שלגי |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
שלגי • 14 בינו׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: אני חושבת שהתשובה מחוברת למהות, ולא לנסיבות.
הטענה היא כי נשים מלאות או שמנות הינן פחות אטרקטיביות ולכן מגיעות לכאן היא לא התשובה הנכונה לדעתי. מעטים יתעסקו עם צרכים שאינם הצרכים שלהם, וכמו שנאמר, לא חסרות נשים מלאות אטרקטיביות ביותר, שנמצאות כאן. ובכלל, נשים צריכות לעשות כל כך מעט כדי לקבל תשומת לב גברית, גם אם הן ממש לא אטרקטיביות. אפשר גם להבין למה טענה כזו היא טענה פוגענית, ואני לא ארחיב בכך. העניין הוא אחר לטעמי- סאדו - מזוכיסטים הם אנשים המתמודדים עם כאב. כאב פנימי, עצמי. הם לומדים לנתב אותו, להתגונן מפניו. הם לומדים להחליף כאב בכאב, כאב נפשי בכאב פיזי, חרדה נפשית בכאב פיזי, הם לומדים לעטוף כאב, לעמם כאב. אחת ההגנות המקובלות של הגוף (בעיקר מכאבים נפשיים), היא עליה במשקל. היא פועלת באופן פשוט - הגוף מזהה מצוקה, אם היא מצוקה חריפה הוא מזהה אותה כסכנת חיים. המנגנון שהוא מכיר הוא כניסה למצב דחק, בין היתר המנגנון הזה מתחיל לבצע אגירת מזון, ולא השלכת המיותר כפי שקורה בדר"כ בגוף שלא מתקיים במצוקה. מעבר לכך אכילה משמשת לזמן קצוב מאוד משהו מרגיע - הדם מתרכז בקיבה, יש תחושת מלאות, אני לא אכנס לפעולות הפיזיות, אבל פחמימות למשל מייצרות תחושת הנאה, ומנטרלות תחושת סטרס. התשובה היא פשוטה לדעתי, מול הפרצוף - מבנה האישיות הסאדו-מזוכיסטי נוטה יותר להשמנה, הוא רגיש יותר לכאב (כן, כן, זוהי דעתי) ולכן מייצר אינסוף דרכים וריטואלים כדי להתמודד איתו. גם כאב פיזי הוא רק דרך לנטרל כאב נפשי. גם אלכוהול, גם סמים. גם עיסוק מוגבר במין. כדי לטפל בהשמנה כזו, יש לפרק ולהבין את המנגנון, להרגיע אותו ואת הגוף, ולא להכנס לדיאטות שמחריפות את הדחק, קשה לנצח את הגוף בדרך הזו. ומעבר לכך, סאדו-מזוכיסטים נמשכים לדעתי לנשים מלאות יותר משאר האוכלוסיה, בדיוק משום הזיהוי הפנימי את הפגם המשותף. את היכולת לשחק בשריטה המשותפת. זו הסיבה שזה מצית, מעורר מינית, לכאורה באופן לא מובן וכנגד ה"טעם המובהק" בוניל. התשובה שנתת "עושה שכל" (התחכמות קלה ולא מוצלחת מי יודע מה ). בהיותי אישה שמעולם לא היתה רזה ומעולם לא סבלה מחוסר בחיזורים בעולם הונילי ובעיקר - הנטיה הבידיאסמית היתה קיימת בי מאז ומתמיד, עוד בטרם ידעתי לקרוא לה בשם - יצא לי לתהות מעת לעת, בעיקר כשצצו שרשורים מהסוג הנ"ל, מה זה אומר בעצם. תגובתך עשתה לי סדר מסויים במחשבות שהיו דומות למדי למה שכתבת. יחד עם זאת, אני לא בטוחה שהאחוזים הם כה גבוהים כמתואר על ידי לא מעט מגיבים בשרשור (פגשתי לא מעט נשים רזות/לא שמנות - שולטות , נשלטות ומתחלפות) - נדמה לי שאיכשהו המיקוד שהנושא הזה מקבל, בגלל התהליכים בחברה הנותנים דגש כה רב על רזון במידה כזאת ששנאת שמנים הפכה לגיטימית ומודל היופי הפך כל כך פוריטני ומחייב - מוציא את העניין מפרופורציה. והערה לפותח הפוסט - לא התרשמתי שהגברים בחבורה משני צידי השוט - נראים טוב יותר בממוצע מהגברים באוכלוסיה הכללית. זאת מהתרשמות כללית במסיבות ומפגשים כאלה ואחרים ולא ממחקר סטטיסטי כזה או אחר. ומעבר לכל, זה ממש בסדר לא להמשך לנשים שמנות, או רזות או מתולתלות - אבל אולי, רק אולי, במקום לעסוק בחפירות שאיך שלא נסובב אותן הן פוגעניות, כדאי לנסות להתמקד בלמצוא את מה שעושה לך טוב. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי ינו' 14, 2011 11:05 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
קליבר(שולט) |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
הבכוח הזאת תמיד צודקת ...
