emely(אחרת) |
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2010
Re: עונשים
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2010
emely(אחרת) • 16 בדצמ׳ 2010
nerissa כתב/ה: little angel כתב/ה: קיבלתי עונש מאדוני -
אסור לי לדבר איתו או להתראות איתו למשך שלושה ימים מותר לי לכתוב לו סמסים אבל הוא מגיב רק כשהוא רואה לנכון האמת היא שאני נטרפת כי זה העונש הכי קשה שקיבלתי איזה עונשים קשים קיבלתן/נתתם? אולי זה יעזור לי קצת לקבל פרופורציות וואוו.. אין לי כוח לקרוא את כל השרשור הזה אני אתייחס רק לפתיח שלו: קיבלתי עונש דומה בתחילת דרכי בעולם הזה. זה היה העונש הקשה ביותר שקיבלתי. הסיבה בזמנו היתה שנכנסתי לצ'ט ללא רשות, סיפרתי לאדון הנכבד שהיה לי אז - וזה העונש שקיבלתי. התרסקתי. לגמרי. עד כדי כך שהתחבאתי בארון מתחת לבגדים ולא רציתי לצאת משם. וכן - הוא דאג.. משום שאני זו שלקחתי את העונש רחוק מידי. ואז העונש החמיר . הוא שלח את השפחה הקודמת שלו שתבדוק מה קורה איתי. זה לגמרי הרס אותי. אני חושבת שבכיתי כל 3 הימים הארורים ההם. זה היה נורא. תודה על השיתוף נריסה, נשמע לא פשוט עם השיפחה הקודמת האמת היא שביומיים הראשונים גם אני התרסקתי, כמובן שתפקדתי לחלוטין, כי ככה אני, אבל היה לי מאוד קשה אח"כ התחלתי להבין את המשמעות של זה עבורי ועברתי עם זה תהליך שהיה לי מאוד חשוב בסופו של דבר העונש הביא להרבה קירבה בינינו ולשיחות חשובות, אז אני רואה בזה דבר חיובי מאוד (לא שהייתי רוצה לקבל עונש כזה שוב, ממש לא) |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
16 בדצמ׳ 2010
נוריתE • 16 בדצמ׳ 2010
קשה לקבל פרופורציות מסיפורים וחוויות של אחרות שקיבלו או של כאלו שנתנו
כי כל אחת מקבלת ומכילה ומרגישה את הדברים אחרת מה שכן משותפים הם הכאב והקשיים,גם אם את יודעת ומבינה למה נענשת ולא משנה עם על קלה או חמורה, הכאב יכול לבוא גם מאכזבה עצמית לפעמים, עונש על גבי עונש. אבל מה ,לפעמים עונש לכול להיות מוצדק או צודק ולפעמים רק גחמה של השולט בנו וכשאת יודעת שזאת רק גחמה שלו,חלק ממה שנחשב בעיניו ,"משחק השליטה" אז העונש קל או קצר אפילו ככל שיהיה,עלול להיות כואב כפליים ויותר.ולך נותר רק לתהות במה הוא בדיוק מתעסק כשהו מרשה לעצמו לפגוע בך ככה ללא שום הצדקה פרט לרצונו,לפגוע... |
|
emely(אחרת) |
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
emely(אחרת) • 17 בדצמ׳ 2010
נוריתE כתב/ה: קשה לקבל פרופורציות מסיפורים וחוויות של אחרות שקיבלו או של כאלו שנתנו
כי כל אחת מקבלת ומכילה ומרגישה את הדברים אחרת מה שכן משותפים הם הכאב והקשיים,גם אם את יודעת ומבינה למה נענשת ולא משנה עם על קלה או חמורה, הכאב יכול לבוא גם מאכזבה עצמית לפעמים, עונש על גבי עונש. אבל מה ,לפעמים עונש לכול להיות מוצדק או צודק ולפעמים רק גחמה של השולט בנו וכשאת יודעת שזאת רק גחמה שלו,חלק ממה שנחשב בעיניו ,"משחק השליטה" אז העונש קל או קצר אפילו ככל שיהיה,עלול להיות כואב כפליים ויותר.ולך נותר רק לתהות במה הוא בדיוק מתעסק כשהו מרשה לעצמו לפגוע בך ככה ללא שום הצדקה פרט לרצונו,לפגוע... מסכימה איתך נורית אני חושבת שכשמנהלים זוגיות בדס"מית, האדון לא נותן עונשים מתוך גחמות פרטיות שלו יש חשיבה מאחורי העונש, והוא לא מעוניין סתם לפגוע בנשלטת כי יש סיכוי שהוא יאבד אותה זה נכון גם למערכות יחסים ואניליות רק שבבדס"מ זה יותר ברור ומוקצן וזה מה שאני אוהבת בזה |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
אני גם לא
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
Here And There(נשלטת) • 17 בדצמ׳ 2010
מעריצה גדולה של הרחקה כענישה מנטלית.
