*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
הרגעים שאחרי הבערה
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 8 בדצמ׳ 2010
הבערה החיצונית כבתה, תודה לכבאים ולכל המסייעים.
עכשיו נשאר לשקם את הבערה הפנימית. משפחות רבות שלחלקם ילדים קטנים נותרו ללא רכוש וללא בית. תלמידים, חלקם יתומים, בכפר הנוער: " ימין אורד", נשארו ללא מגורים שהיו כל עולמם. אומנים נשארו ללא בית וללא יצירות אומנות שעמלו עליהם במשך שנים. מנגינה אחת, נשארה ללא חמרים של 19 שנות עבודה ואפילו הגיבויים להכל נשרפו יחד עם שאר הציוד בספריה. כעת זקוקים בעיקר לציוד: חמרי לימודים, צעצועים, כלים לתיפקוד יומיומי, רהיטים במצב טוב ובעיקר תרומות כספיות, עד כמה שניתן. אין איסוף של בגדים מיד שניה, מעדיפים לשקם את החיים ולקנות בגדים חדשים במחירים סבירים. לתרומות פרטיות או התארגנות איזורית לתרומה מרוכזת, נא לפנות אלי בפרטי. כל תרומה, קטנה כגדולה, מסייעת ונותנת לאותו תורם תחושה שהוא שותף בתהליך השיקום והעזרה. תודה מראש |
|
Bent |
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
Bent • 8 בדצמ׳ 2010
יש נקודת איסוף?
יש לכם יכולת איסוף? יש לי מספר דברים עבורכם. |
|
huan |
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
huan • 8 בדצמ׳ 2010
אם אני לא טועה יש נקודת איסוף אחד בעין כרמל בבית קפה שנמצא בתחנת דלק (על כביש 4), אנחנו לפחות הבאנו את הדברים לשם.
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
8 בדצמ׳ 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 8 בדצמ׳ 2010
נקודת האיסוף ב" עין כרמל" מתייחסת לתרומות לישובי עוספיה ודלית אל כרמל. תרומה רצויה ומבורכת.
הבקשה שלי היא לתרומות לכפר הנוער "ימין אורד". בין התרומות הרצויות: ציוד משרדי מכל סוג, ריהוט ביתי ומשרדי ובעיקר תרומות כספיות. מכיון שהמקום מבוטח, אין צורך בתרומות בגדים כי ההשלמות יעשו בעזרת כספי הביטוח ואנו מעדיפים לקנות לתלמידים בגדים חדשים על פי מידותיהם. בהחלט מגיע להם. בנט וכל השואלים, פרטים לגבי התרומה, נא לפנות אלי בפרטי. תודה רבה רבה לכל אלו שכבר פנו והציעו לעזור. מחמם את הלב. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
9 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
9 בדצמ׳ 2010
נוריתE • 9 בדצמ׳ 2010
ומי שלא יכולים להגיע לכיוון ,איפה נותנים???
למה נקודת איסוף,בפרטי?< |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 13 שנים •
9 בדצמ׳ 2010
היי נורית
לפני 13 שנים •
9 בדצמ׳ 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 9 בדצמ׳ 2010
בפרטי אני אמסור מס' טלפון של מתאם הסעות, כדי לבוא לקחת ציוד, במידה והוא מתאים לנו.
נקודות האיסוף שהוקמו מתייחסות לתרומות לכל האיזור, אני דואגת לכפר הנוער "ימין אורד", שם איסוף התרומות מתבצע בדרך אחרת. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
11 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
11 בדצמ׳ 2010
נוריתE • 11 בדצמ׳ 2010
ועכשיו יורד גשם
סופות בכל הארץ ועוד כמה ימים אולי יפרחו חלקים קטנים בכרמל בשלל פרחים אולי...כמו במדבר אחרי גשם ראשון אסע לצפון שבוע הבא ואצלם פריחות קטנות כאלו במקום שבו היו רק אתמול שרידים מפוחמים איפה היה הגשם הזה לפני שבוע וחצי שעכשיו הוא בא לנקות את השיירים המפוחמים לשטוף את מי הים והחומרים הכימיים המזיקים ולתת הזדמנות לצמיחה חדשה הלוואי וירדו גשמים מהיום ועד לפסח לעזזל איפה היה הגשם,לפני שבוע וחצי? |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 13 שנים •
11 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
11 בדצמ׳ 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 11 בדצמ׳ 2010
הגשם בושש לבוא
כנראה החליט שלא חיכינו לו מספיק. כנראה המתין לשעה שבה נזדקק לו באמת באמת, כאילו לא הספיקה הבצורת מסביב כאילו לא הגיעו לשמיים התפילות שאירגנו כאילו זעקת האיכרים לא הדהדה ברחבי האופק. הוא היה צריך טריגר רציני כדי להופיע. ואחרי הבערה הוא הופיע, במלוא עוזו. סופ"ש שלם, הטיפות הכבדות והקפואות דופקות על התריסים. יובלים של זרימה נשפכים במורדות ההר שהיה פעם ירוק. מתנקזים לכביש ומנקים גם אותו משאריות הפיח. מבול של מים מתערבל לו עם מבול של תרומות מאנשים טובים. מבול של הצעות לעזרה ואירוח למשפחות שנותרו בלי כל. שעות של חסד שבהן מתגלית ישראל היפה. חבל שזה קורה במיוחד אחרי טראומה, טוב שזה קורה. מערך התרומות שאירגנו בכפר הנוער, קרס. רשת הטלפונים הקשורים לתורמים, קרסה. הגיעו תרומות מכל הארץ. בוקר אחד הגיעה משאית מלאה טיטולים ומטרנות. מתוך ההתרגשות לא הפסקנו לצחוק. אנחנו בכלל כפר נוער לנערים בגילאי תיכון. ככה זה שאנשים רוצים לעזור בכל מחיר ולהרגיש שותפים בשלהי הבניה מחדש. ביום ראשון נשתדל לארגן מחדש את נושא התרומות, חבל להפסיד קבלת ציוד חיוני. מבטיחה להיות בקשר עם כל מי שפנה אלי בפרטי. תודה לכולם. |
|