צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סינון מקדים

לילימיי​(שולטת)
לפני 14 שנים • 14 בספט׳ 2010

Re: אף פעם...

לילימיי​(שולטת) • 14 בספט׳ 2010
Grey / Green כתב/ה:
לילימיי כתב/ה:

לא הבנתי, את הקטע הזה
של הכתיבה בפרופיל...
עם מיליון סימני קריאה,
של מה אסור ואוי ואבוי אם פונים...
אם מישהו פונה ולא פנויים או מעוניינים,
אומרים בכנות ובנימוס, תודה, אבל לא תודה
וזהו, לא?
הכי טוב פשוט, פשטות
לדעתי.
icon_smile.gif

יישרי כוח.

בהחלט משתדלת...
לישר
את
כוחי.

icon_wink.gif
daniel222
לפני 14 שנים • 16 בספט׳ 2010
daniel222 • 16 בספט׳ 2010
אם מישהי באמת עושה זאת כסינון מקדים אז זה פשוט אידיוטי.
הרי כל מי שאת רוצה לסנן ימשיך בכל זאת לפנות אליך אבל אלו שאת לא מעוניינת לסנן
הם אלו שיכבדו את בקשתך, לא לפנות, ולא יפנו אליך.
אלה אם כן את מעוניינת באלו שלא מכבדים את מה שאת רושמת ואז זה באמת הגיוני icon_smile.gif
Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 17 בספט׳ 2010

Re: סינון מקדים

Brave Dwarf • 17 בספט׳ 2010
Cauchy כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
Cauchy כתב/ה:
דיי הרבה מהפרופילים הנקביים כאן מכילים מיני מסננים - לא להיכרות, לא בעסק, לא מחפשת, לא כרגע וכדומה. בהרבה מהמקרים המטרה היא לסנן לא רצויים בלבד. (אם המטרה היא *באמת* לסנן את כולם - עצה ממני, תורידו כל סממן נקבי וסיימתן.)

משיחות שלי עם כמה מבנות המין הנשי פה באתר, פניות רבות מתקבלות אף על פי כן. (גם אם אין בכלל פרופיל, העיקר שיהיה רשום נשלטת איפשהו, ואפילו אם לא רשום זה בסדר)

עכשיו השאלה היא כזו, האנשים שבאמת קוראים את הפרופיל ומכבדים את בקשותיך אכן לא יפנו אליך. שאר המציקים - יפנו גם יפנו. לא נעשה פה תהליך סינון הפוך?

צודק.
אתה לפחות מחייך כשאתה מבין את האבסורד? (-:

ברור שאני מחייך, מיד אחרי שאני מתוסכל. (:

די.

אתה ואתה במיוחד יכול לכתוב לכל אחת - שלום, קוראים לי אפצ'י והייתי רוצה לציין שהפרופיל שלך מרתק ואני מאוד מעוניין להכירך, אך מכיוון שאני יודע שאתן מוטרדות, רוצה לציין שאיני מטרידן אלא בסך הכל מנסה את מזלי. אם אינך מעוניינת, סרבי וקבלי את פנייתי כמחמאה (ואתה מקסים מספיק כדי שפנייה ממך אכן תתקבל כמחמאה) ולא אפנה יותר. אם תשיב לך "קאקי פיפי" הנה ניפית מפגרת מהרשימה. אם תשיב לך "לא תודה" קיים סיכוי שתפנה אליך כאשר תהיה "תודה כן". ואולי יקרה לך בול קליעה.

(-:

נשבע לך שאם היית מתחיל אתי, הייתי מרשה לך להזמין אותי לכוס קפה.
Cauchy{Venus Blue}
לפני 14 שנים • 17 בספט׳ 2010

Cauchy{Venus Blue} • 17 בספט׳ 2010
icon_smile.gif

תודה, אני אנסה את זה. שלום אני אפצ'י, אליפל שלח אותי.

Brave Dwarf כתב/ה:
Cauchy כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
Cauchy כתב/ה:
דיי הרבה מהפרופילים הנקביים כאן מכילים מיני מסננים - לא להיכרות, לא בעסק, לא מחפשת, לא כרגע וכדומה. בהרבה מהמקרים המטרה היא לסנן לא רצויים בלבד. (אם המטרה היא *באמת* לסנן את כולם - עצה ממני, תורידו כל סממן נקבי וסיימתן.)

