זאלופון(שולט) |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
Re: פריימרי,
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
זאלופון(שולט) • 21 בספט׳ 2010
גבירה שפויה כתב/ה: אנשים שמים את האלבומים שלהם כדי שאחרים יסתכלו, בוא לא ניתמם בקשר לזה. אז הסתכלתי, והזדעזעתי, אז אני זועקת את עלבונם של מי שלא מודע מספיק לעלבונו...
לא, את לא זועקת את עלבונם. את זועקת את עלבונך שלך, ותוך כך מעליבה אותם יותר משאלף ברגים בצינור השופכה יכלו לעשות. לא בגלל ש"לא יודעים כאן לקבל ביקורת" קוטלים אותך, וגם לא בגלל תרבות הדיון בכלוב, אלא מפני שאת מתנשאת נוראות על אנשים שחוסר היכרותך עמם לא מפריע לך לקבוע ללא היסוס שאין להם יכולת לחשוב או להעלב בכוחות עצמם בשל נפשם הפגומה. אותה התנשאות ממש גורמת לך לפטור בזלזול את כל התגובות שקיבלת, גם הפחות ארסיות מביניהן, מבלי שיעלה בדעתך ולו לרגע לעצור שנייה ולהביט במראה. כשקראתי את ההודעה הראשונה שלך דווקא הסכמתי עם הרעיון הכללי שלה. גם אני חושב שלא כל הדברים שאנשים עושים פה נעשים ממקומות בריאים וחלקם טוב לו לא היו נעשים. בה בעת ברור לי שזו בסך הכל הדעה האישית שלי ולא דעתו של "המוסר האוניברסלי", ושיש סיכוי שאנשים זרים לי, שמכירים את עצמם ואת נסיבות חייהם היטב, ידעו טוב ממני מהן הבחירות הנכונות עבורם. כך, למשל, אני מניח שאת מסוגלת למצוא היגיון או תועלת באופן שבו הגבת בשרשור הזה, גם אם לי נראה שאת רק גורמת לעצמך נזק. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
Re: מרי,
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
TV_Eye(שולט) • 21 בספט׳ 2010
גבירה שפויה כתב/ה: השולט לקח אחריות. יש לו חובה לדאוג שלא לבזות ולא לגרום נזקים פיזיים לנשלט. יש איסור בינלאומי על ניסויים בבנ"א, שנקראים גם "פשעים נגד הרוח האנושית", פור יור ביג פט אינפורמיישן, ומה שראיתי הוא בפרש ניסויים בבני אדם.
זה שזה מגוחך או שמעשע בעיניך אומר מספיק על מי שאת. "פשיסטית", את קוראת לי? העמדות שלך מזכירות את מוסוליני. אם במהלך הסשן הוא מודה שהוא "כלב חסר ערך", אפשר להאשים את השולטת בהוצאת הודאה בכוח? |
|
teacher(שולט) |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
Re: ואני רוצה להבהיר את עצמי:
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
teacher(שולט) • 22 בספט׳ 2010
מרי ג'ין, נהנתי לקרוא את תגובתך ואני גם מסכים עם 75% ממנה..
הנשלט והשולט בעיני הם בעלי אותן עצמות נפשיות, אחריות, גודל לב ומה לא, כמו הפרטנר שלהם. או לפחות יש להם את הפוטנציאל להיות כאלה. היות אדם שולט או נשלט לא מחייב מגבלה בנפשו/רוחו. אבל - ציטוט: ''בדסמ פירושו חופש להיות מטורלל כאוות נפשך''
למה? ממתי? אני לא חושב שזה ככה. יתרה מכך, אולי חלק גדול מהמקרים הרעים שאנחנו שומעים עליהם כאן מדי פעם, נובעים מחוסר ההבנה ש-BDSM זה לא FREE PASS לעשות כל מה שאתה רוצה מבלי לענות לאיזה שהם כללים. זה כבר לא חופש, זו אנרכיה, ולא כולנו אנרכיסטים. גם חלק מהם לא ממש... |
|
שולה פנינים |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
שולה פנינים • 22 בספט׳ 2010
רגע, זה סימפטום של האספרגר שאת מתהדרת בו?
