סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם סיוע באילוף הוא לגיטימי/הגיוני/תורם וכד'?

נירית​(אחרת)
לפני 13 שנים • 10 בדצמ׳ 2010

האם סיוע באילוף הוא לגיטימי/הגיוני/תורם וכד'?

נירית​(אחרת) • 10 בדצמ׳ 2010
שלום לכולם,
הייתי שמחה לפתוח דיון ולשמוע תגובות לגבי שילוב של שולטת נוספת בתקופת האילוף של בעלי. ואשמח לשמוע מניסיונכן ומהירהורי ליבכן לגבי ההבטים של העניין מדוע כן?, מדוע לא? אם כן אז איך לבחור את המתאימה? מה לחפש? מה מחיר הטעות? דהיינו במידה והיא לא מתאימה. במידה וכן איך היה נכון להציג את העניין לבעלי? בהפתעה? לידע מראש? איזה סוג הדרכה אקטיבי ? אם כן אז מה זה אומר, פאסיבי ? ועוד הערות והארות במידה ויש לכן.
מקווה שזה עשוי לעניין נשים נוספות ושזה לא נושא משעמם מדיי.
מראש תודתי לכן.
להתראות, נ.
ginex
לפני 13 שנים • 11 בדצמ׳ 2010

אשה מגדירה לגיטימי

ginex • 11 בדצמ׳ 2010
שלום

נראה לי שעל השולטת לקבוע מנ לגיטימי לה. אם אילוף על ידי דומית אחרת מתאים את ההשקפות ומטרות שלך אז את מוזמנת לנסות ואין סיבה שלא תעשי זאת.

אין לך מה לחשוש בסופו של דבר את שצריכה להנות ואם מישהי יכולה לעזור לך היא מבורכת...

בהצלחה!
kasandra​(מתחלפת){jegularis}
kasandra​(מתחלפת){jegularis} • 11 בדצמ׳ 2010
בעיניי כול הנושא צריך להתחיל ב 2 שאלות אישיות שלך בינך לבין עצמך ,ובינך לבין בעלך ,והן:
מה אני אישית מחפשת בעולם השליטה לעצמי ולזוגיות שלי?
מה בעלי מחפש כאן לעצמו ולנו?
בעיניי הדרך הכי טובה להתחיל משהו הוא לשבת ופשוט לדבר על זה ,הריי אם אתם כבר נשואים כמה שנים סביר להניח שיש ביניכם תקשורת בסיסית שעליה ניתן להישען,ולכן הבנה משוטפת של מה באתם לחפש כאן(למרות שזה תהליך התהוות בפניי עצמו) יכולה רק לקדם אותכם למצוא זאת.
בעיניי ומניסיוני האישי לפניי שמביאים צלע אקטיבית שלישית רצוי ששני הצדדים יהיו מודעים לכך ,לפחות בתחילת הדרך המשוטפת.
אם עם הזמן תגיעו למקום שמאפשר לכם לעשות אחד לשני הפתעות מהסוג הזה אז מצוין,אך לא על ההתחלה.
את לא כותבת לגביי מה ניסיונו ומיקומו של בעלך במערכת היחסים שלכם,ואני לא מתכוונת רק לצד הנשלט שלו,ובדיוק מסיבות אלה עדיף לקחת את הדרך הזאת בהדרגתיות וסבלנות,ולא להכריח אותו להתמודד עם עוד מישהי שלא בטוח תגיע לשם מהמקום שנכון לכם ולזוגיות שלכם.
הצעתי תתחילי לקרוא לגביי עולם השליטה כמה שיותר חומר טוב,שנכתב על ידיי אנשים שלא בהכרח כאן ,אך יחד עם זאת נמצאים בעולם הזה לא מאתמול.
תתחילי בלשאול את עצמך את השאלות שהצעתי,לשטף את בעלך בתחושותייך ,לדבר עם אנשים רצויי כאלה שמספיק בסדר עם עצמם וחיי הזוגיות שלהם (ולא יבוא אלייך מתוך מקום החסך האישי שלהם ) ובמקביל להתחיל לחוות ביחד חוויות משוטפות ולחפש אך ורק את מה שטוב לשניכם.
אל תתביישי לשאול ,אך לאחר קבלת התשובה וקדם עשיית המעשה, תחשבי מה בעצם מניע את מי שמולך לענות דווקה כך .
בהצלחה icon_smile.gifלאט בסבלנות ובהדרגתיות.
L איה
L איה • 11 בדצמ׳ 2010
הכל הגיוני אבל לא בהכרח תורם, אם את מעונינת להתנסות בכך קבלי הצעה להדרגתיות,
עירכי סשן משותף עם שולטת אחרת דרך שיחת וידאו צאט, היא תוכל לתדרך אותך טכנית
ומנטלית ואם זה מרגיש לכם לא נעים, אומרים תודה רבה ומתנתקים.
שיהיה לכם רק תענוגות.
ליבנת
שוטרת*

שלום לך

שוטרת* • 11 בדצמ׳ 2010
תראי, לדעתי אי אפשר ללמוד לשלוט. את כן יכולה ללמוד את הטכניקות. איך להצליף, איך קוראים לכל שוט ומתי משתמשים באיזה סוג ואיפה, אך מעבר לזה? את תנהלי סוג של קשר. אי אפשר ללמד אותך איך מנהלים קשר, בדיוק כמו שלא לימדו אותך איך מתנהגים במערכת יחסים "רגילה".
מעבר לכך, מנסיוני, יש רק נהגת אחת שתופסת את ההגה, ולכן גם לא היתי ממליצה לך לאפשר לאף גורם להיכנס למערכת בינכם.
מה שכן יכול להיות מפרה , זה אם את תשולבי ותקבלי הצצה לתוך קשר בדס"מי. בלעדיו.
תקחי מה שתקחי, אמצי מה שתאהבי, תיישמי עליו. רק את.

בהמשך, כשהכל בינכם יהיה קצת יותר ברור ומבוסס, בהחלט אפשר לשלב גורם נוסף,
אבל תמיד צריך להיות ברור לו מאוד, מי הבוסית. icon_cool.gif