לי זה מרגיש קצת כמו התעללות רגשית, אולי כי אני לא מבינה למה מישהו ימנע מעצמו ומהאדם האחר להיות ביחד אם בסך הכל הם נהנהים ביחד. עונש כזה תמיד נתפס אצלי כתירוץ (עלוב וילדותי משהו) של השולט לתפוס מרחק מהנשלטת, כנראה כי הוא צריך את הספייס, מבלי להצטרך להודות בזה בצורה מפורשת. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
Re: אני גם לא
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf • 17 בדצמ׳ 2010
pet כתב/ה: מעריצה גדולה של הרחקה כענישה מנטלית.
לי זה מרגיש קצת כמו התעללות רגשית, אולי כי אני לא מבינה למה מישהו ימנע מעצמו ומהאדם האחר להיות ביחד אם בסך הכל הם נהנהים ביחד. עונש כזה תמיד נתפס אצלי כתירוץ (עלוב וילדותי משהו) של השולט לתפוס מרחק מהנשלטת, כנראה כי הוא צריך את הספייס, מבלי להצטרך להודות בזה בצורה מפורשת. יכול להיות גם וגם. גם עונש בשבילה בעקבות משהו שעשתה וגם רצון שלו להתאוורר ולחשוב על ההתרחשות מנקודת מבט רגועה יותר. איני רואה את זה כילדותי אלא דווקא כבוגר ואחראי. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
Here And There(נשלטת) • 17 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה: pet כתב/ה: מעריצה גדולה של הרחקה כענישה מנטלית.
לי זה מרגיש קצת כמו התעללות רגשית, אולי כי אני לא מבינה למה מישהו ימנע מעצמו ומהאדם האחר להיות ביחד אם בסך הכל הם נהנהים ביחד. עונש כזה תמיד נתפס אצלי כתירוץ (עלוב וילדותי משהו) של השולט לתפוס מרחק מהנשלטת, כנראה כי הוא צריך את הספייס, מבלי להצטרך להודות בזה בצורה מפורשת. יכול להיות גם וגם. גם עונש בשבילה בעקבות משהו שעשתה וגם רצון שלו להתאוורר ולחשוב על ההתרחשות מנקודת מבט רגועה יותר. איני רואה את זה כילדותי אלא דווקא כבוגר ואחראי. אז למה לא פשוט להגיד לה שהוא רוצה קצת ספייס בשביל לחשוב על הדברים? וכמה זמן צריך בשביל זה? כמה שעות? גג יום. אם צריך כמה ימים, אז אולי זה פשוט לא זה, לא? |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf • 17 בדצמ׳ 2010
pet כתב/ה: אז למה לא פשוט להגיד לה שהוא רוצה קצת ספייס בשביל לחשוב על הדברים? וכמה זמן צריך בשביל זה? כמה שעות? גג יום. אם צריך כמה ימים, אז אולי זה פשוט לא זה, לא? את מחליטה בשביל אדם אחר כמה זמן הוא צריך כדי לחשוב? כל מקרה לגופו, כל אדם ואופיו. אני מסכים שרצוי להסביר לה שמדובר בצורך שלו לחשוב, אבל זה כי כזה אני. כל אחד ומה שהוא מוצא לנכון בהתאם למה שהוא מרגיש או האופן בו הוא בוחר להתמודד עם צרכיו, מה עוד שאדם עצמו לפעמים לא מבין שהוא זקוק למרחק מחשבה וכל מה שהוא מרגיש או מסוגל להסביר לסביבה ולעצמו זאת התחושה של צורך בהתרחקות. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
