סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קריאה לצעיף אדום - תזדהה

electro-z
לפני 13 שנים • 31 בדצמ׳ 2010
electro-z • 31 בדצמ׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה:
electro-z כתב/ה:
בכוח המוח כתב/ה:
electro-z כתב/ה:
כשיש לך הנחה בסיסית או אקסיומאטית שכל דמות שתדבר איתה בוירטואליה היא ממשית אז אין ספק שתתבאס קשות מדמות וירטואלית, עמוקה ועגולה ככל שתהיה ותזעק מרה "הונאה!"

אבל, אני שואל את עצמי האם אין זכות קיום לדמויות וירטואליות כאלה?
האם משחק תפקידים הוא לגיטימי רק במיטה? בסשן?
האם ההענות שלך לסיפורה של דמות וירטואלית כזו מתבססת רק על אופציית המימוש (או מימוש האופציות)? או שאתה נהנה מהמשחק עצמו גם אם לא תמיד אתה יודע שאתה רק משחק?

היה לי סוג של "קשר" וירטואלי מתמשך עם ניק של בחורה בשם "שרמוטה של כולם" שכלל בין השאר עוד כ 5-10 ניקים שונים סביב אותה התמה פחות או יותר.
הקשר כלל שיחות מסנג'ר וטלפון בעיקר.
הדמות הוירטואלית טוותה סיפור מדהים לא יאומן אך שלם וכמעט בלא פרצות שהסעיר את הדמיון ויכל היה בקלות למלא טלנובלה הזויה לחלוטין או שתיים.

כמעט בכל רגע נתון חשדתי בוירטואליות שלה אך מצד שני הסיפור היה כלכך פנטסטי וסוחף שלא היה לי שום חשק לנפצו והוא נמשך עוד ועוד עד שהפך נפתל מידי וכבר לא החזיק מים ופשוט הסתיים.

לא יכול לאמר שזעמתי על "שרמוטה של כולם". נכנסתי ברצון לסיפור המטורף שהיא המציאה ונהנתי מכל רגע. זה בכלל לא משנה מי היא היתה במציאות. היא סיפקה דמות מדהימה ומרתקת עם כושר המצאה ודמיון נהדרים. היה כיף.

בסופו של דבר, דמות וירטואלית, כמו צעיף אדום (שאינני יודע דבר על המהומה שהיא עוררה, היא לגיטימית לחלוטין והמשחקים עימה צריכים לקבל זאת בהבנה, גם אם היא מתגלית כוירטואלית בדיעבד. זה בסייג שהדמות הוירטואלית לא נוצלה לשם סחיטה, גניבה או הונאה כלשהי שיש בה פגיעה משמעותית בבן השיח שלה.

אם היא היתה גבר בסופו של דבר, היית חש אחרת, אלצ'קו?

לא, מה זה משנה?

כי נדמה לי שמירב הקצף שיוצא כאן זה שמישהו גרם לכמיהה לדמות נשית מסוימת כשבמציאות לא מדובר בדמות נשית כלל.

במציאות לא מדובר בשום דמות בכלל, הטעות היא ביצירת זהות בין הדמות לעומד מאחוריה.
במקרה שלי הסתבר לבסוף שהדמות שהוצגה לי לא היתה דומה בשיט ליוצרת שלה במציאות שהיתה בחורה שלא הייתי נוגע בה במקל.

עליה - לגבי הונאה כספית או הוצאת כל דבר אחר במרמה, סייגתי את דברי. אני דיברתי על יחסים וירטואלים לשם השעשוע. ממש כמו במשחק D&D
teacher​(שולט)
teacher​(שולט) • 31 בדצמ׳ 2010
אם נחזור לרגע לנושא האשכול הזה, יש פה כמה דברים:
1. אם גברת צעיף אדום היא יצירת אמנות, מקומה הוא בפורום יצירה מקורית.
נראה לי ששם אף אחד לא היה מתבלבל ואם כן, זה על אחריותו בלבד.

2. ''בשביל גינוי צריך כינוי'' - משפט מקסים שנאמר פה קודם.

הדיעה שלי לגבי כינויים כפולים ידועה כבר, אני נגד. אבל אין מניעה לעשות זאת ויש כאלה
שזה העניין שלהם. אבל אם זה לא למטרת הונאה - למה שלא תשים/תשימי שורה בפרופיל
שמדובר בכינוי ספרותי/אמנותי/מה שזה לא יהיה, כדי שמי שנמצא איתך בקשר יוכל לקחת
את זה בחשבון.

3. הפנטזיות שלנו הן לא מזיקות כל עוד הן פנטזיות. ברגע שמממשים אותן, צריך לקחת
בחשבון שמעורבים עוד בני אדם. גם להם יש רגשות וגם להם יש חיים, אמיתיים. מרגע
שמתחילים לממש פנטזיה, היא חייבת לעמוד בכללים של החיים האמיתיים - כי בפנטזיה אין כללים.

