שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חברי זהב שימו לב לזה!

ניקי666 niki
לפני 14 שנים • 7 באוק׳ 2010
ניקי666 niki • 7 באוק׳ 2010
אני חושב שאין צורך לעסוק יתר על המידה בהטבת הנקניקיות ..לעניות דעתי יש לעסוק דווקא

בהגינות ויחסי אנוש והמבין יבין ...אבל זאת כאמור דעתי האישית בלבד .

ולכלובי ,אני באתר הכלוב מאז שנת 2004 ,פעיל ,בעל מנוי זהב בחלק מהזמן וטורח להמליץ על

האתר לחברים ומתענינים חדשים תוך הצגת האתר כמונופול בדסמי ,אני כמובן מברך על כל שיתוף

פעולה למען הקהילה אך לדעתי בעידן המחנאות אתר שהינו סוג של מונופול אינו יכול לקחת צד

כלשהו ,אינני זקוק לנקניקיות או 30 שח אך בהחלט הייתי שמח לליגיטמצייה ולתשורה פעוטה

כפי שחלק מהחברים זוכה ,לצערי עקב נקיטת צד נבצר ממני להנות מאותה לגיטמצייה .

בכל מקרה כפי שכבר אמרתי אני מאחל בהצלחה לכל שתפ שכוונותיו טובות .
diablo666​(שולט)
לפני 14 שנים • 8 באוק׳ 2010

דעתי ..

diablo666​(שולט) • 8 באוק׳ 2010
מסיבות הספייס אינן מלחתחילה מסיבות בדס"מ הן מסיבות פטיש בכלל .... שיש בהן מוטיב בדס"מי לכן כמו לכל מסיבת פטיש/בדס"מ .. יש חוקים ואת החוקים מציב בעל הליין ... למשל דרס קוד ... וזכותו המלאה היא לדרוש כניסה עם לבוש מסוג מסויים ... אם אתם בוחרים לבלות במסיבה הזאת .. תכבדו את כללי המסיבה ..ותגיעו בלבוש המתאים .. מה הבעיה ... מה כל כך לא ברור ... אישית אני מאוד נהנה במסיבות הספייס ..(בתור בליין) נוח לי שם ושם נמצאים המון מחבריי .. אני לא מסתכל על הנקניקיות או הפיצות שמביאים .. אני מגיע נטו להנות ממסיבה טובה ... מבחינתי כל הצ'ופרים הם כיפיים ולא איכפת לי מי חושב מה .. בסך הכל אייר מחליט לצ'פר את הבליינים באהבה .. אז אפשר לקבל את זה בכייף (ממתי ישראלי אומר למתנה לא ... אלא אם סתם בא לו להשמיץ)
לפי מה שראיתי .. אין שום שמץ של צידוד .. אלא עידוד ... הכלוב משתמש בהדדיות מוחלטת עם ליין הספייס למטרותיהם העסקיות וההפך .. אין שום פסול בכך ... (אני מאמין שגם הדאנג'ן וגם אורלי יוכלו לעבוד באותה ההדדיות עם כלובי אם רק ירצו .. לא נראה לי שכלובי יתנגד הרי זה משובח לעבוד בשיתוף ובאהבה )
כמו בכל בית עסק .. גם הכלוב הינו עסק שאמור לפרנס את עצמו .. ואין שום פסול בכך .. נהפוכהו אני ממליץ בכלל לכלובי שיוריד עוד אפליקציות ואופציות לאנשים שאינם מנויים .. בכדי שלא ישרתם חינם אין כסף ...
בקיצור מי שרוצה להשתמש שישלם .. הרי אין דבר חינם ... זה שכלובי מוכן לטפל בבעיות ולתחזק אתר שלם (וזה ממש לא קל .. עבודה של 24 שעות ביממה ) מתוך יראה ואיכפתיות לקהילה .. ולאחד אותה .. זה לא אומר שצריך "לדרוך" עליו.. צריך לכבד אדם כזה ... ומי שלא נוח לו ויש לו תלונות .. אז שלא ישתמש באתר בכלל...(או שיפתח לו אתר משלו ואז יבין כמה שזה לא קל)
אני מאמין שכלובי פועל מתוך איכפתיות ורצון טוב לאחד קהילה שלמה של אנשים (ויש גם כפויי טובה שלא מעריכים את מה שעושים בשבילם ועוד בחינם)זה ממש לא פסול לבקש את המינימום כמה גרושים בחודש תמורת שירות מעולה שכלובי מבצע נאמנה ..
תודה לך כלובי על שאתה כאן בשביל אילה שבאמת מעריכים ..
ניקי666 niki
לפני 14 שנים • 9 באוק׳ 2010
ניקי666 niki • 9 באוק׳ 2010
אני מעריך את האתר ולראייה לכך אני גולש בו מעל 6 שנים וכפי שכבר כתבתי אפילו ממליץ
לאחרים שרואים עצמם חלק מקהילת הבדסם לגלוש באתר ולהנות ממנו .

