סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עונשים

עקרב שתלטן​(שולט)
לפני 13 שנים • 25 בנוב׳ 2010

Re: ואני אומר למלאכית הקטנה

עקרב שתלטן​(שולט) • 25 בנוב׳ 2010
little angel כתב/ה:
עקרב שתלטן כתב/ה:
שהתמוגגתי מאושר.

חטאת
חטפת
סבלת
הפנמת
למדת

icon_biggrin.gif

תודות לעקרב המקסים - אני יודעת שאתה מרוצה מהמקום שהגעתי אליו

אני ממש מרגישה כמו מקרה סעד
יש קו חרום לנשלטות במצוקה?

חחח,
סעד? מצוקה? הצחקת אותי icon_smile.gif
L איה

עונשים סוג א'..

L איה • 25 בנוב׳ 2010
עונשים סוג א' הם אלו שאינם מנותקים מהקשר ונשארים בבקרה של "המעניש" למניעת גרימת נזק בשגגה.
במהלך פליי פארטי נעלבתי עמוקות מאמירה של מחמצי ותגובתי הייתה קיצונית להפליא.
כעונש נתבקשתי לעמוד בפיסוק ברוחב האגן ביציבה זקופה ולהרים את ידיי בסיכול מעל הראש תוך שאני מתמקדת בנקודה מסויימת בגובה העניים.
לאחר10 -15 דקות של היסטריה מהקושי האדיר , אי נוחות, ותחושת נימול מחוסר זרימת דם, מצאתי את המפתח להתגברות על הקושי באקרו-באלאנס, איזון מושלם בין העומס שהידיים מפעילות האחת על השנייה בדיוק מעל קודקוד הראש. לאחר כמעט שעה -כאשר נתבקשתי להוריד לאט לאט את ידי - זה כבר ממש לא שינה,עפתי לתוך 'הנצח של הקושי' נוכחתי שמציאת האיזון מגנה עליי מפני טלטלות של קושי והיסטריה מוגזמת. מחמצי ואני "חוטאים" בלהטוטנות שנים לא מעטות טרם נפגשנו ולבושתי תרגום עקרונות האקרו- באלאנס מהפיזי אל הנפשי נעלם מעניי עד לאותו הערב.
סאדו מעצים ,זה עם החשיבה קדימה להפקת תועלת מירבית מהתובנות, הוא זה ש'מטיס' אותי.
אני מתנצלת אם תגובתי הייתה חריפה במעט, אך להמלצתי בקשי מאדונך הסבר על התועלת שתצמח לכם מעונש זה ושאלי את עצמך אם אכן "צמחתם" במקום זה.
אם אכן מהרחקות אתם גדלים הרי שכלי זה הוא בר תוקף עבורכם ואני לוקחת את מילותי
הקשות בחזרה.
ליבנת
emely​(אחרת)

Re: עונשים סוג א'..

emely​(אחרת) • 25 בנוב׳ 2010
ליבנת כתב/ה:
עונשים סוג א' הם אלו שאינם מנותקים מהקשר ונשארים בבקרה של "המעניש" למניעת גרימת נזק בשגגה.
במהלך פליי פארטי נעלבתי עמוקות מאמירה של מחמצי ותגובתי הייתה קיצונית להפליא.
כעונש נתבקשתי לעמוד בפיסוק ברוחב האגן ביציבה זקופה ולהרים את ידיי בסיכול מעל הראש תוך שאני מתמקדת בנקודה מסויימת בגובה העניים.
לאחר10 -15 דקות של היסטריה מהקושי האדיר , אי נוחות, ותחושת נימול מחוסר זרימת דם, מצאתי את המפתח להתגברות על הקושי באקרו-באלאנס, איזון מושלם בין העומס שהידיים מפעילות האחת על השנייה בדיוק מעל קודקוד הראש. לאחר כמעט שעה -כאשר נתבקשתי להוריד לאט לאט את ידי - זה כבר ממש לא שינה,עפתי לתוך 'הנצח של הקושי' נוכחתי שמציאת האיזון מגנה עליי מפני טלטלות של קושי והיסטריה מוגזמת. מחמצי ואני "חוטאים" בלהטוטנות שנים לא מעטות טרם נפגשנו ולבושתי תרגום עקרונות האקרו- באלאנס מהפיזי אל הנפשי נעלם מעניי עד לאותו הערב.
סאדו מעצים ,זה עם החשיבה קדימה להפקת תועלת מירבית מהתובנות, הוא זה ש'מטיס' אותי.
אני מתנצלת אם תגובתי הייתה חריפה במעט, אך להמלצתי בקשי מאדונך הסבר על התועלת שתצמח לכם מעונש זה ושאלי את עצמך אם אכן "צמחתם" במקום זה.
אם אכן מהרחקות אתם גדלים הרי שכלי זה הוא בר תוקף עבורכם ואני לוקחת את מילותי
הקשות בחזרה.
ליבנת

תודה על הדוגמא - נשמע לא פשוט העונש
אני הבנתי הרבה דברים עלי, עליו ועל הקשר - דרך העונש הזה
אז אכן העונש שירת את המטרה וגרם לנו רק להתקרב יותר
ורק לציין שגם בעונש כזה אני יודעת שהאדון דואג לשלומי ויודע אם אני במצוקה - אז תמיד יש בקרה

