בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

גברים ממאדים נשים מנוגה

רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
לפני 14 שנים • 4 באוק׳ 2010
נכון שאת רואה את הסידרה קוגר טאון?
כי זה בדיוק היה נושא הפרק האחרון.

icon_lol.gif
kinkycat

קשר אפלטוני....

kinkycat • 4 באוק׳ 2010
לעניות דעתי, ובהנחה שמדובר בגבר ואשה סטרייים, תמיד יש פוטנציאל למשיכה מינית.
השאלה האם היא משתלטת על מערכת היחסים או שהיא נשארת ברקע תלויה באופי הקשר ואופי החברים.
מנסיוני, אם שני הצדדים מעוננינים בכך באמת ויודעים להציב את הגבולות כל אחד לעצמו אבל גם זה לזה, אפשר בהחלט לקיים חברות אפלטונית, אפילו במסגרת בדסמית (ותמיד אפשר להעזר בחגורות צניעות ... icon_smile.gif. בדרך כלל זה קל הרבה יותר אם לכל אחד מן החברים יש קשר מיני אחר (בן/בת זוג)

submissive
Cauchy{Venus Blue}

Re: גברים ממאדים נשים מנוגה

Cauchy{Venus Blue} • 4 באוק׳ 2010
נסיכה קטנה כתב/ה:
שאלה: נשים וגברים יכולים להיות רק חברים או שתמיד תהיה משיכה מינית,גלויה או נסתרת
מה דעתכם?

יש לי ידידה שאנחנו מכירים כבר הרבה שנים, ובשלב הזה אני כמעט ולא מסתכל עליה בצורה מינית. אם לא הייתי מכיר אותה, דווקא סביר שכן הייתי מסתכל עליה בצורה מינית.

העניין הוא שמצב כזה נדיר. לרוב קשרים בין גברים לנשים נוצרים מתוך משיכה של לפחות אחד הצדדים לשני, ואז ברגע הדחייה הידידות נגמרת.

מצד שני אפילו במערכות יחסים הכי אסורות למין, כמו בתוך המשפחה, יש מיניות מסוימת. אני לא בטוח אם מיניות זו נכללת בהגדרה או לא.
Josephin​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 8 באוק׳ 2010
Josephin​(לא בעסק) • 8 באוק׳ 2010

חבר טוב פעם אמר לי
"לא יתכן קשר בין גבר ואישה ללא מתח מיני"

לדעתי בדרך כלל זה אכן כך.

Rey H​(שולט)
Rey H​(שולט) • 8 באוק׳ 2010
Honey bee כתב/ה:

חבר טוב פעם אמר לי

קיים במידה ואין משיכה חיצונית בשום רמה כלשהי.
סלחו לי על הבוטות, אבל להיות ידיד נפש של מישהי שאני סולד ממנה חיצונית זה לא כזה בעיה.
אבל לדעתי אין כזה דבר קשר ידידות עם מישהי שיש לך משיכה כלשהי אליה, אפשר לנסות להדחיק את זה, להתעלם מזה, אבל זה עדיין קיים. לא ניתן להתכחש לזה, ובשלב כלשהו זה יצוץ.
ולא זה לא אומר שכל אישה שאני רואה אני חושב רק על לזיין אותה, ואם לא זה אז אני לא איזום אתה שיחה,
יש הבדל בין זה לבין קשר "ידידות" עם רמה של אינטימיות כלשהי.
בואו נודה בזה גברים, מתי פעם פגשתם אישה שנמשכתם אליה, ואמרתם לעצמכם: "זו מתאים לי רק להיות ידיד שלה"
וסיטואציה שבה אתם מרגישים מאולצים מוסרית כי אתם כבר בזוגיות כלשהי, זה לא דוגמה.
Josephin​(לא בעסק)
Josephin​(לא בעסק) • 8 באוק׳ 2010
Primary כתב/ה:
Honey bee כתב/ה:

חבר טוב פעם אמר לי

קיים במידה ואין משיכה חיצונית בשום רמה כלשהי.
סלחו לי על הבוטות, אבל להיות ידיד נפש של מישהי שאני סולד ממנה חיצונית זה לא כזה בעיה.
אבל לדעתי אין כזה דבר קשר ידידות עם מישהי שיש לך משיכה כלשהי אליה, אפשר לנסות להדחיק את זה, להתעלם מזה, אבל זה עדיין קיים. לא ניתן להתכחש לזה, ובשלב כלשהו זה יצוץ.
ולא זה לא אומר שכל אישה שאני רואה אני חושב רק על לזיין אותה, ואם לא זה אז אני לא איזום אתה שיחה,
יש הבדל בין זה לבין קשר "ידידות" עם רמה של אינטימיות כלשהי.
בואו נודה בזה גברים, מתי פעם פגשתם אישה שנמשכתם אליה, ואמרתם לעצמכם: "זו מתאים לי רק להיות ידיד שלה"
וסיטואציה שבה אתם מרגישים מאולצים מוסרית כי אתם כבר בזוגיות כלשהי, זה לא דוגמה.

בכל כלל יש יוצא מהכלל.

אני חושבת שיש הבדל בין ידידות רבת שנים שהחלה מקטנות ,לבין הכרות לקשר רומנטי בין גבר ואישה כאנשים בוגרים.
מתח מיני בין שני אנשים אינו מחוייב שיהיה הדדי, אולי בשל כך הקשר הפך לידידות, בגלל חוסר הענות של אחד מהצדדים למשהו מעבר לידידות.