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
קליבר(שולט) • 14 בינו׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: אני חושבת שהתשובה מחוברת למהות, ולא לנסיבות.
הטענה היא כי נשים מלאות או שמנות הינן פחות אטרקטיביות ולכן מגיעות לכאן היא לא התשובה הנכונה לדעתי. מעטים יתעסקו עם צרכים שאינם הצרכים שלהם, וכמו שנאמר, לא חסרות נשים מלאות אטרקטיביות ביותר, שנמצאות כאן. ובכלל, נשים צריכות לעשות כל כך מעט כדי לקבל תשומת לב גברית, גם אם הן ממש לא אטרקטיביות. אפשר גם להבין למה טענה כזו היא טענה פוגענית, ואני לא ארחיב בכך. העניין הוא אחר לטעמי- סאדו - מזוכיסטים הם אנשים המתמודדים עם כאב. כאב פנימי, עצמי. הם לומדים לנתב אותו, להתגונן מפניו. הם לומדים להחליף כאב בכאב, כאב נפשי בכאב פיזי, חרדה נפשית בכאב פיזי, הם לומדים לעטוף כאב, לעמם כאב. אחת ההגנות המקובלות של הגוף (בעיקר מכאבים נפשיים), היא עליה במשקל. היא פועלת באופן פשוט - הגוף מזהה מצוקה, אם היא מצוקה חריפה הוא מזהה אותה כסכנת חיים. המנגנון שהוא מכיר הוא כניסה למצב דחק, בין היתר המנגנון הזה מתחיל לבצע אגירת מזון, ולא השלכת המיותר כפי שקורה בדר"כ בגוף שלא מתקיים במצוקה. מעבר לכך אכילה משמשת לזמן קצוב מאוד משהו מרגיע - הדם מתרכז בקיבה, יש תחושת מלאות, אני לא אכנס לפעולות הפיזיות, אבל פחמימות למשל מייצרות תחושת הנאה, ומנטרלות תחושת סטרס. התשובה היא פשוטה לדעתי, מול הפרצוף - מבנה האישיות הסאדו-מזוכיסטי נוטה יותר להשמנה, הוא רגיש יותר לכאב (כן, כן, זוהי דעתי) ולכן מייצר אינסוף דרכים וריטואלים כדי להתמודד איתו. גם כאב פיזי הוא רק דרך לנטרל כאב נפשי. גם אלכוהול, גם סמים. גם עיסוק מוגבר במין. כדי לטפל בהשמנה כזו, יש לפרק ולהבין את המנגנון, להרגיע אותו ואת הגוף, ולא להכנס לדיאטות שמחריפות את הדחק, קשה לנצח את הגוף בדרך הזו. ומעבר לכך, סאדו-מזוכיסטים נמשכים לדעתי לנשים מלאות יותר משאר האוכלוסיה, בדיוק משום הזיהוי הפנימי את הפגם המשותף. את היכולת לשחק בשריטה המשותפת. זו הסיבה שזה מצית, מעורר מינית, לכאורה באופן לא מובן וכנגד ה"טעם המובהק" בוניל. ולפותח השירשור ( שילשול ) אם בא לך לך עם בחורה רזה למה צריך להתלבט ? |
|
daniel222 |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
daniel222 • 14 בינו׳ 2011
לדעתי, זה שישנן כאן הרבה BBW (נשים גדולות ויפות) זה מאד חיובי.
