שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור חרדי

subservient​(נשלט)
לפני 14 שנים • 17 ביוני 2010

סיפור חרדי

subservient​(נשלט) • 17 ביוני 2010
אין מן הכתוב ללמד על עצמי

בבקשה תהנו

ישי מחכה כבר שבועיים למסיבת ה femdom
אך כשסופסוף חשב שהוא נמצא בבועה הרחוקה מעולמו הסודי פתאום צדה עינו דמות מאוד מוכרת אך לא בלבושה השיגרתי והמסורתי
זאת לא אחרת מאשר תהילה החונכת מהאולפנה לבנות
מבטיהם נפגשים ליבו החסיר פעימה ולעומתו חיוך ניצחון נסוך על פניה של תהילה
בצעדים מלאי ביטחון פוסעת לעברו תוך שעיניה לא משות מעיניו אשר מנסות למצוא מיפלט ממבטה החודר
ומה מעשיך כאן ישי? האמת שלבושו של ישי לא השאיר מקום לספקות...
בוא איתי למעלה לאחד הכוכים שבקומה השניה ספק אמרה ספק ציוותה
עבד הבית שזחל בין הגבירות עמד בדרכה של תהילה והיא בטבעיות אחזה בקולרו הרימה אותו תוך שהוא משתנק וכשראשו הגיע גבוה מספיק הפליקה בימינה סטירה אימתנית שהפילה את העבד פרקדן ארצה והמשיכה לדרכה כלאחר יד לקומה השניה יחד עם ישי המזדנב מאחורי גופה התמיר והחטוב
שב..לא סיפרת לי נו אז זה הזמן קדימה ספר לי על הפנטזיה שלך זה בסדר שנינו באותה קלחת
האמת שמזה זמן רב אני מפנטז על התלמידה שלך הודיה...אני לא יכול שלא לאונן כל יום בזמן שדמותה לנגדי. ספר אני מאוד מעוניינת לשמוע והאמת שהיא באמת עונה לתאור שיתן מענה לדמיונות פרועים
אני מפנטז איך שהיא מפליקה בכפות ידיה הענוגות והארוכות על פרצופי בחוזקה בחוסר הבעה ותוך התעלמות מוחלטת ממצב לחיי הסמוק ובין לבין מושיטה את גב ידה כדי לאפשר לי ברוב טובה לנשקה כאות תודה על שהיא בכלל מואילה ברוב טובה לסטור על לחיי
זה עתה מלאו לה 18 מבטיחה לך אני כי היא עוד תפליא בך את מכותיה וכי עוד תחוש את נחת זרועה הענוגה והמחנכת של הודיה
באומרה זאת רעד אחז וטילטל את גופי מעצם התחושה שקרוב הדבר
אבל איך? סמוך עלי אמרה תהילה
אך דע לך שעל מנת שתוכל לחוות את החוויה עם הודיה שוב ושוב הרי שתצטרך למצוא דרך הולמת וראויה להפוך את הדבר לכדאי מאוד מבחינתה של הודיה
מבטיח אני שלא אקפח שכרה ולא שכרך
יום שלישי השעה אחת אחר הצהריים תהילה מכנסת את הבנות לשיעור
בנות היום אלמד אתכן על מצווה מאוד מאוד חשובה ששכרה רב לאין ערוך
ישנה עבירה חמורה מאוד שלא אפרטה ושמעט מאוד גברים נופלים בה והיא נחשבת לחטא חמור ולעוון קשה וחכמינו הרחיבו בה רבות על דרך כפרת העוון המדובר
ואני מביאה לכן בנות מן המקורות את מעט הפולמוסים ששנו רבותינו בגינה
אמר רבי... עונשה בעולם הזה ובעולם הבא
אמר רבי...בעולם הבא תמיר ומה בעולם הזה? (תמיר=נעלם לא ידוע)
אמר רבי... בעולם הזה כפרתה קשיא (קשיא=קשה)
אמר רבי... ומה קשיא לנשא? (נשא=איש מה קשה לאדם?)
אמר רבי...נכפא קשה לאדם (נכפא=בושה)
אמר רבי...ומה נכפא לנשא? (נכפא=בושה לנשא=לאיש מה מבייש?)
אמר רבי...נאשתא (נאשתא=אשה)
אמר רבי...לא מאלה (לא מלא=לא מספיק)
אמר רבי...יאלתא (יאלתא=נערה)
אמר רבי...ומה העונש?
אמר רבי...מלקות
אמר רבי...וכי מדוע?
שממרקין עוונות האדם כפי שנאמר "אהבתי כי תייסרני...ומתורתך תלמדני להשקיט לי מימי רע"
בנות יקרות וקדושות דיון זה של חכמינו בא להמחיש את חומרת העוון ואת חשיבות כפרתו
מכאן אנו למדות שאין לו לאדם עונש קשה יותר מבושה, ומה מקצין את עוצמת הבושה? שאותו גבר ייענש על ידי אישה צדקת יראת ה' אך זה לא הניח את דעת חכמינו שביקשו להביא את דרגת הבושה לשיא
ומסקנתם היא שכאשר החוטא ייענש על ידי נערה הרכה ממנו בשנים ובדעת הרי שאין בושה מזה, ובאותה נשימה אומר כי אין מצווה גדולה מזאת ואשרי האחת שתיזכה לקיים את מצוות כפרת העוון לאותו חוטא אומלל שבזכות אותה צדקת תזדכך נפשו רוחו ונשמתו של החוטא ובזכות זה שכרה של אותה בת ישראל גדול מאוד
