פשוט אורי(שולט){-GODESS-} |
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
רוצה לנצל את הבמה וגם להגיד מספר מילים
לפני 14 שנים •
10 בספט׳ 2010
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 10 בספט׳ 2010
קודם כל לאילו שחושבים שמי שבא למסיבה פעם ב.. וישר מעיר
לא בא ממקום רע, רק רואה מה שאתם הקבועים כבר הפסקת לראות ולא מנסים לשנות יותר. אני הייתי במסיבה שבוע אחרי ב9.9 ולהנ"ל התרשמותי: 1. המקום היה עמוס, שזה רק מעיד על הכוח של המקום והפופלריות שלו. אחוז הגברים הבודדים בגינס וחולצה שחורה היה יחסית נמוך והייתי עד חי לסלקציה של הביגוד במועדון בכניסה אז שאפו על העניין הזה. 2. עישון. מסכים לגמרי עם הדעה של כחולית. פשוט בלתי נסבל. מעשנים לך את הנשמה שם. הלוואי ואייר ימצא פתרון לזה יום אחד. עד אז אנחנו, המעשנים הפסיבים , נמתין בסבלנות. 3. DM אני רוצה לשבח רבות את הDM שהיה בכניסה לחדרים האפלים. הוא עשה את עבודתו נאמנה לאורך כל הערב והתרשמתי לטובה מהעניין, בתור אחד שזה מאד מפריע לו שהישראלי הממוצע נכנס למסיבה של אנשים מאד סוטים שחושב שמותר לו הכל ואין שום חוקים. ישר כח איש גדול וקירח שאת שמו לא יצא לי לדעת. לגבי שאר הDM שהסתובבו במועדון לא היה לי רושם, למרות שבכלליות בחורה דקיקה שנושאת שלט דקיק על היד של DM לא עושה עלי רושם בכלל, אבל אני בעל דעות קודמות. ואין לי מושג מיד ראשונה על עבודתן. 4. שירותים- נכון ל9.9 לא התרחש השינוי שהובטח. הם נראים זוועה. אפשר להעביר איזה סמרטוט קטן מדי פעם וגם לחדש נייר טואלט לפחות בשירותי נשים. 5. מוזיקה- אני לא ידוע אם זה מקרה בודד או שהDJ היה מסטול מתפוס בדבש אבל למוזיקה לא היה שום גוון. ערבוב של פופ ומטאל שיר אחרי שיר.. בהתחלה עוד ראיתי אנשים רוקדים אבל מהר מאד זה הסתיים גם כן. חבל, כי הזכרונות שלי זוכרים רחבות עמוסות ומוזיקה לפנים. מאד נהנתי, מהחלקים הקטנים של המועדון בייחוד בגלל הסדר וחוסר העשן. מי ייתן וניקח רק את הטוב מהכל השנה. שנה טובה |
|
bikoretbona73(שולט) |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
bikoretbona73(שולט) • 11 בספט׳ 2010
אני לא יודע מה קורה בשבועות אחרונים אבל קודם לא היה אף פעם סבון בשירותים של גברים. וזה אלמנטרי שיהיה. ולא זה לא הגזמה.
