מישלי |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
שתי התייחסויות...
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
מישלי • 8 בינו׳ 2011
הראשונה, למכתב או לנושא עצמו:
בעייתי בעיניי, לדון בזה מבלי להכיר את הנפשות הפועלות או את מערכת היחסים לעומקה. אני יודעת שהייתי נוהגת בצורה שונה, מול גברים שונים ובמערכות שונות. בהנחה שזה מקרה שקרה: את גבר Y - הייתי משתפת, לעומת גבר X - שלשתף אותו תהיה טעות, כי זה יכאיב לו ולא ישרת שום דבר פרט לרצון שלי לפרוק (זה יהיה אגואיסטי מצידי ולא אוהב). בהנחה שזה לא קרה, וזה דיון היפותטי בתוך מערכת יחסים עם אינטימיות גדולה: גם פה, עם גבר Y - דיון כזה יכול להביא לצמיחה של כל אחד מאיתנו ולהעמקה של הקשר, אצל גבר X - זה ישתול זרעים של חוסר בטחון ומאותו רגע הוא רק יחפש רמזים וסימנים להאם ואיפה זה קורה באמת... השניה, אליך בכוח: עבורי, את מביאה לדיון הציבורי את הסוויצ'יות במלוא הדרה ! אני שומעת דיעות של אנשים, על כך שאין כזה דבר - סוויץ'. בהיותי כזו, אני יודעת שיש, אבל לא טורחת להתווכח, להוכיח, להראות או לשכנע בזה. אני מתרגשת כל פעם מחדש, כשאני קוראת את הטקסטים שלך, שמביאים את שני הצדדים בצורה כ"כ טוטאלית, אמיתית, אותנטית, כנה. וזה לא משנה אם את כזו באמת או שאת רק כותבת את זה להנאתך (כמו שכתב מישהו בתגובה בבלוג שלך, שאם את כותבת את זה, סימן שיש שם חיבור). שאפו ממני, ותודה ! |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
אגב...
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
מישלי • 8 בינו׳ 2011
מהצד השני, בתור זו שעלולה לקבל מכתב כזה, תשובתי זהה:
מגבר Y - אני ארצה לדעת, לשמוע, להיות שותפה. לקבל את זכות הבחירה - אם אני רוצה להמשיך להיות שם. עם גבר X - הייתי מעדיפה לא לדעת (מה שאני לא יודעת, לא יפגע בי? יש מן קלישאה כזו, לא?) * אבל אני תמיד מעדיפה לדעת (אירוני להגיד את זה מהמקום ההזוי וה'לא יודע' שבו אני חיה כבר שנה). |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
Re: אגב...
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 8 בינו׳ 2011
מישלו כתב/ה: מהצד השני, בתור זו שעלולה לקבל מכתב כזה, תשובתי זהה:
מגבר Y - אני ארצה לדעת, לשמוע, להיות שותפה. לקבל את זכות הבחירה - אם אני רוצה להמשיך להיות שם. עם גבר X - הייתי מעדיפה לא לדעת (מה שאני לא יודעת, לא יפגע בי? יש מן קלישאה כזו, לא?) * אבל אני תמיד מעדיפה לדעת (אירוני להגיד את זה מהמקום ההזוי וה'לא יודע' שבו אני חיה כבר שנה). מה זה מישלו? מה עם מישלנו?? ואני לא סוויצ'ית, אני ונילית בכלל. או: שאחרים יקטלגו ו/או יחביאו צרכים שלהם. איך אמרתי היום למישהו מקסים, כשהוא שאל אותי לגבי זה? אמרתי שזה לא משנה הסיווג - אני ממילא מתביישת בסטיות שלי בדיוק באותה מידה. אבל בקשר למכתב - הרעיון הוא אחר, אבל אני רואה שלא פשוט להבין אותו. היא כותבת את המכתב הזה לא בגלל שהיא מתכוונת לשתף אותו במשהו שהיה (היא אומרת במפורש שזה לא קרה, ובמובן הזה מייצרת את מחילת הארנב לחוויה מול סיטואציה שאינה קיימת.) קל גם לטעות ולחשוב שהיא משתפת אותו בצורך שקיים אצלה. מי אמר? רק כי היא יודעת לכתוב אותו מציאותי? היא מוכשרת פשוט. מהבחינה הזו המכתב הוא סשן שהיא מעבירה אותו, וכמו בסשן מה שהיא שותה שם זה את התחושות שלו. כשהם יצאו מהבועה, אני מקווה שהוא יבין עוד כמה דברים על עצמו, עליהם, ועל כך שגם מכתב כזה יכול להיות מבע פני אהבה. אבל אני נוטה להסכים שלזוגות מעטים זה אכן מתאים. רמת המודעות, החיבור, הבטחון בקשר, צריכים להיות משהו אחר. יוצא דופן. |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
מישלי • 8 בינו׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: מה זה מישלו? מה עם מישלנו??
