח. והוא זיהה סוס טרויאני שאיכשהו קשור לתוכנה כלשהי שנקראת "antivirus2010". התוכנה הזו מפיצה את עצמה בצורה כזו שהיא מפזרת הודעות אזהרה מפוברקות ומוגזמות ברגע שנכנסים ל"הכלוב" ומודיעה שתקף את המחשב שלכם וירוס, ברגע שאתם לוחצים על "הסרה" או "תיקון" אני לא לגמרי זוכרת מה הופיע שם, זה מעביר אתכם אוטומטית לדף הרשמה לכאורה על מנת לרכוש את האנטי וירוס המדובר antivirus2010. ברגע שאתם לוחצים על ההודעה הזו, האתר מפעיל סוס טרויאני אשר חודר את האבטחה שלכם ומפיץ את עצמו באמצעות המייל שלכם. במקרה שהמייל שבו אתם עושים שימוש משמש אתכם לאתרים רבים כגון פייסבוק, אתם יכולים להדביק את החברים שלכם. זה קורה למי שיש לו את הדפדפן של IE. במקרה של מורפיקס, זה יכול לקרות גם, אך לא יודעת על מקרים דומים. אז אנא מכם, אם יופיע לכם אזהרות מהסוג הזה, לא ללחוץ על שום פעולה "הבראה/הסרה/תיקון". וזה מניסיון אישי שלי, כי מרגע שלחצתי, יש לי קריסות של המחשב (סוג של אתחול אוטומטי). וכרגע אני מנסה למצוא דרך להפטר מהסוס הזה. אם מישהו נוסף חווה את זה, לעדכן כאן. גם לי זה קרה!!! מאתמול אני לא יכולה להיכנס לג'ימייל שלי והתקינו לי מרחוק תכנת אנטיוירוס אחרת אבל זה אומר שהמחשב שלי נגוע עכשיו? אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך. אין לי מושג במחשבים. |
|
Inside your head |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
seelinewoman כתב/ה: Separated Self כתב/ה: לא שחלילה אני טוענת שבעלי האתר קשורים לזה, אך חשוב שיהיו מודעים לכך.
האנטי וירוס שיש לי על המחשב מראה אזהרה כי האתר לא בטוח. והוא זיהה סוס טרויאני שאיכשהו קשור לתוכנה כלשהי שנקראת "antivirus2010". התוכנה הזו מפיצה את עצמה בצורה כזו שהיא מפזרת הודעות אזהרה מפוברקות ומוגזמות ברגע שנכנסים ל"הכלוב" ומודיעה שתקף את המחשב שלכם וירוס, ברגע שאתם לוחצים על "הסרה" או "תיקון" אני לא לגמרי זוכרת מה הופיע שם, זה מעביר אתכם אוטומטית לדף הרשמה לכאורה על מנת לרכוש את האנטי וירוס המדובר antivirus2010. ברגע שאתם לוחצים על ההודעה הזו, האתר מפעיל סוס טרויאני אשר חודר את האבטחה שלכם ומפיץ את עצמו באמצעות המייל שלכם. במקרה שהמייל שבו אתם עושים שימוש משמש אתכם לאתרים רבים כגון פייסבוק, אתם יכולים להדביק את החברים שלכם. זה קורה למי שיש לו את הדפדפן של IE. במקרה של מורפיקס, זה יכול לקרות גם, אך לא יודעת על מקרים דומים. אז אנא מכם, אם יופיע לכם אזהרות מהסוג הזה, לא ללחוץ על שום פעולה "הבראה/הסרה/תיקון". וזה מניסיון אישי שלי, כי מרגע שלחצתי, יש לי קריסות של המחשב (סוג של אתחול אוטומטי). וכרגע אני מנסה למצוא דרך להפטר מהסוס הזה. אם מישהו נוסף חווה את זה, לעדכן כאן. גם לי זה קרה!!! מאתמול אני לא יכולה להיכנס לג'ימייל שלי והתקינו לי מרחוק תכנת אנטיוירוס אחרת אבל זה אומר שהמחשב שלי נגוע עכשיו? אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך. אין לי מושג במחשבים. כן, הוא נגוע. כנסי לקישור בתגובה שלי לקליבר, ותפעלי בהתאם, זה אמור לעזור, אך לא לגמרי. אני מתבאסת לפרמט רק כי אין לי כח להתקין את כל התוכנות ההכרחיות שוב. לכן אני מבזבזת את זמני בהתכתבויות עם מפיצי הנגע הזה. |
|
Inside your head |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
בנוסף,
פרנצ'סקה כתבה כאן, בדף הראשון שאפשר לשחזר מערכת. אני אמנם לא הצלחתי, מסיבות שונות, אבל אולי לכם זה יצליח. הוראות שחזור מערכת: התחל > עזרים > כלים > שחזור מערכת ושם יש אופציה לבחור ב: - שחזר את המחשב שלי למועד מוקדם יותר - צור נקודת שחזור לבחור את האופציה הראשונה > הבא תגיעו ללוח שנה - שם יש ללחוץ על תאריך של שלושה ימים אחורה (אם היום זה ה 10/9, אז לבחור את ה 7/9 או אפילו ה 6/9) ולהמשיך בהתאם להוראות. * חשוב לדעת: כי כל פעולה שביצעתם במחשב בשלושת הימים האחרונים עלולים ללכת לאיבוד, אז רצוי לגבות. בהצלחה. |
|
seelinewoman |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
