בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2010
underfoot כתב/ה: מעניין מה היה קורה אילו היה חותם על המסמכים, משעבד את רכושו ואת רצונו לאותה גבירה נוראית שמספיק מבט חטוף אחד בה בשביל לראות עולמות של ריגושים מענגים של אכזריות ורוע מרטיטי אבר.
ואז אחרי החתימה, בעודו תלוי על הצלב, או שכוב מרותק לאלונקה, חוזה העבד הרשמי בגבירתו מתפשטת והנה היא אדון ולא גיברת...אופס. ובדיוק נגמר הווזלין במרתף העינויים. ופתאום העבד נזכר בכל אותם סעיפים ותתי-סעיפים שכתובים היו באותיות קטנות ושאותן מעולם לא בדק, והוא מבין שאין שום דרך אחורה, הוא שיעבד את כל רכושו וגופו וחייו לסתם מישהו עם אשכים מזיעות ושיער ארוך ותודעת שימוש בליפסטיק (כי גם בכתיבה באתר, שם פיתו אותו, צריך לדעת לשים ליפסטיק). אני מתפלאה עליך - זו בדיוק הסיבה שלא חותמים על כלום לפני בדיקת מבושים יסודית. כולם מיישמים את זה כל הזמן, אנדר, כמעט בכל ההסכמים החשובים : ) |
|
צעיף אדום מדם |
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
צעיף אדום מדם • 24 בדצמ׳ 2010
זחלן זה היה ענק (:.
בכוח לא תודה בכך, אבל ללא ספק ענית לה על הערתה שעוד"ים ורו"חים מדכאים כל יצר מיני עם פרטים קטנים. אין כמו לנפץ סטיגמות (: אנדרפוט, זה רעיון מעולה. גם אני חשבתי כבר על טרנסקסית בנושא השרשור, אבל היססתי כי לא רציתי להפוך אותה לשותפה לדבר עבירה או משהו. אבל אם כבר העלית את זה אתה, הרעיון כלכך מגרה, שאני חושבת שאחרי השוק הראשוני, ובעזרת אימון ושימוש עדין בשוט הרכוש, הגבר הנכון (ואנחנו מדברים רק על הגבר הנכון, אוקיי?) "יראה את העור" ויבין את היתרון העצום בו, לסקס ולזוגיות. |
|
רפאל |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
רפאל • 25 בדצמ׳ 2010
underfoot כתב/ה: מעניין מה היה קורה אילו היה חותם על המסמכים, משעבד את רכושו ואת רצונו לאותה גבירה נוראית שמספיק מבט חטוף אחד בה בשביל לראות עולמות של ריגושים מענגים של אכזריות ורוע מרטיטי אבר.
ואז אחרי החתימה, בעודו תלוי על הצלב, או שכוב מרותק לאלונקה, חוזה העבד הרשמי בגבירתו מתפשטת והנה היא אדון ולא גיברת...אופס. ובדיוק נגמר הווזלין במרתף העינויים. ופתאום העבד נזכר בכל אותם סעיפים ותתי-סעיפים שכתובים היו באותיות קטנות ושאותן מעולם לא בדק, והוא מבין שאין שום דרך אחורה, הוא שיעבד את כל רכושו וגופו וחייו לסתם מישהו עם אשכים מזיעות ושיער ארוך ותודעת שימוש בליפסטיק (כי גם בכתיבה באתר, שם פיתו אותו, צריך לדעת לשים ליפסטיק). יש מתחזים טובים יותר ויש טובים פחות. אם נתקלים במתחזה טוב ומשקיען, אז לא ממהרים לחשוף את התרמית ומשתפים עמה פעולה. אחרי הכל, לא כל יום בחיינו הממוצעים יוצא לנו לפגוש איזו פאם פאטאל (וקיומו או העדרו של איבר רוטט אינו חזות הכל באישה). עד כמה משתפים פעולה עם התרמית? זו כבר שאלה של עד כמה אתה תמים, חרמן, משועמם או מזוכיסט. (-: |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
underfoot • 25 בדצמ׳ 2010
הבעיה היסודית מתחילה לאו דווקא באיבר, כי גבר יכול לחתוך את איברו, לגדל זוג שדיים, לגלח רגליים חטובות וללמות ללכת על עקבים, אבל תמיד תהיה לו צחנת גברים באיזורים המסריחים וזה בלתי נסלח לחלוטין.
|
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
הרמאפרודיטה • 25 בדצמ׳ 2010
underfoot כתב/ה: הבעיה היסודית מתחילה לאו דווקא באיבר, כי גבר יכול לחתוך את איברו, לגדל זוג שדיים, לגלח רגליים חטובות וללמות ללכת על עקבים, אבל תמיד תהיה לו צחנת גברים באיזורים המסריחים וזה בלתי נסלח לחלוטין.