ואיך נדע כי עמלינו לא לשוא וכי כופר עוונו?
אם חלם חלום ובו נאמר לו כי כופר עוונו הרי שקיימנו הטקס כהילכתו ונעתרנו ברחמים מן השמיים
אם חלילה לשוא עמלנו יש לחזור על התהליך שוב עד אשר יחלום כי נתקבלה עתירתינו ברחמים מן השמיים
למען ההגינות ושוויון הזדמנויות אערוך הגרלה וכל בת תרשום את שמה על פיתקית ותניח את הפיתקית מקופלת היטב בתוך כובעי ומחר אודיע לזוכה המאושרת על הזכות הנישגבה שנפלה בחלקה לקיים את מצוות הכפרה ולהשיב נפש תועה לדרך הישר
האם מישהי לא מעוניינת להצטרף להגרלה?
טוב מאוד מסתבר שכולכן הבנתן את גודל החשיבות של קיום מצוה זאת
אך על מנת שהמצווה תקויים כהילכתה חל איסור מוחלט לגלות את זהותה של הזוכה וכמובן את זהות החוטא
כמובן שתהילה לא ערכה הגרלה אלא שלפה את הפיתקית של הודיה ולמחרת בבוקר באין רואה ניגשה תהילה אל הודיה ובישרה לה כי שפר עליה מזלה והיא הזוכה המאושרת שניבחרה וכי יד ה' בדבר אך אל לה חלילה מלגלות ולחשוף את הדבר
תודה לך בורא עולם על הזכות שנפלה בחלקי לקיים מצוות כפרת עוון והשבת נפש החוטא לדרכי תורתך הקדושה
מחר לאחר שיעור מישנה גשי למשרדי בסתר ואדריך אותך בפרטים על אופן קיום המצווה ועל השעה והמקום בו עלייך להיות
למחרת לאחר שיעור משנה ניגשה הודיה בסתר אל משרדה של תהילה
שבי
תודה הרבנית
היום בערב עלייך להגיע לרחוב התנאים 14 עלי לקומה שניה חדר מס 28 החדר יהיה פתוח ושם ימתין החוטא נעלי אחרייך את החדר
גשי אליו ואמרי לו "ככה ייעשה לאיש אשר זנח רצון בוראו וסר ממצוותיו"
ומייד איסרי את ידיו אל מאחורי גבו והפליקי לו 365 סתירות הגונות כנגד 365 ימות השנה ללא רחמים על לחייו ובל יכמרו רחמייך חלילה על החוטא ובל תיגבר עליך חלילה מידת הרחמים כפי שנאמר "כל המרחם על האכזרים סופו שיתאכזר אל הרחמנים"
ולאחר מכן התירי את ידיו כופפי את החוטא על הדרגש הניצב במרכז החדר כאשר ביטנו צמודה לדרגש איסרי את רגליו וידיו לרגלי הדרגש לבל ימוש,
לאחר מכן הפשילי את מכנסיו ואת תחתוניו וקחי את מחבט המיזרנים ואת מחסום הפה ואת החבלים הנמצאים במגירה השמאלית תחתונה של הארון, חסמי את פיו לבל תישמענה זעקות השבר ומייד החלי בהצלפות קשות על ישבנו של החוטא ובל תחדלי מעשות כן עד אשר דם הכפרה ייגר מעכוזו לזכר קרבן חטאת
ישי שעודכן מפי תהילה על טקס הכפרה שהוא עומד לחוש מידיה הענוגות והמכאיבות של הודיה לא ידע נפשו ושתחושת החוויה הממשמשת ובאה הותירתו מהלך כשיכור אל המקום ששם יעקוד עצמו כשא על המזבח ויפקיר את כל כולו לחווית הטקס בניהולה הבלתי מתפשר של הודיה
למחרת היום חשה הודיה תחושת קדושה ורצון לעשות רצון ה' ודבקות במטרה ושליחות. ובתחושה זאת הגיעה הודיה את הכתובת היעודה
קודם כניסתה אל החדר נשאה הודיה תפילת ייחוד באומרה "לשם ייחוד ........ושכינתה בדחילו ורחימו ליחודא שלים בשם כל ישראל הנה אני באה לקיים מצוות עשה כפי שנאמר והשיב לב אבות על בנים והשיב לב בנים על אבותם הריני מתכוונת לקיים מצוות עשה מן התורה הקדושה ולעשות רצון בוראינו ויהי נועם... .. עלינו מעשה ידינו כוננה עלינו מעשה ידינו כוננהו"
הודיה נכנסת לחדר ומביטה באיש החוטא אשר מבטו מושפל מטה ואשר אינו שולט בפרצי הרעד האוחזים בו לסרוגין
נעמדה מולו ופתחה באמירה "ככה ייעשה לאיש אשר זנח רצון בוראו וסר ממצוותיו"
ומייד אסרה ידיו מאחורי גבו לבל יפריע לה בקיום המצווה והחלה לסטור ללא רחם על לחייו של החוטא בחוזקה ובכל סטירה התכוונה שבזאת מסתלק חלקיק מהעוון ומשום כך דבקה במלאכת הקודש ביתר הקפדה על מנת "להדר במצווה" ואכן ניכר היה כי לא שעתה לסיבלו ביודעה כי זאת כפרתו

