השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
4 במאי 2004
ההמשך... ההמשך... ההמשך...
לפני 20 שנים •
4 במאי 2004
השולט אור(שולט) • 4 במאי 2004
לזה... http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=4190
שפתיה נסגרות על אצבעי, עיניה מביטות לתוך עיניי כשלשונה תרה אחר טיפות הדם. היא יונקת את האצבע, ואני מרגישה כאילו כל גופי נמצא בין שפתיה. גונחת בתשוקה. מלטפת את הלחי החמה בידי השניה, מביאה את שפתי קרוב אל שפתיה, והיא משחררת את האצבע כדי לחוש בחיבור החושי המוחלט של השפתיים. הלשון שלי מלטפת את פנים שפתיה. ידי עוברת על עורפה במגע המיוחד שגורם לעורה להצטמרר, גופה מוטה אל מגעי. זה רגע של דממה, כל קצוות העצבים מקשיבים עכשיו למגע. העיניים שלה נפקחות שוב כשאני ניתקת ממנה, והמבט אומר את חסרוני כנגד גופה. מלטפת את השיער, את הכתפיים, את השדיים... אוחזת בשדיים בעוצמה. פניה מתעוותות. צובטת בפטמות הזקורות, מניעה את גופה קדימה ולאחור. התנועה בשילוב הכאב יוצרת בה גלים של עונג שמכה מבפנים. היא גונחת. האנחות פורצות מפיה, ראשה מטלטל... אני מעבירה את ציפורני ידי השניה על ירכה, שורטת בה בעוצמה... הגניחות מתעצמות... ארבע האצבעות שבודקות את תוכה חוזרות רטובות, ואני מורחת את העסיס על פניה ושדיה. ממשיכה לאחוז בעוצמה בשד, סוגרת על העור המלבין את אצבעותי... "זה לא ייפסק עד שלא תצרחי", אני לוחשת לה... היא מנענעת בראשה לשלילה... הלחיצה מתעצמת על השדיים, עינייה ננעצות בי בתדהמה, והפה נפתח לזעקת הכאב כשגופה רוטט מולי... המשך יבוא... |
|
blocked girl(שולטת) |
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
נהדר
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
blocked girl(שולטת) • 5 במאי 2004
אהבתי פלוס
|
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
לפני 20 שנים •
5 במאי 2004
infinite(נשלטת) • 5 במאי 2004
אור תמיד המילים שלך הן כמו ציור ,מדהים , הרמוני ורגוע אך גם מלא תשוקה וחושני...
(וכרגיל התחרמנתי...שילכו קיביני ההורמונים האלה אוףףף ) רוצים עווווווד (מה אחרי הצעקה ? ) |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 20 שנים •
8 במאי 2004
תודה בייבי...
לפני 20 שנים •
8 במאי 2004
השולט אור(שולט) • 8 במאי 2004
מה קרה אחרי הצעקה?... על זה תוכלי לקרוא בהמשך השבוע |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 20 שנים •