סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שלום, נמצאת כאן כבר 3 ימים, אבל

לבנה​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 3 במאי 2004

שלום, נמצאת כאן כבר 3 ימים, אבל

לבנה​(נשלטת) • 3 במאי 2004
אני חדשה לגמרי בתחום, ולא מבינה כמעט כלום בBDSM, לכן קראתי את המאמרים בעמוד הראשי.
אני מקווה שזה הפורום הנכון לבקשה הבאה:
בגלל התנפלות האדונים החביבים על תיבת ההודעות שלי, והנסיון שלי להיות נחמדה לכולם, לא יכולתי לומר שלום כמו שצריך.
אחד הדברים שטרחו האדונים היקרים לעשות, הוא להזהיר אותי מפני המסוכנים או הבעייתיים שבקירבם, אבל בג'נטלמניות, לא ציינו שמות.
אם תוכלנה, אשמח לקבל שמות שיש להתרחק מהם (באופן פרטי, כמובן, בתבת ההודעות). כמובן שגם המלצות חיוביות תתקבלנה בשמחה.
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 3 במאי 2004
שלום לך קטנטונת ולבנה ! (איזה כיף להגיד את השם הזה icon_smile.gif )
ברוכה הבאה , מקווה שתהני כאן .כאן זה פורום בנות על בנות כפי שראית (מלכות ושפחות ) ,וכאן בנתיים לא היתה נוכחות של מסוכנים או בעייתיים לפי מיטב ידיעתי ואם יהיה אנחנו המסוכנות והבעייתיות נטפל בהם מייד icon_biggrin.gif
יקירתי , אם אינך מעוניינת , פשוט התעלמי מכל המטרידים , ואני מציעה לך גם לציין זאת בפרופיל שלך - אם אינך מחפשת ואם כן מחפשת - פשוט תעשי את הסלקציה שלך ודברי עם אלה שנעים לך לשוחח עימם .
ולגבי זה שאת חדשה בתחום - שמחה שאת איתנו וכל שאלה שיש לך את מוזמנת להעלות כאן או לפנות אלינו .

תהני בנתיים !
_טרוריסט חמוש באננס

אחותי הלבנבנה

קודם כל הבהרה, אני גבר (מאייתים את זה עם ז icon_smile.gif אבל כשמי כן אני.אומן בטרור וירטואלי ,מהפכנות סייברנתית ומחולל מהומות נודע לשמצה ברחבי ה DNS.
ככזה אני מציג את עצמי מומחה לעולם התחתון של הקהילות הוירטואליות.
קודם כל את בחורה בעולם של גברים זוממים וניק כמו שלך ימשוך אילו הרבה אש, עובדת חיים שצריך ללמוד לחיות איתה.
לגבי כל השאר, קהילות הבי די אס אם בארץ מלאות מאבקים , תככים,מלחמות,ברנג'ות,פלגים ובכלל ביטים של רוע.
בנוסף ישנם בקהילות בארץ אנשים מקסימים,מרתקים,סקסיים,אמינים,ג'נטלמנים וביטים של טוב בינארי.
קחי כל מה שכותבים לך בערבון מוגבל, היי עירנית.בדקי ל אחד לגופו של עניין. זה שא' יגיד לך שב' מסוכן לא הופך את ד' לטהור ואת מ' לרע...
תתפלאי עד כמה המריבות והמחנאות משפיעים פה על חוות דעת פרטניות.

הקפידי על כללי הביטחון הבאים:

1.משכי את פרק הזמן של ההכירות הראשונית, אל תמהרי לתת מספרי טלפון ובטח שלא לקבוע פגישות. הרבי להתכתב,תני לצד השני הזדמנויות לשכוח שקרים,להראות צדדים פחות נחמדים או להבדיל להשרות אווירת ביטחון.

2. אם החלטת להיפגש:

א. בחרי תמיד במקום ניטראלי, בית קפה למשל (לא פארק הירקון בלילה... או אפילו בדירה שלו/ה שלך)

ב. העמידי ידיד או ידידה בכוננות טלפון (מתחילים פגישה שמספר הידיד בחיוג מהיר ומספיקה לחיצה אחת כדי לחייג אילו.)

ג. קבעי שיחת "רבע שעה" , תפקידה של שיחה זאת היא לאפשר לך אחרי רבע שעה לחתוך את המפגש. הידיד / ה יתקשרו ואת תוכלי להמציא לצד השני בעייה פתאומית שצצה ומחייבת אותך לחתוך.

בברכה ובאחוות לבנבנים,

האננס
מוש​(נשלט){k}
לפני 20 שנים • 4 במאי 2004
מוש​(נשלט){k} • 4 במאי 2004
סליחה סליחה סליחה
אני צריך לצאת כאן חוצץ ומייד

ציטוט: שלום לך קטנטונת ולבנה ! (איזה כיף להגיד את השם הזה )
ברוכה הבאה , מקווה שתהני כאן .כאן זה פורום בנות על בנות כפי שראית (מלכות ושפחות ) ,וכאן בנתיים לא היתה נוכחות של מסוכנים או בעייתיים לפי מיטב ידיעתי ואם יהיה אנחנו המסוכנות והבעייתיות נטפל בהם מייד

אינפי עכשיו את ממש משמיצה כאן אנשים. זה שאנחנו יושבים כאן בשקט ושותקים רוב הזמן זה לא אומר שאנחנו לא כאן, ובטח ובטח לא אומר שאנחנו לא מסוכנים!!!
אנחנו רעים, אנחנו חארות, ואנחנו כאן!
ואם תמשיכי להתגרות בנו ככה אני הולך ומביא את כל החברים שלי ועושה לך עליהום על הפורום.

פשששיייי איך נפגעתי עכשיו...
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 4 במאי 2004
מוש נשמה שלי מה קפצת ? אני אמרתי שאתה בעייתי ? icon_biggrin.gif ולא צריכים לשבת בשקט ,אפשר להגיד שלום מידיי פעם icon_biggrin.gif

ציטוט: אנחנו רעים, אנחנו חארות, ואנחנו כאן!
- ותראה איזה חמודות אנחנו שקיבלנו אותך כמו שאתה

ציטוט: ואם תמשיכי להתגרות בנו ככה אני הולך ומביא את כל החברים שלי
- אל תשכח את בראד פיט בדרך icon_razz.gif
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 4 במאי 2004
קטנטונת ולבנה ,אם יפנה אלייך אחד בשם מוש נא לדווח למערכת - מסוכן מאד ,רשע אמיתי , יושב בשקט ,חורש על התמונות הסוטה ולא אומר שלום וגם מת שכמה בנות ירביצו לו icon_biggrin.gif
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 4 במאי 2004
ברוכה הבאה קטנטונת icon_biggrin.gif

ומוש.... אתה אל תאיים בפורום שאני נמצאת בו, כי תיכף אני מביאה את שוקולית, שתביא את אינפי, שתביא את שחרית, שתביא את אלונה, שתביא את אניג שתביא את...

ועל כולן אני אנצח עם קיין ארוך, גמיש ומסוכן icon_biggrin.gif

בקיצור... אתה בטוח שבא לך לאיים בחברים שלך?... החברות שלי הרבה יותר מסוכנות, ומורידות את החברים שלך על הברכיים.... icon_biggrin.gif icon_razz.gif icon_biggrin.gif