סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כל הנשלטות שרוטות?

הזייה​(נשלטת){Tיפוס}
לפני 14 שנים • 22 באוק׳ 2010

כל הנשלטות שרוטות?

הזייה​(נשלטת){Tיפוס} • 22 באוק׳ 2010
כחלק מדיון כללי יותר עולות טענות על מידת שריטותם של העוסקים בבדסמ מכל הצדדים והכיוונים. מה הביא אותם לזה, מה זה עושה לנו, האם אפשר גם בלי וכו'.

רציתי להעלות כמה נקודות זכות לטובת האישה הנשלטת:

1. קודם כל, הרוב המוחלט של האנשים "שרוטים" אם אפשר לקרוא לזה כך- לכולנו יש תבניות התנהגות, זכרונות על גבול הטראומות וכו' שיכולים להרע לנו אבל גם להוות בסיס לחיים בריאים ומאוזנים. כך שלמצוא כל מיני בעיות בנשלטות זה לא קשה, בהיותן חלק מקבוצת בני-האדם.

2. אפילו ב- 2010 בואו נזכור שנשים עדיין מקפלות את המיניות שלהן לצורה שנוח ונעים להציג לציבור. דורש אומץ פנימי והשלמה לזהות בי צורך מיני לא-רגיל ולפעול באופן ישיר למימושו. את המשוכה ה(לא) קטנה הזו עברה כל מי שנמצאת כאן, כמשתתפת פעילה או אפילו כקוראת מסוקרנת. וזה, גם ב- 2010, המון.

3. ברות המזל שמוצאות עצמן עם אדון/ שולט במערכת יחסים או אפילו בסטוץ, יעברו ועוברות מצבים לא-קלים. לפעמים גבולות נחצים, לפעמים אנחנו מגלות תוך-כדי על משהו לא נעים ולפעמים סתם מישהו השאיר סימנים במקום רע. אלה מצבים שקשה להסביר לאנשים מחוץ לקהילה, והתמיכה בתוך הקהילה לא תמיד מספיקה. אז אנחנו צריכות איכשהו לספוג, או לעכל, ולרוב להמשיך הלאה למרות זאת.
שלא לדבר על כך שמערכת יחסים מתמשכת שמערבת שליטה היא לא פשוטה כלל..

לכן, לדעתי, בשתי מילים:
כבוד למגזר!

מה אתם חושבים?
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 22 באוק׳ 2010
לדעתי כולם שרוטים באופן זה או אחר. אבל הנשלטות של כלוב (וזה חתך שונה מכלל הנשלטות וודאי משאר אכלוסית תבל) שרוטות אולימפיות לטעמי, עד להפחיד. שזה נורמאלי לחלוטין. כל מקום ממגנט אליו אנשים מסוג מסויים. ולכלוב יש ים במאפיינים. הוא וירטואלי, הוא גדול, הוא נגיש הוא נופל כל הזמן... ETC

הוא עדיין לא חסם את הגמד המפגר...
BelGoat​(שולט)
BelGoat​(שולט) • 22 באוק׳ 2010
זה לא קשור ספציפית לנשלטות: נסי להסביר לחלק מהאנשים שאתה מגיע לעילוי מהשפלה או הכאבה לאדם אחר? רובם יחשבו שמשהו מאד דפוק בך.

בשיחות אחרונות שיצא לי לדבר עם אנשים (ספציפית בענייני זוגיות ונילית) הבנתי משפט אחד שחזרתי עליו כל הזמן כי הוא הרגיש לי חשוב מאד.
"עשה מה שמרגיש לך טוב - רע לך אז אל תהיה שם"
זה תקף לכל מקום ולכל דבר - עבודה, לימודים, זוגיות, בילוי וכו'

התבנית של העולם לא נותנת ביטוי למשהו אשר יכול להסב לך אושר (בהנחה כמובן שאין הוא פוגע באחר) אם הוא לא בנורמה. כמובן דברים לאט לאט נכנסים לנורמה למרות שלאנשים ספציפיים קשה מאד לקבל את זה.
ראו את הקהילה הגאה בארץ - כמה זמן לקח עד שהם בתודעה "אנחנו פה ולא משנה מה תעשו אנחנו לא נעלם" ועדיין זה בערבון מוגבל.

BDSM זה עדיין טאבו בחברה - ובגלל זה רוב האנשים צריכים להיות הרבה יותר בטוחים בעצמם או בכלל לא בטוחים בעצמם בשביל להגיע לפה.

ובקשר לזה שהבחורות פה סרוטות? זה לחלוטין לא נכון - המקום הזה הוא חתך ישראלי מאד טוב - רובנו "סרוטים" - כל מדינת ישראל - אנחנו פשוט לא מקבלים את זה. אנחנו נותנים למערכת לסחוב אותנו ולהגיד שאנחנו בסדר.

אולי לא כדאי לעשות את זה אבל בואו נלך לתרבות ה"ערסים והפרחות" הישראלי:
מדובר על תרבות של אנשים לא מפותחים עם חוסר התחשבות בזולת וחוסר הארה עצמית שמצאה לעצמה מקום בחברה הישראלית - זו דוגמא שרוב האנשים לא מבינים כמה היא חשובה. רוב האנשים מתחמקים מזה ופוחדים מהם אבל בניגוד לBDSM או הקהילה הגאה - הציבור החליט לקבל את התופעה הזו ולאמץ אותה - תוך כדי שבחדרי חדרים אנשים שונאים אותה.

