נוריתE |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
אם,זה לא ניראה כהכנה למניפסט גיזעני...
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
נוריתE • 7 בינו׳ 2011
|
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
nomorenomore • 7 בינו׳ 2011
בארי נא, היכן הגזענות בתמונה ?
|
|
שולה פנינים |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
שולה פנינים • 7 בינו׳ 2011
Sparafucile כתב/ה: בארי נא, היכן הגזענות בתמונה ?
לקפה הקולומביאני יש פס לבן בשולי הכוס, לקפה האפריקאי יש כלי גדול.. עוד לא מצאתי מה הבעיה בקפה הברזילאי. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
הכנה למניפסט גזעני לא.
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
Here And There(נשלטת) • 7 בינו׳ 2011
תרגיל שיווקי לא מוצלח לעומת זאת, כן, כי בסופו של דבר, בטח כל שלושת סוגי הקפה אותו הדבר.
(והכי חשוב, taster's choice הכי טוב!) |
|
שולה פנינים |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
שולה פנינים • 7 בינו׳ 2011
PET, אם להיות רצינית לרגע, מדובר בשלושה מקורות לפולי קפה איכותיים.
אני מניחה שמדובר בתערובות קפה שונות (ערביקה, רובוסטה, מעורב באחוזים שונים). <כותבת שורות אלה לא שותה קפה> |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
עליה כתב/ה: PET, אם להיות רצינית לרגע, מדובר בשלושה מקורות לפולי קפה איכותיים.
אני מניחה שמדובר בתערובות קפה שונות (ערביקה, רובוסטה, מעורב באחוזים שונים). <כותבת שורות אלה לא שותה קפה> אוקיי, אם את אומרת האמין לך, אומנם אני שותה קפה, אבל שומרת אמונים למגוון סוגים של קפה יחסית דל שנע בין קפה הפוך (שאני מניחה שמקורות הפולים בכל רשתות בתי הקפה זהים) לבין קפה נס של tasters. |
|
the_drow(שולט) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
the_drow(שולט) • 7 בינו׳ 2011
pet כתב/ה: עליה כתב/ה: PET, אם להיות רצינית לרגע, מדובר בשלושה מקורות לפולי קפה איכותיים.
אני מניחה שמדובר בתערובות קפה שונות (ערביקה, רובוסטה, מעורב באחוזים שונים). <כותבת שורות אלה לא שותה קפה> אוקיי, אם את אומרת האמין לך, אומנם אני שותה קפה, אבל שומרת אמונים למגוון סוגים של קפה יחסית דל שנע בין קפה הפוך (שאני מניחה שמקורות הפולים בכל רשתות בתי הקפה זהים) לבין קפה נס של tasters. אז את טועה. בארומה זה ערביקה בעיקר. במקום אחר זה יכול להיות תערובת שונה לחלוטין. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
the_drow כתב/ה: pet כתב/ה: עליה כתב/ה: PET, אם להיות רצינית לרגע, מדובר בשלושה מקורות לפולי קפה איכותיים.
אני מניחה שמדובר בתערובות קפה שונות (ערביקה, רובוסטה, מעורב באחוזים שונים). <כותבת שורות אלה לא שותה קפה> אוקיי, אם את אומרת האמין לך, אומנם אני שותה קפה, אבל שומרת אמונים למגוון סוגים של קפה יחסית דל שנע בין קפה הפוך (שאני מניחה שמקורות הפולים בכל רשתות בתי הקפה זהים) לבין קפה נס של tasters. אז את טועה. בארומה זה ערביקה בעיקר. במקום אחר זה יכול להיות תערובת שונה לחלוטין. הפוך עושים מתערבות של פולים? לא מסוג אחד? (שברוב המקומות לפי מה שאני רואה מיוצרים ע"י חברה אחת- שאני לא מצליחה להיזכר בשם שלה). |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
נוריתE • 7 בינו׳ 2011
Sparafucile כתב/ה: בארי נא, היכן הגזענות בתמונה ?
אם נניח לרגע בצד ,את הקולומביאני אז.. פרא? אפריקאי? קצב?ברזילאי? מה יהיה הבא.. פארסי "קמצני"? "סכין חד"מארוקאי? מבינים?לאיפה זה מכוון?.. בעצם, גם הקולומביאני מתקשר ישר לסמים... |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
nomorenomore • 7 בינו׳ 2011
נוריתE כתב/ה: Sparafucile כתב/ה: בארי נא, היכן הגזענות בתמונה ?
אם נניח לרגע בצד ,את הקולומביאני אז.. פרא? אפריקאי? קצב?ברזילאי? מה יהיה הבא.. פארסי "קמצני"? "סכין חד"מארוקאי? מבינים?לאיפה זה מכוון?.. בעצם, גם הקולומביאני מתקשר ישר לסמים... כן, הטבע באפריקה הוא פראי! ובקולומביה יש הרים, ופסגות רמות. וברזיל, קצב הסמבה והכל. אין פה טיפה של גזענות !!! |
|