aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2011
aka BODYGUARD • 6 בינו׳ 2011
שליטה יקרה,
חטאת בכל מובן ואופן כשנכנעת. אני כלל לא מבין למי את חייבת משהו ומדוע. החוצפה הישראלית מגיעה לכל חור, גם לכאן. בנט, איני מסכים איתך. הבעתי את דעתי בתחילת השירשור תוך פירגון, אין לי זכות לתגובה אחרת. השליטה מוליכה מהלך משלה וזו זכותה כולל התנאים למהלך הזה. יתרה מכך,נזרקה כפפה- היא מוכנה לבוא בשמחה להרצאה מעורבת שאותה יארגן אדם אחר. מי הרים את הכפפה? אף אחד. ואף אחד לא ירים. חטא ההיבריס הוא הגרוע מכולם, כחולית. יש לך 6 שנות ניסיון??? וואו...את מנוסה מאד, ולפי המתכונת הזו, 20 שנות הניסיון שלי הוציאו אותי לפנסיה? אולי תגישי לנו רשימת רזומה של נשלטים וסשנים? פלצנות מכוערת לקרוא לאדם טיפש, הן בישירות והן בעקיפין ואין מכבודך להגיע מהצפון הרחוק להרצאה במרכז? זו הבעיה שלך, רק שלך. מהיכן ההתנשאות המסריחה הזו?! מישהו חייב לך משהו? לא נוח לך, לא ברור לך,לא נגיש לך, הכל ידוע לך? סייג לחוכמה שתיקה. אבל אין לצפות זאת מהעיפרון הכי לא מחודד בקלמר. חזרה אליך, שליטה. פרויקט חשוב ותמשיכי בו והתעלמי מהחרצפים. חבל שהעלת פה הסברים ארוכים רק כדי לשמוע את המנוסה שבחבורה טוענת שזה קומן סנס ושאר מליצות שמגיעות מהצפון הרחוק. ההרצאות,הידע והמידע תמיד חשובים מאחר וטרם הגענו לפרוספריטי של זרי דפנה שמביאים אותנו למקום שאין בו התעללות ולא אלימות בבדס''מ. שהמושג SSC יהיה בעל משמעות. אמרת ונכון- בדסמ אינו התעללות, גם לא אלימות. בהתחשב בעובדה שזו לא דעתם של בעלי ומנהלי האתר והפורום, אני תקווה שהפוסט שלך לא ימחק. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2011
השולט אור(שולט) • 6 בינו׳ 2011
באדי,
ריגשת אותי עמוקות. תודה ידידי. ואתה צודק, בכל מילה כאן צדקת. תודה על הפרגון, החברות ובעיקר על האמת. |
|
Bent |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
Bent • 7 בינו׳ 2011
BODYGUARD כתב/ה: חטאת בכל מובן ואופן כשנכנעת. אני כלל לא מבין למי את חייבת משהו ומדוע. החוצפה הישראלית מגיעה לכל חור, גם לכאן. לא נוח לך, לא ברור לך,לא נגיש לך, הכל ידוע לך? סייג לחוכמה שתיקה. אבל אין לצפות זאת מהעיפרון הכי לא מחודד בקלמר. פרויקט חשוב ותמשיכי בו והתעלמי מהחרצפים. בודי / באדי, אתה איש יקר ואחד הבודדים שאני מכיר שהניק שלו מתאים לו, כמו כול שומר ראש אתה מגן על אהוביך עד הסוף, לצערי לעיתים עובדה זו מוציאה ממך דברים מכוערים. שים לב. בקונסטולציה אחרת, הייתי קורא שקראת לי חצוף, חרצף, טיפש ויותר מעצבן אותי אישית, הכנסת אותי לאנשי המגיע לי, דבר המקומם אותי מאוד. השליטה, קראתי בדקדוק, ההרצאה נשמעת מאוד מעניינת במיוחד כשיח פתוח שייצר דוגמאות לנקודות. אני לא מבקר הרצאה שלא הייתי בה אבל אני כן אשמח להעיר שהכותרת הראשית המוצגת מדברת על בדס"ם בצורה צרה ומגבילה לטעמי. לרבים ממכרי ואנשי הבדס"ם הענין אינו אך ורק חוויה אירוטית, אלא דווקא השליטה והכניעה ה D&S הוא האקט המוביל. אבל זה כבר ענין לדיון אחר. אשמח להגיע פעם להרצאה כזו, כתמיכה ומעניין, אני כן חושב שכחולית העלתה נקודה לגיטימית, קל לראות בעקבות הרצאה כזו את פגעי העבר, איך שגינו וכולנו עושים טעויות, אני תוהה ושוב זה עניין לדיון או הרצאה אחרת, איך מזהה שולט דברים שפוגעים ועוברים סף גם עם זו לא התעללות במצבים מסויימים. בכול מקרה תודה שוב, נעים לי לדעת ולהבין. סוף שבוע נעים. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