צעיף אדום, בעיני הפוסט האחרון שלך, הוא פשוט רוע צרוף. את ויוצרך מלאים ברוע
או שפשוט אתם חסרים את הכישורים הבסיסיים ביחסי אנוש. הגשמת הפנטזיה האישית שלך בצירוף
רמיסת רגשותיהם של מעורבים אחרים היא בלשון המעטה - מבאסת לראות. חבל שאת לא
מבינה ודואגת בנוסף על היותך מעניינת, אינטלקטואלית ואמנותית, גם הגונה.

לגבי מה שאמר אלקטרו - אני באופן אישי לוקח בחשבון שאם לא פגשתי מישהו שאני משוחח
עימו בוירטואל, אז הוא יכול להיות כל אחד או אחת ולכן לרוב אני מעדיף מפגשים פנים מול פנים. הוירטואלי יכול להימשך גם אחר כך. אבל זה אני.
teacher​(שולט)

''אני דמות וירטואלית. כתובה על ידי גבר.''

זה מהפרופיל של צעיף.
ואני חושב שזה הדבר הנכון לעשות. פשוט ולעניין.
הרמאפרודיטה
הרמאפרודיטה • 31 בדצמ׳ 2010
צעיף אדום מדם כתב/ה:
היוצר שלי הוא גבר נשלט, גברי, הטרו לגמרי, אולי רק עם נטייה לחבב מאוד את טרנסקסית (:

תודה על המחמאה. מקווה שברור לכולם שלא אני היוצרת של הפיקציה הנ"ל. לרגע אני תוהה אם אחד מהמחזרים שלי הוא צעיף המקורי. לחשוב שאני זו שמורידה את הצעיף הכוחני על הברכיים ... icon_wink.gif

GlenRoth כתב/ה:
BODYGUARD כתב/ה:

מניח שקשה לאנשים לקבל שערוותם נחשפה ברבים וכל חוכמתם משולה לקליפת השום.

icon_cool.gif

(לא שאני חושב שתבין, אבל בכל זאת)

ה פ ו ס ל - ב מ ו מ ו - פ ו ס ל

icon_cool.gif

לא מום ולא אימום, וכלל לא ברור לי הקונטקסט בו נאמר המשפט.

ושוב, שלא על מנת להעליב או לפגוע, אנא מכם קבלו פרופורציות.
וירטואליה היא עולם מלא בקראפ, לא ניתן לדעת מי נמצא מהצד השני של המקלדת וזה מה יש. קוראים לזה אינטרנט.
אז האם אפשר להרפות מגישת הגם-אני-התכתבתי-עם-צעיף-בלי-לדעת-שהוא-גבר-ונפגעה-ציפור נפשי-עלבון-לאגו-הגברי וכו'?
וכי למה בעצם ? רמאות ? זו רמאות ? זו פגיעה ? מה קרה בעצם ? מה הפאקינג ביג דיל ? התכתבתם ? סיפרתם פנטזיות ? קיבלתם זקפה מהסיפורים ? עשיתם סייבר סקס ? וואו.

ולהלן פרופורציות:
במסעי לסיפוק הפטיש הפוקימוני, מצאתי את עצמי במשך שבוע שלם מתכתבת עם הפוקימון האולטימטיבי. הודעות, צ'אט, מסנג'ר, מצלמה, סמס. רק כחצי שעה לפני שהיינו אמורים להיפגש (!!) לראשונה גיליתי כלא מדובר בתושב כפר סבא כפי שנמסר לי, אלא בתושב המשולש.
ההמשך אינו רלוונטי.
אני מתארת לעצמי שהמסר הובן.

בשביל מה נפתח השרשור הזה בעצם ? חושבים שבאמת היוצר של הדמות יתוודא קבל עם וכלוב כי הוא המתחזה הנקלה שיש להלקותו ברבים, להצליפו עד זוב דם ולסשנו במדיקל על מות יומת על במות הדנג'ן ?

אני שואלת כל אחד ואחד מכם בכנות:
מה הבעיה האמיתית עם ה"תרמית הגדולה של הכלוב 2010" ?
הפרטים הכלכליים שנשלחו לדמות פיקטיבית ?
תשומת הלב הגדולה והשערוריה שנוצרה סביבו ?
העובדה שאדם אחד פתח שני כרטיסים בכלוב ?
כל התשובות נכונות ?
או שבעצם...
העובדה שהתכתבתם עם גבר וחשבתם שזו אישה ?

אם ניקח לרגע את דבריה של בכוח המוח צעד אחד קדימה -
אם היה מדובר באישה המתחזה לגבר, האם התגובות היו דומות ?!?!

