מסכה |
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
מועדון בברלין
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
מסכה • 12 בינו׳ 2011
שלום לכולם
אני ממריא בחודש הבא לברלין ואשמח לקבל המלצה למועדון טוב בברלין. יש בר בשם פליקס.אם מישהו יודע מיקום ? תודה מראש |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
תן לי ..
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
NotHereNow • 12 בינו׳ 2011
בערך כיוון שאתה מחפש ואני אברר בשבילך..
גיי\נטו בד"סמ או גם פטיש וכו.. יש איזה אחד ספציפי שידיד שלי סיפר עליו אבל השם לא עולה לי לראש עכשיו, אני אדבר איתו היום. |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
טוב אז שאלתי את ידיד שלי
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
NotHereNow • 12 בינו׳ 2011
ולצערי הוא לא זכר שמות מדוייקים למעט שני מועדונים שהוא אמר שרוב הערבים בהם הם GAY ואני לא יודעת זה הסגנון שלך, בכל מקרה הוא נתן לי שני אתרים שאמורים לרכז את החיי הבדס"מ בברלין ובסביבה, אתה יכול להשתמש במתרגם של גוגל כי האתרים בגרמנית :
http://www.smjg.org/ http://www.bdsm-berlin.de/clubs.html |
|
מסכה |
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
Re: טוב אז שאלתי את ידיד שלי
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
מסכה • 13 בינו׳ 2011
MedLife כתב/ה: ולצערי הוא לא זכר שמות מדוייקים למעט שני מועדונים שהוא אמר שרוב הערבים בהם הם GAY ואני לא יודעת זה הסגנון שלך, בכל מקרה הוא נתן לי שני אתרים שאמורים לרכז את החיי הבדס"מ בברלין ובסביבה, אתה יכול להשתמש במתרגם של גוגל כי האתרים בגרמנית :
http://www.smjg.org/ http://www.bdsm-berlin.de/clubs.html אני מאד מודה לך,אני מחפש את הסגנון המוכר... תודה וסופ"ש נעים לך |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
Tיפוס(שולט) • 13 בינו׳ 2011
מעבר לקיט-קאט ואינסומניה המוכרים והמתויירים
יש את ברגהיין שהוא אחד המועדונים החמים כעת בסצנה, אלו מקומות יותר מועדוניים באופי. בשביל יותר PLAY יש את סקונד פייס( second face )מומלץ ליצור איתם קשר לפני , את גרגויל(Gargoyle) ואקוויפאז' (Equipage) לשלושתם יש אתרים (האתרים בגרמנית אז תשתמש בגוגל טרנסלייט ) בר בדס'מי -הנרי'ז בר (Henris Bar) , הנרי דובר אנגלית ובנאדם מעניין מאוד הוא יכול להמליץ על מסיבות שמתקיימות בכל עת. שים לב שיש להם הסכמים מעניינים בין המקומות וניתן במעבר ממקום למקום לקבל הטבה למקומות האחרים ( לשאול את הקופאי) לרכישת ביגוד וצעצועים: חנות Plast & Elast מבחר גדול של ביגודבמחירים שפויים ביותר חנות סקס Orion הסניף הממוקם בתחנת הרכבת Ostbaanhoff בקומה השניה ,צעצועים וביגוד זולים במידה מפתיעה. חנות peitschenhandel מחזיקה מבחר עצום של צעצועים- הדברים הטובים נמצאים בקומה שניה ! ( יש להם אתר בגרמנית עם אופציית תרגום אנגלית באתר ) ( אם אתה תופש את הבעלי- מרקו- הוא איש מקסים ומאוד מסייע) אתר טוב למציאת מסיבות חמות ואירועים טובים : www.sklavenzentrale.com תחת הלשונית "termine" שוב- תרגום באמצעות גוגל טרנסלייט אחפש יותר מאוחר את הכתובות המדוייקות אם תצטרך. נסיעה טובה ותהנה. |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
תודה טיפוס :)
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