Re: הבעיה מתחילה
לפני 13 שנים •
17 בדצמ׳ 2010
נוריתE • 17 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה: pet כתב/ה: אז למה לא פשוט להגיד לה שהוא רוצה קצת ספייס בשביל לחשוב על הדברים? וכמה זמן צריך בשביל זה? כמה שעות? גג יום. אם צריך כמה ימים, אז אולי זה פשוט לא זה, לא? את מחליטה בשביל אדם אחר כמה זמן הוא צריך כדי לחשוב? כל מקרה לגופו, כל אדם ואופיו. אני מסכים שרצוי להסביר לה שמדובר בצורך שלו לחשוב, אבל זה כי כזה אני. כל אחד ומה שהוא מוצא לנכון בהתאם למה שהוא מרגיש או האופן בו הוא בוחר להתמודד עם צרכיו, מה עוד שאדם עצמו לפעמים לא מבין שהוא זקוק למרחק מחשבה וכל מה שהוא מרגיש או מסוגל להסביר לסביבה ולעצמו זאת התחושה של צורך בהתרחקות. ברגע שהוא מרחיק אותה כביכול לעונש ובעצם הוא מחפש קצת זמן מחשבה שקט לעצמו זכותו לקחת זמן מרחק למחשבה אבל שלא יערבב בין השברים. יש להפריד בין הדברים ולא לתרץ זמן מחשבה בעונש ולא משנה אם העונש לגטימי או שלא. אז,הוא באמת צריך לחשוב וגם היא,בייחוד אם היא מרגישה שהעונש הזה לא מוצדק. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
18 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
18 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf • 18 בדצמ׳ 2010
נוריתי.
ראית את תגובתי לבחורה בקומה מעליך? מה שאמרתי שם היה שאנחנו לא תמיד יודעים לקרוא לילד בשמו ולרגשות המטלטלים אותנו באישון מריבה עם אהובים, להעניק פירוש מדויק. הוא מרגיש שהוא לא רוצה לראות אותה עכשיו ומרחיק, אך מקדיש את הזמן בלעדיה למחשבה וזאת מבלי לתת לעצמו חשבון על הסיבה האמיתית להרחקה. אני מסכים עם כל מי שהעיר שנורא מוזר כשאדם מרחיק מעיניו את זו שלקרבתה זקוק. אך תחת, בדומה לחבורה של דגנרטים, לחרוץ לשון ולפתל שפתיים בהבעה של בוז, לדעתי, כל אחד מהם צריך לשאול את עצמו למספר פעמים במהלכן, תוך כדי מריבה או ויכוח עם אהוב/ה, פתח מילון אבן שושן והעניק למה שהוא מרגיש באותו רגע פירוש מדויק. ❀ |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
20 בדצמ׳ 2010
גמד..
לפני 13 שנים •
20 בדצמ׳ 2010
נוריתE • 20 בדצמ׳ 2010
מה שמפריע לי הם לא אלו שמבתוך העונש הרחקה שנתנו מבינים פתאום שיש להם קצת זמן מרחק לנשום ולעשות הערכות עצמיות לגבי הקשר.
אלא כאלו במקום להגיד שהם צריכים קצת זמן מרחק נותנים עונש (סתמי בלי סיבה)בשביל לקבל אותם ז''א,משקרים מראש ומכוונה תחילה. זה הכל. |
|