לאחר 365 סטירות ניכר היה כי פניו של ישי אדומות ותחושת טשטוש וסחרחורת הקשתה עליו לזקוף את ראשו
לאחר מכן הובילה הודיה את ישי אל הדרגש הניצב במרכז החדר כופפה אותו על הדרגש כאשר ביטנו צמודה אל הדרגש ואז ניגשה כמצוות מורתה אל המגירה שלפה משם את מחסום הפה ואת מחבט המזרונים ואת החבלים וניגשה לעקוד את רגליו וידיו של ישי אל רגלי הדרגש ואחרי כן חסמה את פיו במחסום לבל תישמענה זעקותיו אל מחוץ לכותלי החדר ומייד ביד מיומנת הפשילה את מכנסיו ואת תחתוניו של החוטא, אחזה במחבט בשתי ידיה והחלה ללא רחמים לחבוט בישבנו בחוזקה וכל חבטה טילטלה את גופו של ישי קדימה ובכל הצלפה האדים ישבנו ובכל חבטה נתווספה עוד חבורה ועוד חבורה ועור ישבנו נעשה גבשושיות גבשושיות לאחר 200 הצלפות החל עור ישבנו להתקלף ונאקות הייסורים לא בקעו את כותלי החדר בשל המחסום אשר הודיה חסמה בעזרתו את פיו של ישי
הודיה זכרה את מצוות מורתה באומרה "בל יירך ליבך" ובל ישטו בך מחשבתך רחמנותך ומצפונך ואכן כך היה
לאחר 360 הצלפות דם ניגר על הארץ מעכוזו של ישי וזה הדבר אשר ציפתה לו הודיה כי רק בכך יגדל הסיכוי לכפר לחוטא על עוונו וחטאו משום ההקבלה לדם הניגר על קרנות המזבח
לאחר 385 חבטות קשות על עכוזו על ישי נשאה הודיה תפילת יהי רצון באומרה
"יהי רצון ...........שתעמוד זכות המצווה אשר קיימתי לכפר לחוטא על חטאו עוונו ופשעו אשר חטא עווה ופשע וישוב חרון אפיך מעימו ומחול לו על חטאו עוונו ופשעו אמן
ואז ניגשה אל ישי והתירה את מאסרו פנתה ונעלמה כלא הייתה, בהותירה מאחריה את ישי נוטף דם וחבול
למחרת היום ניגשה תהילה המחנכת אל הודיה ובישרה לה כי חלום חלם החוטא וכופר עוונו ובזאת מעניק הוא לה שי צנוע בסך 2000 שקלים (למעט חלקה של תהילה)
זאת​(שולטת)
לפני 14 שנים • 3 באוק׳ 2010

אכן,

זאת​(שולטת) • 3 באוק׳ 2010
מרענן, מדליק, מצחיק,
אהבתי ++