לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
שיתוף פעולה.
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 9 בינו׳ 2011
* ארוחה משובחת. אלכוהול חם. קינוח מתוק. הפוך חזק, לי. אספרסו קצר, לו. מנת הקצף לאספרסו - קינוח ממני. * אני גבוהה, רוכבת על כתפיו. הוא עומד, דוהר רתום בקולר לצווארו, הרצועה שמורה אצלי, מלופפת סביב כף היד. סוס אציל, גאה. אני מרגישה בטוחה, יציבה שם למעלה. עקביי - דורבנותיי. * המוזיקה והריגושים, השיחות והמבטים מעיפים אותנו. תלמידים של החיים - מחייכים. * מה יעשה לאיש, אשר מפריע את שנתי בנחירותיו? כן, יכולתי לתקוע מרפק בצלעותיו ושיסתובב לצד השני.. אבל אני מעדיפה: 7.30 בבוקר שבת אצבע דופקת, תחת מורם. * מסיע אותי בחזרה הבייתה. אני מביטה בשעון. "תעלה, יש לנו 10 דקות". הדלת נסגרת מאחורינו, מכנסיו מופשלים קימעה... אני ישובה על הספה הוא נדחף אל השטיח, על גבו, לרגליי. רגל ימין מועכת את פניו עם המגף. רגל שמאל, מדלגת, נועצת עקב בפיטמה, בטן , זין, ביצים , ירך. יורקת לתוך הפה הפתוח, מתחתיי. כןן, אני מביטה בו בשקיקה מגיש לי, את השפיך הלבן במטחי כבוד ותודה. * אין כמו שיתוף פעולה. שיהיה שבוע מוצלח ונפלא... http://www.youtube.com/watch?v=fl6s1x9j4QQ&feature=player_embedded |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
Shimmy(נשלט){Vents} • 9 בינו׳ 2011
והלא לזה יקרא עונג שבת.
ציטוט: עונג שבת הוא מצווה מדברי נביאים להתענג בשבת. המצווה כוללת חיוב לאכול ולשתות מאכלים ומשקאות מובחרים בסעודות השבת, איסור לצום בשבת, וכן להתענג בתענוגי גוף ורוח נוספים.
וגם ציטוט: אִם תָּשִׁיב מִשַּׁבָּת רַגְלֶךָ, עֲשׂוֹת חֲפָצֶיךָ בְּיוֹם קָדְשִׁי, וְקָרָאתָ לַשַּׁבָּת עֹנֶג, לִקְדוֹשׁ ה' מְכֻבָּד, וְכִבַּדְתּוֹ מֵעֲשׂוֹת דְּרָכֶיךָ, מִמְּצוֹא חֶפְצְךָ וְדַבֵּר דָּבָר. אָז תִּתְעַנַּג עַל ה' וגו'
|
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 בינו׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 10 בינו׳ 2011
Shimmy כתב/ה: והלא לזה יקרא עונג שבת.
ציטוט: עונג שבת הוא מצווה מדברי נביאים להתענג בשבת. המצווה כוללת חיוב לאכול ולשתות מאכלים ומשקאות מובחרים בסעודות השבת, איסור לצום בשבת, וכן להתענג בתענוגי גוף ורוח נוספים.
וגם ציטוט: אִם תָּשִׁיב מִשַּׁבָּת רַגְלֶךָ, עֲשׂוֹת חֲפָצֶיךָ בְּיוֹם קָדְשִׁי, וְקָרָאתָ לַשַּׁבָּת עֹנֶג, לִקְדוֹשׁ ה' מְכֻבָּד, וְכִבַּדְתּוֹ מֵעֲשׂוֹת דְּרָכֶיךָ, מִמְּצוֹא חֶפְצְךָ וְדַבֵּר דָּבָר. אָז תִּתְעַנַּג עַל ה' וגו' בהחלט, עונג שבת. לגוף ולנפש.... |
|
Efrati(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 בינו׳ 2011
הבתיבה שלך
לפני 13 שנים •
10 בינו׳ 2011
Efrati(שולטת) • 10 בינו׳ 2011
עושה לי טוב בכל פעם מחדש
|
|
לילימיי(שולטת) |