בקשר למגזר - אם באמת היתה כאן קהילה אמיתית שהיתה תומכת אחד בשני דיינו.
אבל הקהילה הזו נעה מהחבר החי טוב שלך לסיוט הכי גדול שלך בקצב מסחרר.
אם תהיה בחורה שטיפה שונה פה מהנורמה - לדוגמא "שלום אני פה רק כי גיליתי שאני אוהבת ספנקינג" אז יתחסו אליה כונילית שמה היא עושה פה בחצי מהפעמים (אבל היא רק עושה מה שטוב לה!).
כל גבר שני מתייחסים אליו כחרמן חסר מוח שמחפש זיון ורשם "שולט" כי הוא לא שולט בעצמו ובא לו להתפרע (כן זה נכון חלק מהמקרים לצערינו).

לא הקהילה הזו לא תומכת מספיק - וגם ב2010 זה קשה לבטא את עצמך
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 22 באוק׳ 2010
אהבתי

כל הנשלטות שרוטות?!כל הבחורות שרוטות!
Brave Dwarf
נiגה כתב/ה:
כן.
חד משמעית.

וככל שהן צעירות יותר ( עשרים פלוס )- כך הן שרוטות פחות icon_wink.gif

זה יפה בנכונותו (או נכון ביופיו?) אולי נפש נשלטת חשופה יותר לפגעי הזמן והמציאות?
seelinewoman

Re: כל הנשלטות שרוטות?

seelinewoman • 22 באוק׳ 2010
הזייה כתב/ה:
כחלק מדיון כללי יותר עולות טענות על מידת שריטותם של העוסקים בבדסמ מכל הצדדים והכיוונים. מה הביא אותם לזה, מה זה עושה לנו, האם אפשר גם בלי וכו'.

רציתי להעלות כמה נקודות זכות לטובת האישה הנשלטת:

1. קודם כל, הרוב המוחלט של האנשים "שרוטים" אם אפשר לקרוא לזה כך- לכולנו יש תבניות התנהגות, זכרונות על גבול הטראומות וכו' שיכולים להרע לנו אבל גם להוות בסיס לחיים בריאים ומאוזנים. כך שלמצוא כל מיני בעיות בנשלטות זה לא קשה, בהיותן חלק מקבוצת בני-האדם.

2. אפילו ב- 2010 בואו נזכור שנשים עדיין מקפלות את המיניות שלהן לצורה שנוח ונעים להציג לציבור. דורש אומץ פנימי והשלמה לזהות בי צורך מיני לא-רגיל ולפעול באופן ישיר למימושו. את המשוכה ה(לא) קטנה הזו עברה כל מי שנמצאת כאן, כמשתתפת פעילה או אפילו כקוראת מסוקרנת. וזה, גם ב- 2010, המון.

לכן, לדעתי, בשתי מילים:
כבוד למגזר!

מה אתם חושבים?

אכן, כולם שרוטים במידה זו או אחרת.
כשלעצמי, מעדיפה גילוי נאות של אדם, ולכן אני מעריכה יותר מי שמעז להתוודות וללכת עם הקישקעס שלו ולחיות את החיים כמו שהוא אוהב, ולא מי שמסתיר "סטיות" כאלה ואחרות, אבל יורק אש וגצים על אחרים.
צבועים למיניהם, כלומר.
עם זאת, מתקיים פה גם הכלל שגם כאן יש כל מיני מדרגים של איכות אנושית, בדיוק כמו "מחוץ לכלוב" icon_smile.gif
Lakshmi​(נשלטת)
Brave Dwarf כתב/ה:
נiגה כתב/ה:
כן.
חד משמעית.

זה יפה בנכונותו (או נכון ביופיו?) אולי נפש נשלטת חשופה יותר לפגעי הזמן והמציאות?

נשלטת זה זן אחר של אישה או בן אדם? לא הבנתי..

לא הבנתי מה פשר ההבדלה פה, מעבר לזה,
בוודאי שאדם שחווה יותר חושב אחרת ו"שרוט" יותר מטבע הדברים שהוא יודע וראה יותר, הגיוני..לא?!
Brave Dwarf
TAKARA כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
נiגה כתב/ה:
כן.
חד משמעית.

בוודאי שאדם שחווה יותר חושב אחרת ו"שרוט" יותר מטבע הדברים שהוא יודע וראה יותר, הגיוני..לא?!

לא, אני לא חושב שנשלטת זה זן. שולט זה זן? זין! (סליחה. לא יכולתי להתאפק (-: ) שולט זה אדם דומיננטי שמשתייך לסוג מסויים של בני אדם. מה עוד שאם תשובי אל התגובה שלי, תראי שלא קבעתי עובדה אלא שאלתי את נגה שאלה. אבל אם ברצונך להשיב לי עליה מבלי לתקוף אותי, אשמח לקרוא את תגובתך ומבטיח להתייחס אליה ברצינות (בהסתייגות מסויימת מפאת היותך תקיפה ללא טעם או סיבה)
Lakshmi​(נשלטת)
Brave Dwarf כתב/ה:
TAKARA כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
נiגה כתב/ה:
כן.
חד משמעית.

לא, אני לא חושב שנשלטת זה זן. שולט זה זן? זין! (סליחה. לא יכולתי להתאפק (-: ) שולט זה אדם דומיננטי שמשתייך לסוג מסויים של בני אדם. מה עוד שאם תשובי אל התגובה שלי, תראי שלא קבעתי עובדה אלא שאלתי את נגה שאלה. אבל אם ברצונך להשיב לי עליה מבלי לתקוף אותי, אשמח לקרוא את תגובתך ומבטיח להתייחס אליה ברצינות (בהסתייגות מסויימת מפאת היותך תקיפה ללא טעם או סיבה)

בדיוק בגלל שאין טעם או סיבה לא הייתי תקיפה,
מוזמן להגיב כאוות נפשך או לא..מה שעושה לך טובicon_smile.gif