צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם גם את נחטפת ע"י חייזרים?

Homelander​(שולט)
לפני 14 שנים • 14 בספט׳ 2010
Homelander​(שולט) • 14 בספט׳ 2010
נוריתE כתב/ה:
אם כן איש icon_smile.gif
אעמיד אותך בחזרה על מה שהעמדת אותי,
סיפור מדוזה,היא היתה כוהנת בתולה במקדש אתנה,האישה הכייפה ומבוקשת ביוון ובסביבה
וסרבה לכל המחזרים כי
היא היתה כוהנת בתולה, דרך אגב היו לוקחים אותן מאוד צעירות ומשחררים אותן אחרי בערך 20 וכמה שנים לחיים רגילים אם היו רוצות.
פוסיידון אל הים
(וזה לא מפי אלא מפי מומחים בתכנית "קרבות האלים", ע.ההיסט')
אנס אותה במקדש, לא "תינה", ולא אהב..וזה היה חטא על פשע ,מצדו גם אונס כוהנת בתולה וגם במקדש של אתנה
אתנה בהיותה אחת מהחברה, לא הענישה אותו, אלא את הקורבן(מוטיף מוכר עד היום) היא הפכה את היפייפיה לגורגונה, בעלת שיערות נחש,מכוערת מוות, דנה אותה,לא רק לחיי נצח באי בודד, אלא גם להקפיא במבטה, כל גבר שיגיע לאי בטעות או שלא.וש/מה היא חיה לנצח מוקפת בגן של פסלי אבן גבריים

(ויש עוד סיפור רומי על כוהנת בכירה,של וסטרי(נדמה לי),בתולה כמובן לא צעירה בת כמעט 30 קרוב לגיל השיחרור,שהתפתתה מרצונה נגיד לחזורים של סנטור ידוע ופיתחה איתו רומן וכשהם ניתפסו
והם ניתפסו,על חם
הוא נישלח לגלות, היא הושמה ונסגרה, בחדרון צר בגולד ארון,בתוך חומת רומא למות שמה בייסורים .)

אנדרומדה,
בתו של מלך יפו
ניקשרה לסלע כקורבן ( בתול וצעיר) למפלצת הים של פוסיידון מיודענו או לנפטון יורשו הרומאי (לא משנה)
(עירבבת כאן,שני סיפורים איש)
כמו בכל ממלכות הים התיכון,באותה תקופה
כמו בכל שנה, אין קורבן יש חורבן... בקיצור.

וכאן אביא ברשותך אגדה משלי בנושא הנושא ,רגע...."אגדת אל הים"
http://www.legends.co.il/1002/

בקשר לאמנון ותמר הם היו אח ואחות ועל זה נאמר אהבה התלויה בדבר הוא חיזר וחיזר ושכבר לא היתה בתולה ,מידיו ,נאמר,סרב להנשא לה..ואז אחיה כפו עליו נישואין

אבל זאת שדברתי עליה שהתחפשה לזונה,במקדש בירושליים כדי להגאל בייבום על ידי אבי בעלה המת נדמה לי שגם קראו לה תמר אבל זאת היתה תמר אחרת.השם לא משנה זה בכתובים רק לא מוצאת כרגע איפה.
הפואנטה היתה ,זנות לא רק במיקדשי הגויים אלם גם בסמוך למקדש הא-ה ל הים
בירושליים.

באשר למריה מגדלנה,מיריים המיגדלית ממגדל שעל חוף הכינרת (שם היה ישוע בעיקר והטיף שם עשה את נס הלחם והדגים ושםם גם הלך על המיים) ושוב אני מביאה,מפי חוקרים ומלומדים
היא היתה אלמנה כניראה בעלת אמצאים משלה ולא מזנות,או מירושה מהוריה, והיא ומספר נשים אמדות תמכו וכילככלו על פי הכתובים ,בברית החדשה, את ישוע ותלמידיו
יש סיפור שהוא שיחרר אותה משבעה שדים אבל לא דובר על זנות
מעבר לזה קרוב לפני הסיפור שלה יש את הסיפור על האישה שבאה אליו בחדרו בירושליים והתנפלה לרגליו מרטיבה אותם בדימעותיה מנקה אותן בשערותיה ומשחת אותו בשמן ריחנו ויקר ,כניראה כדי לקבל מחילה על היוהת אישה ,סוטה" קרי או נואפת או זונה
ואיך שהו בנרטיב כאשר אוחדו המגילות לברית החדשה הסיפורים התעררבו או עורבו בכוונה תחילה