ואני לא סוויצ'ית, אני ונילית בכלל. או: שאחרים יקטלגו ו/או יחביאו צרכים שלהם. איך אמרתי היום למישהו מקסים, כשהוא שאל אותי לגבי זה? אמרתי שזה לא משנה הסיווג - אני ממילא מתביישת בסטיות שלי בדיוק באותה מידה. אבל בקשר למכתב - הרעיון הוא אחר, אבל אני רואה שלא פשוט להבין אותו. היא כותבת את המכתב הזה לא בגלל שהיא מתכוונת לשתף אותו במשהו שהיה (היא אומרת במפורש שזה לא קרה, ובמובן הזה מייצרת את מחילת הארנב לחוויה מול סיטואציה שאינה קיימת.) קל גם לטעות ולחשוב שהיא משתפת אותו בצורך שקיים אצלה. מי אמר? רק כי היא יודעת לכתוב אותו מציאותי? היא מוכשרת פשוט. מהבחינה הזו המכתב הוא סשן שהיא מעבירה אותו, וכמו בסשן מה שהיא שותה שם זה את התחושות שלו. כשהם יצאו מהבועה, אני מקווה שהוא יבין עוד כמה דברים על עצמו, עליהם, ועל כך שגם מכתב כזה יכול להיות מבע פני אהבה. אבל אני נוטה להסכים שלזוגות מעטים זה אכן מתאים. רמת המודעות, החיבור, הבטחון בקשר, צריכים להיות משהו אחר. יוצא דופן. טוב ונילית יקרה, לכן כתבתי את זה: מישלו כתב/ה: הייתי נוהגת בצורה שונה, מול גברים שונים ובמערכות שונות.
בהנחה שזה לא קרה, וזה דיון היפותטי בתוך מערכת יחסים עם אינטימיות גדולה: גם פה, עם גבר Y - דיון כזה יכול להביא לצמיחה של כל אחד מאיתנו ולהעמקה של הקשר, אצל גבר X - זה ישתול זרעים של חוסר בטחון ומאותו רגע הוא רק יחפש רמזים וסימנים להאם ואיפה זה קורה באמת... גם כסשן, זה יכול להתאים מול גבר Y, להזיק ולפגוע עם גבר X (שמת לב ש-X הוא קצת יותר פגיע, ו-Y הוא גבר גבר?) בסשן כזה יש סיכון ענק, זה כמו לשחק בלהיות אלוהים, כמה דרגות יותר ממה שרוב השולטים והשולטות יכולים להרשות לעצמם. צריך בעיניי להיות איש או אישה מאד מיוחדים, כדי להיות מסוגלים להעביר סשן כזה, להכיל את כל מה שיכול להתפתח מזה, ולשאת אח"כ בתוצאות (כשאת המחיר ישלמו שני הצדדים). מקווה שעניתי... מישלכם !! (מרוצה?) }{ |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 8 בינו׳ 2011
מישלו כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: מה זה מישלו? מה עם מישלנו??
ואני לא סוויצ'ית, אני ונילית בכלל. או: שאחרים יקטלגו ו/או יחביאו צרכים שלהם. איך אמרתי היום למישהו מקסים, כשהוא שאל אותי לגבי זה? אמרתי שזה לא משנה הסיווג - אני ממילא מתביישת בסטיות שלי בדיוק באותה מידה. אבל בקשר למכתב - הרעיון הוא אחר, אבל אני רואה שלא פשוט להבין אותו. היא כותבת את המכתב הזה לא בגלל שהיא מתכוונת לשתף אותו במשהו שהיה (היא אומרת במפורש שזה לא קרה, ובמובן הזה מייצרת את מחילת הארנב לחוויה מול סיטואציה שאינה קיימת.) קל גם לטעות ולחשוב שהיא משתפת אותו בצורך שקיים אצלה. מי אמר? רק כי היא יודעת לכתוב אותו מציאותי? היא מוכשרת פשוט. מהבחינה הזו המכתב הוא סשן שהיא מעבירה אותו, וכמו בסשן מה שהיא שותה שם זה את התחושות שלו. כשהם יצאו מהבועה, אני מקווה שהוא יבין עוד כמה דברים על עצמו, עליהם, ועל כך שגם מכתב כזה יכול להיות מבע פני אהבה. אבל אני נוטה להסכים שלזוגות מעטים זה אכן מתאים. רמת המודעות, החיבור, הבטחון בקשר, צריכים להיות משהו אחר. יוצא דופן. טוב ונילית יקרה, לכן כתבתי את זה: מישלו כתב/ה: הייתי נוהגת בצורה שונה, מול גברים שונים ובמערכות שונות.
