סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דנה - סיפור

תם רז
לפני 13 שנים • 4 בדצמ׳ 2010

דנה - סיפור

תם רז • 4 בדצמ׳ 2010
בוקר.
בדיוק סיימתי את הקפה
אורז את התיק, המפתחות כבר ביד
פתאום הדלת נפתחת ונכנסת דנה, השכנה מלמעלה

וכשהיא נכנסת זאת תמיד “כניסה”
עם כל המטר ושמונים שלה
ביגוד מינימלי חושף זרועות ורגליים שריריות
שיזוף מלא מכף רגל יחפה ועד ראש עטור זהב שחור

“מזל שאתה עוד פה” היא אומרת
“בדיוק חזרתי מהעבודה וגיליתי שיש לי בעייה במחשב.
אני צריכה את שלך לכמה דקות, אחר כך בערב תסדר לי את שלי”

באמת מזל שיש שכנים..

אני מנסה להגיד משהו על ישיבה קרובה
ושמחכים לי, אבל ברור לי מראש שזה אבוד

ה”עבודה” ממנה היא חזרה אגב,
היא גביית חובות.
מתברר שבניגוד לסטריאוטיפ, היא הטיפוס האידיאלי למקצוע

אלף, 80% מהאנשים , בעיקר הגברים מביניהם, יעשו כל מה שהיא תגיד להם רק מההלם של הפגישה הראשונה עם יצור כל כך מקסים.

בית, יש לה יכולת לשכנע אותך בכל דבר עד כדי שלא תבין איך חשבת אחרת בכלל.

הנה דוגמא חיה:

“תפסיק להיות כזה כוסית. מותר לך לאחר מדי פעם לעבודה
שלא ייקחו אותך כמובן מאליו”, היא אומרת.
“חוץ מזה, ממש כדאי לך שאני לא אהיה עצבנית כשאתה חוזר”

זה נכון. זה די מפחיד להיות בסביבתה כשהיא עצבנית
ואני לא מדבר על סתם קצת כועסת - שיכול להיות די נחמד ל”סוטה” כמוני,
אלא כשהיא ממש רותחת. מה שמביא אותי לסעיף הבא:

גימל, היכולת לגבות את הדברים שלה במעשים. מעבר לכוח הברור מאליו לכל צופה, היא גם מנוסה בכל תורת לחימה ששמעתם עליה (לא ראיתי, זה מה שהיא אומרת ואין לי סיבה לא להאמין לה)
ואת שעות היום הפנויות שלה, אלה שהיא לא ישנה או אוכלת בהן, היא מבלה בקביעות באימון זה או אחר.

למעשה, לא נראה לי שהיא צריכה בכלל להגיע לגימל בסיטואציות רגילות, אלא אם מדובר בלקוח עם ראש אטום במיוחד.

היא בכלל לא מחכה לתשובה שלי
מוציאה מידי את התיק ושולפת את הלפטופ שלי, פותחת אותו על שולחן העבודה ומתיישבת.
“תהיה חמוד ותביא לי קפה. היה לי לילה ארוך.”

הקפה מגיע אחרי דקה. אני עומד לידה, מנסה להציץ למסך.
“למה אתה עומד? בוא שב!”
שאלה מצויינת, בעיקר לאור העובדה שאין עוד כיסא בסביבה.
“בוא נו!” ואני קולט שהיא מצביעה לעבר הרגליים שלה.
“כמובן” אני חושב ומייד עט על המציאה ומתיישב על השטיח לפניה, בינה לבין השולחן.

רק מעצם הישיבה במרחק נגיעה ממנה הדופק שלי כבר משתולל
היא כמובן יודעת את זה, ומוסיפה שמן למדורה כשמדי פעם היא מחככת בי אחת מרגליה.
אני עדיין לא מעז לעשות משהו מיוזמתי, והיא פתאום נאנחת “יו, אתה לא מאמין איזה לילה זה היה.”
היא נשענת לאחור, ומניחה את ירכיה על כתפיי, , כפות רגליה המושלמות מתרוממות ממש מול הפנים שלי.

הידיים שלה מתחילות לשחק לי בשיער בזמן שהרגליים לאט לאט מתהדקות מסביב לאוזניים שלי.
בהדרגה אני נשאב לתוך המשחק, עוצם עיניים ונכנע לעייפות הבוקר שעוד לא התפוגגה
דנה נכנסת לקצב איטי וקבוע של כיווץ הירכיים שלה סביבי. אני יכול לנחש שאולי היא גם נאנחת - אני בכל מקרה לא שומע כלום כתוצאה של הלחץ על האזניים.

פתאום היא בבת אחת מזיזה אותי קדימה. “אמרתי תסתובב!” היא אומרת
הטון שונה, אין ספק שזו לא בקשה.
אני נעמד על ברכיי עם הפנים לכיוונה, ובאותו הזמן דנה נשענת על הידיים שלה ומרימה מעט את הגוף שלה מהכיסא, מה שמביא את הכוס שלה למפגש כמעט ישיר עם הפנים שלי. כמעט, כי עדיין יש בדרך מכנסונים., למרות שהריח והחום כבר מגיעים אליי. ברור שהיא כבר עמוק בתוך העניין.
היא מייצבת את עצמה על יד חסונה אחת, בעוד השנייה מעיפה את המכנסיים, שמתגלים ככיסוי היחיד שהיה.
אז היא חוזרת לישיבה על קצה הכיסא, רק כדי לאחוז בשתי אוזניי ולתקוע אותי עמוק פנימה.

