בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 28 בנוב׳ 2010
צייתן ואמין כתב/ה: בדוי כתב/ה: היי יש ביני ובין דומינה פלורנס עסקה ואני צריך לדעת איך היא נראת
אשמח אם תענה לי על השאלה חבר יקר,תמונתה מופיעה בפרופיל שלה,שאלתך מיותרת. פחחחח נראה לך שזו תמונתה האמיתית?... אתה יודע מה הסיכויים שזה שקרי, נכון? |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
מתי תפנימו ?!
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
כלבלב אנושי • 28 בנוב׳ 2010
רבותי, עד מתי רשעיות תעלוזנה ?
עוד לא הפנמתם שכל מי שמבקשת ממכם "מנחה" לשם רצינותכם, נוהגת בציניות כלפיכם ? מה יש לכם חברי הנשלטים...? ועל כך נאמר כבר: "הפראיירים לא מתים, רק מתחלפים..." |
|
צייתן ואמין(נשלט) |
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
Re: דומינה פלורנס
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
צייתן ואמין(נשלט) • 28 בנוב׳ 2010
slave d כתב/ה: לכל המעוניינים צרו איתי קשר בפרטי בנוגע לדומינה בהסכמתה כמובן למסירת פרטים נוספים אודותיה .
היות ואיננו יכולים לתקשר בפרטי אבקש לדעת האם זו אכן היא בתמונה האם היא אמינה האם היא ממוקמת,מצויידת,בעלת נסיון כלשהוא,האם יש לכל אחד סיכוי לסשן איתה או שהיא לוקחת את 300 השקלים ונעלמת לבלי שוב ?אנא פרוס את משנתה או שמא משנתך ?. |
|
SUB D(נשלט) |
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
SUB D(נשלט) • 28 בנוב׳ 2010
זו אכן הדומינה בתמונה, אני מכיר אותה אישית ואכן אמיתית ורצינית, ליידי
איכותית ויפה. אני מגיב במקומה היות והדומינה מאד עסוקה והיא אינה מקבלת לסשן כל אחד מאחר והיא אינה מסחרית ואינה מפרסמת מעבר למודעה פה ושם, זמנה מאד יקר ולכן היא מבקשת תשלום על זמנה בפגישה, היא תקח תשלום רק מי שיעבור את הראיון אצלה ואכן תקבע איתו לסשן בפעם הבאה, אם לא מצאת חן בעיניה ואינך עומד בדרישותיה היא לא תגבה ממך תשלום עבור הפגישה. היא לא בורחת עם הכסף של אף אחד. מאחר והיא מקבלת המון פניות אינך מצפה שהיא תפגש עם כולם, אין לה שום סיבה לסשן עבדים ככה סתם לכיף, היא בוחרת נבחרים מבוססים ונדיבים שמוכנים לתגמל אותה על זמנה היקר שבסופו של דבר עשוי להשתלם לך . המחירים היום נעים סביב חמש מאות עד שבע מאות שקלים לסשן, הדומינה גובה חצי מחיר ועושה זאת מאהבה מלאה לעניין כאילו נולדה לכך. לפרטים נוספים ניתן לפנות אליי לקבלת המייל שלה להמשך התהליך. |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
L איה • 29 בנוב׳ 2010
d יקר, פרץ שימחה בלתי נשלט נרשם על פני הנשלטים בכלוב כאשר נודע טוב ליבה של אצילת הנפש בעלת המודעות החברתית , השולטת -סוציאליסטית דומינה פלורנס שליט"א.
