מוש(נשלט){k} |
לפני 20 שנים •
4 במאי 2004
לפני 20 שנים •
4 במאי 2004
מוש(נשלט){k} • 4 במאי 2004
תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב: אני מוכן ללכת מכות עם כל אחת שתגיד שאני לא חרא!
במשך שנים שאני בונה תדמית של חרא ואני מוכן להגן עליה בכל צורה ואופן. אהה ואינפי, זה שאני לא אומר כלום זה פשוט כי בדרך כלל אין לי מה להגיד, יש משהו יפה מידי בפורום הזה בכדי שאני אלכלך אותו בגבריות הבוטה שלי, אבל כשאני אבוא מבטיח שבראד יבוא יחד איתי... |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
4 במאי 2004
לפני 20 שנים •
4 במאי 2004
השולט אור(שולט) • 4 במאי 2004
נו טוב (מהרהרת השליטה)... לסבית לסבית, אבל בראד...
אם לא לעשות בו שימוש לפחות להציב אותו כפסל סביבתי בבית... יאללה תעשה משלוחה - ארוז ומנויילן. |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
איזה חמודים כולכם! איזה חוש הומור!
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
לבנה(נשלטת) • 5 במאי 2004
ביום הראשון ראיתי שהיום איזה 20 צפיות בהודעה שלי, ורק אחת טרחה לענות בהודעה בתיבה, אז קצת התייאשתי. פתאום עכשיו אני רואה שבכל זאת הגעתי למקום הנכון, וזה כיף!
בקשר לניק-זו טעות של מתחילים: אדון אחד הסביר לי בחביבות, שלבן מגרה מאוד כי הוא מאדים בהצלפות בקלות..... ממש לא ידעתי. סתם בתמימות בחרתי את שתי מילים שמתארות הכי טוב את החיצוניות שלי, ובטעות יצרתי מהומה... כל חיי לעגו ללבנבנות שלי ("תלבשי מכנסיים ארוכים-את מסנוורת את הנהגים ויהיו תאונות" וכ"ו), ופתאום זה להיט. |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
infinite(נשלטת) • 5 במאי 2004
ציטוט: תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב: אני מוכן ללכת מכות עם כל אחת שתגיד שאני לא חרא!
במשך שנים שאני בונה תדמית של חרא ואני מוכן להגן עליה בכל צורה ואופן. ונגיד שאתה חרא אבל עכשיו דיי חשפת את עצמך למה בעצמך אמרת שזו רק תדמית מה שמביא לזה...שאתה אחלה בעצם (כי גם לקח לך שנים (: קשה קשה להיות חרא ) בוא בוא מכות עכשיו נראה אותך קטנטונת ולבנה אני חייבת להודות שגם אני אהבתי את הכינוי ,אבל גם אמרתי שזה בטח נובע ממשהו ,בפנים...נתן לי תחושה של משהו שברירי וזה יפה . והכי חשוב - אומרת לך דוגרי ,שימי זין על אלה שאומרים לך ללבוש מכנסיים ארוכים |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 5 במאי 2004
{infinite{S כתב/ה: והכי חשוב - אומרת לך דוגרי ,שימי זין על אלה שאומרים לך ללבוש מכנסיים ארוכים
כל עוד אין סימנים |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
infinite(נשלטת) • 5 במאי 2004
סימנים זה טוב
זה בריא אז אומרים "נפלתי במדרגות" וכאלה |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
6 במאי 2004
לבן עולה ,לבן עולה לבן עולה לבן עולה
לפני 20 שנים •
6 במאי 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 6 במאי 2004
ועכשיו אני חוזר כמו כל גבר ממושמע לחגיגת הכדורסל בטלוויזיה
נשיקות על הלחי לכל הבנות כאן הטרופיים |
|
@buba@(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
7 במאי 2004
לפני 20 שנים •
7 במאי 2004
@buba@(נשלטת) • 7 במאי 2004
היי קטנטונת לבנה !!!
רציתי להגיד לך שגם אני כאן חדשה ונמצאת באתר יותר משבוע וגם לי שלחו מלא הודעות עם כל מיני הערות "תזהרי , תזהרי , יש פה מלא זאבים , סוטים , מתוסכלים וכו' ". אני לא חושבת שזה שייך לניק שלך או שלי . אגב בהתחלה חשבתי למה הם אומרים לי את זה? היום הספקתי כבר להבין שכן יש הרבה צדק בדבריהם וכן צריך להזהררררררררררררררררררררר. נסמוך על שיקול דעתנו ובסופו של דבר נבחר את טוב עבורנו . בהצלחה |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
13 במאי 2004
לפני 20 שנים •
13 במאי 2004
קליבר(שולט) • 13 במאי 2004
כן קטנטונת , אני מציע לך להזהר .... בעיקר ממני
אני הכי מסוכן כאן .. וכולן תעדנה על כך . מצד שני אני גם הכי יפה ..... |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •