פרופיל סגור |
לפני 13 שנים •
19 בנוב׳ 2010
סמרטוט - סיפור
לפני 13 שנים •
19 בנוב׳ 2010
פרופיל סגור • 19 בנוב׳ 2010
יום שישי בבקר המלכה התקשרה אלי ואמרה לי להתייצב תוך חצי שעה הגעתי אל בית המלכה – לאחר שדפקתי דפיקה בדלת ירדתי על הברכיים עם הראש למטה וחיכיתי
הדלת נפתחה – ירדתי על ארבע והתקדמתי עד שהמלכה אמרה לי "עצור" אני אספור עד 5 ואני רוצה לראות אותך בלי בגדים אמרה המלכה ובלי לעמוד הוסיפה כשראתה שאני מנסה לקום התפשטתי במהירות אבל כמובן שלא הספקתי וחטפתי בעיטה ועוד כמה הצלפות עד שסיימתי להתפשט עכשיו בזחילה אחרי אמרה המלכה זחלתי על הרצפה הקרה אחרי המלכה לחדר האמבטיה כשלפני כפות רגליה המדהימות של המלכה ואני מנסה במהירות לזחול בעקבותיהן כשהגענו המלכה ציוותה עלי למלא דלי עם מים ולאחר שמילאתי אותו היא אמרה לי לעמוד על הברכיים לידו עם ראש מורכן למטה וידיים מאחורי הגב ואת הידיים להעלות גבוהה ככל שאוכל – כך עשיתי מייד הרגשתי את ידי מאחור נקשרות בחוזקה – לא יכולתי להזיז אותן הן היו משותקות מאחורי הגב. קשירת הידיים גרמה גם לכיפוף הגו שלי – לא יכולתי להתיישרבעודי מנסה להתרגל למצבי החדש – בזריזות מדהימה הלבישה המלכה אזיקון פלסטי סביב הביצים שלי ואחד נוסף על איבר המין.האזיקונים לא היו מהודקים ולא הפריעו לי – אבל המלכה הרגיעה אותי מייד אני אמשוך את האזיקונים אם לא תמלא כראוי אחר דברי – ברור עבדכן המלכה עניתי עכשיו תתקדם יחד עם הדלי אחרי – בלי לשפוך את המים ממנו – ותעשה את זה בקצב מהיר כי לא אסבול פיגור כן המלכה עניתי ובתנוחת הקשירה עם ידי מאחור ניסיתי בהתחלה לדחוף את הדלי עם גופי אך לא הצלחתי להתקדם וקיבלתי הצלפת שוט מהמלכה – ניסיתי שוב ועוד הצלפה – אחרי ההצלפה השלישית שמעתי את קול סגירת אחד האזיקונים ויחד איתו בא כאב חודק באיבר המין שלי לא מספיק שאתה עלוב ומושתן – אתה גם לא יודע לתפקד בלי שאראה לך ? דחוף את הדלי עם הפה כשאתה על הברכיים מאחוריו זה עבד – התקדמתי מהר יותר לאחר שהגעתי אחרי המלכה לסלון המלכה ציוותה עלי לעצורעכשיו אתה מנקה את הסלון כמו שאני אומרת אתה עבד והלשון שלך תהיה הסמרטוט אתה מלקק את הרצפה עם הלשון – לפני שאתה מלקק אתה מרטיב את הסמרטוט שלך כלומר את הלשון – אם לא הבנת עדיין – בדלי – מלקק כל מרצפת עד שתבריק – וגורר את הדלי איתך כל הזמן.אתה כל הזמן מנקה לא מפסיק לשניה – אם אני רואה סימני עצלנות אתה כבר יודע מה ייקרה נכון ?כן המלכה עניתי תתחיל לעבוד סמרטוט – אמרה המלכה ובעטה באחורי – דבר שגרם לי להתגלגל על הבטן.קום אמרה המלכה ותתחיל לעבוד – היה לי קשה לקום וחטפתי כמה הצלפות בישבן עד שהצלחתי לקום על הברכיים התקרבתי לדלי – ליקקתי את המים כמו כלב – והתחלתי ללקק את המרצפת הראשונה המלכה דאגה מראש שהסלון לא יהיה נקי היה שם חול מנעלי המלכה , שאריות אוכל , קפה שהתייבש , ועוד הפתעות שהמלכה דאגה שיישארו עבורי.המלכה ציוותה עלי להודות בקול רם על כל הפתעה שאני מוצא "המלכה תודה על החול מנעלייך" "המלכה תודה על הקפה " "המלכה תודה על הטישו" "המלכה תודה על קליפות התפוזים"את ההפתעות היה עלי לקחת בפה ולהכניס לתוך הדלי.