|
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
אלון ב(נשלט) • 11 בספט׳ 2010
סליחה גם לי יש הצעת יעול אם אפשר איזה שבדית שתנאר לי את הטיפות האחרונות אחרי שאני משתין תודה
|
|
bikoretbona73(שולט) |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
bikoretbona73(שולט) • 11 בספט׳ 2010
אלון ב כתב/ה: סליחה גם לי יש הצעת יעול אם אפשר איזה שבדית שתנאר לי את הטיפות האחרונות אחרי שאני משתין תודה
אם אתה משווה רצון בסבון בשירותים כדי לשטוף ידיים ובין שטויות שאתה כותב . אני במקום המלכה שלך לא היתי נוגע בך עם מקל. כי מבחינתי אתה לא נקי וג'יפה. בטח לא שמעת בחיים על סבון. ובטח בבית אתה גם במקום להתקלח מוציא פרעושים. |
|
יעלי המלכה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
יעלי המלכה(שולטת) • 11 בספט׳ 2010
bikoretbona73 כתב/ה: אלון ב כתב/ה: סליחה גם לי יש הצעת יעול אם אפשר איזה שבדית שתנאר לי את הטיפות האחרונות אחרי שאני משתין תודה
אם אתה משווה רצון בסבון בשירותים כדי לשטוף ידיים ובין שטויות שאתה כותב . אני במקום המלכה שלך לא היתי נוגע בך עם מקל. כי מבחינתי אתה לא נקי וג'יפה. בטח לא שמעת בחיים על סבון. ובטח בבית אתה גם במקום להתקלח מוציא פרעושים. אלוני .....איך פיספסת את ג'ורג'ט שם ...? אייר ....נראה לי שכמה חברה קטן עליהם ומוכנים לשלם כפול בכניסה עבור סבון ידיים ... ולשולט ...תחייך מידי פעם ...תפסיק להיות כבד כל כך ... |
|
AIR(נשלט) |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
Re: רוצה לנצל את הבמה וגם להגיד מספר מילים
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
AIR(נשלט) • 11 בספט׳ 2010
פשוט אורי כתב/ה: קודם כל לאילו שחושבים שמי שבא למסיבה פעם ב.. וישר מעיר
לא בא ממקום רע, רק רואה מה שאתם הקבועים כבר הפסקת לראות ולא מנסים לשנות יותר. אני הייתי במסיבה שבוע אחרי ב9.9 ולהנ"ל התרשמותי: 1. המקום היה עמוס, שזה רק מעיד על הכוח של המקום והפופלריות שלו. אחוז הגברים הבודדים בגינס וחולצה שחורה היה יחסית נמוך והייתי עד חי לסלקציה של הביגוד במועדון בכניסה אז שאפו על העניין הזה. 2. עישון. מסכים לגמרי עם הדעה של כחולית. פשוט בלתי נסבל. מעשנים לך את הנשמה שם. הלוואי ואייר ימצא פתרון לזה יום אחד. עד אז אנחנו, המעשנים הפסיבים , נמתין בסבלנות. 3. DM אני רוצה לשבח רבות את הDM שהיה בכניסה לחדרים האפלים. הוא עשה את עבודתו נאמנה לאורך כל הערב והתרשמתי לטובה מהעניין, בתור אחד שזה מאד מפריע לו שהישראלי הממוצע נכנס למסיבה של אנשים מאד סוטים שחושב שמותר לו הכל ואין שום חוקים. ישר כח איש גדול וקירח שאת שמו לא יצא לי לדעת. לגבי שאר הDM שהסתובבו במועדון לא היה לי רושם, למרות שבכלליות בחורה דקיקה שנושאת שלט דקיק על היד של DM לא עושה עלי רושם בכלל, אבל אני בעל דעות קודמות. ואין לי מושג מיד ראשונה על עבודתן. 4. שירותים- נכון ל9.9 לא התרחש השינוי שהובטח. הם נראים זוועה. אפשר להעביר איזה סמרטוט קטן מדי פעם וגם לחדש נייר טואלט לפחות בשירותי נשים. 5. מוזיקה- אני לא ידוע אם זה מקרה בודד או שהDJ היה מסטול מתפוס בדבש אבל למוזיקה לא היה שום גוון. ערבוב של פופ ומטאל שיר אחרי שיר.. בהתחלה עוד ראיתי אנשים רוקדים אבל מהר מאד זה הסתיים גם כן. חבל, כי הזכרונות שלי זוכרים רחבות עמוסות ומוזיקה לפנים. מאד נהנתי, מהחלקים הקטנים של המועדון בייחוד בגלל הסדר וחוסר העשן. מי ייתן וניקח רק את הטוב מהכל השנה. שנה טובה תודה רבה על הביקורת הבונה , אני שמח שאתה מגיע ובא לבלות ושחשוב לך שמועדון הבית ירגיש לך גם כמו בבית , לגבי הסבון בשירותים , אני הבאתי אישית סבון ידיים ודאגתי שיהיה כל הערב , אם השירותים לא היו מספיק נקיים אז נחליף את המנקה . לגבי המוסיקה , לפעמים מוצלח יותר ולפעמים מוצלח פחות וגם כל אחד ודעתו האישית , בכל מקרה אנחנו מגוונים לכם כל פעם עם די ג'יים חדשים בליין ועם קבלות מוכחות . אם זה לא היה לטעמך אז מבטיחים לך שיהיה לטעמך השבוע שנה טובה ידידי |
|
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} |
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
תודה
לפני 14 שנים •
11 בספט׳ 2010
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 11 בספט׳ 2010
תודה AIR על תגובתך העניינית
מעבר לכל נהנתי ואני נהנה מהמסיבות שלך ושל המקום. שנה טובה. |
|