המצב הכלכלי בארצינו מונע מנשלטים מיעוטי יכולת מלממש את זכותם הדמוקרטית לדיקטטורה. עד לשינוי החברתי הדרוש יחיו נשלטים אלו על חסדיהן ונדיבות ליבן של צדקניות החותכות את התשלום ב50% !!! ההתרגשות האמיתית הייתה כאשר הבנו מתגובתך (זו שאמורה לסדר לך הנחת עובד עד 70% עד גמר המלאי...) שהגב' עוסקת בחסד זה " מתוך אהבה מלאה לעניין כאילו נולדה לכך" ועל כן ברור מדוע "אין לה שום סיבה לסשן עבדים ככה סתם לכיף " קבל את התנצלותי הכנה אם תשלל ממך הנחת העובד המצטיין עבור חשיפת כשל שיווקי חמור. אין לי דבר וחצי דבר נגד שולטות בתשלום ואני מאחלת לגב' שתזכה באמת להנות מעבודתה, אך השימוש בכלוב לצורך חיסכון עלויות פרסום של שולטות בתשלום פוגעת בדינמיקה החברתית באתר. סתם לא בא לי על הפיכת מגרש המשחקים שלי לאתר מסחרי. רק בריאות לך ולצדקת ליבנת (וחדווה-יפתי-עגלתי) |
|
סוגד שישים ותשע |
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
סוגד שישים ותשע • 29 בנוב׳ 2010
לגברת ליבנת עימך הסליחה
אבל פירוש המילה שליטא הוא ש=שתיזכה ל=לשנים ט=טובות א=אמן עימך הסליחה אבל לגזלנים אין חלק לעולם הבא |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
nomorenomore • 29 בנוב׳ 2010
סוגד שישים ותשע כתב/ה: לגברת ליבנת עימך הסליחה
אבל פירוש המילה שליטא הוא ש=שתיזכה ל=לשנים ט=טובות א=אמן עימך הסליחה אבל לגזלנים אין חלק לעולם הבא איפה ה י' בכל הסיפור ??? |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 29 בנוב׳ 2010
ליבנת כתב/ה: d יקר, פרץ שימחה בלתי נשלט נרשם על פני הנשלטים בכלוב כאשר נודע טוב ליבה של אצילת הנפש בעלת המודעות החברתית , השולטת -סוציאליסטית דומינה פלורנס שליט"א.
המצב הכלכלי בארצינו מונע מנשלטים מיעוטי יכולת מלממש את זכותם הדמוקרטית לדיקטטורה. עד לשינוי החברתי הדרוש יחיו נשלטים אלו על חסדיהן ונדיבות ליבן של צדקניות החותכות את התשלום ב50% !!! ההתרגשות האמיתית הייתה כאשר הבנו מתגובתך (זו שאמורה לסדר לך הנחת עובד עד 70% עד גמר המלאי...) שהגב' עוסקת בחסד זה " מתוך אהבה מלאה לעניין כאילו נולדה לכך" ועל כן ברור מדוע "אין לה שום סיבה לסשן עבדים ככה סתם לכיף " קבל את התנצלותי הכנה אם תשלל ממך הנחת העובד המצטיין עבור חשיפת כשל שיווקי חמור. אין לי דבר וחצי דבר נגד שולטות בתשלום ואני מאחלת לגב' שתזכה באמת להנות מעבודתה, אך השימוש בכלוב לצורך חיסכון עלויות פרסום של שולטות בתשלום פוגעת בדינמיקה החברתית באתר. סתם לא בא לי על הפיכת מגרש המשחקים שלי לאתר מסחרי. רק בריאות לך ולצדקת ליבנת (וחדווה-יפתי-עגלתי) הבנת הנקרא לבנת - הוא הרי רשם במפורש שאינה מסחרית. זה פשוט שזמנה הוא יקר, לכן היא גובה תשלום, סה"כ היא לוקחת על חומרים בלבד ולא על עבודה. 'ליידי אמיתית תעשה מהענבים שלך טרופית.' |
|
שרמומית |
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
שרמומית • 29 בנוב׳ 2010
[quote="slave d"]זו אכן הדומינה בתמונה, אני מכיר אותה אישית ואכן אמיתית ורצינית, ליידי
