סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כמה אנשים אתם מכירים שהגשימו את הפנטזיה?

Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 5 בנוב׳ 2010

Re: התזכורת הזאת מעודדת, תודה ששיתפת

Brave Dwarf • 5 בנוב׳ 2010
בטי כתב/ה:
בדרך כלל, כשאתה נוהג במרצדס, אתה רואה רק מרצדסים חולפים מולך. אז זה לא מפתיע שזה לא נראה לך נדיר ויש בזה גם משהו אופטימי. ואולי זו אפילו המציאות והרושם שלי היה מוטעה.

בכל מקרה, היה מעניין אותי לדעת כמה גברים בכלל מעוניינית שהשפחה שלהם תהפוך לבת זוג (במובן הוינילי ה"רגיל" של המילה). כי אני חושבת שיש לא מעט גברים שמאד יהנו להשתעשע עם נשלטת, אולי אפילו יתאהבו בה, אבל לחופה וקידושים הם מעדיפים אישה ממלכתית יותר על פני שרמוטה (במובן החיובי מאד של שרמוטה).

אם זה נכון, בטי, אני אופתע ולא אבין כי איני יודע מה יכולה להיות הסיבה בגללה האדם יבחר לחיות את חיו במחיצתו של אדם שאינו מתאים לו ואינו מספק את צרכיו. זה בפירוש להטיל את עצמך לחיים של פשרה. אז ניחא כאשר הפשרה זה משהו הדרגתי לתוכו נשאבים בד-בבד עם כל המורכבויות של החיים המשותפים (וגם שם אני אישית בחרתי להתגרש), אבל לגזור על עצמך גזר דין של פשרה באופן מודע ובכוונה תחילה, זאת טעות. ועל טעויות בד"כ משלמים (לדאבוני, במקרה שלי, נטל התשלום נפל על שני ילדיי).

לגבי מרצדס, אולי זה צירוף מקרים, אך אני אחרון בין חבריי שנישא לשפחתו.

מה שכן אני יכול לתאר לעצמי, בהמשך למה שראובן אמר, שהגבר עשוי לחשוש שמיסוד מערכת היחסים עם שפחתו יפגום בהיותה שפחתו. שמציאות יומיומית תבלע את ה BDsM בינהם, מה שאינו בלתי אפשרי. כל מערכת יחסים, גם ונילית, מצריכה משאבים משני הצדדים כדי לשמור על בערתה, פי כמה מערכת יחסים BDsMית בגלל מורכבויותיה.
וכאן כמובן זאת החלטה אישית של אותו אדם ובחירותיו. להשאיר את אהבת חיי כסותמת חורים מהצד ולבנות חיים עם מישהי שאין בה היכולת לספק את צרכיי מתוך פחד כלשהו, זה משהו שאינו מאפיין אותי, אבל אני יכול בהחלט להבין את מי שיבחר כך.
פייה{O}

פייה{O} • 5 בנוב׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
הדרישה שלי שתספק את צרכיי אינה מושתתת על חוסר יכולת שלי לבצע משימות כלשהן בעצמי, אלא אגוטיסטית (מושתתת על אגו) קנאית ורכושנית או במילים אחרות - היא שלי ולא של אף אחד אחר (גם לא שלה).

סביר להניח שעם הולדת התאומים היא תהיה בראש ובראשונה שלהם.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
Brave Dwarf

Brave Dwarf • 5 בנוב׳ 2010
פייה כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
הדרישה שלי שתספק את צרכיי אינה מושתתת על חוסר יכולת שלי לבצע משימות כלשהן בעצמי, אלא אגוטיסטית (מושתתת על אגו) קנאית ורכושנית או במילים אחרות - היא שלי ולא של אף אחד אחר (גם לא שלה).

סביר להניח שעם הולדת התאומים היא תהיה בראש ובראשונה שלהם.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

אני מניח שכפי שבראש ובראשונה אני אהיה קודם כל שלהם. אושרם של ילדינו אינו מתקיים במנותק מצרכיי ודרישותיי. אני רציתי אותם. מאוד. אנג'לינה מגשימה לא רק את החלומות אותם חלמתי אלא גם את אלו שמזמן השלמתי עם היותם חלומות בלבד ואף את אלו שלא העזתי לחלום מעולם.