מתי שהו אבות הכנסיה לא אהבו את הרעיון שאשה,חופשיה מבעל ואב, בעלת רכוש משלה החזיקה את ישוע כלכלית,כי בתקופתם כבר לנשים לא היו שום זכויות,כל שהן.
מעבר לזה כל הרמזים שהיא לא רק היתה תלמידה אהובה שלו וקרובה מאוד אלא יותר מזה אפילו אולי אישתו... כל סיפור הדם הקדוש שעורבב עם סיפור הגביע הקדוש, הדם עשוי להיות הבת שמסופר שהיתה להם.

קיצעור לא מצא חן למיסוגנים הדתיים הקיצוניים(העשירים מאוד והנואפים מאוד (שלא כמו נביאם ומושיעם הקדמון העני הישר והתם)
האלו כל הסיפור שלעייל ולכן אחדו בכוונה את סיפור הנואפת והדמעות והשערות עם סיפור מרי מגדלנה הלא קשור בכלל ועשו ממנה זונה פשוטה.

ובל נשכח שהיא ,על פי הכתובים בברית,גילתה שהגופה של אהובה כבר לא במערה ובפניה הוא ניגלה ראשון לבשר לה ולכולם על שיבתו לחיים ועלייתו לשמיים... כיום י ש לה מעמד של קדושה כנסיתית.

ובכן ראשית, יכול להיות שהיה שם אונס ולא פיתוי (בעיה תרגומית ממקורות אחרים, כי כרגע "קרבות האלים" רק מוקלט אצלי אבל עוד לא ראיתי את הפרקים).
אבל מעבר לכך דבר לא שונה בין זה לבין מה שסיפרתי icon_smile.gif
באשר לאנדרומדה- ובכן, היית צריכה לקרוא את היצירה משום שהדברים לא עורבבו באופן אגבי אלא שפרסאוס שהושיע את אנדרומדה מהסלע ונשא אותה לאישה מאביה שקשר אותה לשם בשביל פוסידון העצבן ועוד... הוא אותו אחד שנשא את המגן עמו איבן את מדוזה במבטה שלה וערף את ראשה.
אותו הראש הערוף שימש אותו בהמשך כדי להביס את הידרה.

אמנון ותמר, נכון- זהו הסיפור המקראי, לא יודע דבר וחצי-דבר על הסיפור השני שהבאת...

באשר למגדלנה- יכול בהחלט להיות שיש אמת במה שהבאת, אבל לא חסרים גם מומחים שיאששו את העובדה שהיא הייתה זונה; בכל-מקרה כמעט כולם מסכימים שהוא נשא אותה מתישהו לאישה...
זו הבעיה בנצרות- זו דת שלמה מבולגנת שמבוססת על שלל מקורות (לא בהכרח קשורים אגב) ולכן אי-אפשר לסמוך על מקוריות הסיפורים בשיט!
אני בכלל לא מתעסק בסברה שהבאת לגבי הגביע הקדוש כי בתור אחד שזה מן הדברים שאני הכי חוקר- יש עוד סיפורים רבים שניתן להביא לכאן; ואף-אחד לא בטוח מקורי.
נוריתE
נוריתE • 14 בספט׳ 2010
אכן אכן,פרסאוס-אנדרומדה-קטילת הגורגונה
וואלה שכחתי icon_smile.gif

באשר לסיפור הגביע הקדוש -זה שישוע שתה ממנו בסעודה האחרונה ועדיין מחפשים אותו עד היום..
ומערבבים בזה את הטמפלרים,בין הייתר ואת הגנוסטים שכולם נרדפו בידי הכניסה הקתולית
שמתערבב עם סיפור הדם הקדוש,ביתו של ישוע שנמלטה ע''פ הסיפורים מכל המקומות לצרפת,או מה שהיה שמה פעם וככה בעצם מתקשרים לזה הטמפלרים שמיסדרם,נוסד,בצרפת..
עיניין של סמנטיקה בלטינית או צרפתית..,סנג ראל, "סנג ריאל, וכ''וד,קרי גביע קדוש או דם מלכותי???