דיאבלו ,אינני מלין כלפי כלובי כי רק מנויי זהב מצופרים כהגדרתך את זאת אני מבין ומקבל ללא סייג
ברור כשמש כי האתר הינו מקור פרנסה וככזה ראוי ולגיטמי כי יגבה תשלום עבור שרותים מסויימים .

אינני מלין גם כי הכלוב בוחר לצפר את מנויי הזהב שלו ,אינני אומר לא למתנה ואיני מקטר על
מהות המתנה הרי זאת מתנה ...

אני מלין על הדרך בה בחר אתר הכלוב להעניק את אותה מתנה..כלובי הוא חלק בלתי נפרד מהקהילה ויודע כי קיימת מחנאות מסויימת בקהילה בנושא המסיבות ,אני מצר על אותה מחנאות
ולמרות הצער היא עדיין קיימת ..

כלובי במעשיו מעביר מסר שבכדי שאוכל להנות מאותה תשורה יש צורך שייתקימו שני דברים
שאהייה מנוי זהב באתר -מקובל ולגיטימי לחלוטין והתנאי השני הוא שאהיה חייב להיות בלין בליין
מסוים ,אם אחליט שאני מבלה בליין אחר הרי שמבחינת הכלוב הפכתי למנויי זהב סוג ב.
קטסטרופה{Adonai}

ככה לא עושים עסקים.

קטסטרופה{Adonai} • 9 באוק׳ 2010
חד וחלק.

זכותם של כלל בעלי העסקים לנסות ולשפר את עסקיהם באם במתן שרות טוב ובאים בחלוקת צ'ופרים כאלה או אחרים.
מעבר לזה שברור לי ולהרבה אחרים שכניסה חינם לספייס זה לא צ'ופר בכלל אלא ההיפך, מעבר לזה הצ'ופר הנ"ל הוא למעשה יריה בראש של כלובי והוא עשה את זה לעצמו.
נניח שכלובי היה מנהל מכולת בשכונה והיה מחלק צ'ופר רק לבנין מסויים נראה לכם ששאר דיירי הבניינים האחרים היו הולכים לקנות אצלו בכלל?
כלובי בחר ביודעין בליין מסויים שביננו, הליין הזה לא מייצג בכלל את רוח הכלוב בהשוואה לליינים ומועדונים אחרים ואלוהים והוא יודעים למה.
אני פשוט לא מבין את זה.

צודק ניקי, אם כלובי היה הולך לשווק אגרסיבית את האתר המצוין שלו בכל מקום אפשרי, היינו בכל הליינים הקיימים אז הייתי קורא לזה צעד עיסקי.
לי נראה שכלובי פשוט מנסה, לשווא, לפגוע בליינים האחרים, ליינים שהאמינו לי, באים אליהם פי 6 יותר חברי זהב מאשר לליין הוונילי ההוא.