אני מאד נמשך לנשים גדולות כל הנושא של האם שמנות זה יפה או לא, זה עניין של אופנה חולפת. |
|
שלגי |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
שלגי • 14 בינו׳ 2011
אופס, היה נדמה לי שפותח הפוסט דיבר על מראה הנשלטים - חזרתי לפתיח וראיתי שמוחי הקודח כנראה המציא את זה.
התנצלויות. |
|
יואב 31(אחר) |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
יואב 31(אחר) • 14 בינו׳ 2011
דעתי שונה אצלי לא מפריע אם שמנה או רזה אלא אם יש לה את זה או לא אם אתה רואה את זה שהיא מלכה בעינייה או לא?
הדבר הכי כן שמפריע לי שהיא חייבת להיות אסטטית חובה חובה וחובה וחוץ מזה ראיתי מלאות ושמנות זה דבר שונה לגמרי יש כאלה שמכלילים |
|
בריזיט |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
Re: יש משהו בדבריו
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
בריזיט • 14 בינו׳ 2011
Askew כתב/ה: כספומט כתב/ה: אני מקווה שלא ייצא עליי יותר מדי קיטור, זה רק דעה - ואני אגב חובב שמנות, יש משהו מאוד משפיל בזה ששמנה משפילה אותך. אדום עולה כן? באמת? משפט כזה מטומטם אתה מסיים ב"אדום עולה"? אין לך שום כבוד, לא להפועל ולא לשמנות. *הכותבת לא חובבת שמנות או רזות, היא חובבת בני אדם. אינני מכירה אותך באופן אישי. תגובתי הינה לדברים שכתבת: מדוע את פוסלת דעתו של אדם ועוד מתבלת בגנאי? מי שם אותך כשופטת? הוא לא הראשון ולא האחרון (וגם אם היה כזה) שסבור שגודל פיזי משפיל מעצם היותו כזה (המחשבה שאשה שמנה יושבת עלייך, דורכת עלייך, מתעללת, משפיטה וכו'). אני בטוחה שיש דברים אותם את אוהבת בעולם השליטה שייראו תמוהים או בלתי הגיוניים לאחר. אני בטוחה שתרצי שיכבדו אותך, את העדפותייך, את דעותייך או את דברייך מבלי לפסלם, לפוסלך. כל אדם מעדיף דברים אחרים ולדעתי, האתר המיוחד הזה, זה בדיוק המקום, שאמור להכיל את כל קשת ההעדפות מבלי שאדם יצטרך לחשוב פעמיים מה הוא כותב. מובן שאינני מתכוונת לאנשים שבוחרים לבטא את דעתם באופן פוגעני ומשתלח. במקרה כזה בהחלט יש צורך לנסות לעצור את אותם כיוון שההתיחסויות הופכות להיות אישיות ולא כוללניות . בגלל תגובות כמו שלך אני נמנעת מלבטא את דעתי ש ל י הכנה על הנושא. כבוד מתחיל במילים, לא בבדס"מ. שם הוא רק ממשיך. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 בינו׳ 2011
מעניין למה לא נפתחים פה כל כמה זמן שרשורים על כמה שולטים שמנים יש באתר.