משיחות שלי עם כמה מבנות המין הנשי פה באתר, פניות רבות מתקבלות אף על פי כן. (גם אם אין בכלל פרופיל, העיקר שיהיה רשום נשלטת איפשהו, ואפילו אם לא רשום זה בסדר)

עכשיו השאלה היא כזו, האנשים שבאמת קוראים את הפרופיל ומכבדים את בקשותיך אכן לא יפנו אליך. שאר המציקים - יפנו גם יפנו. לא נעשה פה תהליך סינון הפוך?

צודק.
אתה לפחות מחייך כשאתה מבין את האבסורד? (-:

ברור שאני מחייך, מיד אחרי שאני מתוסכל. (:

די.

אתה ואתה במיוחד יכול לכתוב לכל אחת - שלום, קוראים לי אפצ'י והייתי רוצה לציין שהפרופיל שלך מרתק ואני מאוד מעוניין להכירך, אך מכיוון שאני יודע שאתן מוטרדות, רוצה לציין שאיני מטרידן אלא בסך הכל מנסה את מזלי. אם אינך מעוניינת, סרבי וקבלי את פנייתי כמחמאה (ואתה מקסים מספיק כדי שפנייה ממך אכן תתקבל כמחמאה) ולא אפנה יותר. אם תשיב לך "קאקי פיפי" הנה ניפית מפגרת מהרשימה. אם תשיב לך "לא תודה" קיים סיכוי שתפנה אליך כאשר תהיה "תודה כן". ואולי יקרה לך בול קליעה.

(-:

נשבע לך שאם היית מתחיל אתי, הייתי מרשה לך להזמין אותי לכוס קפה.
ליידי תמרה​(שולטת)
לפני 14 שנים • 23 בספט׳ 2010

ליידי תמרה​(שולטת) • 23 בספט׳ 2010
Cauchy כתב/ה:

אתה ואחרים יוצאים מתוך הנחות מקדימות מסויימות ומוטעות, המובילות למסקנה ההגיונית שאנחנו מפגרות. אז שוב, כפי שכתבתי במקומות אחרים:
כשאישה כותבת שהיא "לא מעוניינת" או "לא בעסק", רוב הסיכויים שהיא לא מעוניינת או לא בעסק. זה לא אמצעי סינון, כפי ש"לא" אינו "אמצעי סינון". "לא" הוא לא, "לא מעוניינת" משמעו לא מעוניינת.

מה זה נותן לנו? לי, באופן אישי, זה נותן את האופציה לא לענות במצפון שקט. גם עבדי הנוכחי לא זכה לתגובה כשכתב לי בזמן שכתבתי שאינני מעוניינת. מה עשה הבחור? חיכה בסבלנות, בדק את הפרופיל שלי לעיתים תכופות וכתב לי (היטב) כשהשתנה הסטטוס שלי.

ייתכן שזה סוג של אמצעי סינון בכל זאת, כי מי שכותב לי שוב ושוב בזמן שאינני מעוניינת נפסל אצלי אוטומטית. אנשים שלא מכבדים את הבקשות שלי באופן חוזר ונשנה לא יזכו לתשובה. אבל זו רק תופעת לוואי של המטרה האמיתית של הכיתוב: להביע את רצוני בצורה מפורשת וברורה.

ובכל זאת, מדוע לא למחוק את כל הפרופיל שלי כפי שהצעת?
זו הצעה חצופה בתכלית. מדוע שאמחק את הפרופיל שלי בכל פעם שאינני מעוניינת בהכרויות? האתר הזה הוא עבורי הרבה יותר מאמצעי חיפוש להכרויות חדשות, וכך גם לרבות ולרבים אחרים/ות. יש לי פה זהות רציפה על פני יותר מחמש שנים, מדוע שאמחק את זהותי (וגם, כמובן, אשנה את שמי, שהרי הוא נשי ורומז על שליטה) רק כדי "לסייע" לנשלטים מסויימים להבין ש"לא הוא לא"? הדבר דומה לדרישה השוביניסטית שנשים תכסינה את עצמן בכל יציאה מהבית, כדי למנוע הטרדות מיניות. אני לא צריכה לשנות את כל הפרופיל שלי בכל פעם, בשביל זה יש את סעיף ה"חדשות". אני לא צריכה להסתיר את עצמי כדי שאתם תוכלו להפעיל שליטה עצמית מינימלית.