נכון, זו היתה יכולה להיות בחירה מצויינת אם כלובי מכוון דווקא לוונילים שהם הרוב המכריע של בלייני הספייס אבל שוב, שום וונילי לא יירשם לכלוב אם הוא לא בדסמי ואם הוא באמת בדסמי הוא היה בא לדנג'ן ולדיווה ולא לליין וונילי.

אני תמיד אומר למי שמתווכח איתי את מילת הקסם "תוכיח".
אני קורא כאן ועכשיו לכלובי שיוכיח שאני טועה בזה שאני כותב שמנוי זהב אחד חדש זה לא יביא או הביא לו.
אחד.

כלובי מחזיק אתר שאני נמצא בו שנים וכמנוי זהב. ברור לי שהאתר עולה כסף וברור לי שהוא לא הצריך גם לנפק אתר מצוין וגם לשלם עליו.
כלובי צריך פשוט לחשוב טיפה ולהבין שעסקים לא עושים ככה אלא נופלים.
לא הייתי רוצה שהכלוב יפול והאמינו לי שאם היה מכפיל את דמי המנוי לא הייתי מרים גבה ומשלם כי ככה זה צריך להיות.
אני כן מרים גבה כי חשבתי שכלובי באמת איש עסקים עד שקיבלנו את הבומבה הזו של לחלק את הכלוב כך שמיעוט שולי וזניח כן מצ'ופר ורוב רובם של חברי הכלוב מוחרמים.
למה? רק כי לא בא להם ללכת למסיבות ווניליות.

טעות לעולם חוזרת ואני מקווה שכלובי יתעשת ולא יתערב בקרב שקיים על ליבם של המבלים ושיתן לבעלים לשבור את הראש מי יביס את מי ואיך.
המלחמה הזו אבודה כלובי. אתה לא מגיע לא לדנג'ן ולא לדיווה כך שאתה בכלל לא מבין על מה אני מדבר.
פשוט תודה שבחרת בסוס צולע ואני מציע לך לחזור לאורווה. יש שם ים סוסים שמחכים לך, סוסים שכן מזוהים עם רוח הכלוב.

בהצלחה.
יעל101

אפשר פשוט להגיד תודה

יעל101 • 9 באוק׳ 2010
תודה לכלובי ואייר על המחווה היפה.
ניקי666 niki

Re: אפשר פשוט להגיד תודה

ניקי666 niki • 9 באוק׳ 2010
יעל101 כתב/ה:
תודה לכלובי ואייר על המחווה היפה.

תודה לכלובי על כך שהצליח למנוע מיותר מחצי מחברי הכלוב את המחווה היפה ... icon_lol.gif

לך יעל מספיקה התשובה הצינית שלי ,אבל לא אסתפק בה וזאת מכיוון שאני מעריך את פועלו
של כלובי לאורך השנים ,אני עדיין זוכר את ערבי הכלוב בדאנגן הישן [המקום אינו הנקודה כאן]כאשר כל חברי הכלוב וקהילת הבדסם יכלו להנות מערב משובח וניתנה להם האפשרות להכיר את האנשים שנמצאים מאחורי הניק ,אנצל את ההזדמנות בתגובה הזאת ואציע לכלובי לשחזר את אותם ערבים משובחים במקום שאיננו שנוי במחלוקת ,אני אישית לא מסתפק בדברי ביקורת וקיטורים
ומציע את עצמי זמני ומרצי ללא תשלום לסייע בנסיון להרים ערב כזה .
המלט

Re: ככה לא עושים עסקים.

