Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
Venus in Furs(מתחלף) • 26 בדצמ׳ 2010
איסוף הממצאים בעיצומו, וכבר ניתן להקיש שסוטים לוקחים את הרטבים שלהם מאוד ברצינות. אני עצמי לא ממש מערבב בין הקטשופ למיונז, אלא בורא שתי ביצות קטנות וסמוכות זו לזו, הראשונה אדומה והשנייה לבנה. הביצות נושקות זו לזו בקצוות ומתערבלות בחושניות בדרך הטבע שעה שאני טובל בהן את הנשנוש, תמיד בתנועה סיבובית מעודנת, ועם הזרת למעלה כמובן. אני אוהב לראות את הגוונים החדשים שנוצרים, הקומפוזיציות והנטיפים, ואם נשפך קצת על הבאר אפשר לעטוף את זה במפית בחשאי, לקפל אותה, ואז לעשות כאילו מעבירים אותה במפשעה, לפתוח אותה ולהגיד : "נראה לי שקיבלתי". |
|
שמעון התרסי |
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
שמעון התרסי • 26 בדצמ׳ 2010
לא יודע אם שולטים מלמטה רשאים להשתתף במחקר שלך אבל אני אוהב רק רוטב ברביקיו על הצ'יפסים שלי.
|
|
KinKySplaSh(אחרת) |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
...
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
KinKySplaSh(אחרת) • 27 בדצמ׳ 2010
ימה כתב/ה: מיונז זה ביצים מקולקלות בצנצנת.
ואחד הדברים הדוחים ביותר שבני אדם מתעקשים להכניס לעצמם לגוף. אני מניחה שאני מהאסכולה שסולדת מאחד המרכיבים =] "אמן". |
|
digi's foxy |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
digi's foxy • 27 בדצמ׳ 2010
מתחלפת גאה
אבל לא מערבבת לא מערבבת בכלל |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 27 בדצמ׳ 2010
רטבים זה חשוב. מאד מאד חשוב. זה מה שעושה את המנה. זה המרכיב שנותן לה את הטאץ' האישי. זה מה שמאזן את המרקם. זה מה שמשלים את המאכל ועוזר לו להגשים את יעודו. זה מה שמעמיד במבחן את נימוסי השולחן שלך. אפשר ללמוד המון על אדם ממערכת היחסים שלו עם הרוטב שלו. שימת לב לפרטים למשל. זה מאד חשוב.
מעדיפה מיונז, או לטבול אחד ככה ואחד ככה ואחד חצי חצי. ואני גם באסכולה של ונוס עם הקרבה והערבוב וכל זה. כמו שאמרנו, הפרטים. הדיוק. הפואטיות שבלבן ובאדום. היחסים ביניהם. הערבוב או ההפרדה. זה מטאפורי בחיים האלה, לא ידעתם? חייבים להישאר ברמת המטפורה אחרת כל מה שנשאר לך זה ביצים משומנות בצנצנת ועגבניות מעוכות. אתם יודעים מה זה עגבניות מעוכות? זו דרך לגנות בדרן העומד על במה ונותן מופע מאד גרוע. דרך משפילה. האם משיכה לעגבניות מעוכות מראה על משיכה להשפלה? יש לי חברה שלא אוכלת אוכל לבן, מטעמי גועל. גם מעדיפה לא להסתכל עלי אוכלת את זה. מיונז, גבינה לבנה, שמנת. כל דבר רטבי במרקמו ולבן. לגבי שפיך לא שאלתי. היא רוצה להיות סקסולוגית כשתהיה גדולה. רק אני רואה בזה אירוניה? אפשר ליצור לאדם ניתוח פסיכואנליטי שלם רק על ידי שימוש ברוטב. למעשה אפשר לעשות את זה עם כל דבר, לקחת איזה נושא ולבדוק איך ההתנהלות בתחום צר אחד מסמלת נטיות באותו אדם בכל תחום אחר. אבל אני מעדיפה רוטב. ככה אפשר לאכול הרבה קלמארי ולקרוא לזה מחקר. אה, כן, ונוס, נחמד כשאתה בא. עשית אותי קצת רעבה. |
|
קיפופיף(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
ואם אני
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
קיפופיף(מתחלפת) • 27 בדצמ׳ 2010
לא סובלת קטצ'ופ ומתעבת מיונז אבל חולה על חרדל עם גרגירים - מה זה אומר עלי?