השולט אור(שולט) • 7 בינו׳ 2011
"אני לא מבקר הרצאה שלא הייתי בה אבל אני כן אשמח להעיר שהכותרת הראשית המוצגת מדברת על בדס"ם בצורה צרה ומגבילה לטעמי. לרבים ממכרי ואנשי הבדס"ם הענין אינו אך ורק חוויה אירוטית, אלא דווקא השליטה והכניעה ה D&S הוא האקט המוביל. אבל זה כבר ענין לדיון אחר. "
בנט ידידי, גם בעבורי בסדמ חורג בהרבה מעבר לעניין המיני או האירוטי בלבד. השפחה שלי היא שפחתי גם מחוץ למיטה או לסשן. לא לזה כיוונתי כשדיברתי על התעללות. ושוב, כל כך הרבה שאלות נכונות שאלה... אני באמת מזמינה אותך לארגן קבוצה של גברים ואשמח לבוא למפגש שכזה. אני בטוחה שלפחות רוב שאלותיך תיפתרנה שם |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
aka BODYGUARD • 7 בינו׳ 2011
דיוק בפירסום. בנט היקר, אם היתה לי כוונה לקרוא לך באחד משמות התואר המיוחדים-הייתי עושה זאת. קיבלת פיסקה משלך שהחלה במילים שאיני מסכים איתך. אי הסכמה הוא דבר לגיטימי. התנשאות והיבריס לא, ואני לא משחק למי יש גדול יותר, נותן לכל אחד לנצח מראש. אחד הדברים שמאפיינים אותי, אתה בחרת לקרוא לזה כיעור, הוא שבלב ופה אצלי אחד הוא. זה אומר שלטוב ולרע אני אומר את מה שאני חושב. כמוך, העלתי תהיה לגבי השיתוף הגברי בהרצאה שהיא חשובה לדעתי, לכולם, ולא, 20 שנים,7 חודשים, 8 ימים, 14 שעות של BDSM, אינם אומרים שאני פרופסור בדסמי, רק שאני מספיק בסביבה להבין שכל הרצאה, הסבר, פניה, הדרכה, חשובים מאד עד כדי שכל הניסיון בעולם יהיה בטל בשישים לעומת המקום בו אני עלול לטעות כי הייתי יהיר,מתנשא ולא מספיק רגיש עד כדי שגרמתי רע לנשלטת שלי. לקחתי את זה שלב אחד קדימה. התבקשתי על ידי מנהלת ליין לערוך הדרכה על כללי התנהגות בדסמיים במקום למצטרפים החדשים לאירועי המקום.נענתי באהבה וללא תמורה, זה חשוב. המטרה היא להקטין כמות פגיעות, לשאוף לבדס''מ טוב, נקי ומהנה. זו דעתי, היא לא מחייבת אף אחד. סופ''ש נעים גם לך |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 7 בינו׳ 2011
השליטה, כל הכבוד על היוזמה. אני אשמח לבוא לאחת ההרצאות הבאות, החשיבות הגדולה בעייני בארצאות האילו היא היכולת לפתח שיח בילתי אמצעי באווירה אינטימית. כשולטת האיטנראקיצה שלי היא בעיקר עם מי שמולי והמשוב שאני מקבלת לא תמיד נקי מהרצון לרצות אותי. מקום כזה שאפשר לשמוע ולהשמיע חשוב וטוב שיש אותו. אני אשמח עם תורם הכפפה לארגן קבוצה לשני המינים לדעתיזה יכול להוסיף. כשדיווה ובאדי העלו את הרעיון של ההדרכה בתחילת המסיבות לנשלטים אני מודה שזילזלתי, למה לזיין לאנשים את השכל לפני מסיבה? אני שמחה שהתבדאתי התגובות שאני מקבלת מאנשים שהיו שם מבהירות לי עד כמה הנושא נחוץ וחסר. |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
...
