לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Re: ללקק חור תחת
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 27 בספט׳ 2010
הכלבונת טלי כתב/ה: רימינג, אני אוהבת להגיד ללקק חור תחת
להריח, ללקק, לדחוף לשון, למלא ברוק, להסניף, לנשום. לדחוף את הראש פנימה עמוק ושידחפו אותו עוד. או לפשק חזק, לפעור אותו מולי, לצלול פנימה. להתענג, לענג, הכל מאהבה. (גם אני אוהבת להגיד ללקק חור תחת). כןן, כלבונת אין ספק שלחוות את זה עם מי שאוהב\ת לעשות זאת, זה ת ע נ ו ג עילאי |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Re: שונאת
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 27 בספט׳ 2010
[quote="kakleta"]
חתולה פושטקית כתב/ה: לתת ולקבל, פשוט דוחה אותי.
מה גם, שזה מקור לכל כך הרבה מחלות - החל בכיני ערווה וכלה בצהבת C. בקיצור- פשוט לא. לתת ולהעניק - מהותה של סאבית. מוזר לראות בפוסט הנ"ל מילים כמו שונאת ודוחה. כמו שמוזר לראות בסצנה אנשים שסתם מסתובבים ועושים פוזות של נשלטות. תתעסקי עם אנשים בריאים ונקיים. (או שלא תתעסקי בכלל לטובת הכלל). רימינג עושים באהבה או לא עושים בכלל! כמעט בכל תגובה שנתתי עד כה בכל שלוש שנותי בכלוב שום דבר לא השתנה - אני מתיחסת ליחסי מין מזדמנים, שהם הצורה הנפוצה ביותר של יחסי שליטה שראיתי עד כה בשלוש שנותי בבדס"מ. קקלטה - לא כל מי שלא מסכים איתך אינו בדסמי, לא כל מי שגבולותיה אחרים משלך איננה נשלטת. כדאי שתפנימי את זה. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
15 בינו׳ 2011
Re: שונאת
לפני 13 שנים •
15 בינו׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 15 בינו׳ 2011
[quote="חתולה פושטקית"]
kakleta כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: לתת ולקבל, פשוט דוחה אותי.
מה גם, שזה מקור לכל כך הרבה מחלות - החל בכיני ערווה וכלה בצהבת C. בקיצור- פשוט לא. לתת ולהעניק - מהותה של סאבית. מוזר לראות בפוסט הנ"ל מילים כמו שונאת ודוחה. כמו שמוזר לראות בסצנה אנשים שסתם מסתובבים ועושים פוזות של נשלטות. תתעסקי עם אנשים בריאים ונקיים. (או שלא תתעסקי בכלל לטובת הכלל). רימינג עושים באהבה או לא עושים בכלל! כמעט בכל תגובה שנתתי עד כה בכל שלוש שנותי בכלוב שום דבר לא השתנה - אני מתיחסת ליחסי מין מזדמנים, שהם הצורה הנפוצה ביותר של יחסי שליטה שראיתי עד כה בשלוש שנותי בבדס"מ. קקלטה - לא כל מי שלא מסכים איתך אינו בדסמי, לא כל מי שגבולותיה אחרים משלך איננה נשלטת. כדאי שתפנימי את זה. בהחלט, כל אחד וגבולותיו. |
|
Dago |
לפני 13 שנים •
15 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 בינו׳ 2011
Dago • 15 בינו׳ 2011
בהחלט ליקוק תחת זה תענוג אדיר, לתת ולקבל!
|
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
חולה על הענקת ליקוק תחת....
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
כלבלב אנושי • 16 בינו׳ 2011
וואא....
אני אישית חולה על הענקת רימינג... וכן, גם אני אוהב לאמר זאת במפורש... חולה על תחת נשי... מתמוגג מהריח הנודף ממנו.. הריח מחרמן אותי בטירוף... נטרף מהמראה של הישבן המלכותי הנםתח מעל פניי... (כבר ציינתי בעבר - עונש (אכזרי) עבורי, הוא ליקוק והרחה של ישבן אחרי מקלחת....). אויש, איך אתחיל כעת את השבוע... ואני נוטף זימה.. |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
כ'ץ(נשלט) • 16 בינו׳ 2011
אני חיי בשביל ללקק תחת.
זה כל הכיף בחיים |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 16 בינו׳ 2011
Dago כתב/ה: בהחלט ליקוק תחת זה תענוג אדיר, לתת ולקבל!
לא יכולתי להגיד זאת... טוב יותר |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
Re: חולה על הענקת ליקוק תחת....
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: וואא....
אני אישית חולה על הענקת רימינג... וכן, גם אני אוהב לאמר זאת במפורש... חולה על תחת נשי... מתמוגג מהריח הנודף ממנו.. הריח מחרמן אותי בטירוף... נטרף מהמראה של הישבן המלכותי הנםתח מעל פניי... (כבר ציינתי בעבר - עונש (אכזרי) עבורי, הוא ליקוק והרחה של ישבן אחרי מקלחת....). אויש, איך אתחיל כעת את השבוע... ואני נוטף זימה.. זאת הדרך להתחיל את השבוע, בזימה וברינה |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
כ'ץ כתב/ה: אני חיי בשביל ללקק תחת.
זה כל הכיף בחיים אחלה כיף שבעולם. |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
:)))
לפני 13 שנים •
16 בינו׳ 2011
הרמאפרודיטה • 16 בינו׳ 2011
בחיי שהפוסט הזה הפך אותי למאושרת.
אין על רימינג. זו אחת מהנאות המין הגדולות ביותר בעיני. בתור אחת שנגזר עליה מין אנאלי לעולמים - אני לא יכולה לדמיין את חיי בלי רימינג האצבעות לא מרגישות אותו הדבר אם לא הקדימה אותן לשון החדירה הרבה פחות נחוצה לי אם לא הקדימה אותה לשון כפסיבית, הייתי אומרת שזה משחק מקדים שמטרתו הכנת הגוף להמשך. קשה בלעדיו. לגבי טענות על הפטיטיס לכל סוגיו - אני לא עושה ולא אעשה רימינג לאף אדם. אמות לפני שלשוני תדבק לישבנו של אחר. מתנצלת שזה נראה לי מגעיל ומטונף ואני יודעת שאין גבר עם טוסיקון מצוחצח כשלי. למעט הומואים פסיביים שאיתם אין לי יחסי מין... וגם להם לא הייתי עושה רימינג. הפעולה עצמה של לקבל רימינג נראית נשית בעיני - וכולם מוזמנים להתרעם כאוות נפשם, זו דעתי וזה מה יש. רימינג מסתדר לי בעיקר כהכנה לחדירה, (למרות שזה אקט של פינוק מדהים בפני עצמו, אבל אם כבר טרחתי להתנקות מן הראוי ש...) לכן אני לא רואה צורך בלעשות את זה לגבר. הישבן היחיד שלשוני הייתה מתקרבת אליו הוא שלי, וזאת מאחר וידוע לי בוודאות כי הרקטום שלי הוא הנקי וההיגייני ביותר במזהת, גם כי זה בסיסי בעיני, וגם כי לנשק גבר שהתאמץ כל כך באזור ההוא זה כמו ללקק את עצמי. לכן אם ברגע נתון אני לא נקייה במיליון אחוז בכל קרביי ומעיי - אני לא מוכנה לקבל רימינג, עם כל הכאב שבדבר. |
|