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
Venus in Furs(מתחלף) • 27 בדצמ׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: רטבים זה חשוב. מאד מאד חשוב. זה מה שעושה את המנה. זה המרכיב שנותן לה את הטאץ' האישי. זה מה שמאזן את המרקם. זה מה שמשלים את המאכל ועוזר לו להגשים את יעודו. זה מה שמעמיד במבחן את נימוסי השולחן שלך. אפשר ללמוד המון על אדם ממערכת היחסים שלו עם הרוטב שלו. שימת לב לפרטים למשל. זה מאד חשוב.
מעדיפה מיונז, או לטבול אחד ככה ואחד ככה ואחד חצי חצי. ואני גם באסכולה של ונוס עם הקרבה והערבוב וכל זה. כמו שאמרנו, הפרטים. הדיוק. הפואטיות שבלבן ובאדום. היחסים ביניהם. הערבוב או ההפרדה. זה מטאפורי בחיים האלה, לא ידעתם? חייבים להישאר ברמת המטפורה אחרת כל מה שנשאר לך זה ביצים משומנות בצנצנת ועגבניות מעוכות. אתם יודעים מה זה עגבניות מעוכות? זו דרך לגנות בדרן העומד על במה ונותן מופע מאד גרוע. דרך משפילה. האם משיכה לעגבניות מעוכות מראה על משיכה להשפלה? יש לי חברה שלא אוכלת אוכל לבן, מטעמי גועל. גם מעדיפה לא להסתכל עלי אוכלת את זה. מיונז, גבינה לבנה, שמנת. כל דבר רטבי במרקמו ולבן. לגבי שפיך לא שאלתי. היא רוצה להיות סקסולוגית כשתהיה גדולה. רק אני רואה בזה אירוניה? אפשר ליצור לאדם ניתוח פסיכואנליטי שלם רק על ידי שימוש ברוטב. למעשה אפשר לעשות את זה עם כל דבר, לקחת איזה נושא ולבדוק איך ההתנהלות בתחום צר אחד מסמלת נטיות באותו אדם בכל תחום אחר. אבל אני מעדיפה רוטב. ככה אפשר לאכול הרבה קלמארי ולקרוא לזה מחקר. אה, כן, ונוס, נחמד כשאתה בא. עשית אותי קצת רעבה. well put שמעון התרסי, ודאי שמותר ואף רצוי... גם לשולטים מלמטה וגם לנשלטים מלמעלה וגם לאלו שאינם בעסק. ווינר... צ'יקות גמלך }{ :* |
|
GREEK(נשלט) |
לפני 13 שנים •
28 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
28 בדצמ׳ 2010
GREEK(נשלט) • 28 בדצמ׳ 2010
מערבב תמיד מיונז עם קטשופ
מילקי לא מערבב אלף האיים עם רוטב שום מערבב גם מערבב לא שותה ערק לא שותה קפה לא שותה אלכוהול לא מעשן ולא משחק סנוקר שונא דגים ומפחד מנחשים נראה את עמיתך באוניברסיטת שלונג בפיןלנד מתמודד עם זה... |
|
Bent |
לפני 13 שנים •
28 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
28 בדצמ׳ 2010
Bent • 28 בדצמ׳ 2010
אני רק תוהה, עם אני מערבב את המיונז שלי עם טבסקו , מה זה אומר עלי?
|
|
walking dead |
לפני 13 שנים •
28 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
28 בדצמ׳ 2010
walking dead • 28 בדצמ׳ 2010
bent_wordsmith כתב/ה: אני רק תוהה, עם אני מערבב את המיונז שלי עם טבסקו , מה זה אומר עלי?
שאתה סוטה |
|