שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ככה פגשתי אותו.....

blue_s​(נשלט){DOM_NB}
לפני 20 שנים • 15 במאי 2004

ככה פגשתי אותו.....

blue_s​(נשלט){DOM_NB} • 15 במאי 2004
ככה זה היה.................
לא אשכח את הרגע בו הגעתי להחלטה לחפש לעצמי אדון, מהיותי אדם כוחני, אולי, רציתי לחוש את הצד השני של המתרס. ארבעה חודשים התלבטתי בין רוצה ללא מעיז. בוקר אחד התעוררתי ואמרתי לעצמי, "בחור, זה היום שלך, קום וצא לדרך." יצאתי מהבית, הדלת נסגרה מאחורי כמו אומרת, לא תפתח עד תמצא את מה שאתה מחפש, חייכתי אל עצמי. לא ידעתי מה אני רוצה למצוא, לא ידעתי איך למצוא את מה שאני מבקש. סובבתי ברחובות, מתבונן בחולפים על פני וחושב, הנה זה הטיפוס שאני מחפש, ושניה אחרי זה חשתי לא! ממש לא, זה לא מה שאני מחפש,

עד צהרי היום סובבתי, לא יודע בדיוק את מה אני מחפש. הגדרה מדויקת של מי שאני רוצה לפגוש בו, לא היה לי גם לא בדמיוני, לא ידעתי מה אנ י בעצם רוצה לא ידעתי איך צריך להראות מי שאותו אני מחפש, לא ידעתי איך להציג את עצמי כאחד שמחפש את האדם הכוחני שיוכל להפגין את כוחו על נפשי רצונותי, וכל מה שדרוש כדי להיות נשלט. אמרתי נשלט? אוי, כמה פחדתי מההגדרה הזו, נשלט? אני? לשבריר של שניה רציתי לזנוח את כל הרעיון ולשוב אל חיי הנורמה המשעממת והמוכרת לי כל כך. הייתי כל כך מתוסכל, עד שזנחתי את הרעיון, ושבתי אל מעוני הקטן לבכות את חוסר המזל שלי.

התישבתי מול המחשב כמוצא לבריחתי מהמצב, וכהרגלי הסטתי את העכבר הנה והנה ונכנסתי לאתר בשם "אטרף" (זה המצב בו הייתי באותו הרגע). נענוע העכבר הביא אותי לפתע להודעה שנראתה לי כמתאימה למה שאני מחפש. TheTTop מבלי לחשוב-קליק שמאלי, ואני מול תמונה, וואו איזו תמונה, איזו כוחניות, זה מה שאני צריך. הבטתי בתמונה לא מעיז..... אך כל כך הרבה הוקרן מהתמונה...איזה כוחניות יש בה בתמונה..."רצתי" אל הפרופיל...זהו!!!!!!!!! קראתי לעצמי, לך על זה.

כניסה לניק, מציג את עצמי, מעביר את רחשי ליבי לנושא, החלפות מידע, ונכתב לי להיות ביום ה-28/11/03 על ספסל בשדרות רוטשילד פינת אלנבי, בשעה 10:00 ואכן הייתי במקום ביום המיועד, אך לא בשעה המיועדת-עשרים דקות לפני השעה שנקבעה לי. מתישב על הספסל, ממתין, מפנה ראשי כאותו מכ"מ בולש ומנסה לזהות את האדם אותו אני עומד לפגוש.
אותו אדם שאמור להכניסני בסוד הכוחניות. לא היה לי מושג הקטן שבקטנים מה עומד לקרות.

מפנה את ראשי לכוון הים, ואני רואה דמות מתקרבת, לבושה שחורים, תמירה, מלאת הוד, ואני ... ליבי פועם... בתוך תוכי אכן ידעתי שזו הדמות אותה אני אמור לפגוש. הדמות מתקרבת אלי, כן, זה הוא, אני לוחש אל תוך מוחי מפנים את הרגע הנפלא הזה. הוא נעצר לידי, אני מרים את עיני אליו ומרכין אותם מייד. היה בו משהו שלא אפשר לי להביט אל תוך עיניו. עיניים? צמד איזמרגדים, יוקדות, מלטפות, מצליפות, מלאות רוך. לא ידעתי איך אפשר לאגד בתוך זוג עיניים כל כך יפות, כל כך הרבה ניגודים.הבטתי אל מגפיו שעל רגליו, מגפי שולט,

"שלום, בוקר טוב" אמרתי והצגתי את עצמי בשמי.
"שלום" אמר ולא יסף.