צחנת גברים ?? אתה חתיכת טיפש, אה ?? |
|
שולה פנינים |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
שולה פנינים • 25 בדצמ׳ 2010
טרנסקסית כתב/ה: underfoot כתב/ה: הבעיה היסודית מתחילה לאו דווקא באיבר, כי גבר יכול לחתוך את איברו, לגדל זוג שדיים, לגלח רגליים חטובות וללמות ללכת על עקבים, אבל תמיד תהיה לו צחנת גברים באיזורים המסריחים וזה בלתי נסלח לחלוטין.
צחנת גברים ?? אתה חתיכת טיפש, אה ?? מה את רוצה, הוא גבר. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2010
underfoot כתב/ה: הבעיה היסודית מתחילה לאו דווקא באיבר, כי גבר יכול לחתוך את איברו, לגדל זוג שדיים, לגלח רגליים חטובות וללמות ללכת על עקבים, אבל תמיד תהיה לו צחנת גברים באיזורים המסריחים וזה בלתי נסלח לחלוטין.
למה ככה, אנדר? מה קרה? איזו שנאה עצמית הוקפצה פתאום? |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
underfoot • 25 בדצמ׳ 2010
אין לי שום בעיה פוליטית עם אנשים בעלי זהות מינית מתחלפת אבל אני לא חייב לשתף פעולה עם המשחק. מבחינתי גבר ששם שימלה הוא עדיין גבר, לפחות בכל מה שקשור למין, ומין קשור בהכרח לריח גוף. ריח גוף של אישה הוא מקור לריגושים מיניים וריח גוף של גבר הוא...סתם צחנה.
ולגבי כוח-מוח, השנאה העצמית שלי היא לרוב הרבה יותר מתוחכמת מאשר הרהורים על הסרחון של הגרביים שלי, היא עמוקה יסודית ומקיפה ובאשמתה התגלגלתי לכאן. עם ריח הגרביים הרבה יותר קל להתמודד. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2010
underfoot כתב/ה: אין לי שום בעיה פוליטית עם אנשים בעלי זהות מינית מתחלפת אבל אני לא חייב לשתף פעולה עם המשחק. מבחינתי גבר ששם שימלה הוא עדיין גבר, לפחות בכל מה שקשור למין, ומין קשור בהכרח לריח גוף. ריח גוף של אישה הוא מקור לריגושים מיניים וריח גוף של גבר הוא...סתם צחנה.
לחילופין, אפשר פשוט לקרוא לי טיפש ולפתור את הבעיה. כן, אבל ריח מורכב מביטוי להורמונים. שינוי הורמונלי משנה את ריחות הגוף, לא רק את המראה. למרות, שאם יותר לי להודות על האמת, ריחות גוף של הגבר הנכון שופכים אותי, כמו כלבת ציד. אבל זה לא העניין. אני מניחה. אתה לא צריך לשתף פעולה עם כלום, וטעמך האישי הוא שלך. אבל יש בהבעת טעם אישי בדרך הזו משהו קצת דורסני, לא? |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
הרמאפרודיטה • 25 בדצמ׳ 2010
underfoot כתב/ה: אין לי שום בעיה פוליטית עם אנשים בעלי זהות מינית מתחלפת אבל אני לא חייב לשתף פעולה עם המשחק. מבחינתי גבר ששם שימלה הוא עדיין גבר, לפחות בכל מה שקשור למין, ומין קשור בהכרח לריח גוף. ריח גוף של אישה הוא מקור לריגושים מיניים וריח גוף של גבר הוא...סתם צחנה.
מעניין שפרומונים וריח הזעה שמושפע הורמונלית וגורם לרמות הטסטוסטרון שלי להיות נמוכות יותר משל נקבה, ולאסטרוגן להיות גבוה בהרבה משל נקבה, ובכל זאת אני מסריחה כגבר לדעתך ... אז מתי אמרנו שהסנפת גבר לובש שמלות בעל זהות מינית מתחלפת בפעם האחרונה ? |
|