המיץ שלה כבר ניגר על פניי, ואני משקיע את כל כוחותי בניסיון לדחוף את הלשון לכל מקום שרק מצליח
מפחד רק להתעורר פתאום לגלות שכל זה רק חלום (אם כי מוצלח במיוחד)

היא לא מחכה לי ופשוט משחקת בראשי כמו צעצוע, משפשפת בכוח את האף הגדול שלי לאורך החריץ וגם פנימה. גם אם הייתי מנסה להתנגד אין לי סיכוי, עוצמת האחיזה שלה עצומה ומפתיעה אותי למרות ההיכרות שלי איתה ועם יכולותיה. הפעם האנחות שלה מאוד ברורות וקצובות. גם אצלי למטה העניינים כבר מתרוממים כשלמעלה קצב התנועות הולך ומתגבר. היא קמה על רגליה וממשיכה לנצל את הראש שלי לעינוג עצמה, כשהפעם גם מצטרף לקצב צליל נקישה קבוע בכל פעם שהראש שלי נחבט בקצה השולחן שמאחוריי, ועושה רושם שזה רק מדליק אותה עוד יותר.

לפתע היא מפסיקה. “אל תזוז!” היא שמה עליה במהירות את המכנסונים ויוצאת מהדירה שלי, משאירה את הדלת פתוחה. עוד לפני שאני יוצא מההלם היא כבר חוזרת, וגם המכנסיים חוזרים לריצפה. בידיה דילדו גדול למדיי, מהסוג המנסה לחקות מראה טבעי, כולל הביצים. “פתח את הפה!”

אני כבר מדמיין איך היא הולכת לדחוף לי אותו לפה, כדי שאמצוץ אותו להנאתה הסדיסטית, אבל אלה ממש לא התוכניות שלה. במקום זה היא מכניסה אותו אלי מהצד ההפוך, הבסיס עם ה”ביצים” ממלא את פי לחלוטין, והזין מזדקר ממנו החוצה. יש גם מעין גומיה שהיא ממהרת לכרוך סביב ראשי, והנה לכם זין עומד שיוצא לי מהפה להנאתה.

והנאתה אכן רבה! היא משכיבה אותי על הרצפה ומתיישבת על הדילדו כשפניה לכיוון הרגליים שלי, ממשיכה ביתר שאת את מה שהתחילה מקודם, כשאת הלשון והאף שלי מחליף עכשיו זין סיליקון ענק, ואת חבטות ראשי בשולחן מחליפות עכשיו חבטות ברצפה (מזל שיש שטיח)

אני בקושי נושם כשהיא מפמפמת את דרכה בעקביות לשיא שלה, והקיום שלי באותו רגע מתמצה בלהוות בסיס ומשענת לדילדו.

השיא אכן מגיע במהרה, כשהיא לפתע נמתחת כולה, רגליה שוב לוכדות אותי בעוצמה וזעקה עמוקה וחייתית יוצאת ממנה. שניות ארוכות הזמן כאילו קופא ואז היא משחררת, מתנשפת בפעם הראשונה מאז שראיתי אותה הבוקר, ומיד ממהרת להוציא את הדילדו ממני וממנה, מושיבה את הכוס החם והנוטף שלה על פי אסיר התודה, כשאני ממהר למצוץ ולאסוף כל טיפה. כל תזוזה של הלשון שלי מוציאה ממנה אנחת הנאה קטנה ומייד הצמדה חזקה יותר אל פניי. כך עד שבאיזה שהוא שלב היא מתרוממת מעליי באיטיות.

אני שוכב עדיין על גבי, מותש מן המאמץ כשהיא מתלבשת מעליי. מציצה אליי למטה, מגניבה מבט לאזור חלציי שם הזיקפה שלי עדיין בולטת למדי. היא מתכופפת לרגע רק כדי לפתוח את רוכסן המכנסיים שלי ולשחרר לרגע החוצה את הזין הצמא למגע. אבל היא מייד נעמדת שוב, מחייכת. נוגעת באצבעות רגליה באיבר שלי, מועכת בעדינות, כאילו כדי לאמוד את עוצמת הזיקפה, ומרפה

שוב היא מחייכת.. “מחכים לך בעבודה, לא?” היא מצחקקת
ואז מפיקה פיהוק גדול. “אני צריכה לישון”
יוצאת מהדירה, משאירה אותי שוכב על הרצפה, מגורה.

דנה נמה
בדוי​(נשלט)
לפני 13 שנים • 5 בדצמ׳ 2010
בדוי​(נשלט) • 5 בדצמ׳ 2010
פשוט מדהים
אחד הסיפורים היותר טובים ומגרים שקראתי
לא יכול להפסיק לפנטז שיקרא לי כזה דבר מהרגע שבו סיימתי את הסיפור
אופק קסומה
לפני 13 שנים • 6 בדצמ׳ 2010

נהדר!

אופק קסומה • 6 בדצמ׳ 2010
אהבתי מאוד. הרגשתי שאני שם, צופה בכם. או שהייתי היא לרגע? icon_wink.gif