צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם יש קשר בין ערבוב הקטשופ והמיונז לבין הנטייה הבדסמית?

*מנגינה*{התווים שלו}
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010

בשבילכם

*מנגינה*{התווים שלו} • 26 בדצמ׳ 2010
לפני כמה שנים חברה נתנה לי מתכון לסלט מקורי:
2 כפות מיונז, 2 כפות קטשופ, 2 כפות חרדל
קופסת פטריות חתוכות, מלח פלפל
לערבב בקערה את חומרי התיבול. להוסיף את הפטריות ולערבב שוב.

פעם אחת ניסיתי וטעמתי
הספיק לי....!
(שקיות הקאה מחולקות חינם)
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010

גם וגם וגם... (;

בלוסום​(לא בעסק) • 26 בדצמ׳ 2010
אני אוהבת קצ'ופ, אוהבת מיונז, וגם אלף האיים זה נחמד מאוד (:

אם אני רוצה, אוכלת רק מיו

אם רוצה, רק קצ'ופ, ויש פעמים - שמערבבת.. (: (וסליחה שהרסתי לך ת'תאוריה...)



ולמנגינה - מילא מיו וקצ'ופ או קצ'ופ וחרדל - אבל כל שלושתם? מתכון לאסון...
lucifer-666
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010

אלף האיים

lucifer-666 • 26 בדצמ׳ 2010
טעימה אוהבת כתב/ה:
מיונז מתערבב רק עם טונה
קטשופ על כל דבר, כמעט.
לא מערבבת אף פעם לא טעים יחד.


מיונז וקטשופ זה אלף האיים לעצלנים
nomorenomore
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010
nomorenomore • 26 בדצמ׳ 2010
שמע, יצאתי 86 אחוז מתחלף, ואני מערבב גאה.
אושה{אוש}
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010
אושה{אוש} • 26 בדצמ׳ 2010
חריף אני מוכנה לאכול רק אם זה רוטב ברביקיו של הבורגר ראנץ'

מזה קשור?
אכילת חריף זה מזוכיזם לשמו. מוכנה לסבול רק אם אם מובטח לי סשן שטחי בפומבי
מיתוסית​(שולטת)
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010
מיתוסית​(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2010
אני אוכלת קטשופ וברוב המקרים עם צ'יפס, לפעמים אני מערבבת עם מיונז, האמת בעיקר עם שניצל.
זיקית
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010

מיונז לנצח!

זיקית • 26 בדצמ׳ 2010
קטשופ זה נחמד. לפעמים, בקטנה ככה.

מיונז שולתתתתת!!!1

ושלא ייגעו אחד בשני, תועבה ואף שיקוץ.

icon_twisted.gif

(אירוני, במפגשנו האחרון, ההוא שם קטשופ על צלחת קטנה, ואני מיונז).
שולה פנינים
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010
שולה פנינים • 26 בדצמ׳ 2010
מיונז זה איכסה!
לעומת זאת:
קטשופ זה פיכסה!
icon_cool.gif
Winner​(מתחלפת)
לפני 13 שנים • 26 בדצמ׳ 2010
Winner​(מתחלפת) • 26 בדצמ׳ 2010
מערבבת.
ואם אתה כבר מסתובב פה וונוס אולי תחזור לכתוב?