וקאוצ'י, הדוגמא שהבאת לגבי החצאית הקצרה במועדון רק מוכיחה שאתה יוצא מתוך תפיסות שוביניסטיות ומטרידניות. מי שלובשת חצאית קצרה למועדון (ישמרני האל! איך היא מעיזה להתלבש באופן לא צנוע בצאתה למועדון!) לא מחפשת את "הזכות להתלונן על מטרידנים". למעשה, ייתכן שהיא בכלל לא מחפשת מטרידנים ולא מזמינה הטרדות, היית מאמין? יש הרבה סיבות לבוא בחצאית קצרה: זה נוח, נעים לרקוד כך, זה הולך טוב עם החולצה/מגפיים, אנחנו רוצות להראות טוב ואפילו להראות סקסיות. להראות סקסי עדיין לא מזמין הטרדות. אפשר להחמיא, אפשר לנסות להתחיל בנימוס אם הבחורה לא עסוקה עם מישהו/י אחר/ת - אין אישור להטריד, ולא משנה מה אנחנו לובשות. כל כך קשה להבין את זה?

ולכן קבל את ההצעה של אליפל (אם כבר) כעצה לתקשורת חד-פעמית, לא כרשיון לפניות חוזרות ונשנות. אליפל, המחשבה שלכתוב "לא מעוניינת" גורם לאבסורד נובעת אך ורק מחוסר הרצון להבין את דברינו כפשוטם. מקווה שהבהרתי את עצמי.

ואגב, אם אין לכם מנוי זהב (כדי לבדוק את היסטוריית ההודעות) והחלטתם לנסות לפנות באופן חד פעמי בכל-זאת, ערכו לכם רשימה של נשים שכבר פניתם אליהן ואל תחזרו להטריד אותן כל עוד הסטטוס שלהן לא שונה. זה לא מכבד וזה מטריד.
Vestri
Vestri • 23 בספט׳ 2010
איפה לעזאזל כפתור הלייק המיוחל???

ליידי תמרה, כרגיל -- הבעת בדיוק את מה שגם אני חושבת. תודה.

cheer.gif
Cauchy{Venus Blue}

Cauchy{Venus Blue} • 23 בספט׳ 2010
ליידי תמרה,

אין פה דיבורים על זכויות ואף לא על שוביניזם. מדובר פה על *סיבה* ו*תוצאה*. מי שרוצה להראות סקסית, בהגדרה, רוצה שאנשים מסביבה יראו אותה - סקסית. זה יגרור הטרדות ולא כי אני שוביניסט, אני אפילו לא יודע לאיזה מועדון הבחורה המדוברת יצאה (מה שכן, אני בטוח לא אטריד אותה).
היא יודעת שהיא תוטרד הערב, כי מטרידים אותה כל ערב כאשר היא מתלבשת ככה. כנראה אבל שהסקסיות שלה חשובה לה *למרות* ההטרדות (מגלגל עיניים). *

את מתארת איך בכל זאת יפנו אליך באופן 'חד-פעמי' למרות מה שכתבת, אני לא הייתי פונה אפילו פעם אחת למי שמבקשת לא לפנות אליה. זה נראה לי נימוס בסיסי, אני לא מבין למה את מאשרת פנייה אחת בניגוד לכתוב בפרופיל.

בכלוב, כמו במועדון, הזכויות שלך לא משנות לפוסט הספציפי. את רשאית לשים איזה פרופיל שעולה על רוחך. אני רק מציין מה יוצא מזה בפועל לעומת המטרה המוצהרת של משפט הסינון. זה עוזר לך לבחור במי שאת רוצה? מצויין, תמשיכי כך, אין לי שמץ של התנגדות לכך.

