לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
באולם החשוך \ בעולם המואר.
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2010
אנחנו פוסעים בדרך לשם, הכל סגור ומוזמן מראש. אני מטופפת על עקביי הגבוהים ואתה לצידי, אוחז בידך תיק נשי... התיק שלי. אני בשימלה ארוכה, בלי כלום מתחתיה ואתה עירני, מוכן לזנק ולאחוז בי אם אמעד קלות, או אם כך סתם ארצה להישען. נכנסים ללובי ואני מייד מושכת אותך לכיוון השירותים. רוצה לבדוק אם ביצעת היטב את מה שדרשתי מימך. בתא הקטן, שנינו מצטופפים. "תראה לי" אני פוקדת ואתה, נבוך פותח את רוכסן מכנסיך, נותן להם להשתלשל מטה אל קרסוליך. כשאני ישובה, מפוסקת על האסלה שימלתי מורמת, כרוכה סביב ביטני... אני בדיוק בגובה הזין שלך החנוט החנוק למעני. אני מביטה בשקיקה, במתנה הזו המתוחה והאדומה מהודקת בחבל דק, מלופף. מושיטה את לשוני, מלקקת את טיפת החשק השקופה. מרוצה. נושפת עליו, אוויר חמים מבין שפתיי. מחייכת כשהוא רוקד כך, מצד לצד. אני קמה בבת אחת. "קדימה, להתלבש" ויוצאת. אתה, קצת איטי...אני יכולה להבין אותך. כןן...קשה עכשיו להכניס, את כל פקעת הריגוש הזו, העומדת להתפוצץ בחזרה אל תוך המכנסיים. (אחרי חצי דקה, אני רואה אותו בזווית העין יוצא, סמוק ומחוייך...מדביק אותי בצעדיו הרחבים). נכנסים לאולם. חשוך, כולם כבר ישובים. אוחז בידי שלא אפול באפילה. מוצאים את המקום ומתיישבים. אני יושבת לי, רגל על רגל. מלטפת את שוק רגליך עם העקב. ידי נשלחת אל הרוכסן ופותחת אותו. לאט לאט, בחסות החשיכה. חופנת, שורטת קלות בציפורניי את החבל המהודק. מרגישה אותך מתכווץ, מרוגש לצידי. מרגישה את הזרמים, שכל שריטה כזאת מעבירה בך. אוחזת בקצה החבל ומושכת באיטיות. הכאב כל כך עצום, שאין לך ברירה אלא להיות מובל מהזין. קצת מרימה ואתה מתרומם מהכיסא, מביט סביבך בחשש, שאף אחד לא יראה. בדיוק אז, אני מושכת את החבל כלפי מטה אל הריצפה. פניי אל המסך. פניך אליי. חובק את רגלי, אני מלטפת בעדינות את הזין הכואב עם מגפיי. לוקחת פופקורן ומשליכה לעבר פיך. אתה לא מפוקס. "תפוס דוגי!", פוקדת ומשליכה עוד פופקורן. עכשיו, כבר אין סיכוי שתפספס. משתעשעת עם הפופקורן משתעשעת עם החבל משתעשעת איתך. מרימה את שימלתי מולך, מפשקת את רגליי מכוונת אותך בעזרת קצה החבל שבידי, צמוד צמוד אליי. שפוף על הריצפה, ראשך מונח בין ירכיי אני מכסה את כולך עם השימלה הארוכה, שלא יהיה לך קר. עדיין רוצה, לצאת איתי לסרט? |
|
תם רז |
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
24 בדצמ׳ 2010
תם רז • 24 בדצמ׳ 2010
נפלא
לפחות תראו אחרי זה את ה -DVD שתראו מה הפסדתם |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
25 בדצמ׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 25 בדצמ׳ 2010
תם רז כתב/ה: נפלא
לפחות תראו אחרי זה את ה -DVD שתראו מה הפסדתם זה לא כל כך נורא להפסיד, כשיש רווח אחר...גדול יותר |
|