NotHereNow • 13 בינו׳ 2011
אני חושבת שגם אני אשתמש בהמלצות שלך בקרוב
|
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
Re: תודה טיפוס :)
לפני 13 שנים •
13 בינו׳ 2011
Tיפוס(שולט) • 13 בינו׳ 2011
MedLife כתב/ה: אני חושבת שגם אני אשתמש בהמלצות שלך בקרוב
בכיף (: תהני ! |
|
מסכה |
לפני 13 שנים •
17 בינו׳ 2011
תודה על הנכונות ועל שלל האנפורמציה...תודה רבה
לפני 13 שנים •
17 בינו׳ 2011
מסכה • 17 בינו׳ 2011
Tיפוס כתב/ה: מעבר לקיט-קאט ואינסומניה המוכרים והמתויירים
יש את ברגהיין שהוא אחד המועדונים החמים כעת בסצנה, אלו מקומות יותר מועדוניים באופי. בשביל יותר PLAY יש את סקונד פייס( second face )מומלץ ליצור איתם קשר לפני , את גרגויל(Gargoyle) ואקוויפאז' (Equipage) לשלושתם יש אתרים (האתרים בגרמנית אז תשתמש בגוגל טרנסלייט ) בר בדס'מי -הנרי'ז בר (Henris Bar) , הנרי דובר אנגלית ובנאדם מעניין מאוד הוא יכול להמליץ על מסיבות שמתקיימות בכל עת. שים לב שיש להם הסכמים מעניינים בין המקומות וניתן במעבר ממקום למקום לקבל הטבה למקומות האחרים ( לשאול את הקופאי) לרכישת ביגוד וצעצועים: חנות Plast & Elast מבחר גדול של ביגודבמחירים שפויים ביותר חנות סקס Orion הסניף הממוקם בתחנת הרכבת Ostbaanhoff בקומה השניה ,צעצועים וביגוד זולים במידה מפתיעה. חנות peitschenhandel מחזיקה מבחר עצום של צעצועים- הדברים הטובים נמצאים בקומה שניה ! ( יש להם אתר בגרמנית עם אופציית תרגום אנגלית באתר ) ( אם אתה תופש את הבעלי- מרקו- הוא איש מקסים ומאוד מסייע) אתר טוב למציאת מסיבות חמות ואירועים טובים : www.sklavenzentrale.com תחת הלשונית "termine" שוב- תרגום באמצעות גוגל טרנסלייט אחפש יותר מאוחר את הכתובות המדוייקות אם תצטרך. נסיעה טובה ותהנה. |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 13 שנים •
21 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 בינו׳ 2011
אחד שמבין(נשלט) • 21 בינו׳ 2011
טיפוס כתב כמעט הכל
אבל ממה שטיפוס כתב אני מבין שהוא היה שם עם בת זוג כי כשאתה מגיע לבד אתה יכול למחוק מהרשימה את ה SECOND FACE זה מקום מדהים מבחינת האבזור, אנשים שם באים לשחק נטו, אבל עם מעט אנשים וכמעט כולם מביאים בני\ות זוג מהבית. GARGOYLE הוא גם מועדון קטן אבל בו יש יותר בודדים\ות אם כי הרוב שם מכירים אחד את השני ולא ממש מתפנים להכיר אנשים חדשים. גרין שנמצאת שם על הבר בד"כ מסוגלת לספק אינפורמציה על כל מה שזז בברלין בתחום הבדסם. המקום גם מקושר כפי שטיפוס כתב בהסכם שעם חותמת שלהם על היד מקבלים 50% בכניסה לאינסומניה ואייקופז'. אייקופאז' זה הDARK SIDE לשעבר זה מועדון גדול יותר שהצטמק מאז החלפת השם אך עדין נשאר גדול יותר מגרגוייל למשל זה מקום הרבה יותר מתאים לבודדים יש שם הרבה בודדות שפתוחות להרפתקאות. אינסומניה והקיט קט הם יותר מועדוני פטיש עם בדסם הם גדולים יותר ומגיע אליהם קהל רב יותר ולכן לדעתי מתאימים יותר לבודדים שיכולים ביתר קלות למצוא פרטנרית. צריך לקחת בחשבון שבקיט קט לא מכניסים גברים בודדים ללא בת זוג ולכן כדאי מאוד לבוא עם דרס קוד מרשים סמוך לשעת הפתיחה למרות שתצטרך לחכות כשעה עד שיתחילו העניינים לזוז. כי לקראת חצות סיכויי הכניסה ללא בחורה הם אפסיים. בהצלחה ותעשה חיים |
|
מסכה |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
מסכה • 10 בפבר׳ 2011
תודה לכולם על העזרה
והנכונות |
|