סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הצב המהיר

Shimmy​(נשלט){Vents}
לפני 13 שנים • 4 בינו׳ 2011

הצב המהיר

Shimmy​(נשלט){Vents} • 4 בינו׳ 2011
כמו צב נטול שיריון אני ניצב או אולי מוטל לפניה, ערום ועריה ,נטול הגנה , נתון לחסדיה.
אם רק תרצה תמעך אותי ברגליה ללא מאמץ.
כמו צב נטול שריון והגנה אני כורע לפניה, מבקש להשביע רצונה מתחנן לחסדיה.
משתחווה בגיל ויראה, במורא גדול מעוצמתה וללא אף פחד שתאונה לי רע. כי אף שביכולתה לא תמעך אותי האלילה. כי טוב חסדה,נאה דרכה ומתוק שלטונה.
כמו צל נטול שיריון אני לפניה, עירום משיקרי היום יום וממשקלו של הכיסוי שמכביד עלי.
נטול הגנה , נטול שקרים , ערום ושלם . הכי שלם שיש.

ורק היא תראה אותי כך, מחוץ לביתי המכביד והחמים, רק היא תראה כך את הצב רק מולה הוא יתפשט משריונו המכביד, רק לכבודה יחולל ורק מול עליונותה יכרע .
כי רק היא תכניע נפשו ותאלף רוחו, רק היא תעצב ותיצור אותו מחדש לרצונה, רק היא תצרוב את תודעתו רק היא תראה אותו שלם ואמיתי, נטול הגנות או משקל מכביד.
רק היא תראה את הצב המהיר .
המלאך גבריאל
לפני 13 שנים • 4 בינו׳ 2011
המלאך גבריאל • 4 בינו׳ 2011
Mephisto כתב/ה:
http://www.funtoxin.com/cosmos/wp-content/uploads/2010/09/28-1667120807.jpg

תירגום : רק בגלל שאני זז לאט זה לא אומר שאתה יכול ליתפוס אותי .

אהבתי icon_smile.gif
בכוח המוח​(שולטת)
לפני 13 שנים • 5 בינו׳ 2011

Re: הצב המהיר

בכוח המוח​(שולטת) • 5 בינו׳ 2011
Shimmy כתב/ה:
כמו צב נטול שיריון אני ניצב או אולי מוטל לפניה, ערום ועריה ,נטול הגנה , נתון לחסדיה.
אם רק תרצה תמעך אותי ברגליה ללא מאמץ.
כמו צב נטול שריון והגנה אני כורע לפניה, מבקש להשביע רצונה מתחנן לחסדיה.
משתחווה בגיל ויראה, במורא גדול מעוצמתה וללא אף פחד שתאונה לי רע. כי אף שביכולתה לא תמעך אותי האלילה. כי טוב חסדה,נאה דרכה ומתוק שלטונה.
כמו צל נטול שיריון אני לפניה, עירום משיקרי היום יום וממשקלו של הכיסוי שמכביד עלי.
נטול הגנה , נטול שקרים , ערום ושלם . הכי שלם שיש.

ורק היא תראה אותי כך, מחוץ לביתי המכביד והחמים, רק היא תראה כך את הצב רק מולה הוא יתפשט משריונו המכביד, רק לכבודה יחולל ורק מול עליונותה יכרע .
כי רק היא תכניע נפשו ותאלף רוחו, רק היא תעצב ותיצור אותו מחדש לרצונה, רק היא תצרוב את תודעתו רק היא תראה אותו שלם ואמיתי, נטול הגנות או משקל מכביד.
רק היא תראה את הצב המהיר .

אני רוצה לשאול: אתה נשמע כל כך זקוק לזה עד שאני לא יודעת אם זה מה שהיא צריכה, במינונים האלה לפחות. השאלה שלי: איך (או האם) אתה מאזן את הגבריות שלך מולה. איך היא מקבלת את צרכיה הנשיים ממך (אם בכלל), ואם לא, האם היא מקבלת צרכים אלה במקומות אחרים?

אתה מוזמן להגיב רק על חלק מהשאלות, אלה שנוח לך לחשוף את התשובה להן.