איכותית ויפה. אני מגיב במקומה היות והדומינה מאד עסוקה והיא אינה מקבלת לסשן כל אחד מאחר והיא אינה מסחרית ואינה מפרסמת מעבר למודעה פה ושם, זמנה מאד יקר ולכן היא מבקשת תשלום על זמנה בפגישה, היא תקח תשלום רק מי שיעבור את הראיון אצלה ואכן תקבע איתו לסשן בפעם הבאה, אם לא מצאת חן בעיניה ואינך עומד בדרישותיה היא לא תגבה ממך תשלום עבור הפגישה. היא לא בורחת עם הכסף של אף אחד. מאחר והיא מקבלת המון פניות אינך מצפה שהיא תפגש עם כולם, אין לה שום סיבה לסשן עבדים ככה סתם לכיף, היא בוחרת נבחרים מבוססים ונדיבים שמוכנים לתגמל אותה על זמנה היקר שבסופו של דבר עשוי להשתלם לך . המחירים היום נעים סביב חמש מאות עד שבע מאות שקלים לסשן, הדומינה גובה חצי מחיר ועושה זאת מאהבה מלאה לעניין כאילו נולדה לכך. יאללה כמה שטויות בהודעה אחת. "הדומינה" יכולה לכתת את רגליה לפה ולרשום תגובה ולא לשלוח מישהו "מטעמה" לרשום הודעות ולהפסיק לשחק את עצמה חשובה |
|
לבטוב(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
29 בנוב׳ 2010
לבטוב(לא בעסק) • 29 בנוב׳ 2010
ליבנת כתב/ה: d יקר, פרץ שימחה בלתי נשלט נרשם על פני הנשלטים בכלוב כאשר נודע טוב ליבה של אצילת הנפש בעלת המודעות החברתית , השולטת -סוציאליסטית דומינה פלורנס שליט"א.
המצב הכלכלי בארצינו מונע מנשלטים מיעוטי יכולת מלממש את זכותם הדמוקרטית לדיקטטורה. עד לשינוי החברתי הדרוש יחיו נשלטים אלו על חסדיהן ונדיבות ליבן של צדקניות החותכות את התשלום ב50% !!! ההתרגשות האמיתית הייתה כאשר הבנו מתגובתך (זו שאמורה לסדר לך הנחת עובד עד 70% עד גמר המלאי...) שהגב' עוסקת בחסד זה " מתוך אהבה מלאה לעניין כאילו נולדה לכך" ועל כן ברור מדוע "אין לה שום סיבה לסשן עבדים ככה סתם לכיף " קבל את התנצלותי הכנה אם תשלל ממך הנחת העובד המצטיין עבור חשיפת כשל שיווקי חמור. אין לי דבר וחצי דבר נגד שולטות בתשלום ואני מאחלת לגב' שתזכה באמת להנות מעבודתה, אך השימוש בכלוב לצורך חיסכון עלויות פרסום של שולטות בתשלום פוגעת בדינמיקה החברתית באתר. סתם לא בא לי על הפיכת מגרש המשחקים שלי לאתר מסחרי. רק בריאות לך ולצדקת ליבנת (וחדווה-יפתי-עגלתי) אהבתי נשים כאלה מוציאות דיבה רעה על דבר כל כך נפלא מערכות יחסי שליטה אמיתיות מגיעות לרמות גבוהות מאוד של רגש,פתיחות עוצמתיות,כניעה ,סגידה וכן גם אהבה. לא ניתן להפריד. מה שאותה גברת עושה זה בדיוק ההיפך מיחסי שליטה.צר לי שאני מאכזב חלק בתגובתי,זו דעתי. אלה אינם היחסים שאני מבקש ליצור ביני לבין זו שאהיה הנשלט שלה.יחסים כמו שאני חושב הינם לטווח מאוד ארוך,שמושתתים על יסודות בריאים היחסים שהגברת רוצה הינם יחסים טכניים שהגורם המוביל הוא כסף. כאשר הגורם המוביל הוא ניצול כספי,שתפנה לכאלה שאוהבים זאת. סורי,אני אחר. אצלי הנתינה למען המלכה מגיעה ממקום אחר,מהרגש ולא מהכיס לתת מהכיס מגיע ממקום של רצון,הערצה, והכיף של לתת ולפנק בהפתעה את המלכה. לזכות בחיוך של שביעות רצון ולא רק מהפן הפיזי אלה ובעיקר מהפן המנטאלי,מתנה מפתיעה,חיוך. |
|