Dungeon |
לפני 14 שנים •
25 בספט׳ 2010
שלישי 28/9 - מועדים לשמחה בדאנג'ן
לפני 14 שנים •
25 בספט׳ 2010
Dungeon • 25 בספט׳ 2010
ביום שלישי 28/9/10 החל מ-23:30 מתחילים את סוף השבוע הארוך של שמחת תורה בדאנג'ן הבמה, המתקנים והציוד, המתחם האינטימי וצוות המועדון - לרשותכם שימו לב! על העמדה - די.ג'יי שרית ברוך בתקלוט בכורה בדאנג'ן החדש מלכות הבית שלנו ליידי ניקול M וסשה מחכות לכם הדרס קוד חופשי. נא להקפיד על לבוש מכובד כניסה חופשית לכולם. לחברי המועדון - משקה ראשון חינם עד 01:00 פתיחת דלתות: 23:30 צוות מועדון הדאנג'ן מאחל לכולכם מועדים לשמחה! |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
26 בספט׳ 2010
שאני אבין.
לפני 14 שנים •
26 בספט׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 26 בספט׳ 2010
גם חינם וגם דרינק על הבית?
יא קמצנים... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
26 בספט׳ 2010
Re: שאני אבין.
לפני 14 שנים •
26 בספט׳ 2010
aka BODYGUARD • 26 בספט׳ 2010
קטסטרופה כתב/ה: גם חינם וגם דרינק על הבית?
יא קמצנים... ראית איזו חוצפה?! מזל גדול, דנג' יקרים שאני עובד כל השבוע כולל שלישי וחמישי. אתם לא תיזכו לראות אותי חוצה את שער המקום בשל עזות המצח הזו. נקודה. |
|
Dungeon |
לפני 14 שנים •
28 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 בספט׳ 2010
Dungeon • 28 בספט׳ 2010
הערב החל מהשעה 23:30
בנוסף לכל הבלאגן הרגיל... חוגגים את סיום ה-אוזפסט בדאנג'ן OZZFEST After Party די.ג'יי שרית ברוך בסט מיוחד לכבוד האירוע הקרנת הופעות חיות ווידאו קליפים של אוזי ופרקים מתוכנית הריאליטי משפחת אוסבורן הכניסה חופשית לכולם! www.youtube.com/watch?v=kqXfYqJKZ08 |
|
ג'וניור |
לפני 14 שנים •
28 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 בספט׳ 2010
ג'וניור • 28 בספט׳ 2010
Dungeon כתב/ה: הערב החל מהשעה 23:30
בנוסף לכל הבלאגן הרגיל... חוגגים את סיום ה-אוזפסט בדאנג'ן OZZFEST After Party די.ג'יי שרית ברוך בסט מיוחד לכבוד האירוע הקרנת הופעות חיות ווידאו קליפים של אוזי ופרקים מתוכנית הריאליטי משפחת אוסבורן הכניסה חופשית לכולם! www.youtube.com/watch?v=kqXfYqJKZ08 יש מצב להסעה?סה"כ הרבה אנשים באים |
|
J-Bond(אחר) |
לפני 14 שנים •
29 בספט׳ 2010
אכזבה עצומה
לפני 14 שנים •
29 בספט׳ 2010
J-Bond(אחר) • 29 בספט׳ 2010
אתמול היינו בפעם הראשון ב"דנג'ן" החדש ואם לסכם במילה אחת-אכזבה.
