סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יעל התובעת - סיפור פרק 3

roiboy​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 16 ביוני 2010

יעל התובעת - סיפור פרק 3

roiboy​(לא בעסק) • 16 ביוני 2010
פרק 3

יעל הוציאה ניר דבק מתיקה והתקרבה לעברי.
"גברתי בבקשה אל תעשי לי את זה" התחננתי.
"תשתקי , חתיכת כלבה" צעקה יעל.
היא הדביקה לי כמה שכבות של ניר דבק על הפה.
"מממממממ" ניסיתי לדבר ללא הצלחה.
"ככה את תתרגלי לטעם של החרא שלי אורית, את תישארי עם סרט ההדבקה על הפה שלך כל הלילה בשביל להתרגל, אני רוצה שתהיי במצב שאת תתחנני לאכול את החרא הקדוש שלי, הבנת?" אמרה יעל.
נחרדתי ממה ששמעתי ודמעות החלו לזלוג מעיני.
"את בוכה אורית???!!! , חתיכת כלבה מפונקת נראה לי שאני אשחרר אותך ואתן לך להירקב בכלא ,את רוצה את זה??? " שאלה יעל.
הנדתי את ראשי לשלילה.
"ככה חשבתי כלבה, עכשיו בואי איתי" אמרה יעל ולקחה אותי לכיוון המטבח בעזרת הרצועה וכשידי קשורות עדיין בחבל מאחורי גבי.
כשהגענו אמרה יעל:
"עכשיו הכיר לך את החבר החדש שלך" אמרה יעל והוציאה מתיקה פקק תחת בגודל 12 ס"מ.
"תתכופפי על השולחן ותפסקי את התחת שלך עם הידים, כלבה" ציותה יעל.
עשיתי כדבריה למרות שהתחת שלי כאב עדיין מההצלפות והחדירה של קודם. בנתיים שימנה יעל את פקק התחת בחומר סיכה.
"תתכונני אני דוחפת לך אותו" אמרה יעל ברשעות והחלה לדחוף את הפקק, התפוצצתי מכאבים עד שהחלק הגדול עבר והפקק ננעל בתוך התחת.
"תפסקי את הרגלים כלבה אני רוצה לראות איך הפקק יושב עלייך" פקדה יעל, פיסקתי את הרגלים.
"יפה אורית הפקק יושב טוב על התחת הגדול שלך, זהו פקק קטן יחסית והוא מיועד רק להתחלת האימונים שלך, אני מודיעה לך מראש שלתחת גדול כמו שלך יכנסו פקקים הרבה יותר גדולים אז אני במקומך הייתי נהנית מתחושת הנוחות הזו" אמרה יעל בצחקוק אכזרי. לא האמנתי למשמע אוזניי כי תחושת הפקק הקטן היתה לי בלתי נסבלת.
"עכשיו קומי ובואי נמשיך" אמרה יעל והוליכה אותי לעבר חדר השינה שלה, בקושי יכלתי ללכת בגלל פקק התחת שמילאה אותי, ועדיין היה לי את הטעם של החרא של יעל בפה. כשהגענו לחדר השינה העמידה אותי יעל באמצע החדר וכמטר מהמיטה שלה. היא הורידה את נעלי העקב שלה ולבשה תחתוני חוטני לגופה הערום. היא נעמדה על כיסא ממש לידי וקשרה את רצועת הקולר שלי לוו חזק התקוע בתקרה.

"תעמדי זקוף ,אורית" אמרה יעל, נעמדתי דום ויעל מתחה את רצועה הדוק ככל האפשר כך שהייתי כולי מתוחה לתקרה ועם ידיים קשורות מאחורי הגב בלי יכולת לזוז.
יעל ירדה מן הכיסא ואמרה:
"טוב כלבה , עד עכשיו התמקדנו בעיקר בתחת השמן שלך , כעת אני רוצה לבדוק את מצב הכוס המגולח שלך"
יעל הוציאה מתיקה ביצה סינית.
"יודעת מה זה???" שאלה יעל.
הנהנתי בראשי לחיוב.
"יפה אורית, אני רואה שאת מבינה קצת באביזרי סקס, חתיכת זונה חרמנית" צחקקה יעל ואני הסמקתי כולי.
"עכשיו אני אדחוף לך את הביצה הסינית לכוס ואת תתלי ללוש אותה, זה תרגיל חיוני לחיזוק שרירי הכוס שלך, המטרה שלך היא ללוש אותה בלי הפסקה אחרת היא תיפול לך מהכוס. כל פעם שהביצה תיפול לך את תשלמי, הבנת זונה קטנה???" שאלה יעל, ואני סימנתי לחיוב.
יעל דחפה לי את הביצה לכוס והתישבה על המיטה בכדי לצפות בי. התחלתי ללוש את הביצה סינית.
לשתי את הביצה בקושי שתי דקות והפכתי להיות יותר ויותר מגורה, הכוס שלי החל לנטוף, ולאחר כמה שניות הביצה החליקה לי מהכוס.
"לא טוב אורית אני רואה שמצפה לנו הרבה עבודה" אמרה יעל והוציאה שני מצבטי פטמות עשויות ברזל מתיקה. היא חיברה לי את המצבטים לפטמות , הרגשתי כאבים עזים והפטמות שלי האדימו בצורה מפחידה.