בכל מקרה, אולי הגיע הזמן שתחליפי ניק. ניתז לך קצת קצף מהשפתיים כרגע. לעניין: מסכימה עם מרי ג'יין. |
|
blue roses(אחרת) |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
קצת על חינוך ועל נפש האדם, ברשותכם, ולאחר מכן חיזרו להתלהם,
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
blue roses(אחרת) • 22 בספט׳ 2010
אז ככה,
לכל אלה שמתהדרים בהיותם מחנכים, אם בניק ואם לא, ממרומי התואר השני שלי ושנותיי הרבות בתחום מהכיוון הלא סאדו-מזוכיסטי והלא ציני שלו: זכות הקיום הפילוסופית של מחנך היא בדיוק זה שהוא אמור, לפחות לחשוב, שהוא יודע יותר טוב מהחניך שלו, מה טוב, ומה טוב לו בפרט. לכן, בכל סוג של חינוך, צריך ואפילו חייב שתהיה איזושהי סוג התנשאות. אם לא זה לא חינוך, לכל היותר- ייעוץ, מר "טיצ'ר" וגברת מרי. ובעיניין הזה ברור לי שאני מבינה יותר מכם, פרקטית ואקדמית. לגבי נשלטים, אפשר לקבל את התפקיד הזה על עצמך מתוך זחיחות נפש אמיתית או מתוך רצון לנוח מהדומיננטיות של היומיום. בגלל זה הראשונים "עבדים" והאחרונים "נשלטים". בראשונים כל דומ/ית מזלזל/ת, וכל מי שיטען אחרת הוא צבוע, כי את הדברים שעושים להן/ם, באמתלה של הסכמה בן שני מבוגרים, הרי לא תעשו לעולם למי שאתם אוהבים או מעריכים, וכן, כאן מותר להיתנשא במילים, כפי שאחרים מתנשאים, לשון המעטה, במעשים שהם, (כן, מרי) נוגדים את הרוח האנושית. שאף אחת לא תגיד לי ברוב צביעותה, שהיא מצלקת גבר כי היא מעריכה אותו, כי היא חושבת שהוא שווה ויודע פחות ממנה, ולא כי היא עושה אביוז בכוח שניתן לה. לאחרונים, לעומת זאת, אני נותנת את מלוא ההערכה, והם באמת שווים לי, אם לא יותר. כאמור, מי שמוחל על כבודו- כבודו מחול. ברור שאלו ואלו שם כי חסר בהם משהו. כל סטודנט שנה א' לפסיכולוגיה בגרוש מבין את זה. אתה הולך למישהו אחר כדי שישפיל אותך כי אה מרגיש עלוב, באופן מודע או לא, ורוצה לשוות לתחושה הזו מימד פיזי או כי אתה צריך אישור או מבקש הכלה... מכל מקום, זה לא סתם, ברור שגם לא אצל דומים, אלא תמיד מחולשת האגו, שלדעת כל אדם שפוי (כן, עתליה, "שפוי", אני יודעת שזו קללה כאן, במיקרוקוסמוס המעוות הזה) אסור לנצל אותה, כי שם בדיוק מותר האדם מהבהמה. מצחיק אותי איך כולכם זועקים את החופש להשתעבד במקום לבחון את אחריותו של המשעבד. לא יעזור לכם שום דבר- לא הכל מותר. אין צביעות גדולה מזו. עתליה, תסמונות על הקשת האוטיסטית אינן עיניין לנגח בו. וברור לך ש"קצף בפה" זו הרמה להנחתה, נכון? |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
Re: קצת על חינוך ועל נפש האדם, ברשותכם, ולאחר מכן חיזרו להתל
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
קייסי • 22 בספט׳ 2010
גבירה שפויה כתב/ה: בגלל זה הראשונים "עבדים" והאחרונים "נשלטים". בראשונים כל דומ/ית מזלזל/ת, וכל מי שיטען אחרת הוא צבוע, כי את הדברים שעושים להן/ם, באמתלה של הסכמה בן שני מבוגרים, הרי לא תעשו לעולם למי שאתם אוהבים או מעריכים
גיבוב שטויות מוחלט. עבד שלי הוא לעיתים אהובי. לא פחות מזה. |
|
blue roses(אחרת) |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
דמגוגיה זולה- לקחת שורה והוצאת אותה מהקשרה
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
כמוני כמוך, לא מחפשת פחות מזה. אבל, האם את מבריגה ברגים לאיברו של אהובך? אני לא חושבת. אם היית קוראת את המשך המשפט, היית מבינה שלזה התכוונתי.