יפה שיכלת להסתכל על זה גם מזווית אחרת - למרות שלך זה לא מתאים
ותודה על ההתנצלות...
נולי
נולי • 25 בנוב׳ 2010
א. היא ביקשה לשמוע על שיטות ענישה ורוב המשיבים שפטו את התנהגותה והתנהגות בן זוגה. הגדילו כמה לעשות ולדרג את האדון שלה ואותה בדרוגים שונים מבלי להכירם. נראה שלא השפיע עליה - יפה לה.
ב. ענישה פיזית היא ענישה. מניעה היא ענישה מנטאלית והיא דרך חינוך פחות מקובלת. לא כל אחד מסוגל להתמודד עם ענישה מנטאלית. הנענשת הנדונה כאן כנראה כן.
ג. איש הישר בעיניו יעשה, כל עוד אינו פוגע באחרים.
ד. לא הגיע הזמן שתלמדו לענות על השאלה עצמה?

N
תמונה כפרית

יפה נאמר!!!

תמונה כפרית • 25 בנוב׳ 2010
נולי כתב/ה:
א. היא ביקשה לשמוע על שיטות ענישה ורוב המשיבים שפטו את התנהגותה והתנהגות בן זוגה. הגדילו כמה לעשות ולדרג את האדון שלה ואותה בדרוגים שונים מבלי להכירם. נראה שלא השפיע עליה - יפה לה.
ב. ענישה פיזית היא ענישה. מניעה היא ענישה מנטאלית והיא דרך חינוך פחות מקובלת. לא כל אחד מסוגל להתמודד עם ענישה מנטאלית. הנענשת הנדונה כאן כנראה כן.

N

אם כי אני בכלל נגד המוסד הזה שנקרא ענישה.

אני תמיד בעד חיזוקים חיוביים.

שיטת הגזר ידועה כמניבה פירות

ותראו לי סאבית שאוהבת כאב שתגיד לא למקל icon_biggrin.gif
emely​(אחרת)
emely​(אחרת) • 25 בנוב׳ 2010
נולי כתב/ה:

N

תודה נולי, סיכום מאוד יפה ומדויק של כל מה שקורה פה
תמיד מדהים אותי שדווקא בכלוב, המקום שבו אנשים "אמורים" להיות הכי פתוחים וזורמים - יש קיבעון מחשבתי ופולניות קשה לגבי עשה ואל תעשה
דובדבן
לפני 13 שנים • 16 בדצמ׳ 2010

מסכימה

דובדבן • 16 בדצמ׳ 2010
קיפופיף כתב/ה:
להפעיל את הטריק הכי ישן בספר ולא לסמס לו בכלל. לא רוצה לא צריך.
תוך שלוש שעות הוא אצלך על 4...

זה מתבקש!
Mephisto​(שולט)

Re: עונשים סוג א'..

Mephisto​(שולט) • 16 בדצמ׳ 2010
ליבנת כתב/ה:
...כעונש נתבקשתי לעמוד בפיסוק ברוחב האגן ביציבה זקופה ולהרים את ידיי בסיכול מעל הראש...

מה העונש סוג א' ההולם מישהי שעומדת בפיסוק במקום בפישוק ובסיכול ידיים במקום שיכול ידיים?
nerissa​(אחרת)

Re: עונשים

nerissa​(אחרת) • 16 בדצמ׳ 2010
little angel כתב/ה:
קיבלתי עונש מאדוני -
אסור לי לדבר איתו או להתראות איתו למשך שלושה ימים
מותר לי לכתוב לו סמסים אבל הוא מגיב רק כשהוא רואה לנכון

האמת היא שאני נטרפת כי זה העונש הכי קשה שקיבלתי

איזה עונשים קשים קיבלתן/נתתם? אולי זה יעזור לי קצת לקבל פרופורציות icon_cry.gif

וואוו.. אין לי כוח לקרוא את כל השרשור הזה icon_smile.gif

אני אתייחס רק לפתיח שלו:

קיבלתי עונש דומה בתחילת דרכי בעולם הזה. זה היה העונש הקשה ביותר שקיבלתי.
הסיבה בזמנו היתה שנכנסתי לצ'ט ללא רשות, סיפרתי לאדון הנכבד שהיה לי אז - וזה העונש שקיבלתי.
התרסקתי. לגמרי. עד כדי כך שהתחבאתי בארון מתחת לבגדים ולא רציתי לצאת משם.
וכן - הוא דאג.. משום שאני זו שלקחתי את העונש רחוק מידי.
ואז העונש החמיר . הוא שלח את השפחה הקודמת שלו שתבדוק מה קורה איתי.

זה לגמרי הרס אותי. אני חושבת שבכיתי כל 3 הימים הארורים ההם. זה היה נורא.
דובדבן

סקילה?

דובדבן • 16 בדצמ׳ 2010
Mephisto כתב/ה:
ליבנת כתב/ה:
...כעונש נתבקשתי לעמוד בפיסוק ברוחב האגן ביציבה זקופה ולהרים את ידיי בסיכול מעל הראש...

מה העונש סוג א' ההולם מישהי שעומדת בפיסוק במקום בפישוק ובסיכול ידיים במקום שיכול ידיים?

אמנם קצת מוגזם
אבל מצוות דאורייתא במקרים חסרי תקנה

http://www.youtube.com/watch?v=wER3uM3X3bA&feature=related

נ.ב: הייתי אומרת 50 מלקות בחוצות העיר, אבל זה פרס סוג אלף אלף.