צייתן ואמין(נשלט) |
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
חיפוש מלכה
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
צייתן ואמין(נשלט) • 23 בנוב׳ 2010
האם מישהו או מישהי מכירים את המלכה מיטל מרמת גן ?
אשמח לקבל מידע. |
|
שיקי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
שיקי(נשלט) • 23 בנוב׳ 2010
מתנצל, לא יכולתי להתאפק, זה הזכיר לי משהו מהילדות .... הנה הבאתי לך ציטוט מויקיפדיה אולי תוכל להעזר בשיטות, בהן עשו שימוש בפרק הזה כדי למצוא את אשר הנך מחפש:
"מי שמע מי ראה - המודעה, העיתון, הרדיו והטלוויזיה הם מכשירים אשר בעזרתם ניתן להפיץ מידע או לשתף אחרים באותה אינפורמציה, אותה התנסות או אותו אירוע. "מוקי הכלב של דנה אבד - מי שימצא נא להודיע מיד" - מודעה זו מתפרסמת בעזרת כל אמצעי התקשורת האמורים, רגע ודנה מציירים, כותבים ותולים מודעות בחנות ובמקומות שונים בשכונה; אדון ששון מדפיס מודעה בעיתון - אך הכלב עדיין לא נמצא. לאחר שמודיעים על האבידה באמצעות הטלוויזיה - מופיע פיסטוק, אשר קרא ושמע את כל הפרסומים וזיהה את מוקי האובד ומחזירו בריא ושלם לדנה. שודר ב-21/2/1979" הבהרות לצורך קריאת הקטע דלעיל למי שלא מכיר את הנפשות הפועלות: מוקי = הכלב של דנה ולא... לא כלב מהסגנון המוכר לרובכם פה... דנה = ילדה קטנה שהיה לה כלב. רגע = רגע מהסידרה רגע עם דודלי... מעין ילד נשי ומוזר שגרם להרבה ילדים מהמחזור שלי דילמות קשות באשר לזהותם המינית... דודלי = בעל פיצוציה בשנות ה 70... אדון ששון = יוצרו של חביטוש ומעין הנדי מן - הקדים את זמנו... עד היום מגיעים אליו משלחות מיפן כדי להבין את גודל הפלא.. חביתוש = סוג של חבית מדברת (וירוקה - הוא לא עובד על חשמל ואפילו לא על סוללות! מי היה מאמין...) פיסטוק = כוכב על שאחרי הצלחתו הרבה בסידרה הזו קיבל סידרה משל עצמו! רק שער לעצמך איזה מגניב יהיה אם פיסטוק יגיע אליך הביתה בסוף עם המלכה מיטל הזאת, אה? בהצלחה! |
|
צארינה |
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
צארינה • 23 בנוב׳ 2010
שיקי הרגת אותי!!!!!!
אכן עזרת לי להעביר חמש דקות של נחת.. |
|