שלא לדבר על מגילת הבשורה על פי מריה(מגדלנה)שנימצאה במיצרים,ב..נו שכחתי איפה תכף אבדוק
(ואל תתיחס ואני בטח שלא מתייחסת למישמש שדן בראון עשה בכיכובו של טום הנקס,ממש,לא)
כאן יש הכל במאמר מוסדר
קודם כל
על הטמפלרים

http://www.realms.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=657

עכישו על מגילת הבשורה על פי מריה שהיא טקסט גנוסטי.. שכמובן לא הוכנס על ידי אבות הכניסה לקאנון של הברית החדשה אלא הושמד כל עותק שלו בשיטתיות מפחידה כמעט כמו הנסיון להשמדת הגנוסטים,כולם קרי,בשריפה...
רגעעעע
http://www.notes.co.il/tomer/46586.asp

http://www.whitemaps.co.il/%D7%94%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D
שמה שמתוארת מערכת יחסים מיוחדת בינה לבין ישוע שמתארת אותה בין היתר כאהובה והראשונה המועדפת בין כל השליחים

קשה מאוד למצא רפרנס רציני ומקיף על זה,בעברית
ופה משהו קטן
הבשורה על פי יהודה איש קריות,
http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/434/949.html
גם כתב יד גינוסטי שאומת,ראה במאמר
היא נכתבה בערך על פי הסברה באותה תקופת זמן של זאת על פי מרים.,במאה ה שלישית או הרביעית, על ידי אותם אנשים,ביוון והוחבאה בשל רדיפות הכנסיה באותו מקום במצרים
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=703583&contrassID=2&subContrassID=1&sbSubContrassID=0
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
טוב די
אחזור קצת. אחורה לאחד מנושאי הדיון המקורי
<לפרי
יחסי האישות בין אלים לנשות אדם ..הטיטאנים (כמו הרקולס,אטלס והמינוטאור,גם)
הנפילים מבראשית,פרי היחסים בין "בני האלים" שמוכרים גם כמלאכים שנפלו לבין נשים
ובטח שמת לב למוטיף המרכזי על בנה המפורסם,של הבתולה ושל רוח הקודש..או של א ל-הים?עצמו?
ופה יש קצת ערפל לגבי האב הבן ו רוח הקודש..מי הם בדיוק..>

הנצרות שבעצם הפכה לדת העיקרית של האימפריה הרומאית ושל אירופה כולה ומעבר
מסתמכת על הרבה מיתוסים פאגניים שאותם בעצם ביקשה ומבקשת עד היום להשמיד..וגם חלק מהחגים שלהם נופלים על חגים פאגניים...

++++++++++++++
עכשיו אחזור לשאלה מקורית
למה עד היום האנימטורים,"מזווגים" נשים עם חייזרים מפלצתיים למראה במין ביזארי על גבול הזאופילה כמעט,
שמזכירים מאוד את השדים והמפלצות המיתלוגיים,שאותן על פי הכתבים העתיקים,העדיפו,במרכאות כפולות,נשות אותן תקופות....?
למה ?בפנטסיות,(של גברים ונשים)נשים,תמיד, מעדיפות ערפדים על פני,נניח ממממ...איך נאמר בני פיות,לדוגמה...
מוטיף הבאד בויז...

למה.גברים מעדיפים לדמיין אותנו,הנשים,מקיימות סקס פראי עם מיפלצות<?<<<?דווקא.

++++++++++++++++++++++++++++
וכאן המקום לשדל את מי שאולי עדיין?קוראים,או קוראות ,פה?
לנסות כזה?ולהעלות סברות???
++++++++++++++++++++++++++++
Homelander​(שולט)
Homelander​(שולט) • 14 בספט׳ 2010
ראשית, משעשעת משהו עד מאד... icon_smile.gif העובדה שבחרת בתור קישור ראשון בפורטל "ממלכות עתיקות" שהרי אני הגולש המכונה שם- "Dream", מנהל-תפעול הפורטל של האתר, או במילים אחרות סגן-המנהל.