הברכיים כבר היו כואבות ואדומות , לרגע נעצרתי לנוח ומייד הרגשתי את השוט ואחריו ללא מילים את האזיקון שמועך את איברי חזק יותר הבנתי את הכוונה והמשכתי לנקות.מידי פעם הייתה המלכה בודקת אם אני עדיין יודע מה אני ? "אני סמרטוט המלכה" ורכוש של מי אתה "שלך המלכה""תודה על הקונדום המלכה" אמרתי שהגעתי לקונדום המשומש.בבקשה היא אמרה – עכשיו תכניס אותו לפה ותלעס אותו עד שאגיד לך להפסיק.אתה היית מת להיות זה שלבש אותו אתמול בערב נכון ? "כן המלכה" עניתיומייד חטפתי הצלפה – אתה אפילו לא רשאי לחשוב על זה אמרה המלכה סמרטוט שכמוך בחיים לא יוכל או יהיה ראוי לקיים יחסי מין ולענג את המלכה ושוב הצלפה.עכשיו תפלוט את הקונדום לדלי."תודה המלכה על הקונדום" אמרתי שוב יפה אמרה המלכה – סמרטוט צייתן אתה ונתנה לי לטיפה על הראש – התרגשתי משמחה.המשכתי בניקיון המלכה התקרבה אלי ואמרה שים את הראש שלך בתוך הדלי – בא לי להשתין עכשיו ואסור לך לראות אבל תכף תוכל לטעום אמרה המלכה בלעג הכנסתי את ראשי לדלי והמלכה דחפה אותו כדי שיהיה כולו בפנים ואמרה לא לזוז המלכה הורידה את מכנסיה והחלה להשתין על כל הסלון כשהיא דואגת לפזר את השתן כמה שיותר כשסיימה נאנחה ואמרה – חכה אני מתלבשת עכשיו אתה יכול להמשיך לנקות התחלתי ללקק את השתן וחתפתי הצלפה – מה שכחת זבל ? "המלכה תודה על השתן" יפה אמרה המלכה תמשיך טעם השתן של המלכה היה בפה שלי בצירוף כל שאר הטעמים המשכתי לנקות - הברכיים שלי נהרסו לגמרי הטעמים שבפי היו נוראיים – אך לא הייתה לי שום אפשרות אחרת להמשיך או לקבל הצלפות וסגירת האזיקונים השתן היה מרוח על כל הרצפה המים שבדלי כבר לא יכלו לנקות אותו אחרי כשעתיים המלכה ציוותה עלי לעמוד על הברכיים – היא שחררה את ידי וגם חתכה את האזיקונים ידי רעדו והיוה משותקות – איבר המין שלי היה אדום וכואב עכשיו שכב על הרצפה על הבטן ציוותה המלכה ותנגב אותה כמו סמרטוט – תיצמד לרצפה ותזחל ותזוז מצד לצד עד שהרצפה תהיה יבשה – זזתי וזחלתי מה שנשאר על הרצפה נדבק לכל חלקי גופי – המלכה "עזרה" לי עם הרגל שלה כשהיא "מדביקה" אותי לרצפה ומזיזה אותי כמו סמרטוטל אחר שסייימה ציוותה עלי המלכה לגרור את הדלי לחדר האמבטיה – לשטוף אותו ואחר כך להכנס לאמבטיה - היא לקחה צינור מים ושתפה אותי עם זרם מים קרים – נתנה לי הזדמנות להסתבן ואז שוב זרם מים קרים.עכשיו אמרה המלכה תקח את הדלי תמלא מים ותנקה את הסלון עם סמרטוט כדי שיבריק – כי גם כסמרטוט אתה לא יעיל.לקחתי את הדלי ועל הברכיים עם הסמרטוט ניקיתי את הסלון בדרך הרגילה נאלצתי להחליף מים בדלי עוד 3 פעמים עד שהרצפה הייתה מבריקה ויבשה לשביעות רצון המלכה.לפני שהלכתי הזכירה לי המלכה שזה מה שאני היום סמרטוט , אני רכוש של המלכה – והיא ורק היא מחלטיה עבורי מה אני – מה אני עושה חושב או מי אני בכלל. הזכות היחידה שלי היא להיות הרכוש שלה כל עוד היא תרצה |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 13 שנים •
22 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
22 בנוב׳ 2010
כ'ץ(נשלט) • 22 בנוב׳ 2010
נישמע שמצאת את מקומך
|
|
בדוי(נשלט) |
לפני 13 שנים •