שמעון התרסי כתב/ה:
הביאוהו ונסקלהו בכיכר העיר!
את הקוקסינל!

החיים והמוות ביד הלשון.
אז כדאי לשמור עליה, כי אי אפשר לדעת מתי איזה קוקסינל יחתוך לך אותה.
icon_wink.gif
irrelevant2

לבקשתך ;)

irrelevant2 • 31 בדצמ׳ 2010
היי טרנסקסית מה את אומרת שתשעבדי את צעיפוני? icon_smile.gif הוא כתב שהוא גבר נשלט שמחבב מאוד את טרנסקסית, הוא בטח ישמח להיות משועבד ולתת לך את כל רכושו כי זאת הרי פנטזיה שלו לא?, את תשמחי לשעבד אותו, אנדרפוט וכל השאר ישמחו שצעיפוני קיבל עונש, אני חושב שיש לנו פה win win situation נדיר! יש משהו יותר טוב מזה? icon_smile.gif

בסופו של דבר אפילו תוכלי להכריח אותו להתגלות פה בניק האמיתי שלו ואז ממש כולם יצאו נישכרים ושמחים icon_smile.gif.
teacher​(שולט)

טרנסקסית

כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות בסיפור הזה.
אם זו היתה אישה המתחזה לגבר, תגובתי היתה זהה.

ומה קשור פרופורציות לכפר סבא או למשולש? סיפרו לך לפני שנסעת ויכולת להחליט, נכון?

איך אומרים אצלנו? שברת - שילמת.
תחשבי על הקונטקסט של זה.

ואגב קונטקסט - זו לא מתקרבת להיות התרמית הגדולה של 2010. השנה בלי עין הרע, היו מספיק.
כל שנה יוצאים כמה כאלה לשמש ונשרפים. ואני מניח שהסיפור הזה לא יהיה האחרון.
בעצם הוא כן יהיה האחרון לשנה זו, אבל רגע, הערב עוד צעיר...icon_smile.gif

זה בטח לא אומר שאנחנו צריכים לאהוב את זה .

(שלא לדבר על הסתירה העמוקה במה שכתבת לגבי וירטואליה. אם כל מה שנעשה בוירטואל הוא ''קראפ'' שלא משנה כלום,
אז מה איכפת לך הלקאה מדיקלית שגם היא וירטואלית? זה לא קצת קצת אותו הדבר?)
הרמאפרודיטה

Re: טרנסקסית

הרמאפרודיטה • 31 בדצמ׳ 2010
teacher כתב/ה:
כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות בסיפור הזה.
אם זו היתה אישה המתחזה לגבר, תגובתי היתה זהה.

ומה קשור פרופורציות לכפר סבא או למשולש? סיפרו לך לפני שנסעת ויכולת להחליט, נכון?

איך אומרים אצלנו? שברת - שילמת.
תחשבי על הקונטקסט של זה.

ואגב קונטקסט - זו לא מתקרבת להיות התרמית הגדולה של 2010. השנה בלי עין הרע, היו מספיק.
כל שנה יוצאים כמה כאלה לשמש ונשרפים. ואני מניח שהסיפור הזה לא יהיה האחרון.
בעצם הוא כן יהיה האחרון לשנה זו, אבל רגע, הערב עוד צעיר...icon_smile.gif

זה בטח לא אומר שאנחנו צריכים לאהוב את זה .

(שלא לדבר על הסתירה העמוקה במה שכתבת לגבי וירטואליה. אם כל מה שנעשה בוירטואל הוא ''קראפ'' שלא משנה כלום,
אז מה איכפת לך הלקאה מדיקלית שגם היא וירטואלית? זה לא קצת קצת אותו הדבר?)

אולי אתה צודק ואכן אני רואה את מה שאני רוצה לראות בסיפור הזה. ולי באופן אישי קשה להאמין שהתגובות היו זהות לו אישה הייתה מתחזה לגבר.

רחוק מלהיות התרמית הגדולה של 2010 אתה אומר ? אז למה ההתנהלות היא כאילו מדובר בנשיא קצב לפחות ?
אל תוציא את מילותי מהקונטקסט. לא אמרתי שכל מה שוירטואלי הוא קראפ שלא שווה כלום. למילים יש ערך, והחיים והמוות ביד הלשון. אך כן אמרתי שמדובר בסהכ בעוד בן אדם וירטואלי שהתכתבת איתו באופן וירטואלי, ולא יצא מזה כלום. אז פרופורציה. אז היו התכתבויות. מסעירות אפילו. אוקיי. אז ?