פעם האתר הזה ראה ימים יפים בהרבה ואני יכול לספר לך שפרסמתי שם כתבה מקיפה על הסיינטולוגיה ועוד מס' דברים מעניינים.
אני גם מכיר אישית את זו שכותבת את רוב התוכן לאתר הזה (גם את הכתבה על הטמפלרים- לדעתי הערתי לה שם מס' הערות בתגובות; לא זוכר).

באשר לשאלה שלך, אני מבין שאת מסכימה איתי בנוגע לתפיסה- אז בואי רק ננסח את השאלה לכולם ונראה עם מישהו ימצא תשובה (ראובן?)
אח"כ נוכל גםכ-ן להביע את דעותינו בנושא.

אז לדעתי היות ואנו יוצאים מנק'-הנחה שגברים הם היד הדומיננטית והמכוונת של האומנות האירוטית במהלך התקופות השונות; ניתן ליחס להם את השילוב בין נשים עם כל-מיני סוגים של באד-בוייז ויצורים מפחידים בכלל...
השאלה המתבקשת אם כך- מה גורם לכ"כ הרבה גברים להציג את הנשים בשילוב מיני עם באד-בויז ושות' כנ"ל?
ממה זה בא בעצם?
Homelander​(שולט)
לפני 14 שנים • 20 בספט׳ 2010
Homelander​(שולט) • 20 בספט׳ 2010
Jacob Black כתב/ה:
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=44120

בשבילכם, חובבי ההנטאי-מפלצות.

הייתי צריך לדעת שאמצא פה באתר עוד ועוד לארפיסטים...
אבל למה פרסומות-סמויות? או לא סמויות? למה פרסומות בכלל?

עושה רושם ממה שראיתי שיש לך הרבה מה לתרום לדיון, אז אולי במקום להנות אותנו בשורה אחת לבלוג שלך, תצרף את דיעותך כאן?
Deadpool
Deadpool • 20 בספט׳ 2010
אמן החושים כתב/ה:
Jacob Black כתב/ה:
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=44120

בשבילכם, חובבי ההנטאי-מפלצות.

הייתי צריך לדעת שאמצא פה באתר עוד ועוד לארפיסטים...
אבל למה פרסומות-סמויות? או לא סמויות? למה פרסומות בכלל?

עושה רושם ממה שראיתי שיש לך הרבה מה לתרום לדיון, אז אולי במקום להנות אותנו בשורה אחת לבלוג שלך, תצרף את דיעותך כאן?

הדבר האחרון שאני מחפש זה פרסום. זה ממש לא מעניין אותי.
העלתם נושא, שיתפתי את מה שיש לי להגיד באופן עקיף.
רוצים? תקראו. לא רוצים? אל תקראו.
אין פה כפייה סמויה או שלא סמויה ולא אוהב את ההתיימרות לחשוב שכך.

אני חושב שלכל אחד יש את הפטיש שלו, ויש כאלו שצריכים גורמים לא אנושיים כדי להרגיש סיפוק מיני.
זה מסביר זואופילה, ואת הצורך באוהבי אימה לראות סרטים על מפלצות ולא על בני-אדם רצחניים. כאילו האנושיות כבר לא מספיקה לנו יותר. אנחנו צעד אחד מעליהם,
האנושות התדרדרה לעיוות פרסומי וטלוויזיוני של אלימות והפרשות נוזלי גוף המותכים בפרצוף בדרך הכי מלוכלכת שאפשר.
אפשר לשפוט אותנו על זה, ואפשר לקבל את זה כעוד שלב אבולוציוני.
"יחי הבשר החדש!"
Deadpool
Deadpool • 20 בספט׳ 2010
ואגב, אני ממש לא חושב ומאמין שגברים הם היד המכוונת העיקרית באמנות האירוטית.