*למען הסר ספק, אני אחדד את נקודת ההטרדות. העובדה שאפשר לצפות אותן מראש לא מצדיקה אותן. אין זכות להטריד גם בחורה ערומה, במקרה הטוב אפשר לעצור אותה על הטרדה.
the rain song

the rain song • 23 בספט׳ 2010
ליידי תמרה כתב/ה:
Cauchy כתב/ה:

אתה ואחרים יוצאים מתוך הנחות מקדימות מסויימות ומוטעות, המובילות למסקנה ההגיונית שאנחנו מפגרות. אז שוב, כפי שכתבתי במקומות אחרים:
כשאישה כותבת שהיא "לא מעוניינת" או "לא בעסק", רוב הסיכויים שהיא לא מעוניינת או לא בעסק. זה לא אמצעי סינון, כפי ש"לא" אינו "אמצעי סינון". "לא" הוא לא, "לא מעוניינת" משמעו לא מעוניינת.

מה זה נותן לנו? לי, באופן אישי, זה נותן את האופציה לא לענות במצפון שקט. גם עבדי הנוכחי לא זכה לתגובה כשכתב לי בזמן שכתבתי שאינני מעוניינת. מה עשה הבחור? חיכה בסבלנות, בדק את הפרופיל שלי לעיתים תכופות וכתב לי (היטב) כשהשתנה הסטטוס שלי.

ייתכן שזה סוג של אמצעי סינון בכל זאת, כי מי שכותב לי שוב ושוב בזמן שאינני מעוניינת נפסל אצלי אוטומטית. אנשים שלא מכבדים את הבקשות שלי באופן חוזר ונשנה לא יזכו לתשובה. אבל זו רק תופעת לוואי של המטרה האמיתית של הכיתוב: להביע את רצוני בצורה מפורשת וברורה.

ובכל זאת, מדוע לא למחוק את כל הפרופיל שלי כפי שהצעת?
זו הצעה חצופה בתכלית. מדוע שאמחק את הפרופיל שלי בכל פעם שאינני מעוניינת בהכרויות? האתר הזה הוא עבורי הרבה יותר מאמצעי חיפוש להכרויות חדשות, וכך גם לרבות ולרבים אחרים/ות. יש לי פה זהות רציפה על פני יותר מחמש שנים, מדוע שאמחק את זהותי (וגם, כמובן, אשנה את שמי, שהרי הוא נשי ורומז על שליטה) רק כדי "לסייע" לנשלטים מסויימים להבין ש"לא הוא לא"? הדבר דומה לדרישה השוביניסטית שנשים תכסינה את עצמן בכל יציאה מהבית, כדי למנוע הטרדות מיניות. אני לא צריכה לשנות את כל הפרופיל שלי בכל פעם, בשביל זה יש את סעיף ה"חדשות". אני לא צריכה להסתיר את עצמי כדי שאתם תוכלו להפעיל שליטה עצמית מינימלית.

וקאוצ'י, הדוגמא שהבאת לגבי החצאית הקצרה במועדון רק מוכיחה שאתה יוצא מתוך תפיסות שוביניסטיות ומטרידניות. מי שלובשת חצאית קצרה למועדון (ישמרני האל! איך היא מעיזה להתלבש באופן לא צנוע בצאתה למועדון!) לא מחפשת את "הזכות להתלונן על מטרידנים". למעשה, ייתכן שהיא בכלל לא מחפשת מטרידנים ולא מזמינה הטרדות, היית מאמין? יש הרבה סיבות לבוא בחצאית קצרה: זה נוח, נעים לרקוד כך, זה הולך טוב עם החולצה/מגפיים, אנחנו רוצות להראות טוב ואפילו להראות סקסיות. להראות סקסי עדיין לא מזמין הטרדות. אפשר להחמיא, אפשר לנסות להתחיל בנימוס אם הבחורה לא עסוקה עם מישהו/י אחר/ת - אין אישור להטריד, ולא משנה מה אנחנו לובשות. כל כך קשה להבין את זה?

ולכן קבל את ההצעה של אליפל (אם כבר) כעצה לתקשורת חד-פעמית, לא כרשיון לפניות חוזרות ונשנות. אליפל, המחשבה שלכתוב "לא מעוניינת" גורם לאבסורד נובעת אך ורק מחוסר הרצון להבין את דברינו כפשוטם. מקווה שהבהרתי את עצמי.

