Cauchy{Venus Blue} |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
וניל מקל?
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
Cauchy{Venus Blue} • 4 בינו׳ 2011
בקשר זוגי אתה חושב על ההשלכות של המעשים שלך - הן מבחינת המנעות ממעשים הרסניים והן מבחינת יוזמה אקטיבית של מעשים בונים. מתוך השיח הזה ביני לבין עצמי לעיתים קרובות אני מוצא את עצמי חושב על הצורך בשליטה.
כאיש נאמן לתורת ה''דווקא'', מתמחה בתחום ה''הפך'', אני מנסה להפוך אותה ליותר ונילית ממה שהיא. אני רוצה שהיא תדרוש עבור עצמה כפי שתתן עבורי, אני לא רוצה בשום פנים ואופן שהיא תתפשר על עצמה בשביל לספק רצונות שלי - החוכמה היא למצוא את הנתיב המשותף. אני תוהה באיזו מידה מקונן הצורך ההרסני, אם בכלל. האם יווצר חלל בלתי ממומש באופן זה, או שמה מנקודת מבט מפוקחת, החלל הישן יסתם לחלוטין. האם אתם חושבים שאתם זקוקים לשליטה? *למען הסר ספק, הכותב אינו מדבר על סטירות, אונס, אנאלי, נשיכות, צביטות, מעיכות, השפלות, בליעות, שריטות, ושאר מיני ירקות. זה סבבה לי. |
|
הוא(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
מי
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
הוא(שולט) • 4 בינו׳ 2011
שונילי בודאי זה מקל עליו
בכלל באפיה עדיף מקל וניל על תמצית |
|
שלגי |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
Re: מי
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
שלגי • 4 בינו׳ 2011
הוא כתב/ה: שונילי בודאי זה מקל עליו
בכלל באפיה עדיף מקל וניל על תמצית ממתי אתה מבין באפיה? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
זאלופון(שולט) • 4 בינו׳ 2011
נכון שקודם חשבת על הכותרת ואז חיפשת שאלה שתתאים לה?
|
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
נילי ונילי • 4 בינו׳ 2011
זאלופון כתב/ה: נכון שקודם חשבת על הכותרת ואז חיפשת שאלה שתתאים לה?
אני איתך |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
Re: וניל מקל?
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
Here And There(נשלטת) • 4 בינו׳ 2011
Cauchy כתב/ה: בקשר זוגי אתה חושב על ההשלכות של המעשים שלך - הן מבחינת המנעות ממעשים הרסניים והן מבחינת יוזמה אקטיבית של מעשים בונים. מתוך השיח הזה ביני לבין עצמי לעיתים קרובות אני מוצא את עצמי חושב על הצורך בשליטה.
כאיש נאמן לתורת ה''דווקא'', מתמחה בתחום ה''הפך'', אני מנסה להפוך אותה ליותר ונילית ממה שהיא. אני רוצה שהיא תדרוש עבור עצמה כפי שתתן עבורי, אני לא רוצה בשום פנים ואופן שהיא תתפשר על עצמה בשביל לספק רצונות שלי - החוכמה היא למצוא את הנתיב המשותף. אני תוהה באיזו מידה מקונן הצורך ההרסני, אם בכלל. האם יווצר חלל בלתי ממומש באופן זה, או שמה מנקודת מבט מפוקחת, החלל הישן יסתם לחלוטין. האם אתם חושבים שאתם זקוקים לשליטה? *למען הסר ספק, הכותב אינו מדבר על סטירות, אונס, אנאלי, נשיכות, צביטות, מעיכות, השפלות, בליעות, שריטות, ושאר מיני ירקות. זה סבבה לי. לגבי הצורך בשליטה, בהחלט כן. אומנם הצורך משתנה לפי תקופות מבחינת ה'איך' וה'כמה', כלומר יש תקופות שעבורי הדגש הוא על האינטימיות והזוגיות ויש תקופות שזה יותר על השליטה עצמה, ואני מאמינה שזה גם פונקציה של גיל, אבל הצורך לאיזה שהוא סוג של שליטה תמיד קיימת. לגבי הרס עצמי, הרס עצמי זה לא משהו שמוגבל לתחום השליטה בלבד. יש גם הרבה מאוד וניליות עם נטייה קשה להרס עצמי, שהתוצאה שלה היא בסופו של דבר פגיעה (לאו דווקא פיזית) עצמית . |
|
הוא(שולט) |
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
שלגי
לפני 13 שנים •
4 בינו׳ 2011
הוא(שולט) • 4 בינו׳ 2011
מאז שראיתי לראשונה תכנית של הנס ברטלה
|
|
walking dead |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
Re: מי
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
walking dead • 5 בינו׳ 2011
הוא כתב/ה: בכלל באפיה עדיף מקל וניל על תמצית כל עוד זו תמצית וניל אמיתית ולא התחליף התעשייתי הדוחה אפשר גם תמצית |
|
ראובן |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
בשם אהבת אלוהים
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
ראובן • 5 בינו׳ 2011
קושי,