הגענו יחסית בהתחלה-שתיה חינם לא רק שלא קיבלנו אלא אף לא הציעו לנו. המקום עצמו מזכיר מסיבות בית ספר במרתף של הבניין. המוזיקה והאחראית עליה- פשוט על הפנים. בתור אחד ששומע הרבה מאד מוזיקה ביומיום, מכל מיני סגנונות, אני יכול לומר שאת רובם המכריע של השירים כלל לא הכרתי(כך גם בת זוגי), חוסר הנסיון של הדיג'ייאית מאד בלט ואני כבר לא מדבר על הפסקת החשמל והמוזיקה המפדחת שהיתה פתאום... ודבר אחרון- אמנם היה כתוב שאין דרס קוד אבל מבקשים לבוש מכובד ואני בא ושואל- האם מישהו שמגיע עם מכנסי ברמודה טי ושירט וכפכפי אצבע זה לבוש מכובד? האם מישהו שמגיע עם מכנסי ספורט וטי-שירט לבנים ונעלי ספורט לבנות ונראה כאילו הוא הולך לשבת על בירה עם חברים בקיוסק השכונתי או ללכת לשחק כדורגל עם הג'מעה בצ'כונה האם זה נחשב ללבוש מכובד? |
|
ג'וניור |
לפני 14 שנים •
29 בספט׳ 2010
שרית ברוך
לפני 14 שנים •
29 בספט׳ 2010
ג'וניור • 29 בספט׳ 2010
ציטוט
"חוסר הנסיון של הדיג'ייאית מאד בלט" אתה כנראה לא כל כך שומע מוזיקה ואתה גם כנראה לא כל כך יוצא,אחרת לא היית כותב כזה משפט מפגר,שרית ברוך מתקלטת למעלה מעשר שנים וידועה גם במסיבות הקהילה וגם בסצנת המועדונים. אפשר להבין שמוסיקה או שירים יכולים להיות לטעמך או לא אבל להעיר הערה אישית שקרית שאין מאחוריה כלום זה קצת בעייתי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465841,00.html |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 14 שנים •
29 בספט׳ 2010
Re: אכזבה עצומה
לפני 14 שנים •
29 בספט׳ 2010
לא סתם עוד עבד • 29 בספט׳ 2010
קצין כתב/ה: אתמול היינו בפעם הראשון ב"דנג'ן" החדש ואם לסכם במילה אחת-אכזבה.
הגענו יחסית בהתחלה-שתיה חינם לא רק שלא קיבלנו אלא אף לא הציעו לנו. המקום עצמו מזכיר מסיבות בית ספר במרתף של הבניין. המוזיקה והאחראית עליה- פשוט על הפנים. בתור אחד ששומע הרבה מאד מוזיקה ביומיום, מכל מיני סגנונות, אני יכול לומר שאת רובם המכריע של השירים כלל לא הכרתי(כך גם בת זוגי), חוסר הנסיון של הדיג'ייאית מאד בלט ואני כבר לא מדבר על הפסקת החשמל והמוזיקה המפדחת שהיתה פתאום... ודבר אחרון- אמנם היה כתוב שאין דרס קוד אבל מבקשים לבוש מכובד ואני בא ושואל- האם מישהו שמגיע עם מכנסי ברמודה טי ושירט וכפכפי אצבע זה לבוש מכובד? האם מישהו שמגיע עם מכנסי ספורט וטי-שירט לבנים ונעלי ספורט לבנות ונראה כאילו הוא הולך לשבת על בירה עם חברים בקיוסק השכונתי או ללכת לשחק כדורגל עם הג'מעה בצ'כונה האם זה נחשב ללבוש מכובד? קשה להתמודד עם תחושה סובייקטיבית של אכזבה, אבל כן אתייחס למספר נקודות בדברייך שקשורות לנתונים עובדתיים-אובייקטיביים: בפרסום למסיבה נכתב, שחברי המועדון יוכלו לקבל משקה ראשון חינם עד השעה 1:00. כל מי שהציג לברמנים כרטיס חבר מועדון קיבל משקה חינם עד 1:00, בדיוק כפי שפורסם. אזכיר שהכניסה למועדון אתמול הייתה חופשית לכולם. לגבי הדי.ג'יי - אני חייב להודות שנותרתי עם פה פעור כשקראתי את דברייך. הדי.ג'יי אתמול הייתה שרית ברוך, שנמנית על השורה הראשונה של הדי.ג'יים הידועים, הטובים והמוערכים בסצנת המועדונים התל אביבית. המוזיקה שלה אתמול, כתמיד, הייתה משובחת ומגוונת, וזכתה לתשבוחות מהקהל. מועדון הדאנג'ן גאה לארח די.ג'יי. בקליבר של שרית, והיא תשוב לנגן אצלנו בעתיד הלא רחוק. במהלך הערב אכן הייתה הפסקת חשמל חלקית במועדון, שגרמה להפסקה רגעית של המוזיקה. כל האירוע נמשך לא יותר מ-2 דקות. כידוע, מסיבה היא אירוע שמתרחש "בשידור חי", ותקלות כאלה יכולות לקרות ואכן קורות בכל מועדון. אתמול בשעת השיא של המסיבה הגלאי בכניסה הראה שהיו במקום קרוב ל-120 איש. מטבע הדברים ותחלופת האנשים, זה אומר שבמהלך הערב כולו נכחו במסיבה מספר גדול מזה של אנשים. מתוכם, היו במקום 3-4 אנשים שהלבוש שלהם היה בעייתי כפי שתיארת. מדובר על מיעוט שולי ביותר. רובם המכריע של האורחים הגיעו בלבוש מכובד. כפי שהזכרת, בימי שלישי אין סלקטורית ואין חובת דרס קוד. לסיכום, כפי שהתחלתי ואמרתי, קשה להתווכח עם תחושה סובייקטיבית של אכזבה. אני יכול רק להביע את צערי על כך ולקוות שבעתיד תהיינה לכם חוויות נעימות יותר במועדון. חג שמח. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
חוסר הנסיון של הדיג'ייאית מאד בלט.