יש הרבה דוגמאות - אן רייס, אליס תומסון, וירז'יני דפנט, אנג'לה קארטר,
ואפילו הספר הכי מצוטט בעולם הבדס"מ - 'סיפורה של O' - נכתב על-ידי אישה.
walking dead
walking dead • 20 בספט׳ 2010
אמן החושים כתב/ה:

אז לדעתי היות ואנו יוצאים מנק'-הנחה שגברים הם היד הדומיננטית והמכוונת של האומנות האירוטית במהלך התקופות השונות; ניתן ליחס להם את השילוב בין נשים עם כל-מיני סוגים של באד-בוייז ויצורים מפחידים בכלל...
השאלה המתבקשת אם כך- מה גורם לכ"כ הרבה גברים להציג את הנשים בשילוב מיני עם באד-בויז ושות' כנ"ל?
ממה זה בא בעצם?

נקודת ההנחה שלך שגויה. ישנן נשים רבות העוסקות באומנות אירוטית. כמה דוגמאות מתחום הציור של ציירות מפורסמות מהטובות שיש הן ג'ולי בל, ג'ניפר ג'נסקו וויקטוריה פרנסס, ואפילו בשיטוט כאן באלבומי הכלוב תוכל למצוא כמה ציירות ואמניות ישראליות מוכשרות ביותר. יצירת קומפוזיציות אירוטיות של נשים ו"באד בויז" כהגדרתך היא ממש לא המצאה גברית, צר לי לאכזבך...
walking dead
walking dead • 20 בספט׳ 2010
אה, וכמובן לשאלתך האחרת: במשך מאות שנים מקצועות רבים היו סגורים בפני נשים, בין היתר מקצועות חופשיים כגון אומנות לסוגיה - במיוחד אירוטית. אך האיסור החברתי הזה שנבע בעיקר מבורות על רקע קנאות דתית לא אומר שהמחשבה האירוטית והיצירתיות האירוטית לא היו קיימות גם אצל נשים.
Homelander​(שולט)
Homelander​(שולט) • 20 בספט׳ 2010
free spirit כתב/ה:
אמן החושים כתב/ה:

ממה זה בא בעצם?

נקודת ההנחה שלך שגויה. ישנן נשים רבות העוסקות באומנות אירוטית. כמה דוגמאות מתחום הציור של ציירות מפורסמות מהטובות שיש הן ג'ולי בל, ג'ניפר ג'נסקו וויקטוריה פרנסס, ואפילו בשיטוט כאן באלבומי הכלוב תוכל למצוא כמה ציירות ואמניות ישראליות מוכשרות ביותר. יצירת קומפוזיציות אירוטיות של נשים ו"באד בויז" כהגדרתך היא ממש לא המצאה גברית, צר לי לאכזבך...

לשניכם:
ראשית, אני ונורית דיברנו על התקופות השונות בימים-עברו בעיקר, זה די ברור לדעתי בתחלופת ההודעות שלנו; אבל אם לא אז אומר במפורש שדיברנו בעיקר על העת העתיקה.
כמו-כן, העובדה שמדובר בהמצאה גברית, זו אינה המצאה שלי, נורית הסכימה איתי ואם תבחנו את הגורמים המשפיעים על האומנות בעתות העתיקות (לפחות עד הרנסנס) לעומק, אני מניח שגם אתם תסכימו איתי; אז לא, לא התאכזבתי וגם לא אתאכזב אם אגלה איכשהו אחרת...
אני ממש לא מדבר פה על כשרון, אני מדבר פה על הגורמים המשפיעים ביותר והמכוונים ביותר- לדעתי יש אמניות מוכשרות בדיוק כמו אמנים מוכשרים.

שנית, ג'ייקוב, אמרת משהו מעניין באשר ל'בשר החדש'; מה שלא הבנתי זה האם התכוונת באופן כולל (האנושיות לא מספיקה יותר לכולנו), או באופן ספציפי?
אם התכוונת לתופעה כוללת- אז אצטרך יותר הסבר, כי לא נראה לי שהאלימות והגרוטקסיות האנושית אשר נשפטת בעיניים מבקרות תוביל לחפש את זה בעוד מקומות ואפילו מפלצתיים יותר...