בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ובנימה פולנית זו...

L איה
לפני 14 שנים • 24 באוק׳ 2010

ובנימה פולנית זו...

L איה • 24 באוק׳ 2010
אם כבר 'עפתי' על מחמצי במסגרת פטיש הפומביות שלי, ארצה להביע טרוניה - בתקווה שהדבר יכלל במסגרת "איחוד תיקים"..
ובכן תלונתי נוגעת לשולטים ושלטות ותיקים כאחד וינוסחו בלשון זכר מטעמי נוחות.
תופעה של עצלנות מחרידה תוקפת את מחוזותינו.
לאחרונה אני שמה לב כי יותר ויותר שלטים ותיקים מתחבאים מאחורי המילה 'מנטל' כדי להצדיק עצלנות האופיינית לסטלנים רכים בשנים נוסח פלורנטין.
טכניקות ההתעצלות העיקריות:
א.'הסישון העצמוני': "יפתי, הנה לך כפפה ,חומר סיכה, ופלאג, טפלי בעצמך בעדינות, לאחר מכן חטאי את מוצגים ב' וג' הישכבי על השולחן בזויית של 73 מעלות, עם רגליים פשוקות 3 מטרים באוייר ,קישרי את עצמך למנורת הליבון ודברי איתי.. אבל מתוקית, קחי את הזמן , ישנן עוד כמה כתבות שברצוני לקרוא.. "
ב.'חבר מביא חבר': "קטנטונת-את תכיני את האלכוהול (תגלגלי)ותגישי כיבוד, לי ולשולט של חברתך לצרה להערב, וחברתך לצרה תכין ציוד ותארגן את המקום כדי שתוכלו לשלוט האחת בשנייה בזוית שתאפשר לנו לצפות גם בכן וגם בסרט.."
ביום שישי במהלך מסיבה קיטרתי באוזני חבר על הדברים האמורים -הוא שלל את דברי נמרצות.
בעודי מתלוננת, אנו קולטים בזוית העין את חברתי-שגם היא שולטת ותיקה, מצקצקת בלשונה למראה שולטת מתחילה, שמצליפה בנשלט שלה בטכניקה של קרפדה קטועת גפיים. אכן תמונות קשות.. היא הרימה את הכפפה, לקחה את השוט והדגימה הצלפה כהילכתה.
מיד לאחר 4-5 הצלפות היא עיקמה את זוית הפה,החזירה את השוט לקרפדה וצעדה אילנו תוך סימון לנשלט שלה, זה מצדו תחב את ראשו בישבנה , היא מחתה מעט זיעה, נעמדה איתנו ל'שיחת סלון', ובאלגנטיות אמרה : "זה נורא מעייף כל החרא הזה, עדיף ככה..."
זוהי פנייה נרגשת אל כל השולטים, אל תקחו יותר מידי ברצינות את מה שמוכרים לכם בפרסומות. פחות זה לא יותר, ומרעיבו לא תמיד משביעו...
טכני-זה לא אומר פחות רגש או פחות חשוב.
ואחרי כל החמצמצות הפולנית הזו, וידוי קטן, אני בכלל מרוקאית-נשבעת.

גילוי נאות: כל קשר בין הדוגמאות המובאות בפוסט לבין המציאות הינו בהחלט לא מקרי..
ליבנתmia