או כמה נשלטים שמנים. אבל משקל של אשה זה דיון מרתק, אה? מה נחשב רזה, מה נחשב מלאה ומה נחשב שמנה. האם זה מושך, האם זה לא מושך. האם שמנים סובלים מבעיות נפשיות אחרות. האם זו הזנחה או גנטיקה. האם זה תוצר חברתי והאם אחוז השמנות בכלוב שונה מאחוז השמנות בפורום זיהוי שירים בוואלה. מילא, הייתם מדברים על פטיש שמנות. מילא, הייתם מדברים על פטיש ענקיות. מילא, הייתם מדברים על שימוש השומן בפמדום (יש סוגי השפלה או הכאבה שתחת קטן פשוט לא מסוגל להם). אבל "למה יש הרבה שמנות בכלוב"? נו, יש מלא שמנות (ומלא רזות) בכל מקום. רוב בני האדם לא מושלמים. אני מניחה שכוסיות על שיש להן המון מחזרים יושבות פחות מול המחשב. אולי בגלל זה התחת שלהן לא מתרחב. הן כנראה בשיעור ספינינג, או בים, או בדייט. או שזה סתם נראה ככה, כי בכלוב אתה מחפש מישהי בין ניקים, וברחוב העין שלך קולטת בעיקר את הכוסיות. או שפשוט יש כאן קטע כזה, לציין בפרופיל שאת שמנה. למה הדיון הזה מעניין? |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
Brave Dwarf • 14 בינו׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה: מעניין למה לא נפתחים פה כל כמה זמן שרשורים על כמה שולטים שמנים יש באתר.
או כמה נשלטים שמנים. אבל משקל של אשה זה דיון מרתק, אה? לא, זה דיון לעוס ומשעמם ועדיין היה עדיף לראות שאלה כגון זו של פותח השרשור כשאלה לגיטימית. אני לא ראיתי בה דבר פוגעני. הוא שאל כי מנסיונו הוא שם לב למשהו שבעיניו היה חריג. אם אכן כמות השולטים השמנים באתר חורגת מהממוצע, אין שום מניעה להעלות גם שרשור בנדון על דפי הפורום. בכוח המוח כתב/ה: ומעבר לכך, סאדו-מזוכיסטים נמשכים לדעתי לנשים מלאות יותר משאר האוכלוסיה, בדיוק משום הזיהוי הפנימי את הפגם המשותף. את היכולת לשחק בשריטה המשותפת. זו הסיבה שזה מצית, מעורר מינית, לכאורה באופן לא מובן וכנגד ה"טעם המובהק" בוניל. מניסיוני, תופעת המשקל העודף בקרב הנשים (ואולי גם בקרב הגברים) אינה מאפיינת את הסאדו-מאזוכסטים אלא את אוכלוסיית הכלוב. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 בינו׳ 2011
פוגעני?
זה פשוט לא כיף. יש מישהו שזה כיף לו? |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בינו׳ 2011
Brave Dwarf • 14 בינו׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה: פוגעני?
זה פשוט לא כיף. יש מישהו שזה כיף לו? כיף או לאו, הנושא הטריד / סיקרן כאן מישהו והוא העלה אותו. העלה אותו לא באופן פוגעני או מתנשא, אלא תוך התנצלות ואף מבלי לציין את העדפותיו האישיות. מבחינתי איני רואה בכך פסול ואם הייתי נאלץ לראות פסול, הרי שהייתי מוצא אותו בחלק מהתגובות שקיבל. מצד שני, תגובות כזו של בכח המוח, גם יכולות להפוך את השרשור ל"כיף" כי נוגעות ברבדים הרבה יותר עמוקים מאלו של משקל גרידא. גם דיונים בנושא שליטה מנטלית, מעילי עור מקולרים ליומיים, מי פנה אל הנשלטת שלי באדומה, אל תעשי לך ידיד נפש ו"העונש הכי אכזרי זה לזיין אותה ותחת לגמור לשבת בחושך דווקא לה" מבחינתי אינם כיפיים אבל יש בהם צורך כי עובדה שהועלו. אם כל אחד מאתנו יתנפל על כל מי שפותח שרשור "לא כייפי" בטענה שפגע בציפור נפשו, לא יהיה אתר ולא יתקיים אף דיון. |
|