אני לא מעלה על דעתי מצב בו אחד מצרכיו של השולט יהיה שאם ילדיו תזניח את הצאצאים. ולגבי תחושת קיפוח קיימים לא מעט פתרונות - החל בחלוקת הנטל (כן, גם לחתל ולהאכיל מבקבוק אני יודע. יש לי מכתבי המלצה מאשתי הראשונה) וכלה בעזרה מבחוץ (מטפלת, מנקה וכמובן אמי שתחיה).

Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true.
-- Leon J. Suenes
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

Re: כמה אנשים אתם מכירים שהגשימו את הפנטזיה?

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 5 בנוב׳ 2010
בטי כתב/ה:
שהפסיקו להתחבט בין מריה הקדושה למריה מגדלה, ויכלו לראות את שתי הנשים המופלאות הללו במרים אחת;
שלא צריכים לבגוד כדי לחיות חיים רוויי תשוקה;
שיכולים להיות אדוני המיטה, הרצפה, השולחן והשיש, אבל בבוקר מורידים את הזבל לפני שיוצאים לעבודה;
שלקחו את השפחונת הקטנה שלהם וענדו לה טבעת ונשבעו להפליק לה עד שהמוות יפריד ביניהם;
למי זה קרה חוץ מסינד-פאקינג-רלה? למי?

פלאפ ואני ביחד משנת 1999.

לגבי הזבל אני לא כל כך בטוח שאנחנו מגשימים את הפנטזיה, אבל אני בעסקי בישול, שטיפת כלים ופינוי גופות של ג'וקים.

icon_twisted.gif
בטי​(אחרת)
לפני 14 שנים • 7 בנוב׳ 2010

בטי​(אחרת) • 7 בנוב׳ 2010
יופי, אשריכם. באמת. אני בטוחה שאם הגעתם עד לפה, תצליחו למצוא את שבילי הזהב ושאנג'לינה תצליח לנווט בין כל האדונים בבית, חדשים וישנים כאחד. ואני כמובן אשמח לשמוע דיווחים. אבל נראה למי יהיה זמן להיכנס לפה בין המטרנות לחיתולים. אבל מה דיווחים?! אתם צריכים להכין סרט, לא חייב פיצ'ר, אולי משהו קצר ביוטיוב, מדריך זוגיות בידיסמית למתחילים.

Brave Dwarf כתב/ה:
בטי כתב/ה:
בדרך כלל, כשאתה נוהג במרצדס, אתה רואה רק מרצדסים חולפים מולך. אז זה לא מפתיע שזה לא נראה לך נדיר ויש בזה גם משהו אופטימי. ואולי זו אפילו המציאות והרושם שלי היה מוטעה.

בכל מקרה, היה מעניין אותי לדעת כמה גברים בכלל מעוניינית שהשפחה שלהם תהפוך לבת זוג (במובן הוינילי ה"רגיל" של המילה). כי אני חושבת שיש לא מעט גברים שמאד יהנו להשתעשע עם נשלטת, אולי אפילו יתאהבו בה, אבל לחופה וקידושים הם מעדיפים אישה ממלכתית יותר על פני שרמוטה (במובן החיובי מאד של שרמוטה).

אם זה נכון, בטי, אני אופתע ולא אבין כי איני יודע מה יכולה להיות הסיבה בגללה האדם יבחר לחיות את חיו במחיצתו של אדם שאינו מתאים לו ואינו מספק את צרכיו. זה בפירוש להטיל את עצמך לחיים של פשרה. אז ניחא כאשר הפשרה זה משהו הדרגתי לתוכו נשאבים בד-בבד עם כל המורכבויות של החיים המשותפים (וגם שם אני אישית בחרתי להתגרש), אבל לגזור על עצמך גזר דין של פשרה באופן מודע ובכוונה תחילה, זאת טעות. ועל טעויות בד"כ משלמים (לדאבוני, במקרה שלי, נטל התשלום נפל על שני ילדיי).

לגבי מרצדס, אולי זה צירוף מקרים, אך אני אחרון בין חבריי שנישא לשפחתו.