ומה עניין שמיטה להר סיני ?!
אתה פאקינג רומז שאני ניצלתי ברגע האחרון כי לא נסעתי בעוד שהמתכתבים נטרפו בעודם בחיים ?
אני כמעט ונפגשתי עם האדם הזה ! יש לו את מספר הטלפון שלי ! אתה בכלל רואה כאן מקום להשוואה ???????
הם התכתבו בהודעות! באתר! אפילו לא בסמס! אפילו לא היה מפגש באופק! אפילו לא ממש הייתה כאן ... איך קוראים לזה ? מציאות ?

אז מה הקשר בין טייבה במשולש לתרמית הגדולה של הצעיף המדמם ?
שתבינו מה זו תרמית.

אני לא בעד התופעה, אני לא מגנה על צעיף ובהחלט אין פה מה לאהוב. נשאר טעם רע מהכל.
אבל בכל זאת צריך לקחת את זה בפרופורציה.
teacher​(שולט)
לא הבנתי את החלק של ה''לא יצא מזה כלום''.
אני מנסה להגיד לך שני דברים:

האחד הוא שזה נראה לי פרופורציונלי לגמרי,
כי הסו-קולד ענישה (שגם על זה ניתן להתווכח, כי בעיני זו בכלל לא ענישה),
היא וירטואלית בעצמה. אז על איזה חוסר פרופורציות את מדברת. זה לא שהיא נכנסת מחר לכלא.

דבר שני - הדברים הם בעיני המתבונן. זה לא נראה לך תרמית רצינית כמו זה שמישהו מהמשולש התחזה לכפר סבאי.
אבל אני אומר לך שזה בול אותו הדבר. שניהם מתחזים. אם כבר, הייתי מעלה את השאלה,
האם את חושבת שהוא ניסה לרצוח אותך בשטחים? או שכל פשעו הוא שהוא ערבי?
יכול להיות שהוא היה מתברר כאחלה פוקימון, אבל אם היה אומר מראש, היתה הבחירה שלך ולא במרמה.

הסיפור הזה הוא זהה.
אנשים לא אוהבים כשהבחירה נלקחת מהם.
כשהם הופכים להיות חלק פעיל מפנטזיה של מישהו אחר בעל כרחם וללא הסכמתם.

זו גסות לעשות את זה וזה רוע להמשיך עם זה. חד וחלק.
למרות שנראה לי שצעיף כבר למדה את הלקח ותיקנה מה שטעון תיקון כבר בעצמה, ראי הוספת השורה הרלוונטית בפרופיל.

שורה תחתונה - אחרי שעוברים את כל הפיקסלים והחוטים של המחשב, מגיעים בסוף לבנאדם אמיתי, חי ונושם, לא וירטואלי.
רפאל
רפאל • 31 בדצמ׳ 2010
טרנסקסית כתב/ה:
אני שואלת כל אחד ואחד מכם בכנות:
מה הבעיה האמיתית עם ה"תרמית הגדולה של הכלוב 2010" ?

אני אגיד לך מה הבעיה.
כאשר אנדרפוט כתב על הצחנה שעולה מ"אישה" שאינה אלא גבר, הוא רמז לצעיף.
את הגבת כסערה, כי טעית וחשבת שהדברים כוונו אליך.
בניגוד אליך צעיף ידע היטב שהדברים היו מכוונים אליו; למרות זאת לא היתה לו כל בעיה להציג את אנדרפוט כמי שבז לטרנסקסואלים, וקרא לו להתנצל.

אז מה הבעיה?
הבעיה היא שצעיף הוא מניפולטור וסכסכן. אם יש דבר מכוער יותר מאשר פגיעה באדם במישרין, זו פגיעה באדם בעקיפין, אגב כך שמסכסכים בינו לבין אחר.
לא רק שצעיף אינו מספיק גבר להגיד מי הוא, אלא שהוא לא מספיק גבר בשביל להודות שהוא מניפולטור ושהוא משחק באנשים. במקום להיות גבר הוא קורא למה שהוא עושה בשם "אומנות". אין דבר מזויף יותר מאשר ה"אהבה" שעמה הוא חותם את הפוסטים שלו.
Morticia
Morticia • 31 בדצמ׳ 2010
דווקא אולי מתאים לגבר לסבן ולא עד הסוף לומר את האמת לפעמים?
מי אמר שגבר זה דובר אמת השנה?

מצד שני
הוא הטוען להיות היא כיצירה של ההוא עם ההיא איפה היא
פרסם הודעה די כנה
ואפילו כזו מכובדת

יש מצב שמדובר באיזה מנייאק.

מצד שני התגובה של אלקטרו
אמיתית ככל שהיא יכולה להיות
הביאה לי צמרמורת

כי אף אחד לא רוצה לפול למעשה נוכלות
וכולנו מפחדים לעצמנו על הלב
שיפעם ויחיה