האמת, אכלת אותה. הפעם באמת אכלת אותה. זכית באחת הבחורות היחידות בקהילה, ששליטה הינה חלק מסגנון החיים שלה, לא רק שעשוע מיני. אתה יכול להתפייט על ''דווקאיזם'' עד מחר, אבל למעשה אתה אומר, שאין לך מושג מה עושים עם בחורה שצריכה שליטה, מעבר למשחקי מיטה. אני מבין איך זה קרה - אתה בחור נחמד ומשכיל ורצית בחורה על-רמה שתכיל את גחמות הסקס הבורגניות שלך. היא עצמה מזוכיסטית, וזיהתה שאתה תמנע ממנה את הדבר הנחוץ לה יותר מכל. אתה יכול להירגע - גם קודם, היא בחרה ''שולט'' הקטן עליה בשלוש מידות. בעצם, אסור לך להירגע. הסכת ושמע: דיברת על יצר הרסני המקנן בה. אם תביט על הדבר באופן מפוכח, אתה תבין כי לא מדובר במשאלת-מוות שלה, אלא בהגשמה בוגרת של תעצומות נפש עתיקות. אתה יכול לנסות לכפות עליה אורח-חיים ונילי, אבל זכור שאתה עושה זאת מתוך גחמה אישית שלך, ולא בהכרח הדבר יתרום לצמיחתה כאדם וכאישה. שאלת בלשון כללית, האם היא זקוקה לשליטה. התשובה היא כן, הרבה, ובמגוון דרכים וצורות. רק אם תכיר בצורך הזה, ותענה עליו, היא עצמה תוכל להמשיך את צמיחתה האישית - ואולי להיגמל מן הצורך המזוכיסטי ביום מן הימים. כל עוד אתה תדכא אותה, ותנסה להפוך אותה ל''ונילית'' בעל-כורחה וטרם זמנה, היא תישאר תקועה באותו מקום מבחינה רגשית-התפתחותית. בשם אהבת אלוהים, קושי, הפסק את ה''דווקאות'' הילדותית. השפחה שלך אינה אמא שלך. אתה אדם נבון ותוכל ללמוד כיצד לשלוט בזו השייכת לך, כפי הנחוץ לה. תוכל אפילו להתייחס לכך כאל שעשוע אינטלקטואלי (אם אתה חייב). זכור שניסו את ה''דווקאיזם'' עליה כבר קודם - כלומר, שולטים אשר חששו מעוצמת ההתמסרות שלה, ניסו להקטין אותה למידה הנוחה להם. כאמור, אכלת אותה. עכשיו אתה תיאלץ להבין מהי שליטה אמיתית, וכמה תשומת לב ואנרגיה הדבר מצריך, זאת כמובן אם באמת אכפת לך ממנה, ואם אינך רוצה להפוך לעוד אחד בשרשרת הישגיה המזוכיסטיים. בכבוד רב, R |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
Re: בשם אהבת אלוהים
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
Cauchy{Venus Blue} • 5 בינו׳ 2011
ראובן כתב/ה: קושי,
האמת, אכלת אותה. הפעם באמת אכלת אותה. זכית באחת הבחורות היחידות בקהילה, ששליטה הינה חלק מסגנון החיים שלה, לא רק שעשוע מיני. אתה יכול להתפייט על ''דווקאיזם'' עד מחר, אבל למעשה אתה אומר, שאין לך מושג מה עושים עם בחורה שצריכה שליטה, מעבר למשחקי מיטה. אני מבין איך זה קרה - אתה בחור נחמד ומשכיל ורצית בחורה על-רמה שתכיל את גחמות הסקס הבורגניות שלך. היא עצמה מזוכיסטית, וזיהתה שאתה תמנע ממנה את הדבר הנחוץ לה יותר מכל. אתה יכול להירגע - גם קודם, היא בחרה ''שולט'' הקטן עליה בשלוש מידות. בעצם, אסור לך להירגע. הסכת ושמע: דיברת על יצר הרסני המקנן בה. אם תביט על הדבר באופן מפוכח, אתה תבין כי לא מדובר במשאלת-מוות שלה, אלא בהגשמה בוגרת של תעצומות נפש עתיקות. אתה יכול לנסות לכפות עליה אורח-חיים ונילי, אבל זכור שאתה עושה זאת מתוך גחמה אישית שלך, ולא בהכרח הדבר יתרום לצמיחתה כאדם וכאישה. שאלת בלשון כללית, האם היא זקוקה לשליטה. התשובה היא כן, הרבה, ובמגוון דרכים וצורות. רק אם תכיר בצורך הזה, ותענה עליו, היא עצמה תוכל להמשיך את צמיחתה האישית - ואולי להיגמל מן הצורך המזוכיסטי ביום מן הימים. כל עוד אתה תדכא אותה, ותנסה להפוך אותה ל''ונילית'' בעל-כורחה וטרם זמנה, היא תישאר תקועה באותו מקום מבחינה רגשית-התפתחותית. בשם אהבת אלוהים, קושי, הפסק את ה''דווקאות'' הילדותית. השפחה שלך אינה אמא שלך. אתה אדם נבון ותוכל ללמוד כיצד לשלוט בזו השייכת לך, כפי הנחוץ לה. תוכל אפילו להתייחס לכך כאל שעשוע אינטלקטואלי (אם אתה חייב). זכור שניסו את ה''דווקאיזם'' עליה כבר קודם - כלומר, שולטים אשר חששו מעוצמת ההתמסרות שלה, ניסו להקטין אותה למידה הנוחה להם. כאמור, אכלת אותה. עכשיו אתה תיאלץ להבין מהי שליטה אמיתית, וכמה תשומת לב ואנרגיה הדבר מצריך, זאת כמובן אם באמת אכפת לך ממנה, ואם אינך רוצה להפוך לעוד אחד בשרשרת הישגיה המזוכיסטיים. בכבוד רב, R נו, אז התשובה הסופית היא שאין צורך בשליטה, פשוט יש ספק לגבי היכולת שלי להצליח. יש משהו מעודד בספק הזה; קל יותר ככל שההבדל בין הפוטנציאל לציפיות הוא חיובי גדול. בהחלט זכיתי באחת הבחורות היחידות בקהילה. |
|