ואם כבר, השאלה מופנית לכולם: במערכת יחסים ממש, איך אתם מאזנים את מגוון הצרכים שלכם ושלה, פי שנזכרו לעיל?
Shimmy​(נשלט){Vents}
לפני 13 שנים • 6 בינו׳ 2011
Shimmy​(נשלט){Vents} • 6 בינו׳ 2011
ע"מ לענות בצורה מלאה ואמיתית על כל השאלות שלך יש מקום להכנס למבנה היחסים ביננו וכיוון שזה מזמין שיפוטיות.
איני מעוניין ולו מהסיבה שלי טוב במקום ובסיטואציה בהם אני נמצא, וכיוון שאני שלה כבר כמעט שלוש שנים (בפברואר) אני מאמין שגם לה טוב איפה במקום בו היא נמצאת .
לכן אני אנסה ללכת מסביב תוך התייחסות בעיקר לטקסט שכתבתי ואגיד ש :

1. השיריון היום יומי אותו תיארתי זה לא בהכרח דבר רע, ביחוד עבור מישהו שהוא סאב. זו לא בדיוק הפוזיציה האידאלית עבור מי שרוצה להתקדם בעבודה ולנהל אנשים, בדיוק כמו אצל צב ככל שהוא מעיק ומגביל הוא גם מונע מאנשים רעים לפגוע בך .
כשאתה מתפשט מהשיריון הזה בפני מישהי ומגלה שלא רק שהיא לא פוגעת בך היא מובילה אותך, מלמדת אותך ומשפרת אותך אתה הופך לאסיר תודה אמיתי, כזה שמוכן באמת לעשות הכל עבורה.

2. מולה אני נטול שיריון. נטול שריון אומר גם פגיע אבל אני מרגיש מספיק בטוח על מנת להיות כך מולה, יודע שהיא לא תפגע בי,יודע שהיא מוליכה אותי בדרך שלה, מלמדת אותי את הדרך שלה וגורמת לי לרצות לעשות עבורה דברים שאני לא אוהב, בטח שלא אבתי או נמשכתי אליהם לפני כן.
דברים שלפני שהייתי שלה לא הייתי מוכן לראות בקליפים כיוון שלא משכו אותי, אפילו דחו אותי במובן מה.

ככל שמותר לי להעיד עלי אני אדם מאוד גברי שעושה לפעמים דברים פחות גברים לא כי הוא פינטז על זה פעם אלא כיוון שזה רצונה.
יתרה מכך: כמעט כל מה שפנטזתי עליו בעבר לא קיים ביחסים ביננו ועם זאת אני מוצא אותם מדהימים ביותרק דווקא בשל זה.
כיוון שהיא פתחה לי צוהר לנקודת מבט אחרת לחלוטין מכל מה שחשתי וחשבתי בטרם הייתי שלה. להיות עבד זה לוותר, ללכת עם רצונה גם ובעיקר כשהוא נוגד לשלך .
ויתור כמעט מלא על העצמי - למענה .
השכר הוא הסיפוק והתחושות שאני מקבל בחזרה0שווה הכל והופך את הכל לכדאי.

3. היא שונה ומיוחדת האלילה שלי וככזו גם נקודת ההשקפה שלה. רוב הזמן ייחסי השליטה שאולי אצלי הגיע מצורך מיני אינם מיניים כי אם מנטלים ומחשבתיים.
יש בכך אולי מטרה שלה להרעיב אותי ולהפוך אותי עירני יותר וגם לשנות אותי.כך למשל יום בשבוע נמנע ממני לעשות כל פעולה שקשורה לסקס כיוון שהטרידה אותה החרמנות שלי .

4. אני לא העבד היחידי שלה. יש לה עוד. אני לא נכנס למבנה יחסייה עם אחיי העבדים אלא אם ברצונה לשתף אותי. אני שם בשבילה כשהיא רוצה .

5. מי שאמון על חלוקת האיזון בין הרצונות שלה לשלי זו היא .
Shimmy​(נשלט){Vents}

Re: אז בחיי היומיום יש לך שיריון

Shimmy​(נשלט){Vents} • 6 בינו׳ 2011
מלכתך לנצח כתב/ה:
ועם המלכה אתה מי שאתה באמת (נשלט)
אגב כתיבה מדהימה

אכן.
ותודה .
המלט
המלט • 6 בינו׳ 2011
מעניין מאד, גם מבלי להיכנס לסתירה הברורה שיש בין "ביטול עצמי" לבין שאיפותיו של הצב להיות
צבי icon_cool.gif