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
aka BODYGUARD • 30 בספט׳ 2010
מבלי להתייחס לדברי ההבל של "מטעם" ובצורה הכי מורעלת שיכולה להיות-
אני פונה אליך, שרית. כאחד ששמע אותך מנגנת בכל מיני הזדמנויות ומאורעות, כאחד שלא פעם ערך סשן תחת המוסיקה שניגנת, כאחד שלא מעט פעמים נהנה לרקוד תחת השילובים שלך בזמן דיג'וי- כאחד כזה, אני מתנצל. אני מתנצל ששוכן מדבריות כלשהו שמצעד הפיזמונים שלו כנראה עוסק בשני תופי טם-טם הזוי ככל שיהיה, מרשה לעצמו לומר את מה שאמר. שרית, תמשיכי לנגן בדיוק כמו שיודעת, תמשיכי להקפיץ אותנו. אני בטוח שלרובנו "חוסר הניסיון" שלך מהווה הנאה שלמה של חוויה מוסיקלית. BODY זה שלא מקבל שום שכר ו/או טובות הנאה מהמועדון, אבל אוהב שמשפחת ברוך, שי ושרית, מנגנים, גם עבורו. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
Re: חוסר הנסיון של הדיג'ייאית מאד בלט.
לפני 14 שנים •
30 בספט׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 30 בספט׳ 2010
BODYGUARD כתב/ה: מבלי להתייחס לדברי ההבל של "מטעם" ובצורה הכי מורעלת שיכולה להיות-
אני פונה אליך, שרית. כאחד ששמע אותך מנגנת בכל מיני הזדמנויות ומאורעות, כאחד שלא פעם ערך סשן תחת המוסיקה שניגנת, כאחד שלא מעט פעמים נהנה לרקוד תחת השילובים שלך בזמן דיג'וי- כאחד כזה, אני מתנצל. אני מתנצל ששוכן מדבריות כלשהו שמצעד הפיזמונים שלו כנראה עוסק בשני תופי טם-טם הזוי ככל שיהיה, מרשה לעצמו לומר את מה שאמר. שרית, תמשיכי לנגן בדיוק כמו שיודעת, תמשיכי להקפיץ אותנו. אני בטוח שלרובנו "חוסר הניסיון" שלך מהווה הנאה שלמה של חוויה מוסיקלית. BODY זה שלא מקבל שום שכר ו/או טובות הנאה מהמועדון, אבל אוהב שמשפחת ברוך, שי ושרית, מנגנים, גם עבורו. אני לא אתנצל בשמו של קצין כזה או אחר ולו מהסיבה שדברי הבל כמו שלו לא נכתבו הרבה מאוד זמן. שרית ושי הם מהמנגנים היותר טובים שיש ואת זה אף אחד לא יקח מהם. כמו בודי, אני מציע לא להתייחס לדוברים מטעם ולא להסחף לרמתם. פשוט להתעלם. יאלה, הלילה קראחנה! |
|