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
דיווה(מתחלפת) • 7 בינו׳ 2011
נושא חשוב שצריך לקבל יותר מקום פה..
העניין של לתת לשוחח דוג' למה הולך להיות פחות חשוב מבחינתי. הריי תכנים משתנים בהתאם לקהל (למרות שהבסיס מין הסתם נשאר אותו הדבר) מסכימה עם באדי והזייה. חושבת שיש מקום לשיחות כאלו עם גברים שולטים/נשלטים נטו וגם לקהל מעורב מכירה בחשיבות של הנושא גם אצל "חדשים" בתחום שלפעמים מגיעים לבדס"מ מתוך מקומות אחרים (בכוונה לא אומרת נכונים/לא נכונים) וגם אצל "וותיקים". יכולה לספר שאצלנו אחת לשבועיים לפניי כל מפגש/מסיבה מתנהלת הדרכה לחדשים ובכלל של הנושא + אפשרות לדיון ושאלות ע"י באדיגארד ונסיכת החלומות שמצטרפת אליו , ככה יש לאנשים אפשרות לשוחח עם 2 צידי המתרס ההדרכה לפניי כל מפגש פתוחה גם לכאלו שאינם "חדשים" ורוצים "מנצלת " את השרשור לאמר לך כל הכבוד ולבאדיגרד ונסיכת החלומות תודה על השיחות הכנה שנעשות אצלנו, על הסבלנות והנתינה שלכם בתחום שב"ש D |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
השולט אור(שולט) • 7 בינו׳ 2011
אני חייבת לומר שנדהמתי לקרוא על ההסברים שמסופקים במסיבות של דיוה על ידי באדי ולולי.
נפעמת אני מסירה בפניכם את הכובע. לא היה לי מושג שאתם מקדימים למסיבות הסברים חשובים שכאלה. זה ראוי, חשוב ומעורר השראה. בטי, תודה על הפרגון, אני מעריכה מאוד את דברייך. אשמח להזמין אותך למפגש הבא בעניין זה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
aka BODYGUARD • 9 בינו׳ 2011
תודה רבה,
בשם שנינו... אבל רגע. הרעיון בהדרכה עוסק בחוקי המקום שלמעשה נשענים על ה-SSC. אני לא מתיימר להרצות למישהו על בדס''מ, אני מניח שגם לולי מוותרת על התהילה הזו. אני מאמין שכל אדם שנכנס לתחום מסיבותיו הוא, יכתוב לעצמו את דרכו, את ספר הבדסמ שלו. ההדרכה מהווה כניסה לטרקלין ההתנהלות הפומבית, וכמו שמתנהלים בתחילת הדרך כך גם נרשמת המורשת של כל אחד ואחת. רואה בהדרכה הזו זכות גדולה וכבוד גדול ומקווה שכל מי שעבר איתנו אותה- קיבל באהבה את המילים. באותה נשימה מותר לציין, גם ותיקים ישבו יחד עם חדשים לגמרי ושיבחו את הרעיון. תודה על המחמאות, לכל מי שהעלה אותן כאן ובכל מקום. תודה. כבוד. |
|
נסיכת החלומות |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
נסיכת החלומות • 9 בינו׳ 2011
תודה גדולה על הפירגון האוהב והמכובד הזה, זה באמת מחמם את הלב.
אני מצטרפת למאסטר ורוצה להגיד שזאת זכות אדירה וכבוד גדול לקבל את המקום בו אפשר להושיט יד לחדשים כדי שיוכלו "לנחות" בצורה רכה לכללים הכי בסיסיים של הבדסמ ושל המקום בו אנחנו מבלים. אין כאן מטרה להרצות על בדסמ, כלל ידוע אומר שכל אחד והבדסמ שלו. אבל השמירה זה על זו, העירנות איש לרעהו, הלימוד ליצור אחווה ואכפתיות, להשאיר ספייס למשתתפים, ולכבד אחד את השניה- הופכת את המקום למכובד ובטוח יותר. לדעתי האישית זה משרת את כולם. זה משרת את החדשים ומשרת את הנמצאים. כולם מתערבבים ביחד ויוצרים מקום טוב ובטוח יותר לכולנו. והכי חשוב, זה נעשה עם כל הסבלנות והאהבה שבעולם. בתקווה שנדע לייצר בדסמ מאהבה, מודעות ותשוקה. תודה, תודה, תודה. |
|