סבטאג' זו לא אהבה, ולא משנה איך תכבסו את המילה הזו. |
|
Perplexed |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
על צביעות, מוסר, בחירה חופשית, והגשמה
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
Perplexed • 22 בספט׳ 2010
מה קרה, מה? היא אמרה משהו אמיתי על הטבע הנצלני של חלק מהשולטים, ועליבות הנפש אמיתית, של חלק מהנשלטים, וקשה לכם לבלוע את האמת? ו*אתם* עוד מאשימים *אותה* בצביעות? גבירה, אני אקצין לטובת עמדתך ואכריז גם כי" "הסכמה, שפיות, בטיחות" כולן ססמאות ריקות ומצוצות מהתחת, שיעודן אולי לתת אשליה של סדר בקאוס; אנחנו חולערות חולי נפש כולנו. נאאא, תפנימו, די עם ההתחזות המטופשת הזו של שולטים למשקמי נפש בוני אישיות ומספיק עם הצהרות יומרניות של נשלטים בדבר "מסירת שליטה מתוך בחירה" וקיומו של חוט שדרה; רובנו משחזרים ברדאקים מימים ימימה בדרך כזו או אחרת. וגם אם לא, אין ב-BDSM שום דבר בריא, יש הרבה מן הלא מוסרי, וממש אבל ממש שאין כאן בחירה חופשית אמיתית. אין לנו שום ברירה אחרת (ולצבועים שיזדעקו, אני מזמינה אתכם לחזור לוניליות, נראה אתכם).
אבל כעת אליך, גבירה. מ'כפת לך אם תוך כדי הפרה של אלמנטים מוסריים אוניברסליים ('סתמו, יש כאלו, גם אם אתם לא חיים לפיהם, המוסר איננו יחסי), מ'כפת לך, גבירה אם תוך כדי זה, ששולטים בלתי שפויים מנצלים נשלטים שלא יודעים מה טוב להם, כולנו נהנים קצת בדרך? עזבי אותך מהזעם: מברגים, מסמרים, פטישים, התעללות/רוע/שחזור טראומות/פשעים נגד עבדים נרצעים ושפחות סמרטוטות, מה זה משנה, כל עוד העדרם של כל אלו, מותירים אותנו אומללים הרבה יותר ובלתי מוגשמים בעליל.... ובמילים אחרות, מוסריות, גבירתי, אינה תרופה לכל שריטה נפשית; שלא לומר, שלעיתים היא גם הסיבה. |
|
irrelevant2 |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
irrelevant2 • 22 בספט׳ 2010
מסכים עם זאלופון לגמרי, ואוף טופיק קטן, הייתי רוצה לנצל במה זה כדי להודות לך על כל יצירות האמנות המדהימות (בלי קשר לכמה אני מסכים עם התוכן) שאתה כותב בבלוג שלך. ממש חבל שהפסקת לכתוב, אין עלייך!
|
|
blue roses(אחרת) |
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
אני מודה
לפני 14 שנים •
22 בספט׳ 2010
למי שתומך כאן ובפרטי.
וגם למי שקשה לו ליטול קורה מבין עיניו, זה רק אנושי... |
|