Separated Self כתב/ה: בנוסף,
פרנצ'סקה כתבה כאן, בדף הראשון שאפשר לשחזר מערכת. אני אמנם לא הצלחתי, מסיבות שונות, אבל אולי לכם זה יצליח. הוראות שחזור מערכת: התחל > עזרים > כלים > שחזור מערכת ושם יש אופציה לבחור ב: - שחזר את המחשב שלי למועד מוקדם יותר - צור נקודת שחזור לבחור את האופציה הראשונה > הבא תגיעו ללוח שנה - שם יש ללחוץ על תאריך של שלושה ימים אחורה (אם היום זה ה 10/9, אז לבחור את ה 7/9 או אפילו ה 6/9) ולהמשיך בהתאם להוראות. * חשוב לדעת: כי כל פעולה שביצעתם במחשב בשלושת הימים האחרונים עלולים ללכת לאיבוד, אז רצוי לגבות. בהצלחה. הצלחתי לשחזר 3 ימים לאחור, אבל עדיין הגוגלים חסומים בפניי. 1. האם זה אומר שאני צריכה לפרמט או לחכות? 2. אם יש לי תוכנת אנטיוירוס אחרת, לקנות בכל זאת את מה שבקישור שצירפת וזה עשוי לפתור את הבעיה? רוב תודות בכל מקרה על כל המידע. זה מסביר לי הרבה, וסליחה על ההטרחה. |
|
Inside your head |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
seelinewoman כתב/ה: Separated Self כתב/ה: בנוסף,
פרנצ'סקה כתבה כאן, בדף הראשון שאפשר לשחזר מערכת. אני אמנם לא הצלחתי, מסיבות שונות, אבל אולי לכם זה יצליח. הוראות שחזור מערכת: התחל > עזרים > כלים > שחזור מערכת ושם יש אופציה לבחור ב: - שחזר את המחשב שלי למועד מוקדם יותר - צור נקודת שחזור לבחור את האופציה הראשונה > הבא תגיעו ללוח שנה - שם יש ללחוץ על תאריך של שלושה ימים אחורה (אם היום זה ה 10/9, אז לבחור את ה 7/9 או אפילו ה 6/9) ולהמשיך בהתאם להוראות. * חשוב לדעת: כי כל פעולה שביצעתם במחשב בשלושת הימים האחרונים עלולים ללכת לאיבוד, אז רצוי לגבות. בהצלחה. הצלחתי לשחזר 3 ימים לאחור, אבל עדיין הגוגלים חסומים בפניי. 1. האם זה אומר שאני צריכה לפרמט או לחכות? 2. אם יש לי תוכנת אנטיוירוס אחרת, לקנות בכל זאת את מה שבקישור שצירפת וזה עשוי לפתור את הבעיה? רוב תודות בכל מקרה על כל המידע. זה מסביר לי הרבה, וסליחה על ההטרחה. מוזר לי שהגוגלים חסומים לך. לי הם לא חסומים. אין צורך לפרמט אם עשית שחזור מערכת. ואין גם צורך לרכוש את ה MALEWAR שבקישור, הוא חינמי. ואיזה אנטי וירוס יש לך? |
|
לב יאה(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
גם לי זה קרה
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
לב יאה(לא בעסק) • 10 בספט׳ 2010
והצלחתי להסיר את זה מהמחשב אחרי מלא קריסות וחסימות של גוגל וכו'
אם אתם צריכים עזרה אתם מוזמים לפנות שנה טובה לכולם |
|
seelinewoman |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
Separated Self כתב/ה: seelinewoman כתב/ה: Separated Self כתב/ה: בנוסף,
פרנצ'סקה כתבה כאן, בדף הראשון שאפשר לשחזר מערכת. אני אמנם לא הצלחתי, מסיבות שונות, אבל אולי לכם זה יצליח. הוראות שחזור מערכת: התחל > עזרים > כלים > שחזור מערכת ושם יש אופציה לבחור ב: - שחזר את המחשב שלי למועד מוקדם יותר - צור נקודת שחזור לבחור את האופציה הראשונה > הבא תגיעו ללוח שנה - שם יש ללחוץ על תאריך של שלושה ימים אחורה (אם היום זה ה 10/9, אז לבחור את ה 7/9 או אפילו ה 6/9) ולהמשיך בהתאם להוראות. * חשוב לדעת: כי כל פעולה שביצעתם במחשב בשלושת הימים האחרונים עלולים ללכת לאיבוד, אז רצוי לגבות. בהצלחה. הצלחתי לשחזר 3 ימים לאחור, אבל עדיין הגוגלים חסומים בפניי. 1. האם זה אומר שאני צריכה לפרמט או לחכות? 2. אם יש לי תוכנת אנטיוירוס אחרת, לקנות בכל זאת את מה שבקישור שצירפת וזה עשוי לפתור את הבעיה? רוב תודות בכל מקרה על כל המידע. זה מסביר לי הרבה, וסליחה על ההטרחה. מוזר לי שהגוגלים חסומים לך. לי הם לא חסומים. אין צורך לפרמט אם עשית שחזור מערכת. ואין גם צורך לרכוש את ה MALEWAR שבקישור, הוא חינמי. ואיזה אנטי וירוס יש לך? טוב, מתברר שהנזק שלי טוטלי. ביום ראשון לוקחת לפרמוט פלוס כל מה שצריך. אין לי כוח לזה. תודה לאלוהי האוברדרפט על הלפטופ. |
|