ואגב, אם אין לכם מנוי זהב (כדי לבדוק את היסטוריית ההודעות) והחלטתם לנסות לפנות באופן חד פעמי בכל-זאת, ערכו לכם רשימה של נשים שכבר פניתם אליהן ואל תחזרו להטריד אותן כל עוד הסטטוס שלהן לא שונה. זה לא מכבד וזה מטריד.

מצויינת !
קייסי

קייסי • 23 בספט׳ 2010
Cauchy כתב/ה:
ליידי תמרה,

אין פה דיבורים על זכויות ואף לא על שוביניזם. מדובר פה על *סיבה* ו*תוצאה*. מי שרוצה להראות סקסית, בהגדרה, רוצה שאנשים מסביבה יראו אותה - סקסית. זה יגרור הטרדות ולא כי אני שוביניסט, אני אפילו לא יודע לאיזה מועדון הבחורה המדוברת יצאה (מה שכן, אני בטוח לא אטריד אותה).
היא יודעת שהיא תוטרד הערב, כי מטרידים אותה כל ערב כאשר היא מתלבשת ככה. כנראה אבל שהסקסיות שלה חשובה לה *למרות* ההטרדות (מגלגל עיניים). *

הנסיון להגדיר מראה סקסי שיזמין הטרדה נתקל במדרון חלקלק.
במקומות מסוימים חצאית קצרצרה תיחשב סקסית, במקומות אחרים שרוולי חולצה קצרים, מכנסיים קצרים, שיער גלוי, פיסת קרסול, הפנים עצמן ללא רעלה או אפילו קול נשי.

הגבולות הללו נקבעו על ידי מי שחש מאויים ממיניותן של נשים או חש שהמרחב האישי שלהן פרוץ אם הן מעוררות בו חשק לגעת בהן, גם אם הדבר לא עלה בדעתן כלל.

לתחושתם של אותם אנשים, אם נשים (או במקומות מסוימים גם ילדות) לא ישכילו להצניע את חמודותיהן, יהיו אשר יהיו, מחמת יצריו הגועשים - בעיה שלהן.
נשים (או ילדות) שנכנעות לתפיסה הזו, מפנימות ומטמיעות את ההגדרה הגברית שלהן כאובייקט מיני במהותו, כזה שכל פיסת בשר חשוף שלו, שערו או צליל קולו מייצרת תגובה אחת בלבד - גירוי מיני לאו בר כיבוש.

זו בדיוק הסיבה שנראה לי בעייתי להתלבש באופן ש"לא יפגע ברגשות" או "ימנע הטרדות" מטיפוסים כאלה ואחרים. מי שאינו מסוגל לשלוט ביצריו למראה אשה בלבוש כזה או אחר, ללא שום קשר למה שהתחשק לה לעטות על עצמה, צריך לבדוק את עצמו. רוב הסיכויים שחוצפתו לא תיעצר בלבוש פחות חושפני.

האוטונומיה הנשית להתלבש ולהיראות כרצוננו, לא אמורה להיפגע מחרמנות גברית חסרת שליטה, אקראית או ממוסדת, ונשים לא צריכות לשתף איתה פעולה.
אלימלך
אלימלך • 23 בספט׳ 2010
Cauchy, תגיד לי, מה קורה לך? מה אתה עושה לנו? אתה רוצה לכסות לנו את כל היופי הזה?
אתה רוצה להפוך את כל מדינת ישראל לבני ברק?
-אפרופו בני ברק, רק מי שיוצא לו לפעמים להסתובב שם מבין איזה עוול נעשה לכל חובבי המין היפה, כשהגברים שם מכסים את כל היופי הנשי מסיבות דומות-
לא מספיק אנחנו סובלים את החודש חורף בכל שנה, אתה רוצה להפוך לנו את זה לכל השנה.

Cauchy, במקום לכסות לנו את הנשים, אולי תפנה למטרידנים שלא יציקו ויפריעו לנשים ובדיעבד גם לא יפריעו לאוהבי\ות הנשים.

לגבי הפרופילים, שכל אחת יעעשה מה שטוב לה בפרופיל שלו.
מי אנחנו שנגיד אחד לשניה מה לעשות בממלכתה.

לא הבנתי את הבעיה לגבי ההודעות, חצי שניה למחוק, ועוד חצי שניה להוסיף לבאן את מי שבאמת מציק.