לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
31 בינו׳ 2011
(ב)ריחות בשעות העבודה...
לפני 13 שנים •
31 בינו׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 31 בינו׳ 2011
מאז סוף השבוע איתו, אני מסריחה מחרמנות. לא, זה לא עסיס תאוותי או הטיפות הזולגות של תשוקתי... זה בוטה זה חד משמעי זה רטוב לי נורא, כל הזמן. סירחון של חרמנות...אוחח. אני מביטה בנשים שסביבי ושואלת את עצמי, מתי הן הסריחו מחרמנות לאחרונה? מביטה בגברים שסביבי, הם מביטים בי בחזרה... ואני רואה שהם מנסים להבין ולהיזכר מה זה, הריח הזה? אז אני קצת מפשקת את הרגליים, עם הג'ינס הצמוד, בלי שאף אחד רואה ומדמיינת אותו, מתחת לשולחן בזמן העבודה... מלקק אותי, יונק לי את הדגדגן ומרחרח טוב טוב, מקרוב את הכוס שלי, המסריח מחרמנות. אני אוהבת חרמנות בוטה. ריחנית. היא עושה לי שמח, ביום יום שלי עם עצמי. http://www.youtube.com/watch?v=o72GDj7svq4&feature=player_embedded כןן...דוגי טוב. |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
חרמנות בלי רחמנות...
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי • 1 בפבר׳ 2011
גבירה מדהימה,
אני כ"כ נהנה לקרוא את מחשבותייך, הגיגייך ותחושותייך. את עושה זאת בצורה כה ברורה, חדה ומרגשת... מתחנן רק - תמשיכי שתף אותנו... {ד"א, היכן את עובדת...אני כבר מגיע...} |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
Re: חרמנות בלי רחמנות...
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 1 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: גבירה מדהימה,
אני כ"כ נהנה לקרוא את מחשבותייך, הגיגייך ותחושותייך. את עושה זאת בצורה כה ברורה, חדה ומרגשת... מתחנן רק - תמשיכי שתף אותנו... {ד"א, היכן את עובדת...אני כבר מגיע...} תודה כלבלב, אני שמחה שאתה אוהב ומתחבר.. ובחרמנות, ממש אין צורך ברחמנות |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: גבירה מדהימה,
אני כ"כ נהנה לקרוא את מחשבותייך, הגיגייך ותחושותייך. את עושה זאת בצורה כה ברורה, חדה ומרגשת... מתחנן רק - תמשיכי שתף אותנו... {ד"א, היכן את עובדת...אני כבר מגיע...} תודה כלבלב, אני שמחה שאתה אוהב ומתחבר.. ובחרמנות, ממש אין צורך ברחמנות מתחבר ברמות על... רחמנות עלי... הלכתי כ"כלבלב אנושי" (אה...זה מה שאני...), בעל חוש ריח מפותח... ולא מצאתי את הריח המדהים עליו את מדברת... קצת רחמנות )) |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: לילימיי כתב/ה: כלבלב אנושי כתב/ה: גבירה מדהימה,
אני כ"כ נהנה לקרוא את מחשבותייך, הגיגייך ותחושותייך. את עושה זאת בצורה כה ברורה, חדה ומרגשת... מתחנן רק - תמשיכי שתף אותנו... {ד"א, היכן את עובדת...אני כבר מגיע...} תודה כלבלב, אני שמחה שאתה אוהב ומתחבר.. ובחרמנות, ממש אין צורך ברחמנות מתחבר ברמות על... רחמנות עלי... הלכתי כ"כלבלב אנושי" (אה...זה מה שאני...), בעל חוש ריח מפותח... ולא מצאתי את הריח המדהים עליו את מדברת... קצת רחמנות )) כנראה שרוח הסערה, גם לא ריחמה עליך היום |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
קצת התחשבות...
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
אין רחמים לנשלטים...
|
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
Re: קצת התחשבות...
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: אין רחמים לנשלטים...
הווו , הסבל המתוק מתוק... |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
סבל - התגשמות העונג
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי • 2 בפבר׳ 2011
הסבל הגדול מנשוא...
זה כאשר הסבל הוא וירטואלי... כפי שאני חווה אותו.... |
|
א האסלה(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
א האסלה(לא בעסק) • 2 בפבר׳ 2011
כפיים גברתי
|
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
Re: סבל - התגשמות העונג
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 2 בפבר׳ 2011
כלבלב אנושי כתב/ה: הסבל הגדול מנשוא...
זה כאשר הסבל הוא וירטואלי... כפי שאני חווה אותו.... וירטואלי או לא, אין צורך להתבייש להנות מהסבל.... |
|