"אמרתי לך שכל פעם שהביצה תחליק את תענשי, זה העונש הראשון שלך" אמרה יעל.

"את יודעת למה הביצה נפלה ,אורית???" שאלה אותי יעל ואני הנדתי בראשי לשלילה.
"זה בגלל שאת חתיכת כלבה חרמנית אורית , והכוס שלך נוטף, את נהנית מזה נכון???" שאלה יעל ואני שוב הנדתי בראשי לשלילה.
"תפסקי לשקר לי חתיכת זונה חרמנית" צעקה יעל והנחיתה לי סטירה לפרצוף.
"אני אשאל אותך עוד פעם אחת, את נהנית שאני מכה אותך, קושרת אותך, ומחרבנת עליך???" צעקה יעל. לא היתה לי ברירה כי יעל ראתה איך אני מתגרה מהדרך בה היא נוהגת בי, פחדתי להמשיך לשקר לה ולכן הנדתי בראשי לחיוב.
"אני ידעתי שאת אוהבת את זה מרגע הראשון כלבה שקרנית שכמותך, אל תדאגי אני המשיך לנהוג בך ככלבה עוד הרבה זמן, עד שאת תהי לגמרי תחת שליטתי, עכשיו בואי ננסה שוב עם הביצה" אמרה יעל ודחפה לי את הביצה הסינית לתוך הכוס.
שוב התחלתי ללוש את הביצה משהו כמו 5 דקות עד ששוב הכוס שלי החל להרטיב וביצה נפלה.

"זה לא טוב אורית, את מתחרמנת מהר מדי והביצועים שלך גרועים, אני צריכה להעניש אותך" אמרה יעל בתקיפות. יעל חיברה לי שרשרת שקשרה בין הפטמות ולשרשרת קשרה משקולת קטנה מה שגרם לפטמות שלי להימתח כלפי מטה וגרם לי כאב גדול כל כך עד שהעיניים שלי התמלאו בדמעות.

"חתיכת כלבה, אם את חושבת שהשדיים שלך כואבים חכי ותראי איזה עונש עומד לקבל הכוס החרמן שלך שכל הזמן נוטף" אמרה יעל ויצאה מהחדר. במשך כמה דקות הייתי לבד בחדר גמורה מכאבים בכל גופי, עד ששמעתי את צעדיה של יעל שחזרה והחזיקה פלפל אדום בידה.

"זה עונש טוב בשביל הכוס החרמן שלך" צחקה יעל ודחפה לי את הפלפל החריף לתוך הכוס, היא לקחה ניר דבק והדביקה לי את שפתי הכוס כדי שהפלפל הישאר בפנים, לאחר מכן לקחה חבל וקשרה את רגלי בצורה הדוקה וצמודה.

"כל התרגילים האלה גרמו לי עייפות, אני הולכת לישון, ובגלל שזה היום הראשון שלך ככלבה שלי את תשני בעמידה היום, ותחשבי טוב טוב על מעמדך החדש, מחר אנחנו צריכות להסדיר כמה דברים בנוגע לחיים שלך, שכפי שכבר הבנת הולכים להשתנות לחלוטין, אני מקווה שנהנית מחיי החופש שלך עד עכשיו כי מהיום את שייכת לי ואת תעשי מה שאני רוצה" סיכמה יעל וסגרה את האור בחדר.

"לילה טוב, אורית הכלבה" אמרה יעל ונכנסה למיטה.

כך מצאתי את עצמי בחדר חשוך , קשורה בקולר אל התקרה בלי יכולת לזוז, עם טעם של החרא של יעל בפה האטום שלי, לשדיי היו מחוברים מצבטי פטמות שנמתחים ע"י משקולות, ידי היו קשורות בחבל מאחורי הגב , בתוך בפי הטבעת שלי היה תקוע פקק תחת לא נוח במיוחד, בתוך הכוס שלי היה פלפל חריף שגרם לכוס שלי לשרוף בצורה בלתי נסבלת, ורגליי נקשרו בחבל. מיותר לציין שהיה זה הלילה הקשה בחיי, כל גופי היה גמור ממה שיעל העבירה אותי היום, הצטערתי כל כך על השוחד שרציתי לקחת וחשבתי איך הסתבכתי מצב הזה, הבנתי שאין לי ברירה ומהיום אני כלבתה של יעל שגורמת לי לכאבים אדירים בגוף אך למרבה הפלא גם להנאה.
    התגובה האהובה בשרשור