מה שכן אני יכול לתאר לעצמי, בהמשך למה שראובן אמר, שהגבר עשוי לחשוש שמיסוד מערכת היחסים עם שפחתו יפגום בהיותה שפחתו. שמציאות יומיומית תבלע את ה BDsM בינהם, מה שאינו בלתי אפשרי. כל מערכת יחסים, גם ונילית, מצריכה משאבים משני הצדדים כדי לשמור על בערתה, פי כמה מערכת יחסים BDsMית בגלל מורכבויותיה.
וכאן כמובן זאת החלטה אישית של אותו אדם ובחירותיו. להשאיר את אהבת חיי כסותמת חורים מהצד ולבנות חיים עם מישהי שאין בה היכולת לספק את צרכיי מתוך פחד כלשהו, זה משהו שאינו מאפיין אותי, אבל אני יכול בהחלט להבין את מי שיבחר כך.
בטי​(אחרת)
לפני 14 שנים • 7 בנוב׳ 2010

סיכום ביניים:

בטי​(אחרת) • 7 בנוב׳ 2010
טוב, אז הגענו עד עתה ל-3 וידויים מדרגה ראשונה ויש לנו עדויות על עוד כאלה שעושים את זה, ואני מחכה רק לשולט שיבוא ויסביר למה הוא בחר הפוך. ולמה הוא לא מערבב שפחה עם משפחה. וזה לא אני שהמצאתי את השורש, אבל הייתי מהמרת שאין כאן מקריות.

Dan_Kap כתב/ה:
בטי כתב/ה:
שהפסיקו להתחבט בין מריה הקדושה למריה מגדלה, ויכלו לראות את שתי הנשים המופלאות הללו במרים אחת;
שלא צריכים לבגוד כדי לחיות חיים רוויי תשוקה;
שיכולים להיות אדוני המיטה, הרצפה, השולחן והשיש, אבל בבוקר מורידים את הזבל לפני שיוצאים לעבודה;
שלקחו את השפחונת הקטנה שלהם וענדו לה טבעת ונשבעו להפליק לה עד שהמוות יפריד ביניהם;
למי זה קרה חוץ מסינד-פאקינג-רלה? למי?

פלאפ ואני ביחד משנת 1999.

לגבי הזבל אני לא כל כך בטוח שאנחנו מגשימים את הפנטזיה, אבל אני בעסקי בישול, שטיפת כלים ופינוי גופות של ג'וקים.

icon_twisted.gif
Zaraonly
לפני 14 שנים • 8 בנוב׳ 2010
Zaraonly • 8 בנוב׳ 2010
גם בלי BDSM הוא לא תולה כביסה ולא מוריד ת'זבל... icon_rolleyes.gif
Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 9 בנוב׳ 2010
Brave Dwarf • 9 בנוב׳ 2010
zara כתב/ה:

עברית קטן משכנתא גדול, ובוריס זבל לא מורידה?

ו... בטי,

בטי כתב/ה:
טוב, אז הגענו עד עתה ל-3 וידויים מדרגה ראשונה ויש לנו עדויות על עוד כאלה שעושים את זה, ואני מחכה רק לשולט שיבוא ויסביר למה הוא בחר הפוך. ולמה הוא לא מערבב שפחה עם משפחה. וזה לא אני שהמצאתי את השורש, אבל הייתי מהמרת שאין כאן מקריות.

וכל מי שאתך, אז למה תחת לפתוח אשכול בנושא "מי מתחתן ומוריד את הזבל" לא פתחתם אחד בנושא: "מדוע קיימים שולטים הבוחרים אחרת?"

ולמרות שאני יודע שניתן להגיע אל האוזן השמאלית ביד ימנית או לחפש תחת הפנס את מה שאבדתם במקום אחר, אני עדיין ממליץ לך בפעם הבאה לקצר תהליכים.
בטי​(אחרת)

משוחחים. מה, צריך לדון אך ורק בנושא כלשונו,כפי שנוסח בכותרת?

בטי​(אחרת) • 9 בנוב׳ 2010
קרא לזה התפתחות הדיון.

Brave Dwarf כתב/ה:
zara כתב/ה:

ו... בטי,

בטי כתב/ה:

וכל מי שאתך, אז למה תחת לפתוח אשכול בנושא "מי מתחתן ומוריד את הזבל" לא פתחתם אחד בנושא: "מדוע קיימים שולטים הבוחרים אחרת?"

ולמרות שאני יודע שניתן להגיע אל האוזן השמאלית ביד ימנית או לחפש תחת הפנס את מה שאבדתם במקום אחר, אני עדיין ממליץ לך בפעם הבאה לקצר תהליכים.
Brave Dwarf

Re: משוחחים. מה, צריך לדון אך ורק בנושא כלשונו,כפי שנוסח בכו

Brave Dwarf • 9 בנוב׳ 2010
בטי כתב/ה:
קרא לזה התפתחות הדיון.

Brave Dwarf כתב/ה:
zara כתב/ה:

ו... בטי,

בטי כתב/ה:

הייתי לולי עשו אותי עם כזה גדול, ולא באצבע.
מצד שני, זכותך.