בהנחה שזה לא קרה, וזה דיון היפותטי בתוך מערכת יחסים עם אינטימיות גדולה: גם פה, עם גבר Y - דיון כזה יכול להביא לצמיחה של כל אחד מאיתנו ולהעמקה של הקשר, אצל גבר X - זה ישתול זרעים של חוסר בטחון ומאותו רגע הוא רק יחפש רמזים וסימנים להאם ואיפה זה קורה באמת... גם כסשן, זה יכול להתאים מול גבר Y, להזיק ולפגוע עם גבר X (שמת לב ש-X הוא קצת יותר פגיע, ו-Y הוא גבר גבר?) בסשן כזה יש סיכון ענק, זה כמו לשחק בלהיות אלוהים, כמה דרגות יותר ממה שרוב השולטים והשולטות יכולים להרשות לעצמם. צריך בעיניי להיות איש או אישה מאד מיוחדים, כדי להיות מסוגלים להעביר סשן כזה, להכיל את כל מה שיכול להתפתח מזה, ולשאת אח"כ בתוצאות (כשאת המחיר ישלמו שני הצדדים). מקווה שעניתי... מישלכם !! (מרוצה?) }{ הגבר Y הזה כל כך עושה לי... כן, זה אכן מסוכן מאוד. מסכימה בהחלט. ו.. משלנו! עכשיו אני מרוצה (: }{ |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
אני הייתי ממליץ לזכר הנל
לפני 13 שנים •
8 בינו׳ 2011
master xy(שולט) • 8 בינו׳ 2011
השאיר לה מכתב דומה ( עם אותן התניות שזה לא אמיתי וכו ) אבל הדמויות היו אחותה הכוסית ואמא שלה הבשלה ויתר חברותיה שהיא ״ מתה ״ עליהן , וכמובן הכל היה מתובל בתיאורי זימה שפלים ומאוסים .
מה נסגר איתך בכח ? די עם הזימה ! בואי תלמדי איתי קבלה . |
|
פייה{O} |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
פייה{O} • 9 בינו׳ 2011
מה שאת מנסה לשאול בעצם זה איך זה מרגיש לקרוא פנטזיה מינית של זוגתך שאתה לא יכול לממש? לדעת שיש לה צרכים שאתה לא מסוגל לספק ואילו אחרים כן (בפנטזיה או במציאות, לא משנה)?
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 9 בינו׳ 2011
פייה כתב/ה: מה שאת מנסה לשאול בעצם זה איך זה מרגיש לקרוא פנטזיה מינית של זוגתך שאתה לא יכול לממש? לדעת שיש לה צרכים שאתה לא מסוגל לספק ואילו אחרים כן (בפנטזיה או במציאות, לא משנה)?
מי אמר שהוא לא יכול לממש? מי אמר שאחרים יכולים לספק משהו שהוא לא? מי אמר שהיא צריכה את כל מה שכתוב שם? יש כאן בועה פנימית ומציאות חיצונית. אתם זזים פנימה והחוצה בלי להבין שניתן לאפשר חוויה של מצב בלי קשר ל"מציאות". חוויה שללא בניית בועה באופן פתלתל לא תתאפשר. השאלה היא: מה היית מרגיש אם היו לה צרכים שאתה לא יכול לספק ואילו אחרים כן. רוצה להרגיש איך זה? רוצה מהמקום הבטוח והאהוב שלך לחוש משהו מזה? הנה, קח. זה כמו לבכות בסרט כי הגיבור מת. אבל אתה יוצא החוצה, הכל בסדר, אף אחד לא מת. זה היה רק סרט. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
Re: אני הייתי ממליץ לזכר הנל
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 9 בינו׳ 2011
master xy כתב/ה: השאיר לה מכתב דומה ( עם אותן התניות שזה לא אמיתי וכו ) אבל הדמויות היו אחותה הכוסית ואמא שלה הבשלה ויתר חברותיה שהיא ״ מתה ״ עליהן , וכמובן הכל היה מתובל בתיאורי זימה שפלים ומאוסים .
מה נסגר איתך בכח ? די עם הזימה ! בואי תלמדי איתי קבלה . שקט. נשק את נעלי הרבנית בכוונה גדולה, וצא החוצה בעיניים מושפלות, כיאה לבן תזנונים שכמוך. אני מוכנה ללמד קבלה, מה זה ללמוד איתך קבלה? תתבייש, אתה ומחשבות הזימה שלך. |
|
סוגד שישים ותשע |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
סוגד שישים ותשע • 11 בינו׳ 2011
רציתי לדעת בכוח המוח
את מעונינת לכווץ מישהו אדם נורמאלי שמקבל כזה מכתב מתכווץ ולא יכול להימתח בחזרה ניראה לי שכיווץ כזה יכול לגרום לעבד מין שיגעון זמני שירצה שתמשיכי לכווץ אותו אבל טבעו של העולם שאי אפשר לרמוס מישהו כל הזמן הוא צריך גם להיתמתח ואז גם העבד הזה יצא לחופשי |
|