ההתלבטות שלנו ריחפה לה באוויר, סמיכה, מאובכת,חשתי כי הוא רוצה לאמר לי משהו אך שותק.

"נשתה קפה?" הוא שואל
"בשמחה" אני עונה וכך אני חש.
התישבנו אל שולחן במקום קטן ואינטימי, הקפה הוגש ואני "מוזג" את הסוכר אל כוסו של מי שאיתי, שפתיו מנסות להסתיר חיוך, חיוך שאת משמעותו לא הבנתי... אז.
הקפה מוליך אותנו להתוודעות אחד אל השני, כשבסופו נפרדנו כשאני מצוייד בכתובתו של המלאך שאיתי ובהזמנה אל ביתו.

הגעתי אל ביתו של אדוני הלא הוא DOM_NB ....

וואו
איזה יופי של תיאור
ואכן
העיניים שלו...........מדברות
והוא...........
מקסים
(ואני יכולה להמשיך עוד ועוד ועוד)
בהצלחה
לך
לו
לשניכם
icon_smile.gif
בטי בום​(שולטת)
לפני 20 שנים • 15 במאי 2004
בטי בום​(שולטת) • 15 במאי 2004
אשרך זכית
מזל טוב לשנייכם ,
הדום שלך הוא מלך מלכי המלכים וחוץ מזה גם איש קסום באמת .
ניו , מזל טוב על הרכש החדש }}}}{{{{
blue_s​(נשלט){DOM_NB}
לפני 20 שנים • 16 במאי 2004

תודה

blue_s​(נשלט){DOM_NB} • 16 במאי 2004
תודה אסתי
מי כמוני יודע מה טיבו של אדוני.
הקסם הקסום בהתגלמותו.

בטי בום תודה רבה לך
על איחולייך

לירז
אהבתי, תודה.
מאסטר יקיר​(שולט)
לפני 20 שנים • 19 במאי 2004
מאסטר יקיר​(שולט) • 19 במאי 2004
ככה גמני היכרתי אותו icon_wink.gif

תאור נפלא, עבד, רק שכחת לתאר את הרגע
בו התקרבתי אל הספסל והנחתי עליו את הרגל,
ואיך כבר אז השתוקקת לטעום אותו!
SEAMASTER​(שולט)

היופי שבפשטות

SEAMASTER​(שולט) • 19 במאי 2004
פשוט תארת תאור מרגש של הכרות עם אדם מדהים, יש הקוראים לזה " זכיה " ואני קורא לזה אחרת : אין צרופי מקרים אומרת לי תמיד יערה-מתנה שלי שנפלה עליי ואני כה צמא לה . אז בחור צעיר אחזור ואומר " אין צרופי מקרים " ולכולנו מגיעות מתנות והמתנה שלך הוא איש קסום בעל הוד והדר מרשימים לכל הדעות .

: " צפה בעיניו וראה את נפשו " ועיניו של NB אינן משקרות , הן טומנות רוך ואהבה לזולת חבריו והכלל ככלל .

שלכם בפרגון ואהבה , SEAMASTER .
blue_s​(נשלט){DOM_NB}

אמת לאמיתה

blue_s​(נשלט){DOM_NB} • 19 במאי 2004
DOM_NB האוחז בשוט כתב/ה:
ככה גמני היכרתי אותו icon_wink.gif

תאור נפלא, עבד, רק שכחת לתאר את הרגע
בו התקרבתי אל הספסל והנחתי עליו את הרגל,
ואיך כבר אז השתוקקת לטעום אותו!

אדוני כל כך צודק, אוי כמה השתוקקתי
לפנק את נעליו,