המלט • 9 באוק׳ 2010
..
מאזניים​(מתחלף)
מאזניים​(מתחלף) • 9 באוק׳ 2010
אני ואשתי ועוד כמה זוגות שאני מכיר (שהם בטל לא וניליים) מגיעים לספייס הודות למחיר מוזל עד חצות. ומאוד מאוד נהנים שם. וספייס מרויח עלינו 60 שקלים ( פעם היה 50 ) ועוד שתיה. מקום אחר לא מרוויח כלום עלינו. במקומות אחרים לשלם לזוג 140 שקל . אלו מה נהיה?
diablo666​(שולט)

אני מבין את זה ...

diablo666​(שולט) • 9 באוק׳ 2010
אני מבין את טענותיכם (ניקי וקטה) ... אך בהודעות הקודמות היו המון הערות מיותרות על פיצות ונקניקיות ... זה שאתם לא מתחברים לספייס .. אז סבבה ... אני מאמין שכל בעל ליין יודע מה הוא עושה ...לכל ליין יש את האיכויות שלו ..
אני הייתי גם בספייס גם אצל דיווה וגם בדאנג'ן .. כמובן שבשלושתם נהנתי מאוד .. והם ליינים מעולים .. אך שונים באופיים ... ואינני משמיץ אף אחד מהליינים..
בדאנג'ן יש אוירה מעולה ומוסיקה מעולה וכמובן שאנרגיה מעולה ..
בספייס יש אווירה מעולה מוסיקה מעולה ואנרגיה מעולה
אצל דיווה יש אווירה מעולה מוסיקה מעולה ואנרגיה מעולה ...
וכל אחד מבעלי הליינים משתדל כמה שיותר לשווק את עצמו בדרכו שלו ..
אך כל אחד באנרגיה, המוסיקה, והאווירה שנכונה לאותה המסיבה ..
במקום זה יש אנשים כאילו ובמקום שני יש אנשים אחרים ..
כל אחד מאיתנו מתחבר יותר או פחות ללין זה או אחר ...
מכיוון שכולנו משתייכים לאותה הקהילה אך בדעותינו השנויות במחלוקת
שכל אחד יבלה איפה שעושה לו הכי טוב .. אך מצד שני מיותר לומר או להשמיץ ליין אחר ..כי אין זה מעניינינו ..
מליין הספייס לא ראיתי שום כתבה או פוסט שמשמיץ את הליין של האחר..
לעומת זאת מהליין של אורלי .. כן ראיתי תגובות המשמיצות את הליין האחר בפרהסיה מוגזמת ..
למה כך?? שאלה מאוד מעניינת ....
אפילו אורלי באופן אישי מעולם לא השמיצה את הליין המתחרה בפרהסיה .. ומעולם לא הטיחה אשמה על הליין המתחרה ...
אילה האנשים הסובבים אותה וחבל .. כל הבדיחות ה"מיותרות" על השמצה של ליין הספייס .. אכן מיותרות וסתם גורמות נזק לשני הצדדים ...
למה שכל אחד לא יתעסק בשלו ...
אני בכלל בעד איחוד ושיתוף פעולה .. הרי שבסופו של דבר זה מה שכולנו רוצים ...
למשל אני שם לב לאורלי שהחליטה לעשות ליין חדש בימי שישי אך הליין הוא פעם בשבועיים ואינו פוגע בליין של דיווה ... וזה יאה ונכון לעשות .. זה נקרא פירגון ושיתוף פעולה ... מעולה כבוד גדול ...
בקיצור ... דיבורים יש המון ... אני ממליץ שמעשים יקבעו ..
להיות פייר זה לא ממש נורא ואיום ..
אם יש לכם איזשהם בעיות אישיות עם אייר.. אני מאמין שיום אחד הן יפתרו ... אך לדעתי את בעיותיכם האישיות עם אייר תשאירו בינכם .. תשתדלו לא לשתף את כל הקהילה בכך ... זה לא ממש עוזר לכלום..
בהצלחה לאורלי עם הליין החדש .. ברכות ואיחולים .. אני מאמין שהליין יצליח באנרגיות שלו ובאווירה שלו .. כמו כל שאר הליינים ... רק את ההערות ה"מיותרות " תשאירו בצד .. הן לא עושות טוב בסופו של דבר..אני לא מאמין שאורלי רוצה בהערות האילה בכלל.. זה ממש מיותר..